- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.661
Canım hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim.İnşallah çokgüzel embriyolarunuzda olur.
Canım e güzel bir haber getirmşsin. Maşallah yumilerine, nazar değmesin. İnşallah hepsi döllenir canım, bebek olarak gelsn ikisi sana. Hai bakalım, güzel haberlere devam etmeni umuyorum.
Canimm haber gelmedimiii
simdi haber geldi. 3 yum.olgunmus ve sadece ikisi dollenmis...ptesi 2.15 de transfer
simdi haber geldi. 3 yum.olgunmus ve sadece ikisi dollenmis...ptesi 2.15 de transfer
merhaba arkadaşlar istabbuldayım maşallah yumiler büyümüş..ya bu adanadaki kadın doğumcular beni öldürcek büyümemiş deyip gönderiyorlar burda doktor görüyor çok şükür.bugün gewce çatlatma vurucam pazartesi opu var..hayırlısı inşallah..cmas ne güzel transferin varmış hayırlı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
alfabe canım benim 2 defa büyümedi oda doktor çok yüksek doz verdi görülen yumiler büyümedi diğeride femara verdi ben klomende kullandım yine büyümedi yada büyüdü adanadaki doktor göremedi..sonra klomen kullandım diğer adettte adanadaki doktor büyümemiş dedi gedlim istanbula büyümüş..bugünde aynı oldu canım..seninde erken çatlama sorunun var zannnedersem..bugün dönüyorum..hepinize sevgiler..
Caım sen 2. gün gittiğinde folikül görünüyor mu? Folikül görününce mi mini tüpe başlıyor dr?
yum.lar olgun degilmis....laf!Hadi hayirlisi insallah.Digerlerine ne olmus canim? Yumurtadan mi spermden mi kaynakli acaba
canimm iki tane guzel haber insallah gebede kalacaksin.. masallahhh
merhaba arkadaşlar istabbuldayım maşallah yumiler büyümüş..ya bu adanadaki kadın doğumcular beni öldürcek büyümemiş deyip gönderiyorlar burda doktor görüyor çok şükür.bugün gewce çatlatma vurucam pazartesi opu var..hayırlısı inşallah..cmas ne güzel transferin varmış hayırlı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
alfabe canım benim 2 defa büyümedi oda doktor çok yüksek doz verdi görülen yumiler büyümedi diğeride femara verdi ben klomende kullandım yine büyümedi yada büyüdü adanadaki doktor göremedi..sonra klomen kullandım diğer adettte adanadaki doktor büyümemiş dedi gedlim istanbula büyümüş..bugünde aynı oldu canım..seninde erken çatlama sorunun var zannnedersem..bugün dönüyorum..hepinize sevgiler..
canimm iki tane guzel haber insallah gebede kalacaksin.. masallahhh
Cmas tebrikler cani. Ummu sana da masllah. Ummu yumi sayi ve olcu endo olcu nasil
cmas1 ve ummuseleme pazartesi için ikinizede bol şans dilerim.Umarım ikinizinde embr.tutunur bebişlerinizi almak nasip olur.
tesekkurler arkadaslar... ALlah razi olsun..Hayirli olsun cmascigim,taransferin hayirli olacak arkadasim dilerim 2 tane bebeginde tutunur annesine.
Cmass . Maddeler halinde siraladiklarini doktorla konustunmu. Transfer de farkli seyler planladiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?