- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.541
duovaaaaaa yine ben,
canım ben şu editörlere nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum, senden ricam ya bana nasıl atılacağın öğret yada editörlere şu notumu iletirmisin. gezdiğim tüp topiclerde de herkes rahatsız..
Topicteki kullanım şekillerini sık sık değiştirmelerinden hiç memnun değiliz. beğen butonunu kullanamıyoruz, birkez kullanıyorsun ikinciye izin vermiyor, birbirimizi takip edemiyoruz. sorduklarımıza cevap gelmiyor yada cevapladıklarımız soranlara ulaşmıyor.... ayrıca birbirimizi beğendiğimizi de göremiyoruz.. Fonksiyonel olmaya çalışıyorlar sanırım ama tam tersi oluyor.Mağduruz da mağdur deyiver tatlım...
meraba arkadaşlar doktordan geliyorum malesef yumi büyümemiş dedi.3 gün sonra tekrar gel istersen dedi..bende kendi doktorumdan cumartesi için randevu aldım..birde kendi baksın inşallah supriz yapar yine yumiler diye umuyorum..hayırlısı allahtan..ctesi istanbul yolcusuyum allahın izniyle..gitmesem içimde kalacak baktım acaba varmı yokmu diye..
selcan maşallah canım hayırlı doğumların olsun..bizde görücezmi inşallah o günleri..hayırla sağlıkla
encues çok teşekkürler canım bana yardımcı olabilirim demişsin hoşuma gitti..
elifoo hayırlı haberlerini bekliyoruz.
alısalıs duova nasılsınız..bu arada kızlar lejana bahçeci mustafa bahçeci ..deti acıbadem maslak bülent tıraş..pufy memorial aynur hanım
aklıma yazmışım..
Kizlar bugün itibariyle gonal-f lerimi aldim geldim hersey yolunda tedavim basladi doktorumla konuştum bahsettigi sey ilac degilmis embriyolarin icinde yasadigi siviymis bu sivinin icinde su an kullanilanlardan farkli olarak buyume faktorleri iceriyormus yani embriyolar dollenince her zaman kullandiklari siviya degil de yeni siviya koyacaklar ama henuz karar vermedik cunku bu sivi kullanilinca 3. Gun transfer gerekiyormuş
Günaydin arkadasim, yarin opu varmis yolun acik sansin bol olsun. ne güzel arastirmalar yapiyorsun öyle az önceki yazini okudum. bekliyorum hep böyle bilgilendirme yazilarini.
Arkadaşlr günaydın ....
maşallah topiğimiz iyce hareketli... takip etmekte zorlanıyorum...
Alışalıs sen opu olurken anestezi olmadan mı yapıldı ? yada diğer arkadaşlar anestezi almadan opu yapılıyormu ? bilgi verebilirmisiniz ...
Günaydın canım okudum okudum..Keşke içeriğinin ne olduğunu bilseydik yine de! Ben yarın dr.a gidecem opu için bunu da sormak istedim ama acaba ne var içinde nasıl anlatacağımı bilemedim. Dün dr.a bir mail attım bütün bütün sorularımı biiiir biir yaazdım bakalım ne cevap gelecek... Bu sorulardan biri de embriyonun içinde saklandığı kültür ortamının hyalüronan adı verilen bir madde ile olması ve böylece bağışıklık sorunu yaşamadan bebeğin tutunması ile ilgiliydi.. Diğer bir sorum da yine emb.nun içinde saklandığı ortamın co-cültür adı verilen rahimdan alınan parça ile labaoratuvar ortamında oluşturulan yapay rahim konusu idi... Acaba senin dr.unun sana uygulayacağı yöntem bunlardan birisi mi ya da başka bir şey mi? Sen canım yine de tekrar bir sor bakalım bu şeyin içeriği ne imiş!!!?
anestezi aliyorum canim. Niye sordun ki. Bazen almayanlari burdan okuyorum ama.Arkadaşlr günaydın ....
Alışalıs sen opu olurken anestezi olmadan mı yapıldı ? yada diğer arkadaşlar anestezi almadan opu yapılıyormu ? bilgi verebilirmisiniz ...
tamam canım müsait olunca yaparım.
alfabe öyle birkaç topic var canım
maalesef bazı doktor göremiyor, ümmüseleme yaşadı bunu.
cetrotide lh yükselince kullanılıyor canım, opu benim genelde 11.gün veya 13.gün oluyor, cabuk büyüyor benim yumiler.
alfabecim, dosyalarını mutlaka al, vermezlerse 1 yıl ara vericem sonra bulamam lazım olacak bana vs gibi birşeyler söyle. sonraki doktor neler yapıldığını görsün ve benzer sıkıntılar yaşama canım, ola ki alamazsan da , tedavilerini aklına gelenleri yazıp doktora anlatmayı unutma bence. israel bey sendeki myomu görünce ne olacağını ne yapacağını en iyi şekilde söyler canım. benim myom intramural myom idi, 1 tane idi , ama ameliyatta 2 tane daha küçük varmış 2 cm lik onları da almıştı.
monkey, ben de israel beye gidiyorum, benim ilk kontrolumde alınması gerektiğini söylemişti, ve ameliyatımı o yaptı. sanırım senin ki o anda etki etmiyecek yer ve ölçüdedir, yoksa ameliyat etmek istememesi anlamsız, o ameliyatta bir okadar tutuyor . şu an kimde tedavidesin kaçırmısım canım.
alfabecim hiç içine şüphe düşürme , ben tedavilere başlamadan önce erol tavmergene muayene oldum, o da ilk iş myom ameliyatı dedi, israel bey de muayene oldum , o da ilk iş myom ameliyatı dedi. Yani iki doktorda aynı şeyi söyledi, bu da myomun bulunduğu yere göre doktorların aynı sonuca vardığıını gösterir ki , ikisi de çok uzman kişiler. Tabii ben İsrael beyi tercih ettiğimden hem ameliyatımı hem de mini tüp tedavimi onda görmeye karar verdim.
En kalitelisinden yumilerin olsun inşallah.Ümmücüm inşallah cumartesiye kadar güzel gelişmeler olur canım! Bakalım dr.un ne diyecek asıl önemli olan o ! İnşallah yüce rabbim sana ve bize senin güzel haberlerini duymayı nasip eder..
Cedruscum hadi hayırlı olsun tedavin.. İlaçlarını kullanmaya devam et ve bize gelişmeleri anlat...Ben senin tedaviye gittiğini okudum ama demek ki birşey yazmamışım. Allahım inşallah bu yolla hamiş olursun... Biliyorsun ben iki sefer tüp denedim ve negatif olduydu.. ikisi de 3. gün transferiydi. Çünkü az yumi olduğu için dr 5. güne gitmiyordu bakalım bu sefer ne olacak.. Yarın opum var.. Dua et canım...
Canım rahmin simetrisinin bozuk olduğu falan ultrasonda mı belli oluyor? Bende öyle bir şey olsa dr lardan biri söylerdi en azından heralde değil mi?
Her ultrasonda ölçüp ölçüp duruyorlar.Allahtan büyüme gibi bir sorun yok. Bir de sence miyomdan mı tutmadıi yani öyle bir şüphe mi var içinde?
Gunaydin guzel anneleriyi dilekleriniz icin cokkkk sagolun herkese selamlar yeni gelen arkadaslar hosgeldiler tel ile giriyorum zor oluyor aklim sizd hep hepinizi cok ozledim dua hep ediyorum hep dua hep dua rabbim hepimizi yar ve yardimcisi olsun aminnnnnnn
Tek tek cevap vermek isterim ama yazamadim kusura bakmayinhepiizi optummmmmmm
Arkadaşlr günaydın ....
dr.kontrolleri rahim(vajindan) yaptı.Bana miyomu bu kontrollerde söyledi.En son tutmadığında rahimden bahsetti ve tabi yaşımdan.Ama hastanede miyomu olupda hamile kalanlar olduğunu da duydum.Sadece belki dr.temkinli davraniyordu.Yine de kendisi % 20 şansın var diyor,çok zor bi süreç allah herkesin yardımcısı olsun.
Gunaydin guzel anneleriyi dilekleriniz icin cokkkk sagolun herkese selamlar yeni gelen arkadaslar hosgeldiler tel ile giriyorum zor oluyor aklim sizd hep hepinizi cok ozledim dua hep ediyorum hep dua hep dua rabbim hepimizi yar ve yardimcisi olsun aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?