Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kuzum ben senin yerinde olsam irtibata gecerdim ne zarari olcak ki? ben bitkilerin gucune cok inananlardanim. burda da cok tutuyor bitkisel ilaclar. kimseden bi sikayet duymadim bugune kadar. doktorum bile biz hormonlari kaldirdik demisti bana. sadece ivf de onda da turkiyede kullanilanin 3te 1 kadar kullaniliyor belki.

Sevgili topikdaşlarımmm ,

şu anda aldığımız bir haberi sizlerle paylaşıyorumm

yarın öğleden sonra saatlerinde kk forumundan bazı arkadaşların bizim evde toplanacağı bilgisine ulaştımm

sanırım kısır partisi yapacağız

doktor hazır kocayı bana yasaklamışken bari arkadaşlarla vakit geçireyim didim ben de

selcanım kuzum ve diğer kuzular , üzülmeyin sakın. bir gün sizinle de kısır partisi yaparıss..
Miranda kuzum , miacım mayacım kuzum ve elfjem kuzumla yarın bisdeyisss

inşallahhhh

Kandiliniz mübarek olsunnnnnn

canım benim tedavideyim şu an bu tür kürleri tedavi öncesi yapıp öyle doktora gitmek lazım..benim cuma kontrol var ..seninde perşembe sanırım..allahım bu gecenin hürmetine gönlümüzün muradını versin..bu topikte hamile kalmayan kalmasın işallah aminn..hepinizin kandili hayırlı duaları kabul olsun..hayırlı kandiller..

valla ben bi tv programinda da izlemistim Saracoglunu orda da soylemisti ayni seyleri. Bi bildigi vardir elbet.
benim degerlerim belli olsun ben irtibata gecmeyi dusunuyorum canim. neden denemeyim ki?
selcan görüş bakalım ne diyecek ,,, sonuçların çok iyi çıksın inşallah

ümmüselemeciım, ite ite de olsa bu ay bulacaksın yumoşları inşallah........ ha gayret........

aa gercekten mi? nasil moral olur simdi size ben bile burda duyunca mutlu oldum. bizim yerimizede yiyin kisirlari oh oh mis.
herkese slmlar opucukler

selcan görüş bakalım ne diyecek ,,, sonuçların çok iyi çıksın inşallah

ümmüselemeciım, ite ite de olsa bu ay bulacaksın yumoşları inşallah........ ha gayret........

arkadaslar sabah gittim doktoruma hersey cok ama cok iyo gorunuyor rabbime sukurler olsun. 5 sagda 4 solda folikul gorundu
fsh sonucu da cikmis 8mis. doktorum bu sonucun cok iyi oldugunu soyledi. gel gor ki yinede tup bebek merkezine sevk etti.
yakin zaman da ordan benimle irtibata gecicekler. herseyin hayirlisi olsun diyoru gecmis kandilinizi kutluyorum. Allah dualarimizi kabul etsin insallah.

kucak dolusu sevgiler

hay maşallah .)) değerlerin gerçekten çok güzel..sen yine ikiz doğurcan selcan..:)) bu değerlerle tüp yapman çok iyi fikir..daha çabuk kavuşursun bebişlere. tüp veya normal ne olursa olsun...allah hepimizn yardımcısı olsun..

Oooooo...hay maşallah..nazar değmesin ...sevgili arkadaşım çok ama çok sevindim....

Oooooo...hay maşallah..nazar değmesin ...sevgili arkadaşım çok ama çok sevindim....

ay cok sagolun arkadaslar ya valla mutlu oldum yazdiklarinizi gorunce. ummucum seninde yumoslarin cogalir buyur buyur kocaman olurlar insallah kuzum.

lejenacim senin bebeginini Allah sagliklar kucagina almayi nasip etsin.

muuuaaahhhh sizlere

ay cok sagolun arkadaslar ya valla mutlu oldum yazdiklarinizi gorunce. ummucum seninde yumoslarin cogalir buyur buyur kocaman olurlar insallah kuzum.

lejenacim senin bebeginini Allah sagliklar kucagina almayi nasip etsin.

muuuaaahhhh sizlere

canım yarın kontrolüm var..işallah herşey yolunda gider hayıra..sen şimdi önümüzdeki süreçte ne yapcaksın canım..bir dahaki adetinle başlıycakmısın tedavine..

canım yarın kontrolüm var..işallah herşey yolunda gider hayıra..sen şimdi önümüzdeki süreçte ne yapcaksın canım..bir dahaki adetinle başlıycakmısın tedavine..

insallah sende guzel haberler verirsin bize arkadasim. bu sefer hic bir aksilik cikmaz.

yok kuzum benimki henuz belli degil. dosyami oraya gonderecekler hastane benimle bir ay icinde irtibata gecicek sonra bakicaz bakalim.
anliycan nerden baksan bi 2 ay surer tedaviye baslamam. bide ne var biliyormusun her hastane kabul etmiyor 41 yasina kadar sorunsuz kabul ediliyorsun
ama 41e girince isler degisiyor sadece durumu iyi olanlar kabul olunuyor cok sukur ki ben o durumu iyi olanlarin icine giriyorum.

Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Canım benim nasılsın? Maşallah güzel güzel haberler vermişsin çok sevindim senin adına :)) bende bu ayki adetimin 2. günü kan vercem değerlerime göre tedaviye devam etcez yada ertelicez bakalım hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Mustafa hoca yaştan dolayı çok yüksek oran vermiyor ama bu olmayacağı anlamına gelmez biz tedavimizi en güzel şekilde yapalım gerisi Allahın taktiri dedi en son gittiğimde. şimdi adet olmayı bekliyorum kızlar anlayacanız...

insallah sende iyi haberler verirsin bize canim. ben iyim cok sukur evt guzel haberler verdim ama yinede bize tupbebek yolu gorundu. hayirlisi olsun.
bana henuz olumsuz konusmadilar canim dun sordum madem bu kadar hersey iyi neden bebekte zorlaniyoruz diye bununla yasla ilgisi pek ilgisi yok
20 yasinda cok saglikli bi genc kizda da goruluyor hamile kalmasi 2 sene suruyor dedi. Allah nasip ettiyse olur insallah.

sen doktorlarin her dedigine inanma hakkinda hayirlisi neyse o olsun kuzum.

Çok sağol canım benim.

Benim kuzenim kız 26 yaşında, eşi 28 yaşında. 2 yıllık evliler ama olmuyor çocuk. Tüm testler, sperm analizi, yumurta takibi herşey normal. Doktoru demişki artık ilk geceden hamile kalma yada ilk bi iki ayda hamile kalma çok azaldı. Doğal yolla gebelik azaldı. Yediğimiz içtiğimiz hormonlu gıdalar, aşırı stres sıkıntı, sonra genelde geç evlilikler falan artık çocuk sahibi olmayı zorlaştıran faktörler. bu yüzden yeni evli çiftlere kolay kolay korunmayı tavsiye etmiyorum demiş. Kuzenime de biraz daha bekleyin yoksa tüp bebek demiş dediğim gibi 26 yaşına yeni girdi mesela

Bazen diyorumki evlendiğim ilk zamanlar hiç korunmasaydım doğum kontrol hapları falan ne bileyim aklıma geldikçe kendimi suçluyorum bazen ( belkide o ilaçların verdiği zararlar bunlar ne kadar zaman içtim çünkü... Ama kimse başına geleceği bilemezki dimi (((

doktordan geldim canım 2 yumoş birazıcık büyümüş..pazartesi tekrar kontrol var..ayy bu yumurtalar neden büyümüyor.. off deli olucam valla..18 olması gerekiyor yumurta toplama gününe kadar.. işallah olurlar..allah yardımcımız olsun..canım bu durumu iyi dedğinin hormonal değerlermi..yani yumurta rezervi az sa tedaviye almıyorlarmı..

canım herşey kısmet nasip..hiç kenidni suçlama..benim annem doğum kontrol hapını 11 yıl kullanıyor tek bir gün unutuyor ve hamile.kalıyor...yani her şey kısmet..olucaksa allah unutturup nasip ediyor bir şekilde..işallah sende yakında bebğine kavuşursun..

Bende 44 yaşındayım.Gelişmediği için şubat ayında kürtajla sonlandırılan 10 haftalık bir gebeliğim oldu.İlk defa tüp bebek tedavisine başladım.Ankara'da Prof.Recai Pabuçcu
ile başladım.Histeroskopi-AMH - hormon değerlerim normal görünüyor.Quenzim Q10 - Arginmax - incir kürü - B6-B12 - Zinco kullanıyorum.13 haziranda ilaca başlıyorum

ay benim kafami attirmasin senin o yumoslar biran once buyusun ayol

kuzum valla anladigim kadariyla yumurtasi az olanlar fsh orani istenilen seviyede olmayanlari pek kabul etmiyorlar. yada cok zorluk cikariyorlar. bende bilmiyordum butun bunlar cunku burda tupbebek siniri 43 yas. yani 43ekadar tedavi hakkin var.
ama onunda sartlari varmis. bizde oldu oldu olmadi Turkiye yolu gorunuyor.

hepinize iyi hafta sonu diliyor herkesin hersey gonlunce olsun diyorum

tedavin hayirli olsun tutku bebek haberleriyle geri donersin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…