Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sanki topik bizim üzerimize tapulu yahu bizde sonradan geldik cmasim geldigimde breezey,puffy,alis,ve ummu vardi. yeni tedavin hayirli ugurlu olsun. diliyorum bu tedavi son tedavin olur bebeklerini kucagina alirsin gönlümüz dogal olmasindan yanaydi ama neyse, ikiz olsun bu arada

Senin bu opuda transferin gerceklesebilirmi? Rahim kalinligin yeterli duruma gelmisti en son hatirladigim kadariyla, hadi artik hamileler cogalsin topigimizde kiziyorum ama bakben sana kizarmiyim hic yeni anne adayimiz yakinda hamileyim haberini verecek alis arkadasim.

Gülnevayi bende merak ediyorum. ummuyu ararken tanisip yazismistik.

Duovacim. Gulneva mutlaka hergun girerdi. Yani merak etmemek mumkun degil. Belki tedavi icin ist da kaliyordur. Yada yollarda üşüttu. hasta. Insallah onemli bisey yoktur

bana gelince. Sen istedigin kadar kız da hamile kalayim ben de. Biz de. Transfer olabilir ama. Insallah yolunda giderse dondururuz. 1 tane daha olursa transfer olurum. Bu kez 1 degil 2 adet embriyo koyalim sans artsin. Kalinlik sanirim iyi olur. Su an inceltici klomone ragmen 6 mm. Bu da klomensiz ay da iyi olur gostergesi. Ama en iyisini ve zamanini Yuce RABBİMIZ bilir

Son düzenleme:

Gülme ama bilmedigimden soruyorum, bir dondurulmus ve biri yeni alinan yumurta beraber transfer olabiliyormu? yani iki yumurta yine istedigimiz gibi biri dondurulmustan olacak.hayirlini diliyorum bende senin icin. gülneva topige yazmis tarnsferi varmis hatta internetleri yokmus.

canım ya, güler miyim hiç, bu tüp tedavisinde hergün birşey öğreniyoruz. evet olabilir, biri taze biri donmuş. dur kıssss, yoksa allah mı söyletiyor. Allah korusun ama benim korkum ya bir daha yumurta olmazsa . bu yüzden öncelikle 2 taneyi hiç ellemeyip, yeni elde edilecek 2 taneden koyalım diyorum. ama senin dediğin ben de olmayabilir, çünkü endometriumun iyice kalın olması için , inşallah 9 ları 10 ları bulur, bunu çok istiyorum. , klomensiz bir ayı tercih etmek mantıklı olur, zaten benim doktor mini tüp de, donduruyor ve sonraki ay önce kalınlaşmayı sağlayıp öyle transfer yapıyor. sanırım klomenin olumsuzluğunu yok etmek için. dur diğer yerden gülnevaya da bakayım, napmış kıssçemmm

alisalis'ten alintidir.
Tabloyu paylasalim arada diyorum.
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI [/TD]
[TD] YAŞI [/TD]
[TD] YAŞADIĞI YER [/TD]
[TD] FSH [/TD]
[TD] LH [/TD]
[TD] TSH [/TD]
[TD] AMH [/TD]
[TD] E2 [/TD]
[TD] SAT [/TD]
[TD] BAT [/TD]
[TD] ÇOCUK SAYISI [/TD]
[TD] SON DURUMU [/TD]
[TD] SORUN [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] breezey[/TD]
[TD] 42[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD] 8,82[/TD]
[TD] 3,33[/TD]
[TD] 1,53[/TD]
[TD] 0,8[/TD]
[TD] 220[/TD]
[TD] 26-Haz[/TD]
[TD] 24-Tem[/TD]
[TD] hiç çocuğu yok[/TD]
[TD] sponton HAMİLE –27 Haftalik[/TD]
[TD] SEBEPSİZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] SelcanKerem[/TD]
[TD] 41[/TD]
[TD] Hollanda[/TD]
[TD] 8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında[/TD]
[TD] doğal yoldan http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/hamile -9 Hftalik [/TD]
[TD]SORUN YOK :))[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] duova[/TD]
[TD] 41[/TD]
[TD]İsviçre[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]17 Aralik[/TD]
[TD] 11 Ocak[/TD]
[TD] cocuk yok,şub2013 10 haftalik düsük.[/TD]
[TD] beklemede[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme[/TD]
[TD] 42[/TD]
[TD] Adana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD] tiroid sorunu var[/TD]
[TD] 0,19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD] yumi biriktiriyor[/TD]
[TD] REZERV AZLIĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] lejena[/TD]
[TD] 43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD] 12,9[/TD]
[TD] 4,86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,36[/TD]
[TD] 52,37[/TD]
[TD] 12-Mrt[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD] 5. Tüp-Defne bebiş geldi.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73[/TD]
[TD] 40[/TD]
[TD] Almanya[/TD]
[TD] 5,38[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]5-Tem[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD] 3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS[/TD]
[TD] 44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD] 18[/TD]
[TD] 8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,18[/TD]
[TD] 39[/TD]
[TD] 8- Haz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD] mini tüp tedavisi[/TD]
[TD] Rezerv az(2 donmuşu var) .[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] TUTKU34[/TD]
[TD] 44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD] 7,94[/TD]
[TD] 1,22[/TD]
[TD] 1,34[/TD]
[TD] 2,36[/TD]
[TD] 680[/TD]
[TD] 29-Haz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 kızı var[/TD]
[TD] 1. tüp negatif.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY[/TD]
[TD] 45[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD] 8,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]0,24[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Alarahan[/TD]
[TD] 43[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]troid problemivar[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1[/TD]
[TD] 43,5[/TD]
[TD]- y yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]-lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] 7 aralık 2013[/TD]
[TD] 4 ocak 2014[/TD]
[TD] 1 oğlu var[/TD]
[TD] 2 tüp denemesi var,[/TD]
[TD] Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nevser[/TD]
[TD] 40[/TD]
[TD] izmir[/TD]
[TD] 4,98[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]1,15[/TD]
[TD] 2[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD] 4 aralık 2013[/TD]
[TD] 2 ocak[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]hedef spontan hamilelik[/TD]
[TD] sebepsiz infertilite[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ays73[/TD]
[TD] 40[/TD]
[TD] yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2 tüp negatif, sponton http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/hamile 24 haftalık[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD] 1 çocuğu var[/TD]
[TD] durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD][/TD]
[TD] durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD][/TD]
[TD] durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD][/TD]
[TD] durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar[/TD]
[TD] 41[/TD]
[TD] sakarya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD] 1 tüp negatif[/TD]
[TD] rezerv ve sperm az[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila[/TD]
[TD] 43[/TD]
[TD] Almanya[/TD]
[TD]-7,89[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]0,71[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD] 196[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD] cocuk yok[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece[/TD]
[TD] 36[/TD]
[TD] istanbul[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD] çocuk yok[/TD]
[TD] 5tüp denemesi var[/TD]
[TD]– erkek infertilitesi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gunaydin cnm dedigin gibi tablo birinci sayfaya yerlestirilemiyormu editorlere soylesek belki yaparlar..

Editöre söyleyebiliriz dedigin gibi yapariz, ben birde dün aksam sayfa yönetimine e-mail yazdim. 38 yas topigi ve burasi birlestirilebilirmi diye sordum. yakin yaslar ve sorunlarimizin hepsi ayni 35 yas sonrasi yasanabilir sorunlar hepsi, cevap gelmedi henüz umarim mümkün olur.

herkese günaydın ve herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin rabbimmmmm

dün akşam saat 22:30 da çatlatma iğnesi vuruldum :)))))

bugün hiçbirşey yok ve gece 24:00 den sonra oruç gibi olucam ve yarın sabah 9:30 da yumişler alınacak :))) inşallahhhhhh

Güanaydin arkadaslar,

Tabloyu tekrar paylasayim dedim. keske 1. sayfada olsaydi takibi daha iyi olurdu.
Iyi yaptin canim. Hatta seni topigin tapu sahipleri olarak şaka saka tablo ilan muduru yaptim. Kabul buyurunuz efendimmm.
Ilk sayfayi soralim gecekten. Tablo kayboluyor. Ben kayit yaptim masaustune. Ilaveleri ekleyip yayinlamak kolay. Senin ekledigin en son kayitlari iceriyormu. Yani son tabloyu daimakaydetmemiz lazim. Simdi cepten bakiyorum bebis hamis resim ilavelerin var mesela. Ben bir ilave yaparsam bunlari wordde goremedigim icin kayitta olmayacak. Yani bu tip eksik olursa anla ki bunndansekercigim
opuya girerken ayagini sürü tatlim. Arkadan 5 . 10 kisi gelelim olur mu. Guzel ve verimli opularin olsun

Son düzenleme:

Duova masallah 3.haftadasin. embriyon bugun zigot olmus. Gerceklere en kisa zamanda kavusalim insallah. Sanki yaklastik artim. 2014 ten cok umutluyum hepimize ugur getirecek.

Benimde 6. Haftam midem ne zaman bulanacak. Bu sohbeti Devamli yapmak lazim. Bu sayede polyanna hamis. Gulneva da iyi gidiyor masallah. Canimmmmmm sen de mide bjlantisi var mi diyerek kan tahlilime bakayim cikmis mi

Duova masallah 3.haftadasin. embriyon bugun zigot olmus. Gerceklere en kisa zamanda kavusalim insallah. Sanki yaklastik artim. 2014 ten cok umutluyum hepimize ugur getirecek.

Evet 3. haftadayiz teyzesi bunu gercek yazacagimiz zamanda insallah olur. hep beraber topik arkadaslarimiz baska konularda yazisiriz diliyorum. bebek bakimi, yemek yapimi vs. 2014 yilindan bende cok umutluyum canim hic olmadigim kadar umudum var.

Benimde 6. Haftam midem ne zaman bulanacak. Bu sohbeti Devamli yapmak lazim. Bu sayede polyanna hamis. Gulneva da iyi gidiyor masallah. Canimmmmmm sen de mide bjlantisi var mi diyerek kan tahlilime bakayim cikmis mi

Benim 11. haftaya kadar hamilelik deneyimim oldu fakat, cok mide bulantim falan olmamisti, sanki bunda olacak gibi birde canim cok eksi yemek istiyor vs. böylemi olacak bak bakayim kan tahliline ne durumda bizede bildir sonucu.

Benim 11. haftaya kadar hamilelik deneyimim oldu fakat, cok mide bulantim falan olmamisti, sanki bunda olacak gibi birde canim cok eksi yemek istiyor vs. böylemi olacak bak bakayim kan tahliline ne durumda bizede bildir sonucu.
kan tahlili dun 533 idi. Bugun 466 . Uzuldum. Ama dr problem yok. Geriden gelenleri durdurduk dunku ignenin etkusi dedi. Ama bilmiyom bos cikar mi diye urkuyorum. Iyi haber de endo 8.7 mm. Dr da ben de sevindik. Allahim yuzumuze gul lutfen. Bizleri yari yolda birakmasin diye dua ediyorum.

o kadar iyi bakıyorum ki sizin gelinlere boy 1.72 kilo 80 maşallahhhhhhhhhh artık 130 kiloyla bitiririm hamileliği doğuma giderimmmm
Neyse ki bıyun uzun canım kaldırıyorsundur..Ben oğluma kamileliğime 50 kg ile başladım 75-80 arasında bir yerdeydim doğuma giderken..25-30 kg arası kg almıştım yani düşün! Boyum 165 olmalı.(?) Neyse 6 ay sonra sonra çocukla uğraşırken sinir stres depresyon vs 43 kg a kadar düşmüştüm...(Ne çekmişim beee!!!) :84:

Canımmm bu harika bir habeeerrr!!! İnşallah inşallah Allah tamamına erdirsin Cuma gününü heyecanla bekliycem canım.. Embriyo olarak mı saklanacak yoksa transferin olacak mı hemen? Kaçıncı gün embriyosu olacak?

Ümmücüm senin dondurulan embryolar kaçıncı gün de donduruldu? Transfer yaptıracağın zaman kaçar kaçar tane transferin olacak? Ben eğer 2-3 den fazlasını olursa tabi senin gibi dondururuz heralde diye düşünüyorum...Bilmniyorum ki kaç yumi çıkacak kaç emb olacak...

Ümmiş sen de Adana da başka bir dr bul emb takibi için bi de başkasını dene bakalım...

Aslında gerçekten de dr.un bir bildiği vardır..Ya erken çatlasaydı di mi? Çok şükür gerçekten!

Şimdi ben şu kullanılan ilçalar konusunda prof oldum da hormanel değerler konusunda biraz geri kalmışım...Bu rakamların normal değerleri nedir? opuda kaç olmalı? transferde kaç olmalı? foliküler bazda ne olmalı? vs... Ve endo kalınlığı bu dönemlerde ayrı ayrı ne olmalı?

Çatlatma iğneleri evet kontrollü bir uygulama tam ovulasyonu sağlıyor aslında geçen gün de yazmıştım yüksek LH diye..Ve yapılma saati çok önemli tam 36 saat sonra opu yapıyorlar çünkü. Ovitrelle çatlatma iğnesidir biliyorsunuz ama Ümmünün gündüz kullandığı iğne cetrotide ise antagonisttir. Yani yumurta kontrolsüz yumurta çatlamasın diye kendi kendine büyümesin diye büyüyen yumurtayı baskılamak içindir...Demek ki dr 17 mm'i yeterli büyüklükte görmüş yani vardır bir bildiği..

günaydın canım benim :)))

inşallah sabah namazıyla uyanıcam ve hepimize isteyen herkese nasip etsin diye dua okuycamm ve çok dua edicemmmm hepimize çok heyecanlıyımmm ve girerken ayağımı sürücem hepinize nasip olsun diye arkadasımmmmm............
rabbim peygamber efendimizin hatırına hepimize sağlıkla bebeklerimizle eve dönmek nasip eder inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…