- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.301
FSH 6.06 yaziyor raporumda bu sonuc iyimi kotumu neyi gosteriyor bilen varmi arkadaslar..
sizler sayesinde moral bulup rahatlıyorum.. gerçekten, çok teşekkür ederim desteğinize...
Viyol benimde test günüm Pazartesi berse yaptırdın kaçıncı gün embriyosu koydular belirtilerin varmı şimdiden bol şans inşallah ikimizinkide pozitif olur
Canım fsh değerın super ınanılmaz ıyı senı pzt gunu arayacagım konusmak ıstedıgım bır konu var
Viyol benimde test günüm Pazartesi berse yaptırdın kaçıncı gün embriyosu koydular belirtilerin varmı şimdiden bol şans inşallah ikimizinkide pozitif olur
alara14 ınsallah senınde guzel haberlerını alacagız
vıyolcum ltf. pozıtıf ol bol bol guzel seyler dusun bebegın kucagına onu sevıyormussun, kokusunu duyuyormusun gıbı sureklı imajınasyonlar yarat gozunde inanıyorum kı senınde guzel haberlerını alacagız.
Arkadaşlar nasılsınız yeni arkadaşlarımız gelmiş hepsi hoş gelmiş sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum içimden gelmiyor bende değişiklik yok maalesef bu ay baktırırım yada tedavi dedim ama aralık 19 itibaren kırmızıları göremedim bu süre zarfında üzülmek ağlamak yine bin türlü sıkıntıyı yaşadım dilerim Allah tan burada tüm arkadaşlarım bebeklerine tez zamanında kavuşur rabbim dualarınızı duysun elifooo acını paylaşıyorum arkadaşım bana özelden telefonunu yaz aramak konuşmak istiyorum seninle cmass elifoo konuşursan slm iletir misin
Selam kizlar nihayet evdeyim ..27 sinde gittim dr.birkac sorunlu folikul gordu basladim aglamaya..
sonra aralarinda konustular tedaviye basladilar gonalf menapur 3 gun sonra tekrar kontrol yaptilar simdi
cetritden igneler igneler 3 gun sonra tekrar kontrol. bu hafta belli olucak
Hastaneye her gittigimde sanki hemen bebegimi kucagima verip gondereceklermis gibi geliyor
cmas cedrus sizlere coook sevindim Allah tamamina erdirsin insaallah.
canimmm tedavinnn hayirli olsunnn su gibii gonlundenn gectigince aksin...
Tesekkurler arkadasim
zeytunn sanada iyi dilekleriniz icin coook tesekkurler
gobegim dekik desik oldu
Ben çok düşündüm bu donasyon konusunu. Bilemiyorum, son çare olarak düşünülebilir belki. Bakasının dna larını taşıyan bir bebek oluyor ama sonuçta karnında taşıyorsun ve bebek sana annelik duygusunu tattırıyor. Benim bir tanıdığım bu şekilde bir oluşa sahip oldu, ve kendi çocuğundan hiç farkı yok diyor bana. Ama tabi yumurta elde edebildiğim müddetçe kendi yumurtalarımla denemeye devam edeceğim. Sperm olarak eşinin spermleri kullanılıyor. Ben eşime de belli konularda kızgın olduğum için şimdilik böyle bir şeyi düşünmüyorum. Ama zaman neler gösterir bilemiyorum tabi. İnşallah kendi yumilerimizle bebeklerimize kavuşuruz ve böyle bir şeyi düşünmemize gerek kalmaz. Çok zor şeyler bunlar gerçekten. Ama sonuçta 9 ay karnında taşıdığın masum, minik bir insan yavrusu çıkıyor ortaya. Senin kokuna alışık ve muhtaç olan. O yüzden senin kanından olup olmaması ne kadar önemli bilemiyorum. Yaşamadan da bilinmez sanırım bu.
Maalesef türkiyede yasak...keşke türkiyede serbest olsaydı....dünya kadar ilaç alıyoruz..yok yaş problem yok rahimde şu falan filan..stres ..bu kadar hormon... bu kadar ilaç yan etkileride olmaz mı?.. Bizim durumumuzdaki kadınlar için seçenek çok az, yani embriyo 2 tane tranfer ediliyor, bazı ülkelerde 40 yaş üstü için emr.transferi daha fazla...bizim işimiz birazda allaha kalmış..keşke daha fazla embriyo transferi olsa yada seçeneklerimiz çok olsa. O kadar çabalıyor, o kadar istiyoruz ve o kadar çok masrafda yapıyoruzki, bunun karşılığında keşke bizimde seçeneklerimiz olsa.
Esin Maraşlıoğlunun ben tek bi fotoğrafını görmedim hamileyken, belki donörle yapmıştır.
Evet simdi spontane hamilelik istiyorum rabbim.layik gorurse.olmazsa yaza asilama istiyorum cunku hic asilama olmadim.
Canimm ben solgarin aldim cuha cicegi kapsulu
Rabbim.hayirla sonuclandirsin kuzum.
evet, benzeşiyomuşuz baya:) erkut attar hoca yaptı. florance nıghtingale kızıltoprak ta.. kendi kliniği var adı asya avrupa.. 2. gün embriyosu 4 hücreli 2 tane koydular. iki yumurtam vardı ikisi de döllendi ve transferim gerçekleşebildi.. o dönemde yumurta sayısı azlığından dolayı da baya stresli geçti. acaba döllenme olucak mı olmayacak mı soruları insanı yiyip bitiriyor.
adet sancılarım oldu epey.. özellikle 5 ve 6. günlerde.. sonra hafifledi ve ara ara devam ediyor. özellikle sol kasığım daha çok sızlıyor. göğüslerim çok hassaslaştı. ama estrofem kullanıyorum ya o yapabilirmiş.. hangisi hamilelik beliritisi hangisi ilaçların yan etkisi, ayrım yapmak çok zor.. takılmamak en iyisi.
inşallah arkadaşım, pozitifi görürüz ikimizde ve topikteki diğer bekleyen arkadaşlarla birlikte:))
şimdi haber geldi annanem vefat etmiş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?