Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Siz Tüp bebek denedinizmi ? Yaşınız kaçtı acaba ? Birde donasyon için kimi tercih ettiniz ? Ben Batum a sıcak bakıyorum.Tşk,

Ben 40 yaşındayım canım. 1 defa denedik tüp bebek ama tutmadı zaten çok az yumurtam var olanlarda kalitesizdi ama biz denemek istedik eşimle. Donasyon için Mağusada Halil İbrahim tekinde yaptırcaz canım. merkezle telefonda görüşüyoruz mailleşiyoruz falan önümüzdeki günlerde muayene için günübirlik gidip gelcz sonrada ne gerekiyosa yapılcak artık bakalım hayırlısı olsun daha fazla gecikmek istemiyorum çünkü

Ben hiç tüp bebek denememiştim.Ankara daki bir merkezle görüştüm.Önce tüp bebek deneyebilirim.Donasyon içinde aklımdaki yer Batum gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.

Ben hiç tüp bebek denememiştim.Ankara daki bir merkezle görüştüm.Önce tüp bebek deneyebilirim.Donasyon içinde aklımdaki yer Batum gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.

tamamdır canım haberleşiriz inşallah. hatta bugün mü yarınmı bu topikten bi arkadaş Kıbrısa gitcekti muayene için ama çok emin değilim o da donasyon yaptırcak. Eğer tek çare buysa yani geriye başka çare kalmıyorsa sonuna kadar gitmek gerek sanırım. anne olmak hepimizin hakkı... ben olmasada olur napalım Allah nasip etmedi diyodum ama psikolojik destek almaya başlayınca birazcık daha aklım başıma gelmeye başladı çok şükür...aslında hayatımda bi evlat boşluğu varmış bunu yeni yeni fark ettim desem kızmayın bana

bugun ogleden sonra ovulasyon testi yaptim arkadaslar ikinci cizgi ilkinden az bisey acik cikti yani ya yumurtlama gerceklesicek veya da yeni catladi bilemiyorum artikin

bugun ogleden sonra ovulasyon testi yaptim arkadaslar ikinci cizgi ilkinden az bisey acik cikti yani ya yumurtlama gerceklesicek veya da yeni catladi bilemiyorum artikin

selcanım kuzum senin ovulasyon tarihinde benimkine yakındı , yani bugünlerde çatlamış olabilir. bu yüzden değerlendir kuzum kaçırma... çatlamadıya bile bugünleri değerlendir..
hadiii mesaiyeeeee

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..şööyle hepimiz patır patır hamle kalıversek :))

ummucum canımm , inşallah ...Rabbim bu ay , peşpeşe hamile haberleri vermemizi nasip eder.

degerlendirmez miyim hic kocacigimada soylemedim zaten stres olmasin simdi durduk yere dimi

ya bakk hala çene çalıyo burdaa... kuzummm yürüüüüü...
keremmmmmmmmmmmm selcan lap topun başındaaaaa

Sekerim ne haber bu gun gece kuşu oldum , aksam çocuklarla yemege gittik ama kokorecccc :)))
Ne kadar garip sey varsa canim cekioooo

Sana resim yolladım gobis resmiiii

selam tutku, merak ettim değerlerin normal ise, hangi merkez şans vermedi sana. ben de izmirdeyim, ve değerlerim daha doğrusu fsh 22 ile bana olumsuz konuşullmadı, henüz sonuç yok ama, ....... ben senin daha sanslı olduğunu düşündüm.. değerlerin normalmiş çünkü.....
Sekerim ne haber bu gun gece kuşu oldum , aksam çocuklarla yemege gittik ama kokorecccc :)))
Ne kadar garip sey varsa canim cekioooo

Sana resim yolladım gobis resmiiii

bakayım canikom,,,, kokoreçten sonra ne gelecek bilemiyorum yani...... aman aman yine de afiyet bal şeker olsun diyelim, bebişin canı çekmiş şekerim

Selam canim benden yorum istemirsin ama ben bu konularda cok çekimserim yani yol bizim yolumuz kararlarda ama sana vazgeçme dene derim :))
Eger bir deneme yapacaksan bu hakkı verdiysen kendine istanbula gelme sansin varsa burayı dene buradaki merkezleri araştır ozellikle memorial sisli Semra hn ekibini ve Mustafa Bahceci ekibini
Seni asla etkilemek istemem ama bana cok olumsuz seyler söylendi kabul etmek istemedi bir cok klinik , memorial her seyi anlattı ve kabul etti cok iyi bir tedavi sureci yasadim , oradaki ilk deneme sonuc bebisssssss

:)) deli kiz ya
mesai isi tamam kuzum sen merak etme
bu sabah tekrar yaptim ben testimi ikinci cizgi tamamiyle buhar olmus kaybolmus bide ogleden sonra deniycem emin olmak icin.
ovulasyon gerceklesmis demekkine ki biz gecen haftayi cok iyi degerlendirdik hadi hayirlisi bakalim

Arkadaşlar merhaba,

herkese keyifli bir haftasonu geçirmelerini dilerim... :131:

bugün televizyonda iki ayrı kanalda tüp bebek konusu vardı..

ve bi tanesinde doktor

en az 4 deneme yapanlarda başarı oranı % 93 e çıkıyor dedi..

valla diyen doktorun yalancısıyım..

ve inananarak ve kararlı gelenlerde, başarı şansının daha yüksek olduğunu söyledi..

yani dilerim tüpsüz olsun, hiç gerek kalmasın...

ama gerekiyorsa da bu oranları dikkate almak lazım sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…