- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.461
Ama niye Allah bize vermiyor.anneliği hak etmeyenlere veriyor.benim kardeşimin eşi 3 ve 5 yaşındaki çocukları kardeşime bırakıp gitti.omu anneliğe layık yoksa bizlermiAlaracım haklı olarak üzgünsün , maalesef bizler çok güçlü olmalıyız,kendini yıpratmamaya çalış lütfen.Sonuç için üzüldüm.
Merhaba viyol.benimde sonucum negatif.1.20.çok mutsuzum.allahın işine bak. BiZ çok isteyenlere vermiyor.hiç istemeyene ,çocuğunu sokağa atana,bırakıp gidene veriyor.ne biçim bir dünyada yaşıyoruz anlıyamıyorum.
canimm en azindan kendine bir iki deneme daha sans verip donasyona oyle yonelsen daha iyi... cok hassas konular.. kendi yumurtalarindan bukadar cabuk vazgecme..
Merhaba viyol.benimde sonucum negatif.1.20.çok mutsuzum.allahın işine bak. BiZ çok isteyenlere vermiyor.hiç istemeyene ,çocuğunu sokağa atana,bırakıp gidene veriyor.ne biçim bir dünyada yaşıyoruz anlıyamıyorum.
Bugun 14.gun ve test sonucum 14....yarabbim sen hayirli sonuclar nasip eyle....viyol ve alaracim gecmis olsun...sukredelim....ve Allahtan istemeye devam edelim...ben ne diyecegimi bilmiyorum....Allahim hepimize saglikli sihhatli hayirli mutlu guzel yuzlu guzel huylu evlatlar ver.amin.....
Bugun 14.gun ve test sonucum 14....yarabbim sen hayirli sonuclar nasip eyle....viyol ve alaracim gecmis olsun...sukredelim....ve Allahtan istemeye devam edelim...ben ne diyecegimi bilmiyorum....Allahim hepimize saglikli sihhatli hayirli mutlu guzel yuzlu guzel huylu evlatlar ver.amin.....
Ben Ulun Bey' den 3 yıl önce randevu almıştım, kasımda görüştük nihayetDeğiştirirsem ilerde merkezi değiştiririm, çünkü Edirne' den geliyorum. Esenler 2,5 saat, Koşuyolu 6 saat. Ama önce bir deneme yapacağım burada. Bir de olursa bir aksilik dondurulmuş olup olmamasına göre karar vereceğim artık. Bir arkadaş, burada bir doktorla görüştü. İlaçlarını buradaki doktor verdi, İstanbul' da sadece opu ve transfer yapıldı ve hamile. Ben defalarca gidip geleceğim, bir süre kalmam gerekecek...
:))) canim dogru diyorsun.. yogunluktan dis klinigi gibi olmus.. ben Amerikan has. 2009 yilinda tedavi olmustum ilaclar dahil 12.000 tl odemistik ama doktoru tedavi surecinde hic goremedim hep seminerdeydi:))) hatta sadece transferime girdi ama ondada pesinde 30 tane erkekli kizli universite ogrencisi soktu iceri bunlar kim dedim hemsireye stajyer tip ogrencileri dedi ve benim en ozel anim icin benden izin bile alinmamis tonla kisi mahremime kadar gormustu... o zaman cok cekiniyordum doktorlardan birsey diyememistim simdi olsa kiyamet kopardi..:))
Of ya bu nasil bir deneyim olmus!!! Nasil ondan sonra sen bayagi korkmusundur tedavi olmaya uzun sure? Ben diyorumki bu alanda uzmanlik yapmis bir doktora gideyim.Yani ozellikle implantasyon sorununu anlayacak ozel bir doktor. Her tupcu ayni bakiyor cunku. Hakikaten cok basit is yani bu OPU yap ha onuda yapmiyorlar artik. O isleri comezlere veiyorlar. Memorial'da oyle mesela... Gelirseler transfere geliyorlar oda ozellikle israr ve taleple yani.oda toplamda 5 dakikalik is yani. Bende artik iyice huysuzlastim galiba. Ama ne yapayim biktim hepsinden. Bahcecide beni 2 saat idrarimi tutar halde beklettiler sonunda da orda da iyi anim olmadi. Bazen diyorum ben buralarda da yazmayim milletin moralini bozucam. Ama arada bir olsun umut verici gelismeler olunca hosuma gidiyor.
Topige hos geldiniz arkadaslar, topigimizde cok faydali bilgilendirmeler yapiyor arkadaslar, anne olmak icin ugrasinizda sansiniz bol yolunuz acik olsun.
Selamm kizlar ..
su tabloya kendimizi nasil ekleyebiliriz?
gerci tahlil sonuclari hastanede bana vermediler.:26:
Ama niye Allah bize vermiyor.anneliği hak etmeyenlere veriyor.benim kardeşimin eşi 3 ve 5 yaşındaki çocukları kardeşime bırakıp gitti.omu anneliğe layık yoksa bizlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?