- 4 Ocak 2020
- 379
- 375
- 44
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.501
Sanki benim hikayem.... aynı şeyleri birebir yaşamışız, çok zorlu süreç bunlar rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah... Şu zamanda zaten sağlıklı bir evlat dünyaya getirebilene madalya takmak lazım :))) Ben de şuan transfer sonrası beta için gün sayanlardanım, diyorum ya rabbim hepimize sabır ve herşey için hayır versin inşallah...Merhaba Arkadaşlar,
uzun zamandır bende buradayım elimde geldiğince takip ediyorum hatta kızımın geliş hikayesini de paylaşmıştım.
kızımı 41 yaşında doğurdum (doğal yolla hamilelik) uzun zamandır da kardeş istiyoruz kızıma. kendimce bir şeyler deniyordum şimdi size 1 iyi 1 kötü haberim var. uzun zamandır prowomen kullanıyorum ve 3-4 kere (3-4 minik kavanoz)de taze arısütü kullandım. bu süreçte saraçoğlunun videolarını tabiri caizse ezber ettim tekrar tekrar izledim ve soğan kürü yapmaya karar verdim. bu kürü 4 ay hiç yapmamıştım ilk defa denedim. mayıs, haziran, temmuz ve ağustos aylarında arka arkaya adet dönemine göre yaptım ve gün içinde de aslan pençesi çayı hayıt tohumu çayı içtim bazen birini bazen birini 2 fincan.
biliyorsunuz yaptığınız bir şeyin etkisini görmek için üzerinden 3 ay geçmesi gerekiyor ve ben aralık ayında hamile kaldım.
bebeğim için 6. haftayada kalp atışı var dediler 7.haftada duymak için gittiğimde kalp atışı yoktu maalesef. 3-4 gün daha bekledik tekrar gittim kalp atışı yok hatta küçülmeye başlamış dedilermecbur kürtaj olmam gerekti. 2. mucizeme böylelikle veda etmek zorunda kaldım yaşım 43. çok üzgünüm bir şansım daha olur inşallah. bunu sizinle paylaşmak istedim
belki birilerine vesile olur belki mutlu sonla son bulur hikayeniz sırf birileri faydalansın diye hemen paylaşmak istedim sizlerle.
benim sorunum yaşa bağlı yumurta kalitesinin bozuk olması. anladığım kadarıyla bu kür bazı şeyleri yoluna koymuş düzeltmiş fakat yeterli olmamış. bende şeker tansiyon troid filan yok (uzak olsun) doktor kromozom anomalisine bağlı olabilir dedi vücut gebeliği sonlandırmış olabilir dedi. biraz kendimi toplayayım yeniden deniycem soğan kürünü. internetten tarifine bakabilirsiniz kistlere iyi geliyormuş fsh ı düşürüyormuş hormonları düzenliyormuş.
kendinize iyi bakın.
Slm, çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten. Hayırlısı olsun inşallah
Cok gecmis olsun, üzülmemek mümkün değil, her işte bir hayır vardır canim benim, kese falan görünmüyor dimi kimyasalda ? hangi hastanede tedavi görüyorsunuz?Merhaba benim ngs li embriyom maalesef kimyasalla sonuclandı. Bir embriyom daha var ama ümidimi tamamen kaybettim maalesef. Doktor histereskopi önerdi ama rahimle ilgili sorun olsa hiç tutmazdı diye düşünüyorum :/
Hayirlisi olsun, insallah guzel haberler alırsınız, saglikla sonuna kadar gidecek şekildeSanki benim hikayem.... aynı şeyleri birebir yaşamışız, çok zorlu süreç bunlar rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah... Şu zamanda zaten sağlıklı bir evlat dünyaya getirebilene madalya takmak lazım :))) Ben de şuan transfer sonrası beta için gün sayanlardanım, diyorum ya rabbim hepimize sabır ve herşey için hayır versin inşallah...
Allahım analı babalı sağlıkla kucağınıza almayı ve sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.Merhaba ben nasıl karşıma çıktığınızı hiç bilmiyorum telefonumun o kadar çok açık sayfası var ki yeni yılla beraber o açık sayfaları inceleyerek kapatayım istemiştim…muhtemelen en az bir 8 ay öncesinde girdiğim bir sayfa olsa gerek…çünkü ben de 40 yaş üstü anne olmaya çalışan bir kadındım ve şu an yaklaşık 8 aylık hamileyim…evet hamileyim yaradana şükürler olsun ki…42 yaşında evlendim 6 ay normal yolla olmayınca doktora gittik…bir kontrol etsin diye…Bu arada eşimin ilk evliliğinden bir oğlumuz var…doktor tahlillere baktığında yüzümüze öylesine insanlık dışı bir şekilde hemen tüp bebek tedavisine başlıyoruz zaman kaybetmeyelim bu şekilde sizin çocuğunuz olmasına imkan yok diyerek bizi şoka soktu…o kadar sağlıklı olduğumuzu düşünüyorduk ki tüp bebek hiç aklımıza gelmiyordu…o ara Covid nedeniyle hastaneler kapandı pandeminin ilk zamanı Mart 2020 bir ay kendimize gelemedik araştırma yaptık ve ondan sonra Nisan ayı itibariyle bizim tüp bebek süreçlerimiz başladı…Nisan 2020-Nisan 2021 arasında kaç kez tüp bebek yaptırdık inanın hatırlamıyorumKaçında transfer oldu kaçında toplandı döllenme olmadı kaçında yumurta çatladığı için toplamaya geçemedik ve kaçında aşılamaya geçtik hatırlamıyorum…Bu arada yaptığımız onca iğneye rağmen 2 yumurtamız oluyor onlardan da biri toplanamıyor her transferimizi tek yumurtayla gerçekleştiriyoruz…eşim doktorlara bakın eşim iğnelere tepki vermiyor ya ilaçla (femara idi sanırım) ya da doğal şekilde müdahalesiz yumurtlasın onları toplayın derken hiç bir doktor onu dinlemedi…Nisan 2021 de tavsşye üzerine gittiğimiz doktor benim yumurtaları benim yaşımı aldı vurdu yerden yere…olmaz ama deneyelim isterseniz paranıza yazık olur bu yaşa kasar nerdeydiniz vs deyince ben depresyona girdim haftalarca kendime gelemedim…bu arada en son tüp bebek tedavisini de şubatta yapmış ancak doktor topladığı yumurtanın yeterli olgunlarıyla olmadığını söylediği için döllenme olmamış demişti…en nihayet eşim yaz geliyor biraz gezelim dolaşalım çok yorulduk evliliğin tadını çıkartamaz olduk bir süre ara verelim eylüle kadar araştırma yapar karar veririz eylülden sonra 3 deneme daha yaparız dedi…o günlerde karşıma bir doktor çıktı internette…Arat Kamar…aslında kendisini bana ilk tüp bebek yaptırdığım zaman kuzenim söylemişti…ki kendisi evliliğinin 13.yılında 7. Tüp bebek denemesinden sonra da hamile kalamayınca bana bu doktoru tavsiye etmişti..diğer doktorlar onu oyalamış…bu doktora gittiğinde de yaşı çok ileriydi “geç kalmışsınız boşuna uğraşmayın” demiş…
”sana neyse onu söyler” dedi…dedi ama İstanbul’da olduğu için gidememiştim…o günlerde tesadüfen internette bir videosuna denk geldim…belirli bir yaşın üzerindeki kadınlarda iğnenin çok etkili olmadığını hap gibi uygulamalarla tedaviye başladıklarını boşuna kadını yormadıklarını anlatıyordu…işte bu dedim eşim de bunu savunuyor bende olan şey de buydu işte :) Eylül de gideceğimiz doktoru bulmuştum…bu arada sürekli ağlıyordum Mayıs ayı boyunca kendi kendimi NeuroFormat denilen bir sistemle iyileştirmeye çalıştım…Hamile olma sürecinde yaşadığım stresle ilgili bana ilk ve son doktorun söylediklerinin bende yaşattığı travma ile ilgili içimdeki çocuk isteğimin fazla olması nedeniyle kendimi yıpratıp hayatı kendime zindan etmemle ilgili…bir dolu çalışma yaptım…doktorları affettim akışa teslim oldum daha bir dolu şey…ve ben Haziran ayında regl olmayınca menapoza giriyorum herhalde diyerek Reglim 3 gün gecikmesine rağmen test alıp bakmadım…bir gün 19 Haziran akşamı eşim evde bir tane var bir baksana dedi..istemeye istemeye yaptım…tek çizgi çıktı…eşime sana demiştim dedim…o ısrarla başında durdu bir kaç dakika sonra bana gelsene burda sanki çift çizgi çıktı deyince inanmaya inanmaya gittim yanına He hü diyecektim ki evet çok az da olsa belli belirsiz vardı bir çizgi…yeğenimin de öyle olmuştu…ama yok ucuzlardandı bu test bir de aylardır duruyordu bozulmuştur dedim…ertesi gün Babalar gününde sabah erkenden eşim nöbetçi eczaneye gitti ve…ilk idararımla hamile olduğumu öğrendik…bu inanılmaz bir şeydi…size o anki duygularımı anlatamam…hayır hayır dedim ertesi gün bir kan testi yaptıralım ona göre..kan pozitif çıkıyor doktor normal mi diye 2 gün sonra tekrar bakalım diyoru…onu bekliyoruz normal artışta çıkıyor Beta Hcg değeri aman bir kalbini duyalım hemen moda girmeyelim diyoruz kalbini duyuyoruz sonrasında hadi ilk 3 ay çok önemli hadi 4 ay olsun 6 yı da bir atlatsak 7 derken derken şu an 34 haftalık hamileyim…çok uzattım biliyorum…ama diyeceğim şu ki…sanırım kafa çok önemli rahatlık psikoloji teslim olmak kabul etmek yaşadığım her neyse bana yaradandan geliyor düşüncesi..ben de bunları yazarken çok yoruldum…ama görünce bu sayfayı yazmadan edemedim…umudunuzu yitirmeyin…hiç bir konuda…bazen tıp da yetersiz kalıyor…Yaradan ol deyince oluyor…ne örnekler duyuyorum 51 yaşında tüp bebekle gayet sağlıklı bir çocuk dünyaya getiren arkadaşımın arkadaşının hikayesi bana çok umut vermişti mesela..bu da benden bir hikaye olsun okuyanlara…ve en kısa zamanda buralarda çözüm arayan sizlere de sağlıkla doğurduğunuz bir evlada hamile kalmayı nasip etsin yaradan…Ağzımdan hiç düşmeyen duamla kapatayım yazımı “Allah isteyen her kadına bu duyguları yaşatsın inşallah”
Ben de aynı durumu Bahçeci’de yaşadım, yaş 40, yumurtalarım toplanmadan çatlamıştı maalesef.. insan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor ama bizim yaşlarda olabiliyormuş sonradan araştırdığım kadarıyla, sizin msjınızı görünce merak ettim, tekrar denediniz mi? Sonuç nasıl oldu?Arkadaşlar aciabdemde yaşadiğim toplanamyan çtalayan yunurtadan sorna bahceciye gitneye karar veridm bugün görüşmem vardi bendeki sorunlar dışında esimde de azospermi var bziim donmuş spermler vardi burada da bana eve şansimzi az dedi ama esimin yeniden amelyat olamsi gerektiğini söyledi daha once donmuşla tazenin bi farkınin olmadiğıni biliyorum ama böyle bi durum yaşyaan ve duyan var mı? Acab yeni bi para tuzağımı bilelemdim vede çokta kararsız kaldım üstelik istanbula gdiip gelemk zorunda kalacğım çok saçma değil mi
Harika, tebrikler paylaşım için teşekkürler, kac yaşındasınız suan , 8. Haftadam sonraki tarama testlerini yaptırdınız mi ?Merhaba ben nasıl karşıma çıktığınızı hiç bilmiyorum telefonumun o kadar çok açık sayfası var ki yeni yılla beraber o açık sayfaları inceleyerek kapatayım istemiştim…muhtemelen en az bir 8 ay öncesinde girdiğim bir sayfa olsa gerek…çünkü ben de 40 yaş üstü anne olmaya çalışan bir kadındım ve şu an yaklaşık 8 aylık hamileyim…evet hamileyim yaradana şükürler olsun ki…42 yaşında evlendim 6 ay normal yolla olmayınca doktora gittik…bir kontrol etsin diye…Bu arada eşimin ilk evliliğinden bir oğlumuz var…doktor tahlillere baktığında yüzümüze öylesine insanlık dışı bir şekilde hemen tüp bebek tedavisine başlıyoruz zaman kaybetmeyelim bu şekilde sizin çocuğunuz olmasına imkan yok diyerek bizi şoka soktu…o kadar sağlıklı olduğumuzu düşünüyorduk ki tüp bebek hiç aklımıza gelmiyordu…o ara Covid nedeniyle hastaneler kapandı pandeminin ilk zamanı Mart 2020 bir ay kendimize gelemedik araştırma yaptık ve ondan sonra Nisan ayı itibariyle bizim tüp bebek süreçlerimiz başladı…Nisan 2020-Nisan 2021 arasında kaç kez tüp bebek yaptırdık inanın hatırlamıyorumKaçında transfer oldu kaçında toplandı döllenme olmadı kaçında yumurta çatladığı için toplamaya geçemedik ve kaçında aşılamaya geçtik hatırlamıyorum…Bu arada yaptığımız onca iğneye rağmen 2 yumurtamız oluyor onlardan da biri toplanamıyor her transferimizi tek yumurtayla gerçekleştiriyoruz…eşim doktorlara bakın eşim iğnelere tepki vermiyor ya ilaçla (femara idi sanırım) ya da doğal şekilde müdahalesiz yumurtlasın onları toplayın derken hiç bir doktor onu dinlemedi…Nisan 2021 de tavsşye üzerine gittiğimiz doktor benim yumurtaları benim yaşımı aldı vurdu yerden yere…olmaz ama deneyelim isterseniz paranıza yazık olur bu yaşa kasar nerdeydiniz vs deyince ben depresyona girdim haftalarca kendime gelemedim…bu arada en son tüp bebek tedavisini de şubatta yapmış ancak doktor topladığı yumurtanın yeterli olgunlarıyla olmadığını söylediği için döllenme olmamış demişti…en nihayet eşim yaz geliyor biraz gezelim dolaşalım çok yorulduk evliliğin tadını çıkartamaz olduk bir süre ara verelim eylüle kadar araştırma yapar karar veririz eylülden sonra 3 deneme daha yaparız dedi…o günlerde karşıma bir doktor çıktı internette…Arat Kamar…aslında kendisini bana ilk tüp bebek yaptırdığım zaman kuzenim söylemişti…ki kendisi evliliğinin 13.yılında 7. Tüp bebek denemesinden sonra da hamile kalamayınca bana bu doktoru tavsiye etmişti..diğer doktorlar onu oyalamış…bu doktora gittiğinde de yaşı çok ileriydi “geç kalmışsınız boşuna uğraşmayın” demiş…
”sana neyse onu söyler” dedi…dedi ama İstanbul’da olduğu için gidememiştim…o günlerde tesadüfen internette bir videosuna denk geldim…belirli bir yaşın üzerindeki kadınlarda iğnenin çok etkili olmadığını hap gibi uygulamalarla tedaviye başladıklarını boşuna kadını yormadıklarını anlatıyordu…işte bu dedim eşim de bunu savunuyor bende olan şey de buydu işte :) Eylül de gideceğimiz doktoru bulmuştum…bu arada sürekli ağlıyordum Mayıs ayı boyunca kendi kendimi NeuroFormat denilen bir sistemle iyileştirmeye çalıştım…Hamile olma sürecinde yaşadığım stresle ilgili bana ilk ve son doktorun söylediklerinin bende yaşattığı travma ile ilgili içimdeki çocuk isteğimin fazla olması nedeniyle kendimi yıpratıp hayatı kendime zindan etmemle ilgili…bir dolu çalışma yaptım…doktorları affettim akışa teslim oldum daha bir dolu şey…ve ben Haziran ayında regl olmayınca menapoza giriyorum herhalde diyerek Reglim 3 gün gecikmesine rağmen test alıp bakmadım…bir gün 19 Haziran akşamı eşim evde bir tane var bir baksana dedi..istemeye istemeye yaptım…tek çizgi çıktı…eşime sana demiştim dedim…o ısrarla başında durdu bir kaç dakika sonra bana gelsene burda sanki çift çizgi çıktı deyince inanmaya inanmaya gittim yanına He hü diyecektim ki evet çok az da olsa belli belirsiz vardı bir çizgi…yeğenimin de öyle olmuştu…ama yok ucuzlardandı bu test bir de aylardır duruyordu bozulmuştur dedim…ertesi gün Babalar gününde sabah erkenden eşim nöbetçi eczaneye gitti ve…ilk idararımla hamile olduğumu öğrendik…bu inanılmaz bir şeydi…size o anki duygularımı anlatamam…hayır hayır dedim ertesi gün bir kan testi yaptıralım ona göre..kan pozitif çıkıyor doktor normal mi diye 2 gün sonra tekrar bakalım diyoru…onu bekliyoruz normal artışta çıkıyor Beta Hcg değeri aman bir kalbini duyalım hemen moda girmeyelim diyoruz kalbini duyuyoruz sonrasında hadi ilk 3 ay çok önemli hadi 4 ay olsun 6 yı da bir atlatsak 7 derken derken şu an 34 haftalık hamileyim…çok uzattım biliyorum…ama diyeceğim şu ki…sanırım kafa çok önemli rahatlık psikoloji teslim olmak kabul etmek yaşadığım her neyse bana yaradandan geliyor düşüncesi..ben de bunları yazarken çok yoruldum…ama görünce bu sayfayı yazmadan edemedim…umudunuzu yitirmeyin…hiç bir konuda…bazen tıp da yetersiz kalıyor…Yaradan ol deyince oluyor…ne örnekler duyuyorum 51 yaşında tüp bebekle gayet sağlıklı bir çocuk dünyaya getiren arkadaşımın arkadaşının hikayesi bana çok umut vermişti mesela..bu da benden bir hikaye olsun okuyanlara…ve en kısa zamanda buralarda çözüm arayan sizlere de sağlıkla doğurduğunuz bir evlada hamile kalmayı nasip etsin yaradan…Ağzımdan hiç düşmeyen duamla kapatayım yazımı “Allah isteyen her kadına bu duyguları yaşatsın inşallah”
Bence siz o değerlere kafanızı yormayın, e2 değerinde sorun olsa toplama yapmazlar zaten , bol şanslarBenim yarın yumurta toplama işlemim olacak e2 841 çıktı düşük mü çok mu ben analmıyorum pek bu tahlil olaylarından
Acaba progesteron kullansaydın devam eder miydi, aynısı arkadaşın başına geldi dr düşük mg progesteron verdi, buarada soğan kürünü arka arkayamı kulkansınız 4 ay boyuncaMerhaba Arkadaşlar,
uzun zamandır bende buradayım elimde geldiğince takip ediyorum hatta kızımın geliş hikayesini de paylaşmıştım.
kızımı 41 yaşında doğurdum (doğal yolla hamilelik) uzun zamandır da kardeş istiyoruz kızıma. kendimce bir şeyler deniyordum şimdi size 1 iyi 1 kötü haberim var. uzun zamandır prowomen kullanıyorum ve 3-4 kere (3-4 minik kavanoz)de taze arısütü kullandım. bu süreçte saraçoğlunun videolarını tabiri caizse ezber ettim tekrar tekrar izledim ve soğan kürü yapmaya karar verdim. bu kürü 4 ay hiç yapmamıştım ilk defa denedim. mayıs, haziran, temmuz ve ağustos aylarında arka arkaya adet dönemine göre yaptım ve gün içinde de aslan pençesi çayı hayıt tohumu çayı içtim bazen birini bazen birini 2 fincan.
biliyorsunuz yaptığınız bir şeyin etkisini görmek için üzerinden 3 ay geçmesi gerekiyor ve ben aralık ayında hamile kaldım.
bebeğim için 6. haftayada kalp atışı var dediler 7.haftada duymak için gittiğimde kalp atışı yoktu maalesef. 3-4 gün daha bekledik tekrar gittim kalp atışı yok hatta küçülmeye başlamış dedilermecbur kürtaj olmam gerekti. 2. mucizeme böylelikle veda etmek zorunda kaldım yaşım 43. çok üzgünüm bir şansım daha olur inşallah. bunu sizinle paylaşmak istedim
belki birilerine vesile olur belki mutlu sonla son bulur hikayeniz sırf birileri faydalansın diye hemen paylaşmak istedim sizlerle.
benim sorunum yaşa bağlı yumurta kalitesinin bozuk olması. anladığım kadarıyla bu kür bazı şeyleri yoluna koymuş düzeltmiş fakat yeterli olmamış. bende şeker tansiyon troid filan yok (uzak olsun) doktor kromozom anomalisine bağlı olabilir dedi vücut gebeliği sonlandırmış olabilir dedi. biraz kendimi toplayayım yeniden deniycem soğan kürünü. internetten tarifine bakabilirsiniz kistlere iyi geliyormuş fsh ı düşürüyormuş hormonları düzenliyormuş.
kendinize iyi bakın.
E2 değeri folikül sayısı ile ilgili diye biliyorum, 3-4 yumurta mı topladılar acaba?Benim yarın yumurta toplama işlemim olacak e2 841 çıktı düşük mü çok mu ben analmıyorum pek bu tahlil olaylarından
Amin güzel duan için çok sağol.Merhaba ben nasıl karşıma çıktığınızı hiç bilmiyorum telefonumun o kadar çok açık sayfası var ki yeni yılla beraber o açık sayfaları inceleyerek kapatayım istemiştim…muhtemelen en az bir 8 ay öncesinde girdiğim bir sayfa olsa gerek…çünkü ben de 40 yaş üstü anne olmaya çalışan bir kadındım ve şu an yaklaşık 8 aylık hamileyim…evet hamileyim yaradana şükürler olsun ki…42 yaşında evlendim 6 ay normal yolla olmayınca doktora gittik…bir kontrol etsin diye…Bu arada eşimin ilk evliliğinden bir oğlumuz var…doktor tahlillere baktığında yüzümüze öylesine insanlık dışı bir şekilde hemen tüp bebek tedavisine başlıyoruz zaman kaybetmeyelim bu şekilde sizin çocuğunuz olmasına imkan yok diyerek bizi şoka soktu…o kadar sağlıklı olduğumuzu düşünüyorduk ki tüp bebek hiç aklımıza gelmiyordu…o ara Covid nedeniyle hastaneler kapandı pandeminin ilk zamanı Mart 2020 bir ay kendimize gelemedik araştırma yaptık ve ondan sonra Nisan ayı itibariyle bizim tüp bebek süreçlerimiz başladı…Nisan 2020-Nisan 2021 arasında kaç kez tüp bebek yaptırdık inanın hatırlamıyorumKaçında transfer oldu kaçında toplandı döllenme olmadı kaçında yumurta çatladığı için toplamaya geçemedik ve kaçında aşılamaya geçtik hatırlamıyorum…Bu arada yaptığımız onca iğneye rağmen 2 yumurtamız oluyor onlardan da biri toplanamıyor her transferimizi tek yumurtayla gerçekleştiriyoruz…eşim doktorlara bakın eşim iğnelere tepki vermiyor ya ilaçla (femara idi sanırım) ya da doğal şekilde müdahalesiz yumurtlasın onları toplayın derken hiç bir doktor onu dinlemedi…Nisan 2021 de tavsşye üzerine gittiğimiz doktor benim yumurtaları benim yaşımı aldı vurdu yerden yere…olmaz ama deneyelim isterseniz paranıza yazık olur bu yaşa kasar nerdeydiniz vs deyince ben depresyona girdim haftalarca kendime gelemedim…bu arada en son tüp bebek tedavisini de şubatta yapmış ancak doktor topladığı yumurtanın yeterli olgunlarıyla olmadığını söylediği için döllenme olmamış demişti…en nihayet eşim yaz geliyor biraz gezelim dolaşalım çok yorulduk evliliğin tadını çıkartamaz olduk bir süre ara verelim eylüle kadar araştırma yapar karar veririz eylülden sonra 3 deneme daha yaparız dedi…o günlerde karşıma bir doktor çıktı internette…Arat Kamar…aslında kendisini bana ilk tüp bebek yaptırdığım zaman kuzenim söylemişti…ki kendisi evliliğinin 13.yılında 7. Tüp bebek denemesinden sonra da hamile kalamayınca bana bu doktoru tavsiye etmişti..diğer doktorlar onu oyalamış…bu doktora gittiğinde de yaşı çok ileriydi “geç kalmışsınız boşuna uğraşmayın” demiş…
Hormon tahlilleriniz normal ise ve tüplerinz açıksa, esinizn degerrlerinde bı problem yoksa,Sorun olmaz.Doğal yolla olsun derken vakit mi kaybediyorum, büyük stres olmaya başladıNisan da 40 olacağım artık… önce moral biliyorum ama ne güzel de haberler okuyorum buradan… iç sesim susmuyor strese sokuyor
Kesinlikle öyle düşünmeyin 40 yasimda tüp bebek çalışmalarına başladım 3 senem çalındı.. tecrübesizlik , doğal yollada olur, öncelikle kendinizi gebeliğe hazırlayın asla acele etmeyin , ben biriyle tanıştım, murat berksoy, instadan bakın birde embriyologidil var instada onları bir araştırınDoğal yolla olsun derken vakit mi kaybediyorum, büyük stres olmaya başladıNisan da 40 olacağım artık… önce moral biliyorum ama ne güzel de haberler okuyorum buradan… iç sesim susmuyor strese sokuyor
Çok teşekkürler, fsh biraz yüksek çalmıştı sadece ama doktor muayenede rezervler de iyi demişti… zaman geçip olmadıkça çaresizlik hissediyor insanHormon tahlilleriniz normal ise ve tüplerinz açıksa, esinizn degerrlerinde bı problem yoksa,Sorun olmaz.
rahatlayın ve tevekkül edin. olur neden olmasın
Çok teşekkürler, ben de kendi çapımda takviyeler kullanıyorum öyle büyük bi sorun da görmedi doktor ama gözden kaçan bir şey mi var bilemiyorum, söylediğiniz isimleri de araştıracağımKesinlikle öyle düşünmeyin 40 yasimda tüp bebek çalışmalarına başladım 3 senem çalındı.. tecrübesizlik , doğal yollada olur, öncelikle kendinizi gebeliğe hazırlayın asla acele etmeyin , ben biriyle tanıştım, murat berksoy, instadan bakın birde embriyologidil var instada onları bir araştırın
Kesinlikle araştırın . 4 ay öncesinden hazırlık yapın bir uzman kontrolünde ama bu uzman kesinlikle bir.kadin doğumcu olmasın.. suan geri dönsem.bu ise ilk.basladigim yaşdasiniz, kadin dogumcularin ruhsuz yorum ve yaklaşımlarını kullaklatinizi tıklayınÇok teşekkürler, ben de kendi çapımda takviyeler kullanıyorum öyle büyük bi sorun da görmedi doktor ama gözden kaçan bir şey mi var bilemiyorum, söylediğiniz isimleri de araştıracağım
merhaba,Acaba progesteron kullansaydın devam eder miydi, aynısı arkadaşın başına geldi dr düşük mg progesteron verdi, buarada soğan kürünü arka arkayamı kulkansınız 4 ay boyunca
merhaba,İyi akşamlar herkese, her türlü tüp tedaviyi, takviyeyi, bitkiseli, hacamatı denedik ve hiç sağlıklı yumurta elde edemedik yani döllenmeye bile gitmedi. Farklı bi tedavi araştırıyorum sizlere sormak istedim bilen duyan deneyen var mı aranızda ?
Samsun’da bi dr yapıyormuş adı Şafak Hatırnaz. Yumurtaları çok küçükken toplayıp laboratuvar ortamında özel bi kültürde geliştiriyormuş. Kullandığı bütün ekipmanlar tüp bebek merkezlerinden farklı ve yurtdışından geliyormuş.
Yöntemi adı OMA (Oosit Maturasyon arrest) Türkçesi oosit olgunlaşmasının durması