Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet canım kendim yapıyorum..birir kalçadan onu gidip yaptırıyorum..senin iğneler kalçadanmı..eğer göbektense sende yapabilirsin çok kolay canım zaten çokta acımıyor..yanlız dün yumurta çatlamayı önleyici iğneyi hazırlarken nasıl olduysa boşa akıttım öylece kalakaldım....:)) allah yardımcımız olsun..seninde tedavin allah tamamına erdirsin canım..bebeğine kavuşursun işallah..

selam canım hoşgeldin aramıza..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

hoşgeldin canım merak ediyordum seni..işallah sıkıntılarını bir an evvel atlatırsın canım..allah önce sağlık sıhhat versin..hayırlı evlatlar versin..peki hormonlarına baktırabildinmi..önce ameliyatmı olucaksın..bebek fikrini biraz erteledinmi canım

selam arkadasim, hic rahatsizligim olmadi babamda kalp rahatsizligi vardi kriz gecirmisti cok erken vefat etti 35 yasinda o yüzden hastanedeyken birde ben kontrol olayim dedim bu sorunum cikti babamin hastaligi farkli onunla alakasi yokmus bu farkli bir hastalikmis genelde belirti vermeyebiliyormus cocuklukta fark edilirse takip ediliyormus büyük ihtimal dogustanmis semsiye yöntemiyle kapama yapiliyormus kasiktan giriliyormus doktorun dedigi bu cok arastiramadimda buradami olsam tekrar tr`ye gitsemmi kafam karisik gebelikte sorun olurmu bilmiyorum doktora sordum gebelikte sorun olmaz dedi ama google orada yazilanlar kafami karistirdi ya bir an evvel kapama yapilacak öyle düsünecegim gebeligi veya önce gebelik desem sorunlar ne olacak hic bilmiyorum.
senin ve esinin sonuclariinin iyi cikmasina sevindim tüp bebege yönlendirmeleride iyi aslinda en azindan hakkini kullanmana izin verilir 2 ay cok zaman degil belkide hic gerek kalmayacak umarim öyle olsun.

Son düzenleme:

canım doktorunla konuştunmu bebek düşündüğünü biliyormu..hani doktor ne derse ona göe bir plan çizsen canım benim..

Selam canim, baktiramadim hormonlara muayene oldum yumurtalikta ve rahimde sorun yoktu regl tarihimde köydeydik birde bu sorun cikinca hormonlara baktiramadim kafam karisti öncelik bebekmi yoksa operasyonmu bilmiyorum. sen neler yaptin umarim hersey yolundadir en son bildigim transfere az kalmisti umarim iyi seyler olmustur.

kafa karismiycak gibi degil ki canim ya. bakalim burdaki doktorum ne diycek?

ummu doktora gidicektin noldu? merak icinde birakma bizi kuzum yumoslarin buyumus mu nolmus yahu

selam arkadasim,senin adina üzüldüm smear sonucun dedigin gibi hatali ciksin umarim sonuc iyi gelir biz ne icin ugrasiyorduk neler cikti kendi sagligimizi unutmusuz neredeyse biz olmadan yedin kisiri hii saka saka yarasin canim.

duova selcankerem ve diğer topiktaşlarım..doktordan geldim iki yumoştan biri baya büyümüş 18 mm olmuş diğeri 9 mm de pek bişey çıkmaz bundan dedi doktor..çarşamba günü opu var yumoşlar toplancak..yani tek taşım var görünürde..hayırlıysa hayırlarla oldursun rabbim..allah hepimizin yardımcısı olsun..

bu yıl tek taşların yılı olsun kuzum ummucum, inşallah o tek yumurtan , sana altın topunu bebişini getirsin kuzum.
son uğraşın olsun , evladına kavuşasın bir an önce...aminnn kuzum benim

selam arkadasim,senin adina üzüldüm smear sonucun dedigin gibi hatali ciksin umarim sonuc iyi gelir biz ne icin ugrasiyorduk neler cikti kendi sagligimizi unutmusuz neredeyse biz olmadan yedin kisiri hii saka saka yarasin canim.

valla duovammm ben de üzüldüm kendi adıma ama sonra dedim ki , amann bir şey demedim yahuu..
napimmm olursa bir şeyler , iyi yada kötü olur, napiimm...
nelerle uğraşırken , neler yaşıyoruz neler görüyoruz işte...

kalktım kısır yaptım bendee

inşallah nasip olmayan topikdaşlarımla da yemek nasip olur bir gün

canımız sağolsun kuzularımmm , Rabbim beterlerinden korusun herkeşleri.
sağlıklı huzurlu aşk dolu günler nasip etsin , bebiş bekleyenlere bebiş,transfer bekleyenlere fıstık gibi embriyolar , opu bekleyenlere süper yumoşlar nasip etsin.

aminnn

iyi dileklerin için çok sağol breezey..allah seninde en kısa zamanda bebşine kavuştursun..bekleme dönemin ne kadar sürcek canım..

tek taslarin yili olsun. senin tek tasin altin topunu bebisini getirsin brezeeyin dedigi gibi hadi hayirlisi diyelim.

Ayni dedigin gibi, olacak oluyor zaten ne yapalim biz caresi neyse ona bakalim kisiri bir gün hep beraber yeriz insallah iyi dileklerin icin sagol daha beterlerinden allahim hepimizi korusun.

2 iğne var ikiside göbektendi. Yarın kontrole gidiyorum. 8 Haziran'da başladım.

2 iğne var ikiside göbektendi. Yarın kontrole gidiyorum. 8 Haziran'da başladım.

canım bende 3 haziranda başladım gonal f ve merional 7 gün kullandım..bugünde ovitrelle çatlatma iğnemi yapıcam..çarşambada opu var allahın izniyle..senin hangi ilaçlar canım kaç yumoşun oldu..allah hepimizin yüzünü güldürsen tez zamanda..hayırlı haberler vermek nasip olsun..

Bende 3 gündür aynı iğneleri oldum. Bir tanede femara diye hap alıyorum. Hap 5 gün alınacak. İlk 3'ü almış oldum. Elimde iğne bitti yarın öğlen gidiyorum kontrole. İlaçları hastaneden aldım. Fiyatlar heryerde aynıdır değil mi? 5 tablet femara 450 ilk gonol f 6 kutu merional için 475 tl verdim. Toplam. İlaçlar 2.000 civarı tutar dediler :/ yaşla birlikte ilaç artıyor galiba :/

merhaba arkadasim, sanirim tüp tedavisi oluyorsun umarim kaliteli yumurtalarin olusur ve bebegin seni bekletmeden gelir bu ilk denememi hikayeni bilmiyorum uzun zamandir yoktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…