Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Alaracım haklı olarak üzgünsün , maalesef bizler çok güçlü olmalıyız,kendini yıpratmamaya çalış lütfen.Sonuç için üzüldüm.
Ama niye Allah bize vermiyor.anneliği hak etmeyenlere veriyor.benim kardeşimin eşi 3 ve 5 yaşındaki çocukları kardeşime bırakıp gitti.omu anneliğe layık yoksa bizlermi

Sana da geçmiş olsun Alara14. Bu işlerde teselli kar etmiyor, hayırlısı Allah' tan...

canimm en azindan kendine bir iki deneme daha sans verip donasyona oyle yonelsen daha iyi... cok hassas konular.. kendi yumurtalarindan bukadar cabuk vazgecme..

Kafam karısık arkadasım sans %5 dıyen konusunda cok uzman bir dr. Diğer taraftan %70-%80 sans. 2 deneme yaptım ama ınan cok yıprandım ashermanlar, hıstereskopıler, dr.dr gezmeler ne bııılım buda benım sınavım sanırım

alaracım, çok üzüldüm senin adına da.. maalesef güzel sonuçlar veremedik. moralim çok bozuk. dokunsalar ağlıyacağım...

cevap yazıp sıkıntılarımızı paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. moralim çok bozuk olduğu için tek tek cevap yazamıyorum. ne olur kusurabakmayın.. sizleri çok seviyorum bu dönemde desteklerinizi esirgemediğiniz çok teşekkür ederim hepinize. umarım sizlerin bu yolda diledikleriniz gerçekleşir. sonuç bekleyen arkadaşlarımdan da güzel haberler alırız inşallah ve seviniriz sizlerle birlikte..

Bugun 14.gun ve test sonucum 14....yarabbim sen hayirli sonuclar nasip eyle....viyol ve alaracim gecmis olsun...sukredelim....ve Allahtan istemeye devam edelim...ben ne diyecegimi bilmiyorum....Allahim hepimize saglikli sihhatli hayirli mutlu guzel yuzlu guzel huylu evlatlar ver.amin.....

tebrik ederim, senin adına çok sevindim. dilerim değerlerin katlayarak artar.. benim de 5.2 değilde senin gibi bir değer olsaydı ümidim olacaktı ama maalesef 12. gündü.. testi tekrar etmeme gerek yokmuş. 5 olması beni daha çok üzdü sanırım.. bir ihtimal varmış. Allah senin bebişine sağlık versin..

canimm benim gecmiss olsunn yaaa.. adina uzuldumm inann ama belkide bir dahakine ikiz tutacakkk canimmm.. cok mutsuz olma yaaaa hayirlisii demekk gerekk zor bir durum ..

Günün güzel haberi... Gözünaydın... Darısı başımıza :)

oyle yapann cokk arkadas var canimm.. iyi bir doktorla anlasirsan guzel bir yontem canim..

Of ya bu nasil bir deneyim olmus!!! Nasil ondan sonra sen bayagi korkmusundur tedavi olmaya uzun sure? Ben diyorumki bu alanda uzmanlik yapmis bir doktora gideyim.Yani ozellikle implantasyon sorununu anlayacak ozel bir doktor. Her tupcu ayni bakiyor cunku. Hakikaten cok basit is yani bu OPU yap ha onuda yapmiyorlar artik. O isleri comezlere veiyorlar. Memorial'da oyle mesela... Gelirseler transfere geliyorlar oda ozellikle israr ve taleple yani.oda toplamda 5 dakikalik is yani. Bende artik iyice huysuzlastim galiba. Ama ne yapayim biktim hepsinden. Bahcecide beni 2 saat idrarimi tutar halde beklettiler sonunda da orda da iyi anim olmadi. Bazen diyorum ben buralarda da yazmayim milletin moralini bozucam. Ama arada bir olsun umut verici gelismeler olunca hosuma gidiyor.

:)))) yazmaksakta bizz bunalima girecegiz canim bazi seyler varki yazilmayacak gibi degil.. bende yazinca o doktorda tedavi olan vardir tedavi surecindedir uzulur etkilenir diye tedirgin oluyorum kendimi kotu hissediyorum.. o olaydan sonra tam 2 yil istemiyorum dedim.. ev alalim sunu yapalim bunu yapalim tonla bahaneyle geciktirdim.. sonunda esim tedavi istemiyorsan bosanalim dedi baktim olmucak tekrar basladim..

Negatif sonuc almaniza üzüldüm arkadaslar, umarim bu son olsun bebeklerinize bir an evvel saglikla kavusun.

Topige hos geldiniz arkadaslar, topigimizde cok faydali bilgilendirmeler yapiyor arkadaslar, anne olmak icin ugrasinizda sansiniz bol yolunuz acik olsun.

Test sonucunu 14.... yazmissin canim bu pozitif demek degilmi? tekrar test yapiliyorlar topiklerde okuyorum. 1 veya 2 günde yapildigini duydum dilerim artsin katlansin degerin.

Üzülme desem boş üzüldüm ne diyeyim inşallah gördüğün son negatif olsun canım Rabbim Çifter Çifter nasip etsin inşallah

Canım sonucun pozitif mi doktorun ne dedi sonuçta degerin ikiye katlanmış çok şükür

Topige hos geldiniz arkadaslar, topigimizde cok faydali bilgilendirmeler yapiyor arkadaslar, anne olmak icin ugrasinizda sansiniz bol yolunuz acik olsun.

Hoşbulduk :) İyi dileklerin için teşekkürler. Allah, hepimizin yolunu açık etsin (Amin)

Ama niye Allah bize vermiyor.anneliği hak etmeyenlere veriyor.benim kardeşimin eşi 3 ve 5 yaşındaki çocukları kardeşime bırakıp gitti.omu anneliğe layık yoksa bizlermi

Acini paylasiyorum arkadasim ve inan cok uzuldum aldigim negatif gunlerime goturdu beni.metanetli ol arkadasim.yalniz bu yazdiklarin acindan kaynaklaniyor diye dusunuyorum.cunku hunu sorgulamak bize dusmez bebegim rabbim kimini varligiyla kimini yokluguyla imtihan ediyor.rabbim.ne verirse hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…