Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yarım saat önce idrar testi yaptım bugün 9. günüm 3. gün embriyosu böyle çıktı sizce çoook çooook silik bu mu?

canım gayet belirgin bu çizgi ve bence sen hamişsiiin çoook sevindin senin adına...Allhaım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...sizleri yakınen takip ediyorum ve güzel haberler alınca yazmadan geçemiyorum..sırada zeytun var inş güzel haberler vermek için..

ilacı da bıraktım.......
..............eeeee nerde kalmıştık?:68: bal tarçın çörekotun mı başlasam? incir kürüne mi?...... soğan kürü ?

canım çook üzüldüm ama azmine hayranım benn....bizleride çook motive ediyosun bu azminle...herşeyde vardır bir hayır demekten başka elden bişey gelmiyor maalesef canım...

ilacı da bıraktım.......
..............eeeee nerde kalmıştık?:68: bal tarçın çörekotun mı başlasam? incir kürüne mi?...... soğan kürü ?

Canım çok üzüldüm,vardır bir hayır demekten başka bişey diyemiyorum,hayırlısı olsun.Kedine çok dikkat et...
Sevgiler...

yarım saat önce idrar testi yaptım bugün 9. günüm 3. gün embriyosu böyle çıktı sizce çoook çooook silik bu mu?
Ayyyy ne mutluuuuuu!!! İnşallah canım inşallah!! Sanki hafif bir çizgi görür gibiyim...Akşama yine yap.. Ya da yarın sabah!! idrarda bu kadar çıktıysa yarın .10. gün kanda biraz çıkar..İnşallah pozitif haber alacağız;;! Zaten içime hep doğuyordu...Hayırlısı olsun Sağlıkla doğsun inşallah! Amin!

Sağolun kızlar! :68: Durum böyleyken boyleeee!! (7,5 - 8,37 - 14 - 31,08 ......değerler artıyordu ama çok düşüktü zaten!!)

Canım kaç embriyo transfer edildi sana bilmiyorum ben ,aranıza geç katıldım çünkü.

Burda çalıştığım yerde bir arkadaş var tüp bebek için uğraşan, O'nun en yakın arkadaşı da geçen sene yaptırdı 2 embriyo bırakmışlar, sonra kanaması olmuş , bu tuvalete gidip öyle yola çıkmış.

Tüp bebek merkezi hemen serum takmış ve demişler ki "bebişin biri düşmüş diğeri duruyor, eğer tuvalate gitmeseydin muhtemelen O'nu kurtarırdık"

Ağustos'ta nur topu gibi oğlan doğurdu, 5 embriyosu da dondurulmuş bekliyor. Bebek yaşını doldursun öyle transferi yaparız demişler.

Lütfen doktora git, lütfen !

Arkadaşlar aynı duyguları paylaşıyoruz,burda birbirimizi okadar iyi anlıyoruz ki bazen aynı cümleleri bile kuruyoruz :)
Yazdıklarımdan sonra Gülnevanın yazdıklarını okuyunca kopya çekmiş gibi hissettim kendimi :))
O yüzden n'olur alınganlıklar yapmayın,tabi ki arada özel yazışmalarımız olacak,hatta telefon konuşmalarımız ve görüşmelerimiz olacak,yeterki biri birimize bir faydamız dokunsun,yeri geliyo en yakın arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz.
Hepinize kucak dolusu sevgiler...

Canim catlatma ignesi olmusmuydun hatirlayamadim.eger olduysan test iin 14.gunu bekle arkadasim

off canim ya senden iyi haberler bekliyordum dunden beri surekli dua ettim senin icin. demekki hayirlisi buymus ama belkide yerlesme kanamasidir. benimde olmustu 7 haftalikken. devami geldi mi kanamanin?

viol arkadasim neden alinganlik yaptin pek anlayamadim ama ben forumda karisikliktan dolayi yazmistim. burdaki yeni gelen arkadaslari asla kast etmemistim. ama yine de nasil anlamak istiyorsan oyle anla ne diyim ki baska.

zeytunn insallah senden mujdeli haberler aliriz arkadasim valla o kadar cok istiyorum ki sizlerden birinin guzel haberlerini almayi.
Allahim isteyen herkese bekletmeden tez zamanda bebeklerini gondersin.

ummuye sozum vardi benimde benim ikizlerin fotosunu koycam diye tlfondan oluyor mu acaba? bileniniz var mi?

Selcanımmmm 41 kere maşallah sana ve bebişine.Muckkkks size...
Hem bende oğluşlarını görmek istiyorum haberin ola :))

Canim catlatma ignesi olmusmuydun hatirlayamadim.eger olduysan test iin 14.gunu bekle arkadasim
Aslında evet çok gerçekçi yaklaşıyorsun.. ÇAtlatma iğnesi 10 günden fazla teste pozitif gösterirmiş...Ama ben de 9. gün idrar testlerinde birşey çıkmamıştı..Hele 1. ve 2. denemem de kan testlerinde hiç mi hiç...Cedrus hamiledir inşallah! Benim içime doğan o... Dua edelim inşallah!

Arkadaşlar aynı duyguları paylaşıyoruz,burda birbirimizi okadar iyi anlıyoruz ki bazen aynı cümleleri bile kuruyoruz :)
Yazdıklarımdan sonra Gülnevanın yazdıklarını okuyunca kopya çekmiş gibi hissettim kendimi :))
O yüzden n'olur alınganlıklar yapmayın,tabi ki arada özel yazışmalarımız olacak,hatta telefon konuşmalarımız ve görüşmelerimiz olacak,yeterki biri birimize bir faydamız dokunsun,yeri geliyo en yakın arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz.
Hepinize kucak dolusu sevgiler...
Evet hafta sonu ailemle birlikteydim. Kaç kere dilimin ucuna geldi.. kızkardeşim, yengelerim...kaç kere bana bebek yap dediler, şurda dr varmış hadi gidelim dediler..eski bir arkadaşım onları ziyarete gelmiş defalarca tüp tedavisi görmüş şimdi 3 haftalık hamileymiş onun haberini öğrendim..Ama diyemedim...hatta haftasonu pozitiftim..içimden konuştum onlarla.. ''evet evet ben de tedavi görüyorum'' ''evet evet ben de hamileyim şu anda'' '' evet evet ben de istiyorum'' Ama hep içimden...:43: Bana diyorlar ki sen hele bi yap biz neler yapmayız senin bebeğine...Ben de -yok canım benden geçti neyse.. deyip konuyu değiştirdim durdum hep..Diyemedim... Kimyasal olma olasılığı yüksekti zaten...Öyle oldu...Benim çok sevdiğim bir can arkadaşım var..30 yıldır..Herşeyi anlatabilirim ona.. Ama hayır söyleyemiyorum...Ah sevdiklerim bir bilse hepsi beni topa tutar niye saklıyorum diye...Ama işte yok olmaz şöyle gönül rahatlığıyla pozitifi görsem, sonra keseyi görsem , herşey yolunda ilerlerse ve ben müjde versem... Ay boğazıma birşeyle düğümlendi.....

Canım kaç embriyo transfer edildi sana bilmiyorum ben ,aranıza geç katıldım çünkü.

Burda çalıştığım yerde bir arkadaş var tüp bebek için uğraşan, O'nun en yakın arkadaşı da geçen sene yaptırdı 2 embriyo bırakmışlar, sonra kanaması olmuş , bu tuvalete gidip öyle yola çıkmış.

Tüp bebek merkezi hemen serum takmış ve demişler ki "bebişin biri düşmüş diğeri duruyor, eğer tuvalate gitmeseydin muhtemelen O'nu kurtarırdık"

Ağustos'ta nur topu gibi oğlan doğurdu, 5 embriyosu da dondurulmuş bekliyor. Bebek yaşını doldursun öyle transferi yaparız demişler.

Lütfen doktora git, lütfen !
:14:

Canım çok üzüldüm,vardır bir hayır demekten başka bişey diyemiyorum,hayırlısı olsun.Kedine çok dikkat et...
Sevgiler...

canım çook üzüldüm ama azmine hayranım benn....bizleride çook motive ediyosun bu azminle...herşeyde vardır bir hayır demekten başka elden bişey gelmiyor maalesef canım...

Gülnevacım sanırım sen geçenlerde bizim kızlardan birinin anlattığısın.. Elifle ayı zamanda negatif mi görmüştünüz!! Ah arkadaşım gerçekten de her işte vardır bir hayır...Yaa ileriye bakalım hep..Elimizden geleni yapalım...Paralar ve yumurtalar bitene kadar...Sen şimdi ne yapıyorsun kür mür var mı? Baharda hepimiz çiçek açacağız!!!:119:

Öncelikle cmas için çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum.Güzel Allah'ım sabır,gayret kuvvet versin. Rabbim tez elden hayırlısı ile cümlemizin kucaklarını sağlıklı çocuklarla doldursun inşallah.
Ben de sizler gibi yıllardır anne olmaya çalışan birisiyim. En son tüp bebek denememin üzerinden 13-14 ay geçti.
Onun öncesinde 1 kendiliğinden gebelik yaşadım ama dış gebelik olduğu için ameliyatla alındı. Onun üzerine tüp bebek tedavilerim sırasıyla; 1 negatif, 1 dondurulmuş negatif,1 negatif daha ve son tedavimde de pozitifi gördüm ama 5 haftalıkken kaybettim.
Bunca şeyleri sanki ben yaşamamışım gibi kendimi hala sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. Sanki bildiğimi unutmuş gibiyim...
Bu yüzden sizlere sorularım olacak...
- Rutin kontrollerimi yaptırdığım doktorum, Ağustos ayından beri düzensiz olan adetim düzene girsin diye bana doğum kontrol hapı başlattı ve birkaç ay kullanmamı tavsiye etti. Sizin bu konuda bilginiz var mı? Yani benim gibi doğum kontrol hapı kullanan oldu mu? Tedaviye olumsuz etkisi olduğuna dair bir şey biliyor musunuz?
- Bu 3-4 aylık süreçte yumurta kalitesini artırmak için neler yapabiliriz? Yiyecek,içecek ve hatta akupunktur ile ilgili tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Ayrıca hamileliği devam eden arkadaşlarımın da hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Ve test günü yaklaşan arkadaşlarım da inşallah pozitifi görürler... İnşallahhhh...

canım gayet belirgin bu çizgi ve bence sen hamişsiiin çoook sevindin senin adına...Allhaım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...sizleri yakınen takip ediyorum ve güzel haberler alınca yazmadan geçemiyorum..sırada zeytun var inş güzel haberler vermek için..

Ayyyy ne mutluuuuuu!!! İnşallah canım inşallah!! Sanki hafif bir çizgi görür gibiyim...Akşama yine yap.. Ya da yarın sabah!! idrarda bu kadar çıktıysa yarın .10. gün kanda biraz çıkar..İnşallah pozitif haber alacağız;;! Zaten içime hep doğuyordu...Hayırlısı olsun Sağlıkla doğsun inşallah! Amin!
Allah razı olsun kizlar kan verdim inşallah bugün sonuç alabilirim alamazsam sabaha kalacak meraktan olucem

Canim catlatma ignesi derken opu oncesinden bahsediyorsun herhalde ben o igneyi 23 ocakta vurdurdum yani bugün itibariyle 14 gun olmus vurdurali

çokk geçmişş olsun hayatım.. :(((
sağol canım.

Öncelikle cmas için çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum.Güzel Allah'ım sabır,gayret kuvvet versin. Rabbim tez elden hayırlısı ile cümlemizin kucaklarını sağlıklı çocuklarla doldursun inşallah.
Ben de sizler gibi yıllardır anne olmaya çalışan birisiyim. En son tüp bebek denememin üzerinden 13-14 ay geçti.
Onun öncesinde 1 kendiliğinden gebelik yaşadım ama dış gebelik olduğu için ameliyatla alındı. Onun üzerine tüp bebek tedavilerim sırasıyla; 1 negatif, 1 dondurulmuş negatif,1 negatif daha ve son tedavimde de pozitifi gördüm ama 5 haftalıkken kaybettim.
Bunca şeyleri sanki ben yaşamamışım gibi kendimi hala sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. Sanki bildiğimi unutmuş gibiyim...
- Rutin kontrollerimi yaptırdığım doktorum, Ağustos ayından beri düzensiz olan adetim düzene girsin diye bana doğum kontrol hapı başlattı ve birkaç ay kullanmamı tavsiye etti. Sizin bu konuda bilginiz var mı? Yani benim gibi doğum kontrol hapı kullanan oldu mu? Tedaviye olumsuz etkisi olduğuna dair bir şey biliyor musunuz?
- Bu 3-4 aylık süreçte yumurta kalitesini artırmak için neler yapabiliriz? Yiyecek,içecek ve hatta akupunktur ile ilgili tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Ayrıca hamileliği devam eden arkadaşlarımın da hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Ve test günü yaklaşan arkadaşlarım da inşallah pozitifi görürler... İnşallahhhh...
sağol canım.. tedavin hayırlı olsun.. Elif doğum kontrol hapı almıştı öncesinde baskılamak için.. yani bir nevi uzun protokol..sonra bilgiğin iğneler vs..ama o bu sıralar fazla topiğe gelmiyor..sonucu negatifti ..ankara gen-art da aysun hanıma gidiyordu..
Allah razı olsun kizlar kan verdim inşallah bugün sonuç alabilirim alamazsam sabaha kalacak meraktan olucem

Canim catlatma ignesi derken opu oncesinden bahsediyorsun herhalde ben o igneyi 23 ocakta vurdurdum yani bugün itibariyle 14 gun olmus vurdurali
Hadi bu akşam mutlu bir haber duymayı istiyorum.. mutlaka yaz...cedrus hangi hastanede test oldun.. o hastanenin laboratuvarına internetten gir..tc.ni ve kan alırken ki sana verdikleri bir no var onu yaz.. sonucu görüyorsun...(yani ben öyle iki ayrı hastanenin sistemi olduğunu gördüm.. sen de bir sor bakalım .. sonucu internetten öğrenebilir miyim diye)

canım tekrardan merhaba:) ben yıllardır çok kürler denedim hiç fayda etmedi.. tedaviden önceki son 3 aylık süreçte beslenmene dikkat edersen iyi olur.. zaten doktorun destekleyici vitaminler veriyordur örneğin şu anda ben tedavi öncesi elevit, folbiol ve coraspirin kullanıyorum yada folikasit çok kullanan var.. yumurta kalitesi ve sayısı için rahim içi düzenlemeler için biesteron, dhea,melotonina, Q10 Solgar kullanan var.. onlarıda kullanmıştım bu tedavide kullanmadım ama faydaları çok...

her sabah iki tane suda az pişmiş organik yumurta yiyorum.. apitera arı sütü bal polen propolis adındaki üründen aç karnına bir kaşık yiyorum.. organik süt hergün içiyorum.. bol bol baklagil yiyorum nohut kuru fasulye kara mercimek.. bol zeytinyağlı taze salatalar yiyorum..sigara 1 aydır hiç içmedim.. şimdilik aklıma gelenler bunlar:)):12::12::12:

Kizlar sonucum geldi 45,1 çıkmış inşallah artar dua edin 9. Güne gore fena bir sonuç gibi durmuyo ne dersiniz ?

Oldukça üzücü deneyimlerin olmuş ama inşallah bu defa yüzün güler. Önceki yıllarda benim uygulayıp olumlu sonucunu gördüğüm bir kürü paylaşmak istedim. 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, damak zevkine göre bal karıştırıp aç karnına günde 3 defa. İstersen günlük ihtiyacını sabahtan hazırla, akşama kadar tüket, yemeklerden yarım saat önce. Ama kapağını açık tutma. Çünkü çörekotu yağı uçucu. Açık kalırsa etkisi azalır. Ayrıca sabah saat 10 civarı ve öğleden sonra 3 civarı 2 tatlı kaşığı bala çay kaşığının ucuyla tarçın ekleyip sakızı bu karışıma batırıp batırıp çiğne. İlk tarif yaşlı bir ebeden. Bazı kadınlar sarısı olmayan yumurta gibi yumurtlarmış, içine sarısını böyle koyarsın demişti. İkinci tarif te Hong Kong' tan. Çinliler rahmi kuvvetlendirmek için binlerce yıldır bunu yapıyormuş. Bir de ben bu kürü uygularken haftanın 6 günü bal ve yoğurt dışında hiç bir hayvansal gıda, şeker içeren hiç bir gıda, çay, kahve vs., kepek ekmeği hariç hiç bir hamur işi tüketmedim. Sabah yoğurt karışımını yedim, yarım saat sonra bir avuç çekirdekli kara kuru üzüm yedim, yarım saat sonra kahvaltı yaptım. Saat 10 gibi sakızımı çiğnemeye başladım, öğle vakti yine yoğurdumu yedim... Düzenim 6 gün bu şekildeydi. Sadece pazar günleri eşimle birlikte kürleri ihmal etmeden her şeyi yedim. 6 hafta uyguladım. Gittiğim doktor boncuk boncuk yumurtalarım olduğunu söyledi. Yaşım 36 idi, 18 yıllık sigara tiryakisiydim (günde 2 paket kadar) Daha önce görüştüğüm doktorlar yumurta rezervin şimdiden düşmüş diyorlardı. Kürler işe yaradı ama o kanser başlangıcından şüphelenildiği için korunuyordum, yumurtalar boşa gitti. Şimdi yine başladım, iki gündür. Sonucu paylaşırım buradan da.

Back