- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.701
Lejana, tebrik ederim. Rezervin nasildi, tedavinde kac yumurtan ve embriyon olmustu?
Kızlar selam,
Cuma günü Kıbrıs.a gidip geldik çok şükür yani sonunda :)) Halil ibrahim tekinle tanıştık maşallah o nasıl uzun bi boy öyle :)) gayet heybetli bi görünümü var insan tamam diyor bunun elinden kurtulmaz kimse :)))) çok güzel ilgilendi HSG ve hormon değerlerime baktı. Sonra muayene oldum. 4 negatifim var dedim herşeyi anlattım ee malum yaş 40. Donasyonla doğru karar vermişsiniz dedi yumurta rezervim kötüymüş. Donörler hakkında genel bilgiler aldık, biz onu görmüyoruz o da bizi tabi.. Allah izin verirse önümüzdeki ay transferim var kızlar. Donörün hazırlık durumuna göre bende burdan verilen ilaçlara başlıcam rahimi transfere hazırlıcaz hadi bakalım... Heyecan ve stresle bekliyorum artık sadece...
arkadaslar arada foruma girip yazilanlari okuyorum bugun tatildi dini bayram oldugu icin yarinda izinliyim esimle hastaneye gidicez
beni merak edip panige neyin kapilmayin
hepinize sevgiler opucukler
umarım ben de sağlıklı bir şekilde sonuna kadar götürebilirim...
bizim yaşlarda...hamilelik pozitif olsa bile düşük olasılığı artabiliyo...
sanıyorum bu düşük yüzdeler biraz da bununla ilgili...
arkadaslar ben geldim ama cikicam hemen maalesef.
sabah gittim canlarim hastaneye ama ozel bi durum yasanmadiesimin sperm analizi icin gerekli olan malzemeyi
biraktik geldik sonuclar bi kac gune doktorumuza ulasacagini soylediler. yani bu hafta sonuna dogru ariycam doktorumu.
iste boyle durumlar arkadaslar.
birsey daha var gecen ay bu zamanlarda benim goguslerde sisme agri baslamistiama bu ay henuz hic bir belirti yok.
doktorum bu ay uzun sklus olabilir demisti dedigi gibide olucak sanirsam. gecen hafta ovulasyon testinde ikinci cizgiyi biraz
acikta olsa yakalamistim o gunden beri ikinci cizgi beni terketti
bekle bekle catliycaz vallahi billahi ortalardan biyerlerden
Breezey canım hiç sorma...
genç ruhlu ve enerjik olmanın bazı açılardan zararı varmış işte...
bunu kırkı geçince öğrendik maalesef....
hadi geç evlenenleri , ikinci evliliğini yapanları anlıyorum da...
kendime nasıl kızıyorum bilemezsin...
kaderi suçlayamıyorum bile...tamamen eşim ve ben sorumluyuz
evleneli 12 yıl oldu...güya çocuk istiyorduk...
ama özgürce gezip eğlenmek öyle cazipti ki, 5-6 yıl hiç aklımıza gelmedi..
geldiğinde de bir sürü problemimiz olduğunu öğrendik...bi baktık bu günlere gelmişiz... nasıl ama?
bizden şaşkını yoktur herhalde aranızda
ben de seni öpüyorum...
topiğimizin hormonsuz bebeğini heyecanla bekliyoz..
cıks bu rapor olmamış , başka bir tane yaz
sizin doktor siklusun uzunluğunu kısalığını nasıl anlıyor yahuuu ...:44:
yoksa erken yumurtlama olunca mı uzun siklus oluyor.:44:
demek ki avrupa da doktorların görüşü bayağı iyi ...bir bakışta siklus uzun mu kısa mı anlıyorlar.
neyse ben zaten bekliyorum... yine başladım , hapşırdım yoksa hamile miyim demeye zira
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyimmm
geldiğinde de bir sürü problemimiz olduğunu öğrendik...bi baktık bu günlere gelmişiz... nasıl ama?
ben de seni öpüyorum...
ALISALIS
teşekkür ederim...umarım çocuk isteyen herkes bu dileğine kavuşur..
umarım ben de sağlıklı bir şekilde sonuna kadar götürebilirim...
Canım benim kontrolde yanlış hatırlamıyorsam 3 tane sağda 3 tane solda folikül görünüyordu...
Ama yumurtalık rezerv testi AMH : 0.36 yani oldukça düşüktü..
FSH : 12.85
LH: 4.86
E2 : 52.37
bu değerlerle %5 - %10 şansım olduğu söylendi..
7 yumurta elde edildi...6 sı döllendi...
3.gün 4 embriyonun durumu iyiydi...5 günü beklemeye karar verdiler
5.gün 2 sinin durumu iyiydi..biri A kalite diğeri de A ya yakın dediler...şimdi detayları çok hatırlamıyorum...
ikiz hamilelik oldu...ama biri 7.haftada gelişimi durdu...
şimdi diğerinin sonuna kadar devam etmesini umuyorum..
Canım doktorların bi tek şöyle haklı bi yanı olabilir,
bizim yaşlarda...hamilelik pozitif olsa bile düşük olasılığı artabiliyo...
sanıyorum bu düşük yüzdeler biraz da bununla ilgili...
Lejana, yasa gore rezervin iyiymis. Benim son tefavilerimde 2-3 yumurtam oluyordu ve 1 embriyo transfer ediliyordu.:-(
ben de seni öpüyorum...
amin amin sekerim. anacim ben psikolojik hamile belirtileri yasayanlara bile ozenir oldum yeminlen ya
insan hic bisey hissetmez ne kadar duygusuz duyarsiz biri oldum ben
ne bilim anladi valla kuzum yada tahmin etti diyelim lakin insallah yaniliyordur. benim bildigim erken yumurtlama olunca adetinde erken basliyor
bu tedavide üzüntü stres yooook...
tamam mı canım...
iyi şanslar diliyorum sana...
Sevgiler
Kızlar selam,
Cuma günü Kıbrıs.a gidip geldik çok şükür yani sonunda :)) Halil ibrahim tekinle tanıştık maşallah o nasıl uzun bi boy öyle :)) gayet heybetli bi görünümü var insan tamam diyor bunun elinden kurtulmaz kimse :)))) çok güzel ilgilendi HSG ve hormon değerlerime baktı. Sonra muayene oldum. 4 negatifim var dedim herşeyi anlattım ee malum yaş 40. Donasyonla doğru karar vermişsiniz dedi yumurta rezervim kötüymüş. Donörler hakkında genel bilgiler aldık, biz onu görmüyoruz o da bizi tabi.. Allah izin verirse önümüzdeki ay transferim var kızlar. Donörün hazırlık durumuna göre bende burdan verilen ilaçlara başlıcam rahimi transfere hazırlıcaz hadi bakalım... Heyecan ve stresle bekliyorum artık sadece...
Arkadaşlar Merhaba,
İstanbul'da tüp bebek tedavisinde karar verdim.İstanbul'a geldiğimde İstanbul tüp bebek merkezi ve Şişli Memorial ile görüşüp ikisinden birisine karar verip haftaya başlayacağım.Buralar hakkında bilgisi olan var mı? Tşk, Sevgiler,
şişli memorıal'da Semra hanım ve ekıbı var ıyı oldugunu bılıyorum. Atasehır Memorıal'da Cem Demirel var oda ıyı bır doktor. İstanbul tup bebek hakkında bılgım yok acıkcası..
hayırlısı olsun canım..
Arkadaşlar Merhaba,
İstanbul'da tüp bebek tedavisinde karar verdim.İstanbul'a geldiğimde İstanbul tüp bebek merkezi ve Şişli Memorial ile görüşüp ikisinden birisine karar verip haftaya başlayacağım.Buralar hakkında bilgisi olan var mı? Tşk, Sevgiler,
sevgili azicik catlak canim arkadasim breezey bende ne psikolojik nede gercek bi sekilde belirti yok
soyledigin uzere kendi belirtilerimi kendim yaratayim dedim ciks o da olmadi
gecen ay regl belirtileri kendini 10 gun kala gostermisti bu ay o da yok. mecburen boyle saf saf bekliyorum biran once olsamda kurtulsam bari.
ya baska topiklerde okuyorumda insanlar regline 10-12 gun kala gidip kan testi yaptiriyor yok iliskiden 2 gun sonra hamilelik belirtileri ariyoryok anacim bu kadari bana fazla ben pasa pasa gunumu bekleyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?