- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.601
yarım saat önce idrar testi yaptım bugün 9. günüm 3. gün embriyosu böyle çıktı sizce çoook çooook silik bu mu?
ilacı da bıraktım.......
..............eeeee nerde kalmıştık?bal tarçın çörekotun mı başlasam? incir kürüne mi?...... soğan kürü ?
ilacı da bıraktım.......
..............eeeee nerde kalmıştık?bal tarçın çörekotun mı başlasam? incir kürüne mi?...... soğan kürü ?
Ayyyy ne mutluuuuuu!!! İnşallah canım inşallah!! Sanki hafif bir çizgi görür gibiyim...Akşama yine yap.. Ya da yarın sabah!! idrarda bu kadar çıktıysa yarın .10. gün kanda biraz çıkar..İnşallah pozitif haber alacağız;;! Zaten içime hep doğuyordu...Hayırlısı olsun Sağlıkla doğsun inşallah! Amin!yarım saat önce idrar testi yaptım bugün 9. günüm 3. gün embriyosu böyle çıktı sizce çoook çooook silik bu mu?
Sağolun kızlar!Durum böyleyken boyleeee!! (7,5 - 8,37 - 14 - 31,08 ......değerler artıyordu ama çok düşüktü zaten!!)
off canim ya senden iyi haberler bekliyordum dunden beri surekli dua ettim senin icin. demekki hayirlisi buymus ama belkide yerlesme kanamasidir. benimde olmustu 7 haftalikken. devami geldi mi kanamanin?
viol arkadasim neden alinganlik yaptin pek anlayamadim ama ben forumda karisikliktan dolayi yazmistim. burdaki yeni gelen arkadaslari asla kast etmemistim. ama yine de nasil anlamak istiyorsan oyle anla ne diyim ki baska.
zeytunn insallah senden mujdeli haberler aliriz arkadasim valla o kadar cok istiyorum ki sizlerden birinin guzel haberlerini almayi.
Allahim isteyen herkese bekletmeden tez zamanda bebeklerini gondersin.
ummuye sozum vardi benimde benim ikizlerin fotosunu koycam diye tlfondan oluyor mu acaba? bileniniz var mi?
Bircok arkadasimizin oldugu gibi selcan inda muhtesem bir kalbi var....
Aslında evet çok gerçekçi yaklaşıyorsun.. ÇAtlatma iğnesi 10 günden fazla teste pozitif gösterirmiş...Ama ben de 9. gün idrar testlerinde birşey çıkmamıştı..Hele 1. ve 2. denemem de kan testlerinde hiç mi hiç...Cedrus hamiledir inşallah! Benim içime doğan o... Dua edelim inşallah!Canim catlatma ignesi olmusmuydun hatirlayamadim.eger olduysan test iin 14.gunu bekle arkadasim
Evet hafta sonu ailemle birlikteydim. Kaç kere dilimin ucuna geldi.. kızkardeşim, yengelerim...kaç kere bana bebek yap dediler, şurda dr varmış hadi gidelim dediler..eski bir arkadaşım onları ziyarete gelmiş defalarca tüp tedavisi görmüş şimdi 3 haftalık hamileymiş onun haberini öğrendim..Ama diyemedim...hatta haftasonu pozitiftim..içimden konuştum onlarla.. ''evet evet ben de tedavi görüyorum'' ''evet evet ben de hamileyim şu anda'' '' evet evet ben de istiyorum'' Ama hep içimden...Arkadaşlar aynı duyguları paylaşıyoruz,burda birbirimizi okadar iyi anlıyoruz ki bazen aynı cümleleri bile kuruyoruz :)
Yazdıklarımdan sonra Gülnevanın yazdıklarını okuyunca kopya çekmiş gibi hissettim kendimi :))
O yüzden n'olur alınganlıklar yapmayın,tabi ki arada özel yazışmalarımız olacak,hatta telefon konuşmalarımız ve görüşmelerimiz olacak,yeterki biri birimize bir faydamız dokunsun,yeri geliyo en yakın arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz.
Hepinize kucak dolusu sevgiler...
Canım kaç embriyo transfer edildi sana bilmiyorum ben ,aranıza geç katıldım çünkü.
Burda çalıştığım yerde bir arkadaş var tüp bebek için uğraşan, O'nun en yakın arkadaşı da geçen sene yaptırdı 2 embriyo bırakmışlar, sonra kanaması olmuş , bu tuvalete gidip öyle yola çıkmış.
Tüp bebek merkezi hemen serum takmış ve demişler ki "bebişin biri düşmüş diğeri duruyor, eğer tuvalate gitmeseydin muhtemelen O'nu kurtarırdık"
Ağustos'ta nur topu gibi oğlan doğurdu, 5 embriyosu da dondurulmuş bekliyor. Bebek yaşını doldursun öyle transferi yaparız demişler.
Lütfen doktora git, lütfen !
Canım çok üzüldüm,vardır bir hayır demekten başka bişey diyemiyorum,hayırlısı olsun.Kedine çok dikkat et...
Sevgiler...
canım çook üzüldüm ama azmine hayranım benn....bizleride çook motive ediyosun bu azminle...herşeyde vardır bir hayır demekten başka elden bişey gelmiyor maalesef canım...
Alara14, diger bilgilerinide yazarsan dahil edebiliriz.
ilacı da bıraktım.......
yarım saat önce idrar testi yaptım bugün 9. günüm 3. gün embriyosu böyle çıktı sizce çoook çooook silik bu mu?
canım gayet belirgin bu çizgi ve bence sen hamişsiiin çoook sevindin senin adına...Allhaım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...sizleri yakınen takip ediyorum ve güzel haberler alınca yazmadan geçemiyorum..sırada zeytun var inş güzel haberler vermek için..
Allah razı olsun kizlar kan verdim inşallah bugün sonuç alabilirim alamazsam sabaha kalacak meraktan olucemAyyyy ne mutluuuuuu!!! İnşallah canım inşallah!! Sanki hafif bir çizgi görür gibiyim...Akşama yine yap.. Ya da yarın sabah!! idrarda bu kadar çıktıysa yarın .10. gün kanda biraz çıkar..İnşallah pozitif haber alacağız;;! Zaten içime hep doğuyordu...Hayırlısı olsun Sağlıkla doğsun inşallah! Amin!
Canim catlatma ignesi olmusmuydun hatirlayamadim.eger olduysan test iin 14.gunu bekle arkadasim
sağol canım.çokk geçmişş olsun hayatım..((
sağol canım.. tedavin hayırlı olsun.. Elif doğum kontrol hapı almıştı öncesinde baskılamak için.. yani bir nevi uzun protokol..sonra bilgiğin iğneler vs..ama o bu sıralar fazla topiğe gelmiyor..sonucu negatifti ..ankara gen-art da aysun hanıma gidiyordu..Öncelikle cmas için çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum.Güzel Allah'ım sabır,gayret kuvvet versin. Rabbim tez elden hayırlısı ile cümlemizin kucaklarını sağlıklı çocuklarla doldursun inşallah.
Ben de sizler gibi yıllardır anne olmaya çalışan birisiyim. En son tüp bebek denememin üzerinden 13-14 ay geçti.
Onun öncesinde 1 kendiliğinden gebelik yaşadım ama dış gebelik olduğu için ameliyatla alındı. Onun üzerine tüp bebek tedavilerim sırasıyla; 1 negatif, 1 dondurulmuş negatif,1 negatif daha ve son tedavimde de pozitifi gördüm ama 5 haftalıkken kaybettim.
Bunca şeyleri sanki ben yaşamamışım gibi kendimi hala sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. Sanki bildiğimi unutmuş gibiyim...
Bu yüzden sizlere sorularım olacak...
- Rutin kontrollerimi yaptırdığım doktorum, Ağustos ayından beri düzensiz olan adetim düzene girsin diye bana doğum kontrol hapı başlattı ve birkaç ay kullanmamı tavsiye etti. Sizin bu konuda bilginiz var mı? Yani benim gibi doğum kontrol hapı kullanan oldu mu? Tedaviye olumsuz etkisi olduğuna dair bir şey biliyor musunuz?
- Bu 3-4 aylık süreçte yumurta kalitesini artırmak için neler yapabiliriz? Yiyecek,içecek ve hatta akupunktur ile ilgili tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Ayrıca hamileliği devam eden arkadaşlarımın da hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Ve test günü yaklaşan arkadaşlarım da inşallah pozitifi görürler... İnşallahhhh...
Hadi bu akşam mutlu bir haber duymayı istiyorum.. mutlaka yaz...cedrus hangi hastanede test oldun.. o hastanenin laboratuvarına internetten gir..tc.ni ve kan alırken ki sana verdikleri bir no var onu yaz.. sonucu görüyorsun...(yani ben öyle iki ayrı hastanenin sistemi olduğunu gördüm.. sen de bir sor bakalım .. sonucu internetten öğrenebilir miyim diye)Allah razı olsun kizlar kan verdim inşallah bugün sonuç alabilirim alamazsam sabaha kalacak meraktan olucem
Canim catlatma ignesi derken opu oncesinden bahsediyorsun herhalde ben o igneyi 23 ocakta vurdurdum yani bugün itibariyle 14 gun olmus vurdurali
Öncelikle cmas için çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum.Güzel Allah'ım sabır,gayret kuvvet versin. Rabbim tez elden hayırlısı ile cümlemizin kucaklarını sağlıklı çocuklarla doldursun inşallah.
Ben de sizler gibi yıllardır anne olmaya çalışan birisiyim. En son tüp bebek denememin üzerinden 13-14 ay geçti.
Onun öncesinde 1 kendiliğinden gebelik yaşadım ama dış gebelik olduğu için ameliyatla alındı. Onun üzerine tüp bebek tedavilerim sırasıyla; 1 negatif, 1 dondurulmuş negatif,1 negatif daha ve son tedavimde de pozitifi gördüm ama 5 haftalıkken kaybettim.
Bunca şeyleri sanki ben yaşamamışım gibi kendimi hala sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. Sanki bildiğimi unutmuş gibiyim...
- Rutin kontrollerimi yaptırdığım doktorum, Ağustos ayından beri düzensiz olan adetim düzene girsin diye bana doğum kontrol hapı başlattı ve birkaç ay kullanmamı tavsiye etti. Sizin bu konuda bilginiz var mı? Yani benim gibi doğum kontrol hapı kullanan oldu mu? Tedaviye olumsuz etkisi olduğuna dair bir şey biliyor musunuz?
- Bu 3-4 aylık süreçte yumurta kalitesini artırmak için neler yapabiliriz? Yiyecek,içecek ve hatta akupunktur ile ilgili tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Ayrıca hamileliği devam eden arkadaşlarımın da hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Ve test günü yaklaşan arkadaşlarım da inşallah pozitifi görürler... İnşallahhhh...
Öncelikle cmas için çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum.Güzel Allah'ım sabır,gayret kuvvet versin. Rabbim tez elden hayırlısı ile cümlemizin kucaklarını sağlıklı çocuklarla doldursun inşallah.
Kizlar sonucum geldi 45,1 çıkmış inşallah artar dua edin 9. Güne gore fena bir sonuç gibi durmuyo ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?