Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Demet hanım hayıt menepozu geciktirebiliyor mu acaba. Siz çok bilinçli bi bayansınız burda tecrübelerini paylaşan herkesten Allah razı olsun Rabbim size de büyüklüğüyle nasib eylesin hayırlı evlat yumurtlamanız devam ediyorken yine dondurun bakarsınız yeni bir tedavi çıkar Rabbim vesile eder

Östojen bantı ben kullanmıştım trafnsferle birlikte. İsmini de yazayım. Climara Forte. Bayer firmasının. Gün aşırı değiştiriliyordu. Kalçaya yapıştırılıyor.
bunu bende kullanabilirmiyim.. E2 5 fsh 70 lerde

bahçeci tüp bebek merkezdeki 2019 daki 8 aylık tedavimde aşırı ilaç yüklemesi ile adetim kesildi hormonlarım alt üst oldu Allaha havale olsunlar.. yaş 47 oldu

Merhaba,
42 yaşındayım ve tüp bebek tedavisine başladık gecen ay.
Yaşım ileri olduğu icin doktorumuz embriyoları genetik teste (pgt) göndermeyi önerdi.
10 yumurtadan 8 embriyo oldu ve 5. Güne 4 embriyo ulaştı.
4ünü de genetik teste gönderdik ve maalesef 4ü de sağlıksız geldi. Oysaki 4 embriyo da cok iyi kalitede dediğim embriyolardı dedi.
Yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor ve bu sebeple kromozomal hastalıklar daha çok oluyor dedi.
Eğer tekrar denemek isterseniz 2-3 ay sonra tekrar deneyebiliriz dedi. Ama o zaman da sonuç icin garanti yok tabi ki.
Vitamin takviyeyiz verebilirim bu süreçte dedi ve beslenmene vs dikkat edebilirsin, dinlen tatil yap vs önerdi.

Benim merak ettiğim acaba böyle benim gibi hepsi sağlıksız sonucu gelip de sonradan sağlıklı bir embriyo sonucu gelen var mi aranızda?
Onerebileceginiz bir şeyler var mi?

Maddi ve manevi olarak zorlayıcı süreçler bunlar.
Olumsuz sonuç alınca tekrar denemem herhalde demiştim ama sonuç olumsuz gelince cok üzüldük ve esim bir kez daha deneyelim dediği icin bir kez daha düşünüyoruz.

Maaşallah 10 yumurta çıkmış bakmayın öyle dediklerine eskiden adet gören her kadın menepoza kadar halimile kalıyordu şimdi 40 yaş üstü adet gören kadınlar o zaman korunmasın nasıl olsa yumurtalar yaştan dolayı kalitesiz hamile kalmazsın desinler hiç üzülmeyin tedavinizi olun ve de moralinizi yüksek tutun o yumurtalardan bebişler gelecek Allah ın iizniyle

Bugün başka bir doktor rahim filmimi gördü ve t rahim değil arkuat yani kavisli rahim dedi. Düşük riski de yokmuş. Doktor bu yüzden çok önemli. Mucizelere inanıyorum dua edeceğim size de.
Kavisli rahim bende görümcem ve onun kızı da öyleymiş, geriye doğrumuş rahmi, ilginç.

Merhaba iyi akşamlar hanım arkadaşım.
Benim geçmiş mesajlarımı okursanız bu konuda tecrübelerimi paylaştığım takviye tavsiyelerim mevcut. Tabi hepsini alıp kullanmak maddi açıdan şu dönemde baya çok gelebilir. Ama en en diyerek önerebileceğim birkaç takviye önerim var.

1-) İmpryl ya da Gonamax
2-) D vitamini damla olanından kullanın. Diyelim ki 60 kg'sunuz. her 10 kilo için 2 damla yani toplamda GÜNLÜK 12 DAMLA İÇİN.
3-) Koenzim QH
4-) Omega-3

Bunlara ek olarak takviyeler de kullanılabilir maddi imkanlara göre.

Sevgilerimle...

merhaba eski mesajlarınızda günlük 600 mg koenzim kullanmayı tavsiye ettiğinizi okudum bende bu şekilde yapmak istiyorum ama yan etkileri olurmu acaba. birde ubikinol mu olmalı

Merhaba hanım arkadaşım.
Hayıt menopozu geciktirebilir mi bilemiyorum. Bu konuda bir araştırma yapmadım. Ama kadınlık hormonları desteklediğini ve menopoz öncesi yaşanan sıkıntıları hafiflettiğini okumuştum. 47 yaşındayım. Şu an hormonlarım iyiymiş, doktorum öyle söyledi. Zaten ani ter basması, sıcak basması , saç dökülmesi, vajina kuruluğu gibi sıkıntılar yaşamıyorum. Hayıt kullandığım için mi bunları yaşamıyorum, açıkçası bu konuda kesin konuşmak yanıltıcı olabilir. Ama iyi niyetle kullandığım için faydası olacağını düşünüyorum. 1 yıl sonra tekrar sorarsanız neler yaşadığım ile ilgili deneyimlerimi seve seve paylaşırım.

Sevgilerimle...

bunu bende kullanabilirmiyim.. E2 5 fsh 70 lerde

bahçeci tüp bebek merkezdeki 2019 daki 8 aylık tedavimde aşırı ilaç yüklemesi ile adetim kesildi hormonlarım alt üst oldu Allaha havale olsunlar.. yaş 47 oldu
Hanım arkadaşım merhaba.
2019'dan beri regl olmuyor musunuz, biraz anlatır mısınız sıra ile?

merhaba eski mesajlarınızda günlük 600 mg koenzim kullanmayı tavsiye ettiğinizi okudum bende bu şekilde yapmak istiyorum ama yan etkileri olurmu acaba. birde ubikinol mu olmalı

Bu tarz takviyelerde yan etki açıkçası hiç duymadım, okumadım. vardır ya da yoktur diye birşey de belirtmem yanlış olabilir. Ben kullandım. Çünkü yaş ilerledikçe koenzim ihtiyacı artıyor. Koenzim, yüz kremlerinde bile çokça duyduğumuz/gördüğümüz bir üründür.
Evet ubikinol formu kullanmanızı tavsiye ederim. Emilim açısından en iyisi olduğundan dolayı.
Sevgilerimle...

çok tesekkür ederim bilgi için...

Hanım arkadaşım merhaba.
2019'dan beri regl olmuyor musunuz, biraz anlatır mısınız sıra ile?
evet 2019da bahçeci tüp bebek merkezindeki 7 aylık tedavimde tıkır tıkır düzenli olduğum adetim gitti... yumurta rezervim sıfır iken gittim.. güvenç karlıkaya bana femara verdi 5 gün kontrolden sonra 3 yumurta gördü ama 1 tanesi büyüdü döllenme oldu embriyo donduruldu ama ben de tiroid vardı ve 2.ci tedaviye tiroid değerime bakmadan başlamak istedi ben kendim yaptım test tiroid 10 dan yukarı çıktı bunu öğrenince tedaviyi iptal etti ama benim güvenim gitti.. yerine mehmet hocaya gittim acemi çaylak. güvenç hocayı bıraktığım için çok pişman oldum genede sürekli yüksek ilaç dozları... bir opuda yumurta boş çıktı.. diğer ay kist öbür ay yumurta yok. Her ay gittikçe vucudum tahrio oldu.. ve o tek yumurta transfer oldu olacağı günde lale hanım senin gibi hastalıklarda yaşında olanlarda pozitif 10 da 1 dedi. o zaman 44 yaşındaydım.. kafadan bitirdi beni.... ve transfer negatif oldu ve artık adetim bitti menapoz... 9 ay sonra hacamat ile tekrar adet oldum çok şükür ama rahim sülüğü yaptırmak istedim şehremini de reşadiye hoca paragöz... ihtiyacım olmamasına rağmen tarama hacamatı yapalım önce dedi ve haftada 2 defa toplam 3 hafta gittim ve adetim tekrar kesildi vücudumu kilitledi... 2.ci pişmanlığımda o kadına gitmek oldu rahim sülüğünüde yapmadı aidin salih hocanın adını kullanıyorlar yatacak yerleri yok... adet söktürücü ile adet oluyorum... hikayem bu

RAHİM FİLMİ çektirdiniz mi bu adet kesilmesinden sonra?

RAHİM FİLMİ çektirdiniz mi bu adet kesilmesinden sonra?
hayır ama bir tane tüp bebek doktoruna gittiğimde rahmin küçülmüş dedi 2021 de başımdan aşağı kaynar sular döküldü... şimdi 2 ay önce rahim filmi çektim echomar da.. ama bir şey çıkmadığı için... şu anki tüp bebek doktorum bir şey demedi rahim küçük diye.. iyi dedi sıkıntı yok dedi

Cok teşekkür ederim İnsallah bir sonraki tedavim daha iyi geçer.
Beni üzen de elimizde bir sürü yumurta olduğu halde genetik testten bütün yumurtalar icin olumsuz cevap gelmesi.
Bir sonraki tedaviye kadar mümkün olduğunda beslenme ve takviye konusunda dikkat etmeyi düşünüyorum.
Dediğin gibi eskiden kadınlar 40 yaş üstü hep son çocuklarını doğururlardı. Simdi bu genetik testleri vs çıkardılar.
Bir tarafım testi yaptırma bir sonrakinde diyor. Ama bir tarafımda bu seferki 4 embriyonun da genetik testten onay alamadığı icin yine de yaptır ne olur ne olmaz diyor.
Kafalar karışık.

Merhaba,
Tavsiyeler icin cok teşekkür ederim
Bana doktorum ilunga-f diye bir ilaç önerdi. Onu alacaktım. Bakayım bi icinde neler varmış. Sanırım koenzim vardı. Belki diğerlerinden de vardır içerisinde.
Önceki mesajlara da bakacağım mutlaka.

Sevgiler

koenzim q10 600 mg tek seferde mi içtiniz. yoksa gün içinde bölerek mi içtiniz?

Kızlar ist.da lab.ından memnun kaldığınız bir klinik var mı.hakan özörnek e gitmeyi düşünüyoruz.burada deneyen var mı içinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…