- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.021
Kızlar merhaba bende bu sabah yeniden kan verdim çünkü tahlil yapmaya erken başladım normalde bugün testi tekrarlama günümdü ilk test pazartesi ikinci test çarşambaydı bende sürece müdahale etmeyeyim bugün de yaptırayım dedim zaten sabah yine düşük iğnem vardı onu yaptırdım gitmişken de verdim.
Aminn inş.Bende tüm forum sitelerini inceliyorum.Kafam çok karıştı yaşıma uygun olanlara bakıyorum ki moral olsun.Çok zormuş sıkıntılı bir süreç.Mutlaka ki bu sıkıntıları yaşamışsınızdır ama sonucu güzel olmuş sizde.
Tüp bebek için görüşmeye gittim.Bakalım hayırlısı inş.Fsh'ım yüksekti yumurta rezervim az onunla ilgili bitkisel tedavi uyguluyorum.Sizinde tüp bebek değilmi o esnada neler yaptınız maulum yaş yüksek olunca değerler de yüksek oluyor.Paylaşırsanız sevinirim.
Sevgiler..
canim bu dusuk ignesini doktor yazmasa bile bende yapacagim kesin.. degerlerin cok guzel gidiyor masallahhhh..
hosgeldinn canim.. daha once tup denemen oldumu.. doktorun kim..[/QUOT
Hoşbulduk :) Teşekkür ederim.
Hayır hiç denemem olmadı 2009 da yılında düşük oldu.1 yıl normal tedavi gördüm klomen onunla da olmadı.Yumurtalarım yeterince büyüdü ama hamilelik olmadı.Fsh değerim 21 idi 1,5 yıl önce
Sonra ara verdim , şimdi tüp bebek için Zeynep Kamil'e gittim.Tahlillerimi yaptıracağım reglimim 3.günü sonraki süreçte nereye gideceğim henüz karar vermedim.
Hayırlısı bakalım ..:)
366.56. Iki kati degil ...aglamak istiyiyorum....
Haklisin bir zarari olmaz ama faydası olur benim bugün ki degerim 701 çıktı
hosgeldinn canim.. daha once tup denemen oldumu.. doktorun kim..[/QUOT
Hoşbulduk :) Teşekkür ederim.
Hayır hiç denemem olmadı 2009 da yılında düşük oldu.1 yıl normal tedavi gördüm klomen onunla da olmadı.Yumurtalarım yeterince büyüdü ama hamilelik olmadı.Fsh değerim 21 idi 1,5 yıl önce
Sonra ara verdim , şimdi tüp bebek için Zeynep Kamil'e gittim.Tahlillerimi yaptıracağım reglimim 3.günü sonraki süreçte nereye gideceğim henüz karar vermedim.
Hayırlısı bakalım ..:)
doktoruna henüz karar vermedinmi.. bu aymı başlayacaksın.. inşallah iyi bir doktor bulursun canım.. kaç yaşındasın..
bende bu ay başlayacağım inşallah adet olmayı bekliyorum..
Arkadaşlar bana yardımm edin aralık29 itibaren regli olamadım bir ümit test alıp baktım belkide hamişimdir dedim ama yokkkkben ne yapacak allahım hiç bu kadar kendimi kederli hissetmemiştim kür diye menopza girilirmi allahım eşimi çokluk seviyorum baba olamadı bnm yüzümden birde üstüne menopozmu
Kızlar 15.gunde degerim 8.07 çıktı. .ikiye katlanmiyor..doktorum aret bey ilaçlara devam et c.tesi tekrar bakicaz dedi...minikte olsa umut varmış..azda olsa bu sekilde doğuran olmuş. ..çok zor bi durum..Bugün Haber beklerken kalbim yerinden cikacak sandım butun canım cekildi......Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Haklisin bir zarari olmaz ama faydası olur benim bugün ki degerim 701 çıktı
ArtemisAnka, bir haşimatolu olarak dikkatimi çekti. :) Türk kahvesi mi iyi geliyormuş, ben de hiç içmesem, olsa da içsem demem. Bundan sonra içsem mi acaba?
cedrus cmas çok güzel maşallah değerleriniz artıyor hayırlısyla geliyor bebişler..
cmas seninki nazlı kuzu..nazlı nazlı geliyor inş.
canım beni hatırlarsın mutlaka yumurta rezervi az olanlar topiğinde yazışmıştık cms durumunuz çok benzer demiştim...bende İstanbul tüp bebekte 2 kere denemem oldu negatif sonuçlandı mallesef canım..sen merkezden memnunmusun beni birinci denememde de ikinci denememde ne arayan ne soran olmadı mallesef.. sadece piskolok aradı çok yoğun bir merkez en son sonuç için aradığımda bana yarım saat sonra döndüler...aret bey sana nasıl bir protokol uygulamıştı canım...canım seni üzmek istemem ama ikiye katlamıyorsa mutlaka bir terslik var...inş sağlıklı bir bebişse annesini üzmeden değerler tavan yapsın...hakımızda hayırlısı neyse o olsun inş ..bu değerleri görmekte bir umut olabildiğine dağir umut canım...
Ben aret beyden çok memnunum..(emre beyde cok iyiymis)canım beni hatırlarsın mutlaka yumurta rezervi az olanlar topiğinde yazışmıştık cms durumunuz çok benzer demiştim...bende İstanbul tüp bebekte 2 kere denemem oldu negatif sonuçlandı mallesef canım..sen merkezden memnunmusun beni birinci denememde de ikinci denememde ne arayan ne soran olmadı mallesef.. sadece piskolok aradı çok yoğun bir merkez en son sonuç için aradığımda bana yarım saat sonra döndüler...aret bey sana nasıl bir protokol uygulamıştı canım...canım seni üzmek istemem ama ikiye katlamıyorsa mutlaka bir terslik var...inş sağlıklı bir bebişse annesini üzmeden değerler tavan yapsın...hakımızda hayırlısı neyse o olsun inş ..bu değerleri görmekte bir umut olabildiğine dağir umut canım...
Ben aret beyden çok memnunum..(emre beyde cok iyiymis)
Adetin 3.gun basladik tabi ilk ay yumurta az diye ertelendi. .....2.ay gunde 300 ml gonalf 300 ml merional kullandim..vitaminler ve aspirin de var tabi....yumurta toplanmadan once 3 defa ayri gunlerde kan tahlili yapti..yumurta toplanmaya uygunmu rahim duvari nasıl diye.... sonra 6 yumurta toplandı. ..4 tane dollendi 2 tanesi 6 ve 7 hucreli kalan zaten gelismedi......benide sadece psikolog aradi gel görüşelim dedi ben gitmedim...negatif dedikleri aksam ben aret beyle görüşmeye kendim gittim....testi erken yapmissin dedi....o ceren hemsire yokmu hani kapalı disinde tel var..o beni mahvetti. .....cnm olmazsa ben yine aret beye gidicem........emre bey cok ilgileniyormus onun hastaları yogun degilmis cnm..istersen onunla bi görüş kendi ozel cep telini bile veriyormus okadar ilgiliymis yani....bence burası en iyi merkez. ..bahcecide iyi diye duymuştum hatta oraya gorusmeye bile gitmistim ama bazi kisiler ordan ticarethane diye bahsediyor......
Bende senin gibi düşünüyorum ama aret bey cok yogun tv programlarida var biliyorsundur yani aret bey aramiyor...ben ne zaman gitsem bana cici kız diyor :) güleryüzlü...arkadaşım ben doktorun isini iyi yapmasina ve pozitif olmasina bakarim ...negatif olunca bu adam hangi birimizi arasin cok hastası var......emre bey cok ilgiliymis ama ben aret beye alistim o yuzden onda devam ederim.........tabi insallah gerek kalmaz..zor bir ihtimal ama......bence baska dr olsa benim durumumu takip etmeyi çoktan birakirdi..aret bey her ihtimali degerlendiriyor.....senin tedavin hangi asamada cnmcanım bende Aret beye geçtim.. olumsuz birşey olurda negatif olursa ve doktor bir kez bile telefon açmazsa çok çokk uzulurum sanırım... Bahceciye 4 defa gitmemdeki en büyük sebep doktorun hersefer 10 dk da olsa aramasıydı.... psikologla tedavide negatifi görürsem asla görüşmek istemiyorum ancak tedavi olan bir psikolog (bayan) bizi anlar.. evde bana psikologlug yapan ablalarım var.. siz arkadaşlarım varsınız...
doktoruna henüz karar vermedinmi.. bu aymı başlayacaksın.. inşallah iyi bir doktor bulursun canım.. kaç yaşındasın..
bende bu ay başlayacağım inşallah adet olmayı bekliyorum..
Bende senin gibi düşünüyorum ama aret bey cok yogun tv programlarida var biliyorsundur yani aret bey aramiyor...ben ne zaman gitsem bana cici kız diyor :) güleryüzlü...arkadaşım ben doktorun isini iyi yapmasina ve pozitif olmasina bakarim ...negatif olunca bu adam hangi birimizi arasin cok hastası var......emre bey cok ilgiliymis ama ben aret beye alistim o yuzden onda devam ederim.........tabi insallah gerek kalmaz..zor bir ihtimal ama......bence baska dr olsa benim durumumu takip etmeyi çoktan birakirdi..aret bey her ihtimali degerlendiriyor.....senin tedavin hangi asamada cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?