- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.661
Siz Tüp bebek denedinizmi ? Yaşınız kaçtı acaba ? Birde donasyon için kimi tercih ettiniz ? Ben Batum a sıcak bakıyorum.Tşk,
Ben 40 yaşındayım canım. 1 defa denedik tüp bebek ama tutmadı zaten çok az yumurtam var olanlarda kalitesizdi ama biz denemek istedik eşimle. Donasyon için Mağusada Halil İbrahim tekinde yaptırcaz canım. merkezle telefonda görüşüyoruz mailleşiyoruz falan önümüzdeki günlerde muayene için günübirlik gidip gelcz sonrada ne gerekiyosa yapılcak artık bakalım hayırlısı olsun daha fazla gecikmek istemiyorum çünkü
Ben hiç tüp bebek denememiştim.Ankara daki bir merkezle görüştüm.Önce tüp bebek deneyebilirim.Donasyon içinde aklımdaki yer Batum gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.
ovulasyon testleri bu sabah itibariyle bulunmustur bilginize arkadaslar
gözün aydın canım..:)) peki denedinmi
çatladı patladııı
yapamıyorum çünkü testlerim bitti...
kısmetse hamilelik testi yapıcam bu ay ummucummm
bugun ogleden sonra ovulasyon testi yaptim arkadaslar ikinci cizgi ilkinden az bisey acik cikti yani ya yumurtlama gerceklesicek veya da yeni catladi bilemiyorum artikin
şimdi gördüm canım..:) demekki ovülasyon olmuşsun bugünleri değerlendir canım :))
degerlendirmez miyim hickocacigimada soylemedim zaten stres olmasin simdi durduk yere dimi
bugun ogleden sonra ovulasyon testi yaptim arkadaslar ikinci cizgi ilkinden az bisey acik cikti yani ya yumurtlama gerceklesicek veya da yeni catladi bilemiyorum artikin
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..şööyle hepimiz patır patır hamle kalıversek :))
degerlendirmez miyim hickocacigimada soylemedim zaten stres olmasin simdi durduk yere dimi
selam tutku, merak ettim değerlerin normal ise, hangi merkez şans vermedi sana. ben de izmirdeyim, ve değerlerim daha doğrusu fsh 22 ile bana olumsuz konuşullmadı, henüz sonuç yok ama, ....... ben senin daha sanslı olduğunu düşündüm.. değerlerin normalmiş çünkü.....Öncelikle sizi tebrik ediyorum.Mutluluğunuzu canı gönülden paylaşıyor Allah kucağınıza almayı nasip etsin diyorum.(Bizlerede inş:)
Bende 44 yaşındayım hormon değerlerim normal,Histeroskopi yaptırdım rahimdede görünen bir sorun yok dediler.Yumurta geliştirici iğne ile aralıkta hamile kaldım ama kalbi durduğu için şubatta alındı.Moralmen yıkıldım tabiki.Şimdi pıhtılaşma dahil eşimle tüm testlerimizi yaptırdık.İzmirde bir tüp bebek merkezi sizin yaşınız için pek şans yok dedi.Kendi doktorum aşılama dedi ama onlar hayal dediler.Hiç tüp bebek denemedim.Ama aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum.O nedenle acaba diyorum direkt yumurta donasyonumu yaptırsam oda ciddi para malum.Batum ve kıbrısla konuştum ama kararsızım kafam çok karışık.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Tşk,
Sekerim ne haber bu gun gece kuşu oldum , aksam çocuklarla yemege gittik ama kokorecccc :)))
Ne kadar garip sey varsa canim cekioooo
Sana resim yolladım gobis resmiiii
selam tutku, merak ettim değerlerin normal ise, hangi merkez şans vermedi sana. ben de izmirdeyim, ve değerlerim daha doğrusu fsh 22 ile bana olumsuz konuşullmadı, henüz sonuç yok ama, ....... ben senin daha sanslı olduğunu düşündüm.. değerlerin normalmiş çünkü.....
Günaydın canım.Benım yaşadığım ile en yakın İzmir olduğu için Smyrna Art izmir tüp bebek merkezine gittim.Histeroskopi yapıldı.Sorun yok dendi.Ama yaştan dolayı eve canlı bebek götürme oranının % 10-15 olduğunu söylediler.Bende şimdi Ankara'daki Anatolia tüp bebek merkezi ile görüştüm.Orada denemeyi düşünüyorum.Batum da direkt yumurta naki diye düşünüyordum ama buradaki arkadaşlar kendi yumurtalarıma bir şans vererek 1 kez tüp bebek denememi istediler banada mantıklı geldi.12 gün içerisinde muayeneye gidip tedaviye başlayacağım inşallah olumlu sonuç alırım.Sevgiler....
Gunaydin , gunaydin , gunaydinnnnnnnn
Guzel bir haftasonu olsun hepimizeeeeeeeee
selcanım kuzum senin ovulasyon tarihinde benimkine yakındı , yani bugünlerde çatlamış olabilir. bu yüzden değerlendir kuzum kaçırma... çatlamadıya bile bugünleri değerlendir..
hadiii mesaiyeeeee
ummucum canımm , inşallah ...Rabbim bu ay , peşpeşe hamile haberleri vermemizi nasip eder.
ya bakk hala çene çalıyo burdaa...kuzummm yürüüüüü...
keremmmmmmmmmmmm selcan lap topun başındaaaaa
arkadaşım hakkında hayırlısı ne ise inşallah o yolda ilerlersin... izmir de çok iyi tüp merkezleri ve doktorları var.... kent hastanesi, ege üniversitesi, irenbe , tınaztepe hastanesi, dokuz eylül v s vs..... istanbul da memorial, jinemed, bahçeci olmak üzere yine birçok tüp merkezi var..... öncelikle bunları araştır ve içine sinen ne ise onu yapmanı tavsiye ederim... zamanımız kısıtlı, ileride pişman olmamak için tüm alternatifleri değerlendir... bir veya iki kez tüp tedavisi denemeden donasyana gitmemelisin , çünkü değerlerin normal..... sevgilerselam tutku, merak ettim değerlerin normal ise, hangi merkez şans vermedi sana. ben de izmirdeyim, ve değerlerim daha doğrusu fsh 22 ile bana olumsuz konuşullmadı, henüz sonuç yok ama, ....... ben senin daha sanslı olduğunu düşündüm.. değerlerin normalmiş çünkü.....
Günaydın canım.Benım yaşadığım ile en yakın İzmir olduğu için Smyrna Art izmir tüp bebek merkezine gittim.Histeroskopi yapıldı.Sorun yok dendi.Ama yaştan dolayı eve canlı bebek götürme oranının % 10-15 olduğunu söylediler.Bende şimdi Ankara'daki Anatolia tüp bebek merkezi ile görüştüm.Orada denemeyi düşünüyorum.Batum da direkt yumurta naki diye düşünüyordum ama buradaki arkadaşlar kendi yumurtalarıma bir şans vererek 1 kez tüp bebek denememi istediler banada mantıklı geldi.12 gün içerisinde muayeneye gidip tedaviye başlayacağım inşallah olumlu sonuç alırım.Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?