Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar ben istanbuldayim pufy izmirde. Bu kez kesisemedik bebisi goremiyorum yani. Sizin icinde sevecektim caniimm kizmayin ama yaa

Günaydın....kızlar kanama oldu.....neyse........hepinize dualarınız için canı gönülden teşekkür ederim......demek hayırlısı buymuş.........sevgilerimle.....

Günaydın....kızlar kanama oldu.....neyse........hepinize dualarınız için canı gönülden teşekkür ederim......demek hayırlısı buymuş.........sevgilerimle.....

Canım ne olduuu ?

Yaa dur bi, kanama varken gebeliği devam edenleri çok duyduk, Dr.u ara bir tahlil ver. Rabbim sana bağışlasın bebişini

Geçmiş olsun, çok üzüldüm senin adına. Umarım düşündüğün gibi değildir. Umarım döndüğünde iyi haberler getirirsin.

Alara14, diger bilgilerinide yazarsan dahil edebiliriz.

Kizlar ben istanbuldayim pufy izmirde. Bu kez kesisemedik bebisi goremiyorum yani. Sizin icinde sevecektim caniimm kizmayin ama yaa

Puffy bahsetmisti Izmire teyzemizi görmeye gidecegiz diye :44:bende seni görmeye gelecek Alya saniyordum.Istanbul'dan iyi haberlerle gel arkadasim esine cok gecmis olsun.

ilacı da bıraktım.......
..............eeeee nerde kalmıştık? bal tarçın çörekotun mı başlasam? incir kürüne mi?...... soğan kürü ?

ilacı da bıraktım.......
..............eeeee nerde kalmıştık? bal tarçın çörekotun mı başlasam? incir kürüne mi?...... soğan kürü ?

İşte bu bayılıyorum senin bu azmine ya arkadaşım tebrik ediyorum seni benide motive ediyorsun

İşte bu bayılıyorum senin bu azmine ya arkadaşım tebrik ediyorum seni benide motive ediyorsun
Senin de 3 gün kaldı nerdeyse! hangi gün test yapacaksın?!! İnşallah canım inşallah inşallah hayırlı güzel haberlerini alırırz.. Ama sen de var bi,şeyler mide bulantın falan.. var var!

ilacı da bıraktım.......

off canim ya senden iyi haberler bekliyordum dunden beri surekli dua ettim senin icin. demekki hayirlisi buymus ama belkide yerlesme kanamasidir. benimde olmustu 7 haftalikken. devami geldi mi kanamanin?

viol arkadasim neden alinganlik yaptin pek anlayamadim ama ben forumda karisikliktan dolayi yazmistim. burdaki yeni gelen arkadaslari asla kast etmemistim. ama yine de nasil anlamak istiyorsan oyle anla ne diyim ki baska.

zeytunn insallah senden mujdeli haberler aliriz arkadasim valla o kadar cok istiyorum ki sizlerden birinin guzel haberlerini almayi.
Allahim isteyen herkese bekletmeden tez zamanda bebeklerini gondersin.

ummuye sozum vardi benimde benim ikizlerin fotosunu koycam diye tlfondan oluyor mu acaba? bileniniz var mi?

Selcancım dün gece kahverengi çok az leke şeklinde gördüm önce... Üzüldüm ama yine de küçücük de olsa bir umudum kalmıştı içimde. Belki tutunma kanamasıdır dedim..Ama bu sabah uyanınca anladım ki bebişlerim gidiyorlardı...Duaların için Allah razı olsun arkadaşım, bebeğine Allah sağlık versin güzel doğumlar nasip etsin sana..Yani demek ki benim için hayırlı olan buymuş. Şükrediyorum Allaha! Hem 4 kere pozitif gördüm bu bile harika bir duyguydu!! Demek ki yaklaşıyorum.. Allah doğrusunu bilir tabi!! Çok şükür Allahım!!

İnşallah biriki gün içinde Zeytundan ve Cedrustan güzel haberler alırız da keyfimiz düzelir....

Yaa aslında ben de Ümmü gibi merak ediyorum... Ümmiş bir ara faceden bahsetmişti o da aklımda benim..

Alişin eşine burdan ben de geçmiş olsun diyorum bu arada.. Ve Zeytunun iş durumları düzeldi mi.. İnşallah herşey yolundadır..Arnavut da tedaviye başlıyacakmış tekrar çok sevindim ve Güzbahar bugün dr.a gidecekti. İnşallah güzel başlangıçlar yaparlar..Duovacığımızında zamanı gitgide yaklaşıyor artık..Şurda bahara ne kaldı ki!!

Tüm topikteki arkadaşlara sevgilerimle..

Herkese sevgilerimle...

Canım bir Dr la görüşsene yada görüştünmü
Alaracım dün 31,08 alınca randevu almıştım c.tesi için. Bu sabah kanama olduğu haberini ilettim. Randevum duruyor ama gitmek de istemiyorum...Kanama olmasaydı yarın tekrar bir test daha yapacaktım aslında...Vazgeçtim..Bu ay dinlenirim sanırım..martta tekrar başlarız belki...

Canım ne olduuu ?

Yaa dur bi, kanama varken gebeliği devam edenleri çok duyduk, Dr.u ara bir tahlil ver. Rabbim sana bağışlasın bebişini

Geçmiş olsun, çok üzüldüm senin adına. Umarım düşündüğün gibi değildir. Umarım döndüğünde iyi haberler getirirsin.

Inanmıyorum ya test yaptırdın mı tekrar? Adet kanaması olduğuna emin misin?

Sağolun kızlar! Durum böyleyken boyleeee!! (7,5 - 8,37 - 14 - 31,08 ......değerler artıyordu ama çok düşüktü zaten!!)

yarım saat önce idrar testi yaptım bugün 9. günüm 3. gün embriyosu böyle çıktı sizce çoook çooook silik bu mu?

Canım bence git Dr a.hiç belli olmaz.allahtan ümit kesilmez.bebişin Allah'ın izniyle seninledir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…