Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ay keske bende izleseydim kacirdim tuh
hangi kanaldaydi kuzum belki netten izleyebilirim
bana cok mantikli geldi doktorun soyledigi herseyin basi zaten inanmak ver kararlilik degil midir aslinda

ay keske bende izleseydim kacirdim tuh
hangi kanaldaydi kuzum belki netten izleyebilirim
bana cok mantikli geldi doktorun soyledigi herseyin basi zaten inanmak ver kararlilik degil midir aslinda

Canım

birisi kanal24 birisi ülketv de idi...

birinde Dr Seval Taşdemir konuktu...öteki doktorun adını hatırlayamadım...

haftaya aynı saatlerde yine tüp konusu olabilir..

Canım

birisi kanal24 birisi ülketv de idi...

birinde Dr Seval Taşdemir konuktu...öteki doktorun adını hatırlayamadım...

haftaya aynı saatlerde yine tüp konusu olabilir..

hmm o kanallari burda tvden izleme sansim yok
ama nette bi arayim bakalim. sagol canim

Son düzenleme:
Selam Tutku, arasira bu forumu da okuyorum yastan dolayi. Puffy ve Alis hakli bence de istanbulda dene, ben Ankara"da yasiyorum ve sayisiz tup denemem oldu, hele de anatolia'yi en son denenecek yer olarak goruyorum. Yillarca Ankara'nin en unluleriyle tup denedim, dusuklerim oldu. Gecen ay Memorialle gorusmemde her seyin sebebinin myoma bagli oldugunu ogrendim ve bu myom 2005 yilindan beri varmis (hsg sonucuma gore) ve bana serefsizler bos yere tedavi uygulamislar. Bunlardan biri de anatolia. Karar senin ama bence memorialde dene, zaman artik bizim icin cok kiymetli.[/QUOTE]

dedigim gibi dun sabah idrar testi yaptim maalesef tek kirmizi cizgi.bana kizacaksiniz belki ama biliyordum desem.cunku hersey mukemmel gelisti.2 a kalite embriyo koyuldu.2.30 saat hastanede yattim.45 dakika arabainin arkasinda yacasca eve geldim.gerci 3 kat merdiven cikmak zorunda kaldim.ve 2 bucuk gunde yemek ve wc harici kalkmadim yattim dinlendim.sonra ucak ile almanyaya geri geldik.ne gibi belirtilerin oldu diye sorarsaniz hic bir sey.adet zamanimdaki gibi belirtilerim oldu.yada 3 negativ aldigim zamandaki gibi diyeyim.bilmiyorum orada bir sey var bende anliyamiyorum ama transfere kadar her zaman hersey mukemmel gidiyor problemsiz.ondan sonra iceride tutunamiyorlar.ya rabbim bana bunu layik görüyor ya zamani var.yada rahim filmim yok benim tüplerimde birsey var.ama cektirecegim ve biliyorum birsey cikmayacak.yani anlayamadigim bir seyler oluyor transferden sonra.4 deneme 4 dude iyi ilerliyor lakin tutunma problemim var .bende bunu soruyorum.NEDEN????????

Canım

öncelikle senin geçen cumartesi değil miydi transfer yanlış hatırlamıyorum umarım...

...bu da demektir ki..bugün 8 gün olmuş...dün 7.gün bakmışsın..

bi kere çok erken..idrar testi en geç sonuç veren test...erken hareket edip üzme kendini lütfen..

tuttuysa bile zarar verebilirsin..üzüntüden falan..

dur hele bi 12.gün kan testi zamanı gelsin...

hadi yıpratma kendini..

yoksa yanlış mı hatırlıyorum...off kafam karıştı...

Son düzenleme:

canım lejenam 20 mayıs test günü...ama bence de idrar testi moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor. üstelik erken.yazdıklarında sana katılıyorum
kan testini yarın yaptırsın eminim ki umduğundan daha güzel bir sonuç alacaktır.

üzme kendini belki , ne olur... inan her şey güzel olacak.

Kızlar selam,

Cuma günü Kıbrıs.a gidip geldik çok şükür yani sonunda :)) Halil ibrahim tekinle tanıştık maşallah o nasıl uzun bi boy öyle :)) gayet heybetli bi görünümü var insan tamam diyor bunun elinden kurtulmaz kimse :)))) çok güzel ilgilendi HSG ve hormon değerlerime baktı. Sonra muayene oldum. 4 negatifim var dedim herşeyi anlattım ee malum yaş 40. Donasyonla doğru karar vermişsiniz dedi yumurta rezervim kötüymüş. Donörler hakkında genel bilgiler aldık, biz onu görmüyoruz o da bizi tabi.. Allah izin verirse önümüzdeki ay transferim var kızlar. Donörün hazırlık durumuna göre bende burdan verilen ilaçlara başlıcam rahimi transfere hazırlıcaz hadi bakalım... Heyecan ve stresle bekliyorum artık sadece...

Canım hadi hayırlı olsun..doktoruna güvenmiş olman önemli...

bir yola girdiniz...inşallah sonuna kadar sağlıkla gider ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız...

aşamaları ve sonucu bize de bildir olur mu? insan merak ediyor...

Sevgiler

Canım şimdiden tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın bizde senin kadar heyecanla beklemekteyiz :)

Son düzenleme:
arkadaslar arada foruma girip yazilanlari okuyorum bugun tatildi dini bayram oldugu icin yarinda izinliyim esimle hastaneye gidicez
beni merak edip panige neyin kapilmayin

hepinize sevgiler opucukler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…