Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Lejana, tebrik ederim. Rezervin nasildi, tedavinde kac yumurtan ve embriyon olmustu?

ALISALIS

teşekkür ederim...umarım çocuk isteyen herkes bu dileğine kavuşur..

umarım ben de sağlıklı bir şekilde sonuna kadar götürebilirim...

Canım benim kontrolde yanlış hatırlamıyorsam 3 tane sağda 3 tane solda folikül görünüyordu...

Ama yumurtalık rezerv testi AMH : 0.36 yani oldukça düşüktü..

FSH : 12.85

LH: 4.86

E2 : 52.37

bu değerlerle %5 - %10 şansım olduğu söylendi..

7 yumurta elde edildi...6 sı döllendi...

3.gün 4 embriyonun durumu iyiydi...5 günü beklemeye karar verdiler

5.gün 2 sinin durumu iyiydi..biri A kalite diğeri de A ya yakın dediler...şimdi detayları çok hatırlamıyorum...

ikiz hamilelik oldu...ama biri 7.haftada gelişimi durdu...

şimdi diğerinin sonuna kadar devam etmesini umuyorum..

Canım doktorların bi tek şöyle haklı bi yanı olabilir,

bizim yaşlarda...hamilelik pozitif olsa bile düşük olasılığı artabiliyo...

sanıyorum bu düşük yüzdeler biraz da bununla ilgili...

Sevgili Neşe ,
attığın adım hayırlı uğurlu olsun. dilerim ki her şey şu anki gibi yolunda ve seni mutlu ederek gelişir ve sonuna bebeğine yada bebişlerine kavuşursun.
sevgilerimle , öpüyorum seni

arkadaslar arada foruma girip yazilanlari okuyorum bugun tatildi dini bayram oldugu icin yarinda izinliyim esimle hastaneye gidicez
beni merak edip panige neyin kapilmayin

hepinize sevgiler opucukler

ben sizin bayramınıza , tatilinize... bir de TR de tatil çok derler... hem TR de tatil olduğunda biz daha çok foruma giriyoruz.
tabiii kocacıklarıyla mesai yaptıkları için bazı arkadaşlar , tatil günlerinde ortalıkta görünmüyorlar.

ne merak etçem seni beeeeeee

bugün hastaneye gittiğinde olanların raporunu yarın sabah masamda bekliyorum... ona göree
öpüyorum seni kuzummmmmm

kuzum lejenam , nasılsın

bizim yaşlarımızın ne çok derdi varmış , doktorları dinledikçe anlıyorum ben de..hele bir de 40'ını devirip ama kendini öyle hissetmeyenlerimiz için , sanırım durum biraz daha kötü...
Rabbim hayırlısını versin demekten başka , ne kendim ne de sizler için daha mantıklı ve doğru bir dilek geçmiyor.

Bu yaşa kadar çocuk sahibi olamayışımız , geç evlenişimiz falan falan gibi şeyler kaderimizde yazılmış ki yaşıyoruz.
Bundan sonra yazılı olanlar da dilerim bizim istediklerimizle ilgili , olumlu ve hayırlı şeylerdir kuzum...

seni de kocaman öpüyorum

arkadaslar ben geldim ama cikicam hemen maalesef.

sabah gittim canlarim hastaneye ama ozel bi durum yasanmadi esimin sperm analizi icin gerekli olan malzemeyi
biraktik geldik sonuclar bi kac gune doktorumuza ulasacagini soylediler. yani bu hafta sonuna dogru ariycam doktorumu.
iste boyle durumlar arkadaslar.

birsey daha var gecen ay bu zamanlarda benim goguslerde sisme agri baslamisti ama bu ay henuz hic bir belirti yok.
doktorum bu ay uzun sklus olabilir demisti dedigi gibide olucak sanirsam. gecen hafta ovulasyon testinde ikinci cizgiyi biraz
acikta olsa yakalamistim o gunden beri ikinci cizgi beni terketti

bekle bekle catliycaz vallahi billahi ortalardan biyerlerden

Son düzenleme:

cıks bu rapor olmamış , başka bir tane yaz

sizin doktor siklusun uzunluğunu kısalığını nasıl anlıyor yahuuu ...:44:
yoksa erken yumurtlama olunca mı uzun siklus oluyor.:44:
demek ki avrupa da doktorların görüşü bayağı iyi ... bir bakışta siklus uzun mu kısa mı anlıyorlar.

neyse ben zaten bekliyorum... yine başladım , hapşırdım yoksa hamile miyim demeye zira
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyimmm

Son düzenleme:

amin amin sekerim. anacim ben psikolojik hamile belirtileri yasayanlara bile ozenir oldum yeminlen ya
insan hic bisey hissetmez ne kadar duygusuz duyarsiz biri oldum ben

ne bilim anladi valla kuzum yada tahmin etti diyelim lakin insallah yaniliyordur. benim bildigim erken yumurtlama olunca adetinde erken basliyor

Son düzenleme:

evet evet bekliyoruz
valla kuzum bizimki hepten kader baska hic bisey degil kader bizi buralara getirdi

Lejana, yasa gore rezervin iyiymis. Benim son tefavilerimde 2-3 yumurtam oluyordu ve 1 embriyo transfer ediliyordu.:-(

Lejana, yasa gore rezervin iyiymis. Benim son tefavilerimde 2-3 yumurtam oluyordu ve 1 embriyo transfer ediliyordu.:-(

Canım rezerv iyi olsa ki ne...

4 yıldır 4 denemede kaliteli embriyo bulamıyolar...

bu iş sağlam bir tane embriyo bulma işi....

10 yumurtası olanda da bazen hiç döllenme olmadığı oluyo...

puffy arkadaşımız gibi tek yumurtayla hamile kalınabiliyo...

sağlam yumurtanın kimde olacağı belli olmuyo...

onun için hiç üzülme...gerçekten gereksiz...

bu tedavide üzüntü stres yooook...

tamam mı canım...

iyi şanslar diliyorum sana...

Sevgiler

evlilik kısmında ben " b " şıkkıyım kuzum , geç evlendim.
ama napimmm , canımcım kocamcım erken çıktı da karşıma , ben " yok almıyorum seni " mi dedim... geç geldi adam yahuuu...
bir de sankim o zamanlarda şıp diye olurmuş gibi , evlendiğimin ilk günü doğum kontrol hapına başladım...
şimdi ise 15 ay oldu hapı bırakalı , yaklaşık 8 ayda düzenli regl olalı... kendiliğimden hamile kalamadım , yani şimdilik.
tüp de patladı gitti biliyorsun...

rabbim , yapmadıklarımızı ertelediklerimizi cahilliğimize versin , acısın bize , bebişlerimiz nasip etsin kuzum.
seninkini sağlıkla mutlulukla huzrla kucaına almayı nasip etsin... doğsun..kocamannnnn olsun

özenmeeee... kendi belirtini kendin yarat
hayırlısı kuzum hakkımızda , bakalım neler yaşayacağız bu ay ve sonrasında...
benim içinde niyeyse acayip bir umut var , doktor kontrolünde mesai yaptık ya ondan herhal:44:

bu tedavide üzüntü stres yooook...

tamam mı canım...

iyi şanslar diliyorum sana...

Sevgiler

ağzına sağlık kuzummmmm

Cnm hayırlı olsun tedavin bende dunya tup bebek berk bey ile ayın basında görüştüm ve hazırlıklara başladım Ağustos gibi transferim olacak hakkımızda hayırlısı olsun sevgiler

Kizlar selam gorusemiyoruz pek bu aralar evde olup bu kadar meşgul olan tek tip benimdir herhalde , sunnet şekerleri işine full devam ediyorum günümün cogunu alıyor , ufaklik hep tepemde bu aralar , ders çalıştırmak ısı bir ölüm her gun iki saat sinir krizi geçirtiriyor bana , eh yemek ısı malum hele ben iyice yavaşladım mutfakta agir vasıta olma yolunda başarıyla ilerliyorum :))
Ben evdeyken durum bu Allah çalışanlara yardim etsin ama bazen calisma günlerini özlüyorum sanki her sey daha planliydi , su anda eveyim diye galiba bana cok güveniliyor o ayrı :))

Sizleri okuyorum arada her sey yolunda gozukuyor , Allah huzurunuzu bozmasin emeklerinizi bosa cikarmasin sirayla hepinizden guzel haberler bekliyorum :))

Arkadaşlar Merhaba,

İstanbul'da tüp bebek tedavisinde karar verdim.İstanbul'a geldiğimde İstanbul tüp bebek merkezi ve Şişli Memorial ile görüşüp ikisinden birisine karar verip haftaya başlayacağım.Buralar hakkında bilgisi olan var mı? Tşk, Sevgiler,

şişli memorıal'da Semra hanım ve ekıbı var ıyı oldugunu bılıyorum. Atasehır Memorıal'da Cem Demirel var oda ıyı bır doktor. İstanbul tup bebek hakkında bılgım yok acıkcası..

hayırlısı olsun canım..

hadi bakalim hayirli olsun arkadasim. bence de dogru karar verdin yani donasyondan once kendi yumurtalarinla deneme kararinla.
Allah ciktigin bu yoldan utandirmasin bebislerine cabucak kavusursun daha dogrusu kavusursunuz insallah

sevgili azicik catlak canim arkadasim breezey bende ne psikolojik nede gercek bi sekilde belirti yok
soyledigin uzere kendi belirtilerimi kendim yaratayim dedim ciks o da olmadi

gecen ay regl belirtileri kendini 10 gun kala gostermisti bu ay o da yok. mecburen boyle saf saf bekliyorum biran once olsamda kurtulsam bari.

ya baska topiklerde okuyorumda insanlar regline 10-12 gun kala gidip kan testi yaptiriyor yok iliskiden 2 gun sonra hamilelik belirtileri ariyor yok anacim bu kadari bana fazla ben pasa pasa gunumu bekleyim en iyisi

sevgili umutlu ama saf saf bekleyen selcanım kuzummm ,

belirti olmaması da bir belirti değil mi:44:

o topiklerdeki insanları ben anlayamıyorum , bence sende anlamaya çalışmaktan vazgeç.
her kadının yapısı farklıdır, hormonları farklı işler. aslında sen daha önce hamilelik yaşamış biri olarak , az çok kendi rutinini bilebilirsin.
ya ben ne yapayım... inan ki , hapşırsam hamilemiyim len diye düşünüyorum.
2 gündür uyukluyorum fizik tedaviden gelince... şimdide buna taktım kuzummm
bu yüzden takılma , belirti var mı yok mu diye kendini yorma... gelirse eğer bu bebişler , eminim ki en belirtili şekilde anlarız ...

yani dediğin gibi , paşa paşa günümüzü beklemeye devammm... alt tarafı şurda kaldı 10 gün falann:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…