Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağol canım cuma günü doktora gideceğim bakalım ne çıkacak hayırlısı ile keseyi ve kalp atışını görseydim rahatlayacaktım. Rabbim arkadaşının yardımcısı olsun inşaallah çok sağlıklı yumurtaları olur
Hamile kalsın da varsın bıraksın, canı sağolsun. Toplanalım bir gün diyordu, toplanıp hayırlı olsuna gideriz
Ne güzel olurdu inşallah bende gelebilirim
Sen artık doğal mı deneyeceksin

Sizinde mi doktorunuzdu.Varmı bebiş sizde.Yaşınız kaçtı? Benim yaşımda olan pek yok gibi sanırım.Moralim bozluyor aslında.

yaşın kaç cnm,benim 32 , daha bebiş yok ama Aysun hn'la devam ediyorum,2 ay kdr daha bekleyecegiz dogal olup olmayacagını görmek için..gerçi hiç beklentim yok ya , herneyse..
yaş bizler için maalesef cok buyuk bir sorun..dogurganlık 17-27 arası oldukca yüksek,ama okumak iş hayatı ve insanca yasamak için bu yaş 30u buluyor..bundan sonra da 30-47 arası Allah'a sıgınıyor kadın kısmı.. Ama erkekler acımasız , hayat acımasız,zaman olgusu nasıl acımasızsa , Tanrı da bize çokk kısıtlı yazmış herseyi ve bu da acımasız.. Ben bir kadında yumurtalık rezervinin dogustan geldigini ve her ay 200bin üzerinde yumurtalık kaybettigini okudugumda içim sızlamıştı..şimdi her özel dönemimde daha duygusal oluyorum..
Diyebilecegim tek şey şunlar olacak sana cnm ; bizler çokk küçücük varlıklarız , dünyayı da dogayı da degiştiremeyiz..Hayata geç kalıyor olmak da bizim sucumuz degil , bu da ya tercih ya kader.. Elimizden geleni yapıp çekilmek gerek , kendini yıpratmadan mantıklıca ugrasmak gerek..nereye kdr giderse , paranı zamanını kendini bir şekilde ayarlayıp , elinden geldigince caba ver ve oldugu kadar de kendine..oldugu kadar , olmadıgı kader..
3yıl önceki resimlerime baktım , yuzumdeki gülen ifadeyi geri kazanmak için neler vermezdim..demek ki sıkıntılar böyle çörekleniyo insana ve artık yaşlanma kelimesini daha iyi anlıyorum..yaşın ilerledikçe gelen degil , yaşın geçtikçe geçen giden bir durum yaşlanma..
moralini bozma kader bir yerde bu işler maalesef ve maalesef.. yazmışsa verir , yamamışsa veridremeyiz.. umuyorum hepimiz için biraz merhamet vardır cnm benim..

Hayır canım bu 2 ay birşey yapmayacağım.olmazsa Erbil beye tekrar gitmeyi düşünüyorum

Hayır canım bu 2 ay birşey yapmayacağım.olmazsa Erbil beye tekrar gitmeyi düşünüyorum

Kesinlikle alara bencede git Erbil hoca çok azimli ve genç olmasına bakma çok da donanımlı ..Tek sorun çok yoğunlar .
Ben bırakmayı hiç düşünmedim doktorumu şimdilik memnunum da.

Hayırlısı olur inş.Dediklerinize katılıyorum.Bende 44 yaşında evlendim.Düşünmüyordum evliliği kısmet ,kader diyelim.İş,kariyer derken hayat geçmiş.Neyse geç değildir diyerek elimizden geleni yapıyoruz.Benimde çok sevdiğim bir sözdür.OLDUĞU KADAR,OLMADIĞI KADER..
Sizin ne sorununuz var.Yaşınız daha genç bizlere göre daha şansılısınız,aslında en büyük destek doktordan olmalı moralin çözmeyeceği bir şey yok.Tabiki Allah da dilerse.47 yaşındayım ben.44 yaşında doğal yolla hamile kaldım ve düşük oldu.
Hepimiz için en hayırlısı olur.

merhaba arkadaşlar biraz önce Aret Kamar'ın hemşiresini aradım CD56 naturel kıller testimi faxladım.. sonucum CD56 29,50 di.
Bu sonuca göre ıntralıpid bağışıklık serumu gereklimi dedim.. hemşire doktor bey ile görüşüp bilgi verecek..
bu hafta tedavi startı vereceğim perşembe gibi adet olurum sanırım.. serum gerekliyse tedavi öncesi yaptıracağım..

hadi hayırlısı inşallah
Benimde 27 sinde transferim var .Bende sizden dua bekliyorum ..

Hayırlı olsun canım sende sürece dahil oluyorsun demek ne güzel inşallah bu kez herşey yolunda gider ve yüksek yüksek değerler yazarsın bize

Kızlar hepiniz için harika bir hafta diliyorum... kendim için ise sakin bir hafta istiyorum artık gerçekten çok yorukdum. çooookkk.. ( işte yoğunluğundan ve evde misafirden dolayı giremiyorummm... ve size çook ihtiyacım var....)

sevgi ve dua ile kalın...

CD 56 NIN normal sınır değerleri ne imiş

s.a bacım seni merk etim takibinden geldim aşın tuttumu?? hadi güzel haber ver sevineyimm

kızlar moralimizi yükske tutuyoruz hormon dengemizi bozmuyoruz ..nasipde varsa zaten olucak .

CD 56 NIN normal sınır değerleri ne imiş

tam olarak bilmiyorum ama bana 4 ile 10 arası olmalı denilmişti.. benim 29,50 ...bakalım hemşire arayınca herşeyi soracağım tabi cevaplayabilirse...
tuhaf olan biz hasta olarak bu işin her aşamasını öğrendik.. tüp bebekte farklı farklı testler var uygulamalar var hepsini okuyoruz öğrenmeye çalışıyoruz.. doktorun hemşiresini aradım dünyadan bi haber.. testi ilk kez duymuştu:)) doktorla görüşeceğim dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…