Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok sağol canım.

Koca bir günü miskinlikle tükettim. Sonra da zaman nereye gitti anlamıyorum diyorum :)
Siz nasılsınız hanımlar? Hava da güzeldi bugün Edirne' de. Sizin havanız nasıldı?

Evet, 25 Ocak' ta laparoskopi yapıldı. Şimdi de periyodumun başlamasını bekliyorum. Bir aksilik çıkmazsa başlayacağım tedaviye...

pekı tedavı ıcın erken degılmı arkadaşım en azından 3 ay gecmesını bekliyorlar.bırde sanırım umut tup bebektesın sen sanırım.yasın vs kaçıncı denemen.benım yas 38. 4 negatıvım var. 3 u ınternatın onal hospıtal 1 ı memorıalde.ayın 12 de rahım fılmı cektırececegım bakalım ondan sonra süreç ne olur.bırde nerde oldun laporoskopını kaça oldun.bu perde polıp tüpte zararlımı

okudum arlkadasım gecmısını sende bayağı mesakatlı yollardan gecmıssın.

Evet, Umut' müşterisiyim :) Yaş 41. Benim ayrıca kronik iltihap sorunum da vardı. Sanırım tekrarlamadan işleme almak istedi. Çünkü o da rahimde doku bozulmasına neden oluyor. İlk denemem. Laporoskopimi Ulun Bey yaptı. 4100 tl. ödedik. Perde gebeliği zorlaştırıyor ve düşük ihtimalini artırıyor. Polip te aynı şekilde tutunma ve gebeliğin devamında sıkıntı olabiliyor. Doktor işi şansa bırakmak istemiyor. Ya da yakaladım yolayım diyor, bilemiyorum :) Daha önce çok güvenerek gittiğim bir başka dr. da lap. önermişti. O hep doğal yolla hamile kalabileceğime inanmıştı. Ben de o yüzden düşünmeden kabul ettim laporoskopiyi.
Negatiflerine üzüldüm. Sizde sorun neydi?

okudum arlkadasım gecmısını sende bayağı mesakatlı yollardan gecmıssın.

Tüp bebek yolları kadar zorlu değildi :) Beni üzen katlanacağım fiziksel işlemler değil. Umutlarımın bazı tüccar zihniyetlilerin elinde oyuncak olması. Benim eşim Veteriner Hekimi. Tüp bebeğe kadar olan tüm işlemleri onlar da yapıyorlar. Aradaki fark o kadar büyük ki... Hem rakamsal olarak, hem yaklaşım olarak. Emin ol inekler bizden daha çok saygı görüyor tedavide...

SELAM KIZLAR

Tum yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ne kalabakik olduk harika
ensuce canim cokk tebrik ederim cokk cabalamis cok uzulmussun ama herseye degmis arkadasim sabrina hayran kaldim ben tam bir yildir ugrasiyorum delirdim artik ama eninde sonunda olcak bunu biliyorum ve inaniyorum herpimiz kazanicaz bu savasi dualarim sana ve bebisine

camas1 canim uzuldum ama yilmak yok yolumuz uzun ve yola devam sen cok direncli ve sabirlisin sana hayranim gercekten topigin pozitif enerjisi olcak insallah

BELKI hosgeldin topige ,neden rahim filmini turkiyede yaptiriyosun neden yapilmiyo almanyada bende almanyadayim laroskopi yapildi burda bana gerci burda gercekten herseye bakilmiyo yapilmsasi gerekenleride ozel odemek zorundasin buda turkiyeye oranla ikimisli bir fiyat

GUZBAHAR ay ne guzel ismin var guzbahar harika
allah hayirli etsin okuyunca dedimki biz bayanlar birsey istiyorsak sonuna kadar savasiyoruz tabiyatimiz da var savasmak ve kazanmak insallah hayirlisi olur canim tedavi seklin su an harika bence canim eger doktorla gorusursen bizim icin sorarmisin neden arginmax men verdi sana ben bayanlar icin olanini iciyorum erkek icin olan dahami iyi birde o en son yazdigin anpul niye bana da demisti doktor ama al istersen demisti sonra sormayi unutum simdi aklima geliyo tabiki gec kaldim yinede sen sorabilirsen cok cok sevinirim
kizlar akupunkturu biraktim simdi karin masaji yaptiriyorum tavsiye ederim harika birsey bu arada hayit hapini icenler sadece sabah ayni saate olmak uzere bir tane icsinler ben iki aliyodum alak bulak oldum hep incir kuru yapti sandim ama hap olarak dozaji yuksekmis ve dogol olmadigi icin cok cabuk dengeyi bozuyomus turkiyedesiniz suyunu icin yada cay olarak icin
hahaha cemem dustu yine ay optum hepinizi iyi hafta sonlari

Haxirlisi olsun canim allah yardimcin olsun

Arkadaslar bahceci ye gidenler,era hakkinda bilgi aldinizmi acaba? 6 negatifimden sonra umudu degisik yontemlerde aramaya karar verdim.hep klasik mikro uygulandi bana.arayis icindeyim.yeni aldim sonucumu ama umut dunyasi iste dusgun yerden tekrar yeseriyor

Hayat bu bakarsın her şey bir anda son bulur...
Hayat bu bakarsın son dediğin an her şey yeniden can bulur...

Şems-i Tebrizi

.merhabalar....kizlar dun ku testim 67,23 cikti..dun aksam saatlerinde sonucu ogrendim..dr ilaclara devam ettirdi...ayyy noluyo dersiniz arkadaslar?,.neyse Allah hepimiz icin hayirlisini versin...gullucum transferin oldu mu.? Cedruscum tekrar test yaptirdin mi? Herkesi tam okuyamadim..cepten giriyorum...

Şimdi gördüm mesajınızı, üzüldüm. Bir aksilik olmazsa bu hafta içinde gideceğim. Telefonuma da not aldım. Sorarım

Kizlar selamlarr.... cmas'cim ayyyy hadi insallah.... yuce yaradan hikmetinden sual olunmaz.... senin icin en hayirlisi ne ise o olsun insallah arkadasim...

Acmila uzun suredir yoktun hosgeldin... iyi olmana sevindim...

Tum arkadaslarimi opuyorum... insallah hepimiz bizler icin en hayirlisi ne ise onu yasayalim...

Iyi geceler....

15 yıl önceki hayatımı istiyorum. Bugünkü aklımla...

Son düzenleyen: Moderatör:

Gözünaydın Cmas1, ben de senin haberini çok beğendim :)
Eski doktoruma, kanama ve yumurtlama üzerine bir hesap yapmıştım. Bir kadını rakamlara sığdıramazsın demişti...
Hadi bize örnek ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…