- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.901
Neden içini hüzün kaplıyor ki öyle düşünme.. güzel düşünelim her şey güzel olsun inşallah .Yeni yaş yeni umutlar olsun bebiş olsun yapışsın tutunsun inşallah .Yeter ki ol desin .O ol der ve Olur.
Amin amin! Selcancım mirandacım duova zanork acmilla nevser zeytun güzbahar ismihan alaralar wishes tkonurbay ensuece aliş cmas(ay bu benim!)güllü ümmü monkey artemis alfabe ve belki....kızlar isimlerini yazamadıklarım hepinizden Allah razı olsun.. Dualarınız için çok teşekkür ederim.. Cedruscum hadi edelim dualarımızı bu gece..
canım bende inan aynı şeyleri düşünüyorum artık.. asla değişmiyor değiştiğini göstersede bu 2 gün sürüyor.. en azından aldatması yok.. saçma arkadaşları yok... dürüst.. evine bakıyor.. tedavi süreçlerinde herşeye müdahale etmiyor ben dersem o oluyor.. toplum içinde küçük düşürmüyor.. ailemle maşallah çok çok iyi geçiniyor ve her konuda aileme çok destek olduğum zamanlarda hiç birşey demiyor.. bende artık böyle kabullendim.. bu adamında eksiği gediği çabuk bunalması daralması sinirlenmesi diyorum ve haftada 1-2 defa arkadaşları ile maçla ilgili zaman geçirmesine artık birşey demiyorum.. birşey desemde zaten beni asla o konuda dinlemiyor..
ilk evlendiğimizde oje sürmeme bile kızardı asla tayt giydirmezdiki ben herzaman üstüne uzun tunikler giyerim.. ama yinede 20 lik kızmısın derdi biraz surat yapa yapa bunları aştım artık pek karışmıyor..
Biz hep Allahtan hayırlısını dileyim..Allah senin de yüzünü güldürsün..Amin! Hani kızlar transferden test zamanına kadar beklemek zor ya!! Bir de böyle bekliyoruz nasıl bir bekleyiş içinde olduğumuz belli değil.. anlatamam...garip bir duygu...
Hahaha, benimki de nişandan sonra eşyaları eve taşırken etek sevmem dedi. Özellikle mini. Dolabımda 1 adet ne olur ne olmaz eteği vardır siyah, diz boyu. En son lisede etek giymiştim. Nişanda bile evde aile arasında olacak diye pantolon giydim. Epey gülmüştüm o gün. Gerçi o da haklı. Tanıştıktan 4 ay sonra evlendik. İşi baştan sıkı tutmaya çalışıyordu kendince. Benimle nasıl baş edecekse
Hoşgeldin. Ne güzel geldin...
Bugün 42. yaş günüm.
İçimi bir hüzün kapladı, eskiden her doğum günümde mutlu olurdum; şimdi ise annelik şansımı kaybediyorum diye çok üzgün..........
bugün gittim canım..değişik birşey yok..asıl sen anlat biraz da neşelenelim.Cedrus yaa kimbilir ne heyecanlısındır şimdi.. hafta sonu bir mağazada gezinirken kendimi bebek reyonunda buldum.. çok güzel şeyler var...Eğer bebeğim olursa inşallah olur ona ciciler alacağım..Yumuşacık bir bornoz beğendim mesela...geçen haftada ipçiler orloncular olan bir dükkanın önünden geçerken harika sarı renkli bir örgü jile gördüm ve aldım..Ondan önceki haftada yine sarı renkli örgü ve üzerinde civciv işlemeli bir hırka almıştım..Cedrus sen neler yapıyorsun bakalım... Ayyy o yumuşacık mermerşahiden mendiller yapalım kenarlarını oyalayalım..Ben senin için yapacağım söz!! Patiklerini de zanork mu örecekti? Ve Selcancım senin bebeğine de yapıcam o mendillerden...Arkadaşlar bu arada Brezeyin ve Detini doğumları yaklaştı.. Onlara ne yapçaz? Hadi bi organizasyon yapalım..
Selam akidecik,
Ben aslında yeniyim tüp bebekte, ilk denememin negatif sonucunu Aralık ayı sonunda aldım hemen akabinde memorialle görüştüm Ocak sonu regl olur olmaz gideceğim yeni tedavi basliyacak reglime 10 gün kaldı heycanla bekliyorum.
Benim sorunum yas rezerv azlığı başka hiç bir sorunum yok esimdede sorun yok.
Benimle cok olumlu konuştular yumurta adedinden cok yumurta kalitesi önemli dediler ilk denememde 4 yumurtam 2 birinci kalite embiryom olmuştu bunları cok olumlu buldular. Şansımın iyi olduğunu düşünüyorlar bu arada kan ve amh testlerini yaptılar. Ultrosona aldılar hiç bir tedavi olmamasına rağmen 3 yumurtam vardi bunu iyi buldular.
Bu arada genc yasta normal yoldan hamileliğim ve doğumum var daha önce dogum yapmak tutunma şansınıza arttırıyormuş bu da iyiymis benim için.
Verilen fiyat 2200 + ilaçlar / ilaçlarda 1500tl gibi tutuyormuş
Bu arada senin kaçıncı denemen olacak, memeorialdeysen doktorun kim acaba bilgi verirsen sevinirim
bende tanistikdan 5 ay sonra evlendim ve aynen etekten nefret ediyor bende bir tane siyah tutuyorum ne olur ne olmaz diye:)) bayanlarla basa cikmak zordur canim sonunda hep biz kazaniriz... insallah bu bebis yolundada kazanacagiz..
Selam akidecik,
Ben aslında yeniyim tüp bebekte, ilk denememin negatif sonucunu Aralık ayı sonunda aldım hemen akabinde memorialle görüştüm Ocak sonu regl olur olmaz gideceğim yeni tedavi basliyacak reglime 10 gün kaldı heycanla bekliyorum.
Benim sorunum yas rezerv azlığı başka hiç bir sorunum yok esimdede sorun yok.
Benimle cok olumlu konuştular yumurta adedinden cok yumurta kalitesi önemli dediler ilk denememde 4 yumurtam 2 birinci kalite embiryom olmuştu bunları cok olumlu buldular. Şansımın iyi olduğunu düşünüyorlar bu arada kan ve amh testlerini yaptılar. Ultrosona aldılar hiç bir tedavi olmamasına rağmen 3 yumurtam vardi bunu iyi buldular.
Bu arada genc yasta normal yoldan hamileliğim ve doğumum var daha önce dogum yapmak tutunma şansınıza arttırıyormuş bu da iyiymis benim için.
Verilen fiyat 2200 + ilaçlar / ilaçlarda 1500tl gibi tutuyormuş
Bu arada senin kaçıncı denemen olacak, memeorialdeysen doktorun kim acaba bilgi verirsen sevinirim[/QU
Merhaba,
Zaman bir hayli geçmiş ama brenim yeni ilgi alanıma girdi.Sizinle aynı durumdayım şu an, tedavide kaç yaşındaydınız ve başarılı oldunuzmu?
Beklenen periyodum bugün öğleden sonra itibariyle gelmiş bulunmaktadır. 13 Şubat perşembe saat 14:00 civarı ilk iğnemi vurdurup BİSMİLLAH diyorum.
Merhaba,
Zaman bir hayli geçmiş ama;yaşınız kaçtı ve hamile kaldınızmı?
Allah razı olsun canımCanım inşallah mucizen yarın gerçekleşir. Tüm dualarım seninle .allah hayırlısını versin
Merhaba,
Zaman bir hayli geçmiş ama;yaşınız kaçtı ve hamile kaldınızmı?
Merhaba
Ben 45 yaşındayım 2. Denememde hamile kaldım kuzum 4 aylık cok sağlıklı bir bebek
Bu yazıyı hamile kaldığım deneme oncesi yazmıştım :)
Aklıma o günleri getirdiniz butun isteyenlere verdin Rabbim
Zeynep Alyam gibi sağlıklı bebisleriniz oldun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?