Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hangi kürünü uyguluyorsun soğanın?

1,5 bardak suyu kaynatıp, içine orta boy kahverengi kabuklu soğanı(tabi kabuksuz :) 4'e kesip 5 dak.kaynatıp , hafif ılıdıkdan sonra içiyorum.Ama sonrası sürekli öğürmekle geçiyor, ben maimum 5 kere içebiliyorum fazlasını midem almıyor.Bende miyom olduğu için içiyorum.

canım, öne hayırlı uğurlu olsun denemen , inşallah haberini alırız.Bu şekilde sorun yaşayan elbette vardır.Bendede 1. kalite emb. tutunmadı, ama dr.mun söylediği miyom ve simetri bozukluğu var, ha bide yaş onu unutmadan söyleyim .Ama 1.kalite olmayıp, tutunan arkadaşlarımızda var..rahat olmaya çalış, stres yapmamaya çalış...bol şanş..

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..

Kızlar merhaba bende bu sabah yeniden kan verdim çünkü tahlil yapmaya erken başladım normalde bugün testi tekrarlama günümdü ilk test pazartesi ikinci test çarşambaydı bende sürece müdahale etmeyeyim bugün de yaptırayım dedim zaten sabah yine düşük iğnem vardı onu yaptırdım gitmişken de verdim.

Aminn inş.Bende tüm forum sitelerini inceliyorum.Kafam çok karıştı yaşıma uygun olanlara bakıyorum ki moral olsun.Çok zormuş sıkıntılı bir süreç.Mutlaka ki bu sıkıntıları yaşamışsınızdır ama sonucu güzel olmuş sizde.
Tüp bebek için görüşmeye gittim.Bakalım hayırlısı inş.Fsh'ım yüksekti yumurta rezervim az onunla ilgili bitkisel tedavi uyguluyorum.Sizinde tüp bebek değilmi o esnada neler yaptınız maulum yaş yüksek olunca değerler de yüksek oluyor.Paylaşırsanız sevinirim.

Sevgiler..

Transferin hayırlı olsun. Bu defa bebeciğin tutunsun inşallah. Olumsuz gelişmelerde sebebini senin sorman hatta ısrarlı olman gerekiyor maalesef. Bir de hem işlemler, hem yasalar konusunda bilgin olmalı ki her dediklerine eyvallah etmek zorunda kalmayasın. Yoksa kendiliğinden bilgi veren pek olmuyor. Yine de çok takılma ona. Gelmiş, geçmiş nihayetinde. Sen şimdi içindeki canı düşün. Ona sarıl sıkı sıkı...

Duygucum aynen oyle. Buzluktaki 2 embriyom bana moral oluyor. Ya tutmazsa korkum var yani

Haklısın Alisalis.. Benim de aynı şekilde 4 tane buzlukta duruyor diye telkinlerle duruyorum.. Ama çok da uzatmamak lazımmış.. Operatif histeroskopi oldum hazır herşey temizlenmişken hemen yapmalı ama işte.. :) Olmazsa kahretmeyeceğim için rahat davranıyorum bu kadarı da iyi değil sanırım, bilemedim...

Bende de tekrar denersem , ya tutmazsa korkusu var halen..kimde yok ki? Allahım , bu duyguyu hiç tatmayan bizlere bir kez olsun yaşatır,bizleri görür, yardım eder inşallah..Amin..

Hangimiz korkmuyoruz ki monkey, haklısın.. Sonuçta o kadar çok şey yapılıyor ki bedenimizin üzerinde :) Bedensel bir yana manevi kısmını çekmeyen anlamakta zorluk çeker. Her aşaması bir "acaba?" dolu... Gönlümüzden geçenler hayırlı ise OL'sun..

Amin. Hepimizin, isteyen herkesin hayırlısıyla olsun. Buraya geldiğine göre aslında karar vermişsin ama sanki biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacın varmış gibi. Hadi ver elini, beraber yürüyelim

zanork doğru diyorsun... Uzun süre sonra yeniden şifreleri bulup geldiğimde ilk yazdığım mesaj da oydu zaten.. Karar var, uygulama için hareket yok :) kıymetli desteklere teşekkür ederim.

cmas1 umarım saat dört de, dörtttt dörtlüüüük bir sonuç olur :) Hayırlısı ne ise o OL'sun.. Hangi sonuç olursa olsun hep birlikte paylaşıyoruz..

iyi bir seyahat olsun, motivasyon olsun :) ara verince başlamak zor oluyor, ama evet zaman kısıtlı elimizi de çabuk tutmak lazım :) Şevk operasyonu başlatalım üstümüzdeki bu yorgunluk gitsin :) Ayrıca zeytun kızmasın bu kez ona kızalım ne zamandır yok... ya da ben denk gelmedim.. Umarım her şey yolundadır..

Lotus3535 kalbini ferah tut, iyi düşün iyi olsun derler ya hani... Zaten tedavi sürecinde o kadar çok acaba acaba diyoruz ki fazlası ile yıpranıyoruz.. Bir şey söylemiyorlardır nedenin ne olduğunu bilmiyorlardır.. Ama en azından şunlar, şunlar sebep olabilir ve ne olduğunu anlamak için şunları şunları yapabiliriz diye bilgi paylaşılabilir. Doktorundan bu konuda bilgi almaktan çekinme..

Benim 5. gün blast compact vs. 1. kaliteler iki kez tutmadı, (gerçi transfer sonrasında kendilerine has hikayeleri var etkilenmiş de olabilir) ama tutmayadabiliyor.. Nasreddin Hoca var efsanelerimizde "ya tutarsa?" Olumsuz sonuç için bir sürü sebep olabiliyor.. Önemli olan bu sonuçlar sonrasında olası nedenlerin araştırmaların yapılmış olması sanırım.. Olası nedenleri araştırmak üzere doktorum beni yönlendirdi ve bir sürü şey yaptırdım iyi ki yaptırdım.. Genetik testler, kromozom testleri, kan pıhtılaşma testleri, yapışıklık, iltihap vb için historoskopi, kan detayları vs vs.. şimdi olası olumsuzluklara neden olabileceğini öğrendiğimiz bir sürü şeyi kontrol altına almış durumdayım.. A tabii hiç sebep kalmamışken yine de tutmayabilir... Bu da olasılık :) Bilahare istersen bilgi amaçlı neler yapıldı neler tespit edildi ve yeni transferde doktorumun neler yapacağını (kesi, rahim uyarma, bağışıklık aşısı vb..)paylaşırım buna göre nedir ne değildir istersen doktoruna sorabilirsin.. Her kadının bedeni ve reaksiyonları farklı olabilir ama en azından bir bilgi olur.. Hayırlısı ne ise o OL'uyor, hayırlısı ne ise o OL'sun...

Sevgiler

Bu tarifi ben de yaptım kist için. Miyoma da iyi geldiğini bilmiyordum. Günde iki kere taze hazırlıyordum ben. Sabah yarım soğan, kabuğuyla, akşam kalan yarımı kabuğuyla. Yani aslında 3 bardak suyla yapıyordum. Biraz daha uzun kaynat, 7- 8 dk. gibi. Bir iki damla limon sık içine. Ya da bal ekle. İkisi de alır soğanın ağırlığını. Bir de pipetle içmeyi dene. Bir kerede çek bitir. Yavaş içiyorsan da rahatsız edebilir. Yine rahatsız ederse İsmihan Sultan' ın paylaştığı tarifi dene. Çok etkili. Ama iki kür arasında hiç değilse bir adet kadar ya da 10 gün boşluk bırak.

Hayırlı haberlerle gel inşallah. Sonra da bize de dua et. Topikte nüfus patlaması olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…