- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 256
- 173
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.721
kızlar haftasonunu zor ettim, cmasım, ummucum güzel haberlerinizi okudum ama yorum yazamadım sinir oldum pcye vallahi...
cmasım maşallah 2 embriyo olmuş... allah onları 2 evlada dönüştürsün inşallah...
Rabbim 'kün feye kün " de hepimiz için ne olur... selcana, ays73 ve brezeeye sağlıkla evlatlarını doğurmalarını nasip et, elifi, cması ve ümmüyü bu tedavide evlatlarına kavuştur... bizleri duovayı, nevseri, alisalisi, ensuanceyi, zeytunu, arnavutu, mirandayı, alfabeyi, monkeyi, cedrusu ve beni de ne olur evlatsız bırakma, bizlerinde anne olmasını nasip eyle, mis kokulu cennet kokulu yavrularımızı bir anönce bize gönder allahım... ya tedavi ile ya spontan hangisi bebeğimizi getirecekse bizi o yolu nasip et...
kızlar sevgi ve dua ile kalın...
berbat adam... ne o öyle... doktor değil, bakkal sanki... allaha havale edelim biz onu... ve dediğin gibi rabbim bizi gerçekten doktorlarla karşılaştırsın... aslında bu mustafa bahçecide 2009 yılında 44 kişilik ekibiyle alman hastanesinden ayrılıp kendi yerini açmış, bunu eşime söyledim, çok kızdı doğru yer burası mı dedi... ama bilmiyorum işte...
canıııım çok teşekkür ederiiim... allah razı olsunnn
duovacım sakın sende adana da doktora gitme, tüp denemesen bile ankaradaysan herkes çok övüyor, başkentten hulusi hocaya, istanbulda da bahçeciye git bir muayene ol canım... ama inşallah hiç gerek kalmaz, bekleme süren biter bitmez bebişin
Haklisin arkadasim, ummu doktorun göremedigini 2 aydir yazdikca ben buradan kIzIyorum. canim ben yurtdisinda yasiyorum ailem Adana'da, esimin ailesi Ankara'da gittigimizde iki yerdede geciyor tatilimiz, ama ben Adana'yi su nedenle istemistim. ailemin orada olmasi daha rahat hareket etmemden dolayi, eger tüp olursa annemim yardimci olmasi vs. iyi olurdu, Istanbulda kalacak yer sorun vs. esiminde isleri yogun ancak gerektigi zaman gidebilir, tedavi asamasinda önce benim gitmem gerektigi durumlarda, Istanbulda tek basima gitmek biraz korkutuyor beni, gitmeden hep arastiracagim mesela hastane havaalanina yakinmi? yakinlarda otel pansiyon vs. düzgün bir yer varmi? bunun gibi umarim hic tüpe gerek kalmadan, bebegim gelir sizler icinde aynisini diliyorum.
amiiiin inşallah.. ben ilk tedavimi asm de yaptırdım... kısa protokol 12 gün gonal f 450... tek yumurta ile başladık, en son 3 yumurta oldu.. önce teki döllendi, transfer günü 2.si de döllenmiş deyip 2 embriyo transferi yaptılar... ama biz sadece dediklerini biliyoruz... ne derlerse o... sonra telefonda erbil beyle görüştüm bahçeciden o da bana yaşınıza uygun bir tedavi yapmamışlar dedi.... biz bu yaşlara daha düşük dozlu tedaviler öneriyoruz dedi... şimdi o yüzden bahçeciye gitmeye karar verdim... aslında eşim ist avrupayı hiç sevmez, oraya da gitmeyi hiç istemiyor tekrar asm ye gidelim diyor kafamı karıştırıyor...
Erbil Bey biliyorum.. Cok yogun birisi kapisinda saatlerce beklemekle gecti tedavim. Eli cok cabuktur iki dakikada( gercektende oyle) yumurta toplama islemi yapar. Uyudun uyandin olursun. Vallahi bu isler kismetmis ben bunu bilir bunu soylerim. Ben gittim bana olmadi. Baskasi gider mutlu sonuc aldigi icin tavsiye eder. Baska bir forumda bir arkadas Bahceci'ye gitmemek icin yemen eder. En iyisi kendin gidip yasayarak ogreniyorsun. Benim kiyaslamama gore Bahceci'de fazla bilgilendirme olmuyor. Yani kendini doktora emanet edicen ve hicbirseyi kurcalamayacaksi yaklasimi. Memorial gibi yerlerde ise bayagi her asamada bilgileniyorsun ve daha titiz takip var. Ama sonuc olarak heryerin kendine ait iyiligi ve zorluklari var. Ben hala arastiyorum. Benim esimde Bahceciyi sevmedi. Benim icin hepsi ayni aslinda. Iyi doktor ve iyi labaratuar lazim. ikisi birlikde nerede acaba?
Erbil Bey biliyorum.. Cok yogun birisi kapisinda saatlerce beklemekle gecti tedavim. Eli cok cabuktur iki dakikada( gercektende oyle) yumurta toplama islemi yapar. Uyudun uyandin olursun. Vallahi bu isler kismetmis ben bunu bilir bunu soylerim. Ben gittim bana olmadi. Baskasi gider mutlu sonuc aldigi icin tavsiye eder. Baska bir forumda bir arkadas Bahceci'ye gitmemek icin yemen eder. En iyisi kendin gidip yasayarak ogreniyorsun. Benim kiyaslamama gore Bahceci'de fazla bilgilendirme olmuyor. Yani kendini doktora emanet edicen ve hicbirseyi kurcalamayacaksi yaklasimi. Memorial gibi yerlerde ise bayagi her asamada bilgileniyorsun ve daha titiz takip var. Ama sonuc olarak heryerin kendine ait iyiligi ve zorluklari var. Ben hala arastiyorum. Benim esimde Bahceciyi sevmedi. Benim icin hepsi ayni aslinda. Iyi doktor ve iyi labaratuar lazim. ikisi birlikde nerede acaba?
Bu konuda benim dusuncem;
Ben Erbil beye mail attim durumumu anlatan bir yazi ve altina tup bebek dusunmedigimi sadece kendisine muayene olup fikrini almami istedigim bir maildi.1 saat sonra kendisi beni telefonla arayip randevu zamanini ayarladik.ilk gorusmemiz muayene ve bilgilendirme tahlil isteme ile gecti.sanki aylardir hastasiymisim gibi tum bilgilerimi ezbere soyledi.1 ay sonra belki de 1.5 ay yaptirdigim bir kac sonucumla tekrar gittim tekrar bir ucret odemedim.gayet guzel ilgilendi anlatti karsilikli soru cevap seklinde yaklasik 1 saat konustuk.ilaclarimi yazdi ( pcos um ben ayrica sayesinde ogrendigim insulin direncim cikti ) bu ilaclari icerken insallah hamile kalmami soyledi o memnun biz memnun ayrildik. 20 gun kadar sonra rahim filmi cektirip göstermeye gittim randevumda yoktu 2 opu arasi aldi filmimi inceledi ve yaklasik 20.25 dk anlatti hicbir sorun olmadigini beklememi olmazsa ve kararim degisirse kendisinin yardimci olabilecegini sordu ben kendisinden gayet memnun kaldim baska dr olsa tup yaptirmayacagim.icin ilgilenmezdi bile ki randevu bile almamisim 3 ay icerisinde bir kere odeme yapmisim vs yada tedavi olmam icin israr edebilirdi ama o normal hamile kalabilecegime inandirdi beni allah razi olsun .
canim ikisi bir yerde hicbiryerde yok... esin maraslioglu olayina ben pek inanmiyorum o tarz insanlarin ne yapacagi belli olmuyor.. o kadinin zaten sorunu yoktu koca kizi var.. menepoza girmedigi surece sorun yoksa dogurur... belkide yumurta donasyonu yaptirmistir aylardir amerikada...
Hadi ya. Bir ornekti aslinda bu. Donasyon ile annelik fikri nasil birsey? Sonucda senin kendi kanindan gibi degil?
canim yumurta donasyonuna ben son careyse ic dumyamda sicak bakiyorum.. kendi karninda senin kaninla caninla besleniyor sen doguruyorsun... esimde cok sert degil bu konuda...
sperm donasyonuna esim asla sicak bakmiyor bende ic dunyamda bunu kaldiramam zaten esimle zamanla kesin bosaniriz.. zaten onu kibrisa bile goturemem ...o kaldiramaz benimde icime sinmez ama yaptiranlarada saygi duyarim herkezin kendi tercihi...
Haklisin arkadasim, ummu doktorun göremedigini 2 aydir yazdikca ben buradan kIzIyorum. canim ben yurtdisinda yasiyorum ailem Adana'da, esimin ailesi Ankara'da gittigimizde iki yerdede geciyor tatilimiz, ama ben Adana'yi su nedenle istemistim. ailemin orada olmasi daha rahat hareket etmemden dolayi, eger tüp olursa annemim yardimci olmasi vs. iyi olurdu, Istanbulda kalacak yer sorun vs. esiminde isleri yogun ancak gerektigi zaman gidebilir, tedavi asamasinda önce benim gitmem gerektigi durumlarda, Istanbulda tek basima gitmek biraz korkutuyor beni, gitmeden hep arastiracagim mesela hastane havaalanina yakinmi? yakinlarda otel pansiyon vs. düzgün bir yer varmi? bunun gibi umarim hic tüpe gerek kalmadan, bebegim gelir sizler icinde aynisini diliyorum.
canım inşallah allah tedaviye gerek olmadan verir evladını hem senin ilk bebeğin spontandı... hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim.. ama ankarada düşünürsen hulusi hocayı da düşün... memnun olanı çok duydum... tabii kayınvalidenlere söylemek istemiyorsan en güzeli istanbulda, düşün düşün boşşş.. aslında ben senin yine spontan hamile kalacağına inanıyoruminşallah mayıs sonu, haziran başı haberlerini alacağız müjde olarakkkk.
Bilmiyorum güzelim, ben daha önce normal tüpte dr a sormuştum, çünkü nette mini tüp bebeğin düzenli adet gören ve rezervi az kişilerde daha kaliteli yumurta elde etmeye yönelik olduğunu okumuştum. Ama dr bende omayacağını çünkü yüksek dozda ilaçla bile sadece 3 yumi olduğunu söylemişti. Bu sefer Israel Aruhla görüşeceğim, bakalım ne diyecek. Bu adet histeroskopim var, sonrasında muayene olacağım. O zaman belli olacak durum. Buradan aktarırım size öğrendiklerimi. Eğer olursa histeroskopiden sonraki adetimde de başlayacağım tedaviye.canim mini tup herkeze oluyormu.. bizde erkek etkenli sorun ama simde benim yumurta rezervimde azalmis..
Bilmiyorum güzelim, ben daha önce normal tüpte dr a sormuştum, çünkü nette mini tüp bebeğin düzenli adet gören ve rezervi az kişilerde daha kaliteli yumurta elde etmeye yönelik olduğunu okumuştum. Ama dr bende omayacağını çünkü yüksek dozda ilaçla bile sadece 3 yumi olduğunu söylemişti. Bu sefer Israel Aruhla görüşeceğim, bakalım ne diyecek. Bu adet histeroskopim var, sonrasında muayene olacağım. O zaman belli olacak durum. Buradan aktarırım size öğrendiklerimi. Eğer olursa histeroskopiden sonraki adetimde de başlayacağım tedaviye.
Bu sefer daha tedaviye bile başlamadan çok ümitliyim ben nedense. Ümitlerim kırılmaz umarım gene.
canım bi ay 3 görülüyorsa diğer ay 2 veya tek gözüküyor iğneylede o görülenler büyoro klomenlede..doktorum gerek yok iğneye o kadar hormon alacaksın yine aynı olacak dedi..bence denemelisin klomeni..düşük doz yuminin yapısını bozmuyormuş..canım bendede aynı sorun oluyor hepsi aynı büyüklüğe gelmiyor biri hep önden gidiyor..neyse bunada şükür olsun..az olsun bizim olsun inşallah..ne zaman yeni tedavi planlıyorsun alfabe..
Aminnn canim aminnn.
Cuha cicegi kapsulu gunde 2 kez sabah aksam yemek arasinda iciliyor canim selcan ilk gunden adet gunune kadar icmis nette okudugum ilk 10 gun.icilecegine dair ben gecen ay ictim erken adet oldum bu ay 10 gun icicem bakalim.ne olacak
canim illaki ayrilacaklar bu hic sorun degil ama en azindan en son kisa protokol grubunu yari yolda birakmamasi gerek... onlari sonlandir baska hasta alma en fazla iki haftani alir... arkadasim 10 milyar kredi cekmisti sabah gittiki adam bir gunde gitmis kiz okadar uzulduki tedavisi alt ust oldu....
mustafa baheci ve erdil bey hakkinda hic kotu birsey duymadim... insallah hepimizin tutacak canim...
Günaydın çıtır kızlar,
Muhteşem ve mucizelerle dolu bir hafta olsun hepimiz için...
Sevgiyle...
Bu konuda benim dusuncem;
Ben Erbil beye mail attim durumumu anlatan bir yazi ve altina tup bebek dusunmedigimi sadece kendisine muayene olup fikrini almami istedigim bir maildi.1 saat sonra kendisi beni telefonla arayip randevu zamanini ayarladik.ilk gorusmemiz muayene ve bilgilendirme tahlil isteme ile gecti.sanki aylardir hastasiymisim gibi tum bilgilerimi ezbere soyledi.1 ay sonra belki de 1.5 ay yaptirdigim bir kac sonucumla tekrar gittim tekrar bir ucret odemedim.gayet guzel ilgilendi anlatti karsilikli soru cevap seklinde yaklasik 1 saat konustuk.ilaclarimi yazdi ( pcos um ben ayrica sayesinde ogrendigim insulin direncim cikti ) bu ilaclari icerken insallah hamile kalmami soyledi o memnun biz memnun ayrildik. 20 gun kadar sonra rahim filmi cektirip göstermeye gittim randevumda yoktu 2 opu arasi aldi filmimi inceledi ve yaklasik 20.25 dk anlatti hicbir sorun olmadigini beklememi olmazsa ve kararim degisirse kendisinin yardimci olabilecegini sordu ben kendisinden gayet memnun kaldim baska dr olsa tup yaptirmayacagim.icin ilgilenmezdi bile ki randevu bile almamisim 3 ay icerisinde bir kere odeme yapmisim vs yada tedavi olmam icin israr edebilirdi ama o normal hamile kalabilecegime inandirdi beni allah razi olsun .
Ankara'da Hulusi hoc kim? Soyadi nedir? Bilgi verirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?