- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.981
Canım benim , şifa olsun. Evet menopoza girene bile etkisi varmış
Aşılama topiğinden çağla30 arkadaşımız paylaşmış ALLAH ondan razı olsun
Allah kedilerimden de razı olsun, kaşla göz arasında silmişler yazdıklarımıAllah böyle bilgileri derleyen, bize kadar ulaştıran herkesten razı olsun...
Amin !!
Canım benim inşallah hepimiz bebişlerimiz kucağımıza alırda burada pişik ve diş çıkarma problemlerini konuşuruz.
Duovam ellerine sağlık
Rica ederim tablo sana ugur getirsin böyle olasin.
Rica ederim tablo sana ugur getirsin böyle olasin.
Aminnn. İnşallah hepimiz öyle göbekli oluruz canım
Hangi kürünü uyguluyorsun soğanın?
Günaydın kızlar Cmas canım dün gece yatsı namazından sonra önce sana sonra tüm arkadaşlarıma dua ettim inşallah bugün güzel haberlerini almak istiyorum kan verdin mi?
Arkadaşlar selam,
şimdi 3. denemem ve transfer oldu.
daha önce 1. kalite embriyo bile tutunamamıştı. neden olduğunu bilemiyorum ve söylemediler de. bu şekilde sorun yaşayan var mı acaba? hala içimi birşey kemiriyor.
İki tatlı kaşığı bala yarım tatlı kaşığı çörekotu, çeyrek çay kaşığı tarçın yeterli. Bu bir öğünde alacağın miktar. Taze hazırlamaya çalış. Çünkü çörekotunun faydası yağından geliyor. O da uçucu bir yağ. Daha hazırlama aşamasında çoğunu kaybediyoruz.
Merhaba
Ben 45 yaşındayım 2. Denememde hamile kaldım kuzum 4 aylık cok sağlıklı bir bebek
Bu yazıyı hamile kaldığım deneme oncesi yazmıştım :)
Aklıma o günleri getirdiniz butun isteyenlere verdin Rabbim
Zeynep Alyam gibi sağlıklı bebisleriniz oldun inşallah
allah razı olsun canım..
Arkadaşlar selam,
şimdi 3. denemem ve transfer oldu.
daha önce 1. kalite embriyo bile tutunamamıştı. neden olduğunu bilemiyorum ve söylemediler de. bu şekilde sorun yaşayan var mı acaba? hala içimi birşey kemiriyor.
Amin !!
Canım benim inşallah hepimiz bebişlerimiz kucağımıza alırda burada pişik ve diş çıkarma problemlerini konuşuruz.
AaaamiiiinPişik olmasınlar ama yaa. Acıyoooo
Aminnn. İnşallah hepimiz öyle göbekli oluruz canım
Dıt. Göbekli değil o bebekli, bebekli... Göbek olur kalır sonra maazallah
Duygucum aynen oyle. Buzluktaki 2 embriyom bana moral oluyor. Ya tutmazsa korkum var yani
Bende de tekrar denersem , ya tutmazsa korkusu var halen..kimde yok ki? Allahım , bu duyguyu hiç tatmayan bizlere bir kez olsun yaşatır,bizleri görür, yardım eder inşallah..Amin..
Amin. Hepimizin, isteyen herkesin hayırlısıyla olsun. Buraya geldiğine göre aslında karar vermişsin ama sanki biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacın varmış gibi. Hadi ver elini, beraber yürüyelim
Ah canım Allah razı olsun! İnşallah duaların karşılık bulur. Hamilelerin duası kabul olur...Evet bu sabah gittim kan verdim.. yine saat dört civarı öğrenirim...Bugün nedense çok merak ediyorum kaç çıkacak diye!!! Sen ne yaptım ölçümlere devam ediyor musun? Sen de mutlaka yaz sonuclarını...
Çıtır kızlar hepinize günaydın :) 1 hafta 10 gün kadar Türkiyede olmayacağım,İnternet'e ulaşmam zor olabilir diye düşünerek beni merak etmeyin demek istedim :) Zeytun kızabilir gene geziyo bu hatun diye,ama söz döner dönmez şu tedavi olayına girişecem,malum yaş ilerliyor o yüzden çok da bekleme lüksümüz yokDöndüğümde hepinizin mutlu haberlerini okumak dileğiyle... Hepinize kucak dolusu sevgiler...
Arkadaşlar selam, şimdi 3. denemem ve transfer oldu. daha önce 1. kalite embriyo bile tutunamamıştı. neden olduğunu bilemiyorum ve söylemediler de. bu şekilde sorun yaşayan var mı acaba? hala içimi birşey kemiriyor.
1,5 bardak suyu kaynatıp, içine orta boy kahverengi kabuklu soğanı(tabi kabuksuz :) 4'e kesip 5 dak.kaynatıp , hafif ılıdıkdan sonra içiyorum.Ama sonrası sürekli öğürmekle geçiyor, ben maimum 5 kere içebiliyorum fazlasını midem almıyor.Bende miyom olduğu için içiyorum.
Ayy gittim geldim ,kimse birşey konuşmamış. Çıtırlar nereler daldınız hepiniz ?
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..
Kızlar merhaba bende bu sabah yeniden kan verdim çünkü tahlil yapmaya erken başladım normalde bugün testi tekrarlama günümdü ilk test pazartesi ikinci test çarşambaydı bende sürece müdahale etmeyeyim bugün de yaptırayım dedim zaten sabah yine düşük iğnem vardı onu yaptırdım gitmişken de verdim.
Dıt. Göbekli değil o bebekli, bebekli... Göbek olur kalır sonra maazallah
Hiiiçç umurum değil, bebişim olsun, göbek kalsın farketmez, şu çektiğimiz üzüntülerin yanında göbekte neymiş be canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?