Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gözün aydın canım köpeğin iyileşmiş..maşallah..benim köpek fobim olsada başlarına bir iş gelsin istemem..geçenlerde kayınvalde bana dediki..kırmızı renk kuş varmış onu alıp besleyenlerin çocuğu oluyormuş..ama çocuk olunca kuş ölüyormuş..ayy dedim yazık benim bebeğim olacak diye niye kuş ölsün..böyle bir şeyide ilk defa duydum gerçek olduğunada inanmıyorum eskiler işte..allah yeterki bir şeyin olmasını istesin yeter hiç bir şey güç değil..

zuley hoşgeldin topiğimize..neler yapıyorsun..zeytun var antalyadan hemşerin..:)

alısalıs beni 38 yaş üstü grubundan hatırlarsın belki,ilk cevabı sen yazmıştın bana.canım benim burda bir arkadaş 16. tüp bebeğini dr.funda koçyiğit diya birinde yaptırmış ve sonunda olmuş.dr.funda hanım hakkında bilgin varmı

16. tupmuu canimmm bende kendimi cokk yapmiss sayiyordum 10. yu cok gordumde 16. ne demekk yaaa yazikkkk

16. tupmuu canimmm bende kendimi cokk yapmiss sayiyordum 10. yu cok gordumde 16. ne demekk yaaa yazikkkk

16.tüp bebek denemesinde bebeğine kavuşmak , ne diyim bravo valla.Bende bi arkadaşımla konuşuyordum onunda kuzeni 15.incide bebişine kavuşmuş.Dün size başımdan geçenleri anlatıyım.Dün oturma odasının perdesini değiştirmek için perdeciye gittim, orda bi çocuk var( çocuk dedeiğim 39 yaşında) 1,5 sene kadar önce görmüştüm,naber nasılsın dedim bekarlık devammı? demezmi evlendim 2 aylık oğlum var...tabii tebrik ettim eve geldim.Dünde komşum İstanbul a gitmişti oğlunun yanınaa .Daha gelir gelmez kapımı çaldı, gelini 2 aylık hamileymiş, onuda tebrik ettim kapıyı kapattım.Sanırım 1-2 saniye kapıyı kapattıkdan sonra aynı yerde kaldım.Tabii sonra kocamın yanına gittim, ama eskisi gibi bıdıbıdı yapmadım.Ama ne biliyim, üzülmek değilde..çığlık atıp, dağ başında falan gitmek istedim.

Merhaba Zuleyy, hoşgeldin..

canimm sende benim gibi olmussun bende ayni gun iki ayri teyzemin kizlarinin ve dayimin gelininin ve esimin kuzeninin birde ustune isyerimde yanimdaki arkaadasin yani bir gunde 5 gebelik haberi alinca aksam esime bir saat benim yasim kac oldu anneanne olldugumu bile goremeyecekmiyim diye aglamistim... esimde once anne olmak icin agla canim anneanneyi sonra dusunuruz demisti:))

merhaba bebekzade ve zuleyy, hoşgeldiniz..arkadaşlar 16. tüp bebeğini yapan arkadaşı buraya davet edelim...lütfen... umut olsun bize..ben burda bi lejena yı . 5. tüpte başarılı olarak görünce heralde 5 sefer denerim inşallah diyordum...16 da çokmuş ama! para bile yetmez..para yetse yumurta yetmez..sepetteki yumurtalardan kaçı sağlam acaba? Ama son yumurtaya kadar devam edecez di mi arkadaşlar?

konuyu ınceleyınce dıkkatımı cektı 35 yas ustu bayanlar nedır durumunuz ıcınızde hamıle kalanlar oldumu ?
olduysa paylaşırsanız sevınırım

tekrar paylaşıyorum.. bakalım çıkacak mı liste?

konuyu ınceleyınce dıkkatımı cektı 35 yas ustu bayanlar nedır durumunuz ıcınızde hamıle kalanlar oldumu ?
olduysa paylaşırsanız sevınırım

canim 35 yas ustu hamilelik cok oluyor tabi yumurta rezervin ve esinin sikintisi yoksa.. buda kisiye goree degisiyorr.. sizdedemi sorun varr..

Lis te yi gormus ve sasirmis biri olarak Listede bulunan degerlendirmeden nasil bir sonuc cikarmaliyim onu anlamadim
degerlerden yola cikarsak gebe mi kaldilar yoksa tedaviye devammi ?

listede son durumu kısmında açıkça belirtiliyor. dikkat edersen ilk sıralarda annelerimiz ve hamilelerimiz var

canim 35 yas ustu hamilelik cok oluyor tabi yumurta rezervin ve esinin sikintisi yoksa.. buda kisiye goree degisiyorr.. sizdedemi sorun varr..

yumurtam 16 mm ıdı 3 gun once esım 52 bense 38 e gırıyorum 18 yasında oğlum vr
esım sperm testı yaptırmak ıstedı be ıstemedım
Allah vermıyorsa bıldıgı vardır dedım..halada dıyorum
sadece konuyu merak ettıgımden sordum tsk ederm cvb ıcın

yaşınız çok müsait.. 40 tan sonra zorlaşıyor işler.. bence yaş avantajını kullanıp, bir an önce vakit kaybetmeden başlayın derim.. çünkü bizim yaşlarda nerdeyse her ay bile önem kazanmaya başlıyor. yumurtalarımız yaşlanıyor ve azalıyorlar.. hem sizin daha önce bir doğumunuz olmuş. şansınız daha fazla.. bu yolda başarılar dilerim.. umarım dilediklerinize kavuşursunuz..

Teşekkur ederım güzel Yürek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…