Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ahh canım benim bir tutunsa annesine, annesi de O'nu hiç bırakmayacak ama.............. neyse

Birbirimize yapabileceğimiz daha güzel ne var ki?

Hahaha, benimki de nişandan sonra eşyaları eve taşırken etek sevmem dedi. Özellikle mini. Dolabımda 1 adet ne olur ne olmaz eteği vardır siyah, diz boyu. En son lisede etek giymiştim. Nişanda bile evde aile arasında olacak diye pantolon giydim. Epey gülmüştüm o gün. Gerçi o da haklı. Tanıştıktan 4 ay sonra evlendik. İşi baştan sıkı tutmaya çalışıyordu kendince. Benimle nasıl baş edecekse

Sen yüreğini ferah tut. Allah' ın izniyle geliyor bir yeğen bize

bende tanistikdan 5 ay sonra evlendim ve aynen etekten nefret ediyor bende bir tane siyah tutuyorum ne olur ne olmaz diye:)) bayanlarla basa cikmak zordur canim sonunda hep biz kazaniriz... insallah bu bebis yolundada kazanacagiz..

Bugün 42. yaş günüm.

İçimi bir hüzün kapladı, eskiden her doğum günümde mutlu olurdum; şimdi ise annelik şansımı kaybediyorum diye çok üzgün..........

Doğum günün kutlu olsun. Ama üzme kendini. 77 yaşında kadın anne olduktan sonra, bize de sıra gelir herhalde...

Senin doktorun keyfini beklersek doğumda öğreneceksin hamileliğini.
-' Doktor bey, sancım var, doğuruyorum'
-' İki gün bekle kızım, bebek çıkarsa hamile olabilirsin. Ama bebek çıktı diye ümitlenme, senden olmayabilir'
-'...'
Cinsiyeti belli olsun, öğrenir, örerim yeğenime bir patik.

Merhaba,
Zaman bir hayli geçmiş ama;yaşınız kaçtı ve hamile kaldınızmı?

bende tanistikdan 5 ay sonra evlendim ve aynen etekten nefret ediyor bende bir tane siyah tutuyorum ne olur ne olmaz diye:)) bayanlarla basa cikmak zordur canim sonunda hep biz kazaniriz... insallah bu bebis yolundada kazanacagiz..

Kocam 6 yıl sonra, istemiyorum dedi. Keşke aha önce söyleseydi. Şimdi okula başlıyor olacaktı çocuk

Beklenen periyodum bugün öğleden sonra itibariyle gelmiş bulunmaktadır. 13 Şubat perşembe saat 14:00 civarı ilk iğnemi vurdurup BİSMİLLAH diyorum.

Merhaba,

Merhaba
Ben 45 yaşındayım 2. Denememde hamile kaldım kuzum 4 aylık cok sağlıklı bir bebek
Bu yazıyı hamile kaldığım deneme oncesi yazmıştım :)
Aklıma o günleri getirdiniz butun isteyenlere verdin Rabbim
Zeynep Alyam gibi sağlıklı bebisleriniz oldun inşallah

Merhaba,

sevilkc evet oldukça zaman geçti. Puffy nurtopu gibi güzeller güzeli bir kız dünyaya getirdi aylar önce Yaş olarak 40+ grubundan Hepimiz için en önemli umut kaynaklarından biridir.. Bazı sayfalarda (bir iki sayfa önce galiba) tablo güncel olarak var, oradan detaylıca görülebilir... Dilediğiniz mucizeniz önce bedeninize sonra kollarınıza gelsin... Sevgiler

Ben bu takvimi yeni gördüm... Var mıdır bir hikmeti bilmem :) Cinsiyetine bakmaksızın sağlıkla, hayırlısı ile doğacak bebekler hepimizin önceliği... Yine de paylaşıyorum belki anne olanlar ve bebeklerinin cinsiyeti belli hamile arkadaşlarımız tutmuş mu kendi çin takvimleri bize bilgi verirler :)

Öncelikle Çin Yaşımızı bulmamız gerekiyormuş ve bunun için doğum tarihlerimizin aylarına göre mevcut yaşımıza (bunun için de buradan yardım alabilirsiniz ben 41 diyorum kendime ama 40 diyorlar bu linkte 40 diyor) aşağıdaki gibi yaş eklememiz gerekiyormuş..

Çin Yaşı hesaplamak için:
1 Ocak - 26 Şubat tarihleri arasında dünyaya gelenler mevcut yaşlarına : +2 yaş ekleyecek
27 Şubat - 31 Aralık tarihleri arasında dünyaya gelenler mevcut yaşlarına +1 yaş ekleyecek

Çin yaşına göre hangi ayda hamile kaldıysanız (kalacaksanız, inşallah) cinsiyetler aşağıdaki gibiymiş. Tutan var mı :)

Sevgiler, iyi akşamlar

Eki Görüntüle 973117

Puffy sevgili miniğimiz Zeynep Alya hep sağlıklı, hep huzurlu, hep başarılı, hep çok mutluuu olsun...
O bizlerin ilk göz ağrısı... Umut kaynağı :)

Bahtı da, şansı da daim olsun... Allah nazarlardan korusun
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…