• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Burası herkese açık değil mi? Yazmayalım istiyorsan..

amaaaannn boşuna alınganlık yapıyorsun! selcan hamiş olduğundan beri kk.ya fazla girmediği için forumun değişen düzenlerinden haberi yoktu.. beğeni tuşu kalktı , biçimsel olarak forumun formatı değişti...ben bile daha alışamadım...artık mesaj kutumu bile göremiyorum karmakarışlık olduğu için... hep alıntı yaptı var...ben de her seferinde alıntı yapılan mesajı açmadığım için mesaj kutum doldu taştı mesela.... yani işte bööyleee....

Kızlar ben bu iğneyi temmuz ve ekim ayındaki negatif denemelerimde de yaptırmıştım bizim merkezde bu rutin bişey

canım sen hangi merkezde tedavi görüyorsun? listede göremedimde, çünkü sen de bizlerden farklı şeyler okuyorum.Mesela düşük iğnesi, rahime çizikde atılmış sanırım.İnşallah herşey yolunda gider.

canım sen hangi merkezde tedavi görüyorsun? listede göremedimde, çünkü sen de bizlerden farklı şeyler okuyorum.Mesela düşük iğnesi, rahime çizikde atılmış sanırım.İnşallah herşey yolunda gider.
Ben Konya novafertil tüp bebek merkezindeyim canim yaşım 34 sorun iki tupumde tıkalı ilk denemem 30 yaşındayken ondan 1 oğlum var sonra oglumun dondurulmyslarini denedim negatif sonra yeni bir tedavi o da negatif simdi bu 3. Denemem inşallah pozitif olur
31.08:49:dualara devam arkadaslar....

Canım dualarim seninle inşallah hayirlisiyla bebisin seninle olacak

Merhaba arkadaslar memleketteyim negatif sonuc alan akadaslar viyol alara hayirlisi olsun insallah en kisa zamanda gelsin melekleriniz cmas gozunwaydin canim ins degerin kat kat artar alfabe ben ayni canim degisiklik yok hepinizi opuyorum zeytun cedrus hayirli haberlerini bekliyoruz

Cmas arkadasim yazmis bende yazmak istedim. selcan bizim topigin en güzel yürekli katilimcilarindandir. son zamanlarda topige cok girmiyor. topiklerde cok degisiklikler oldu bu sebepten öyle demis haklida bende begenmiyorum bu son degisikligi bilmeni istedim.

Canım ben 17 aralikta histeroskopi oldum 29 aralikta yani aralik adetimin 21. Günü uzun protokolle tedaviye basladim 28 ocakta transferim oldu bende yapisiklik kist vs yoktu sadece çizik atıldı

İnşallah faydası olur canım.Bebeğini kucaklarsın bu tedavinin sonucunda. Tekrar teşekkür ederim.

Cmas arkadasim yazmis bende yazmak istedim. selcan bizim topigin en güzel yürekli katilimcilarindandir. son zamanlarda topige cok girmiyor. topiklerde cok degisiklikler oldu bu sebepten öyle demis haklida bende begenmiyorum bu son degisikligi bilmeni istedim.

canim yeni arkadaslarida listeye eklesek burbirimizi daha iyi takip ederiz.. gullugullu kim ekleyecek diye soruyordu..

Ben Konya novafertil tüp bebek merkezindeyim canim yaşım 34 sorun iki tupumde tıkalı ilk denemem 30 yaşındayken ondan 1 oğlum var sonra oglumun dondurulmyslarini denedim negatif sonra yeni bir tedavi o da negatif simdi bu 3. Denemem inşallah pozitif olur

Sen daha gençmişsin ...yani bizden :) 1 tane de oğlusun var ne güzel allah bağışlasın...o zaman şansın bizlere göre çok yüksek..İnşallah canım, bu denemende pozitifi görürsün...

Cmasss harika haber ... benim deli cilgin prof um.... ayni ozelliklerde olan bir anne hehe harika.. oglun biliyormu ne dusunuyor... kizlar lutfen alinganlik yapmayin bu topikde tanisip birbirine gezmeye gidenler var... bazen mail adresi face adresi tlf no vermek gerekebiliyor tabi bunlari burada herkese ilan edemeyiz.. tamam bizlerden zarar gelmezde burada sadece bizler yokuz ki....

canim yeni arkadaslarida listeye eklesek burbirimizi daha iyi takip ederiz.. gullugullu kim ekleyecek diye soruyordu..

önceki sayfalarda gullugullu sormustu bende cevaplamistim. bilgilerini verdiginde ben veya alis ekleyebilirz diye okumamis sanirim, tekrar sormus tabloya nasil eklenebilirim diye bilgilerini vermesi gerekiyor canim verdigi zaman ekleyelim.

önceki sayfalarda gullugullu sormustu bende cevaplamistim. bilgilerini verdiginde ben veya alis ekleyebilirz diye okumamis sanirim, tekrar sormus tabloya nasil eklenebilirim diye bilgilerini vermesi gerekiyor canim verdigi zaman ekleyelim.

Iti akşamlar arkadaşlar benide ekleyebilirsiniz.42 yaş.bolu. 2.denememde negatif.bahçeci Fulya'da yaptırdım .1 kimyasal 1 negatif sonuç

umarım hamilelik belirtisidr bunlar:49::49: bu iğneleri ben de ilk defa duyuyorum. merakla bekliyorum sonucu. inşallah güzel haberler vereceksin:)))

canım bende çok tedavi oldum cedrusun ignesini aynen hiç duymadım.. böyle bir igne varsa bize neden yaptırmadı doktorlarımız acaba.. ignenin ismini kaydettim bu tedavide doktoruma yazmasını rica edeceğim.. :12::12:

.

Negatif alanlar nolur cabuk toparlanalim.. Bu yolda bizlerde basarili olacagiz

Ssdece zamaninin gelmesini bekledigimizi unutmayslim canlar

Back