Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sanki benim hikayem.... aynı şeyleri birebir yaşamışız, çok zorlu süreç bunlar rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah... Şu zamanda zaten sağlıklı bir evlat dünyaya getirebilene madalya takmak lazım :))) Ben de şuan transfer sonrası beta için gün sayanlardanım, diyorum ya rabbim hepimize sabır ve herşey için hayır versin inşallah...

Slm, çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten. Hayırlısı olsun inşallah

Merhaba benim ngs li embriyom maalesef kimyasalla sonuclandı. Bir embriyom daha var ama ümidimi tamamen kaybettim maalesef. Doktor histereskopi önerdi ama rahimle ilgili sorun olsa hiç tutmazdı diye düşünüyorum :/
Cok gecmis olsun, üzülmemek mümkün değil, her işte bir hayır vardır canim benim, kese falan görünmüyor dimi kimyasalda ? hangi hastanede tedavi görüyorsunuz?

Hayirlisi olsun, insallah guzel haberler alırsınız, saglikla sonuna kadar gidecek şekilde

Allahım analı babalı sağlıkla kucağınıza almayı ve sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.
41 kere maşşAllah
Darısı başımaaaa

Ben de aynı durumu Bahçeci’de yaşadım, yaş 40, yumurtalarım toplanmadan çatlamıştı maalesef.. insan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor ama bizim yaşlarda olabiliyormuş sonradan araştırdığım kadarıyla, sizin msjınızı görünce merak ettim, tekrar denediniz mi? Sonuç nasıl oldu?

Harika, tebrikler paylaşım için teşekkürler, kac yaşındasınız suan , 8. Haftadam sonraki tarama testlerini yaptırdınız mi ?

Acaba progesteron kullansaydın devam eder miydi, aynısı arkadaşın başına geldi dr düşük mg progesteron verdi, buarada soğan kürünü arka arkayamı kulkansınız 4 ay boyunca

İyi akşamlar herkese, her türlü tüp tedaviyi, takviyeyi, bitkiseli, hacamatı denedik ve hiç sağlıklı yumurta elde edemedik yani döllenmeye bile gitmedi. Farklı bi tedavi araştırıyorum sizlere sormak istedim bilen duyan deneyen var mı aranızda ?

Samsun’da bi dr yapıyormuş adı Şafak Hatırnaz. Yumurtaları çok küçükken toplayıp laboratuvar ortamında özel bi kültürde geliştiriyormuş. Kullandığı bütün ekipmanlar tüp bebek merkezlerinden farklı ve yurtdışından geliyormuş.
Yöntemi adı OMA (Oosit Maturasyon arrest) Türkçesi oosit olgunlaşmasının durması

Amin güzel duan için çok sağol.
Allah bebeğini sag salim kucağına almayı nasip etsin amin özelden yazabilirmiyim

Doğal yolla olsun derken vakit mi kaybediyorum, büyük stres olmaya başladı Nisan da 40 olacağım artık… önce moral biliyorum ama ne güzel de haberler okuyorum buradan… iç sesim susmuyor strese sokuyor

Doğal yolla olsun derken vakit mi kaybediyorum, büyük stres olmaya başladı Nisan da 40 olacağım artık… önce moral biliyorum ama ne güzel de haberler okuyorum buradan… iç sesim susmuyor strese sokuyor
Hormon tahlilleriniz normal ise ve tüplerinz açıksa, esinizn degerrlerinde bı problem yoksa,Sorun olmaz.
rahatlayın ve tevekkül edin. olur neden olmasın

Kesinlikle öyle düşünmeyin 40 yasimda tüp bebek çalışmalarına başladım 3 senem çalındı.. tecrübesizlik , doğal yollada olur, öncelikle kendinizi gebeliğe hazırlayın asla acele etmeyin , ben biriyle tanıştım, murat berksoy, instadan bakın birde embriyologidil var instada onları bir araştırın

Hormon tahlilleriniz normal ise ve tüplerinz açıksa, esinizn degerrlerinde bı problem yoksa,Sorun olmaz.
rahatlayın ve tevekkül edin. olur neden olmasın
Çok teşekkürler, fsh biraz yüksek çalmıştı sadece ama doktor muayenede rezervler de iyi demişti… zaman geçip olmadıkça çaresizlik hissediyor insan

Çok teşekkürler, ben de kendi çapımda takviyeler kullanıyorum öyle büyük bi sorun da görmedi doktor ama gözden kaçan bir şey mi var bilemiyorum, söylediğiniz isimleri de araştıracağım

Çok teşekkürler, ben de kendi çapımda takviyeler kullanıyorum öyle büyük bi sorun da görmedi doktor ama gözden kaçan bir şey mi var bilemiyorum, söylediğiniz isimleri de araştıracağım
Kesinlikle araştırın . 4 ay öncesinden hazırlık yapın bir uzman kontrolünde ama bu uzman kesinlikle bir.kadin doğumcu olmasın.. suan geri dönsem.bu ise ilk.basladigim yaşdasiniz, kadin dogumcularin ruhsuz yorum ve yaklaşımlarını kullaklatinizi tıklayın

Acaba progesteron kullansaydın devam eder miydi, aynısı arkadaşın başına geldi dr düşük mg progesteron verdi, buarada soğan kürünü arka arkayamı kulkansınız 4 ay boyunca
merhaba,

6. hafta kalp atışı var dediler 7.hafta gittiğimde durmuştu. aslına bakarsan doktorlar benim yaşımda bu durumları pek önemsemiyor zaten sağlıksız gebelikleri vücut kendiliğinden bitiriyor diyorlar. evet arka arkaya 4 ay yaptım.

merhaba,

daha evvel 3 kere tüp bebek denemiş biri olarak doktorların söylediği şeylerden birini ileteyim size. anne rahmini taklit ediyorlar embriyoların durduğu ortamı rahme benzetmeye çalışıyorlar hatta bazı durumlarda 2.günde transfer yapıyorlar rahmin doğal ortamında daha iyi gelişebileceğini düşünerek. aslında yumurtanın ve spermin genetik olarak bir problemi yoksa doğal ortamında daha iyi gelişeceğini söylüyor doktorlar hatta Nurettin Türktekin diye bir doktor var onun bi videosunu izlemiştim geneğiti kötü gelen bir embriyo annenin isteğiyle transfer edilmiş ve bebek sağlıklı bir şekilde doğmuş. doktor doğal ortamında genetik bozukluğun giderildiğini düşünüyordu ya da bu genetik testler kesin doğru değil o kadarını bilemiyorum. lakin ileri yaşta eğer sperm ya da yumurta sayısında sıkıntı yoksa en önemli sorun genetik bozulmalar. eğer buna bir çare bulunursa bir sürü kadın ileri yaşta 1 tanecik yumurtayla bile hamile kalabilir. benim denediğim soğan kürü yumurtayı belli bir kaliteye getirmiş olmalı ki gebeliğim 7 hafta sürdü. Allah kimseyi anne olma hasretiyle imtihan etmesin her isteyen kadın anne olabilsin inşallah bunu diliyorum duam olsun kızımın da kardeşi olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla.
sevgilerimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…