Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Iyi hafta sonlari arkadaslar,

.....güzbahar, su siralar tüp bebek tedavin yok ne yapiyorsun? dogal hamilelik icin kür vs. kullandigin birsey varmi.?

........?

Canım selamlar, güzel bir hafta diliyorum hem sana hem senin vesilenle tüm arkadaşlara... ben eşimi ikna etme dışında hiçbir şey yapmıyorum... eşimden kaynaklı olarak normal olma şansının asla olmadığını söyledi geçen hafta gittiğim doktorlar.. bizdeki sorun ne yazık ki tek taraflı değil... testleri yaptırmıştım geçen hafta ama henüz gidip almadım bugün gidip alacağım inşallah... ve yarın beraber değerlendiririrz inşallah...

sen neler yapıyorsun canım... geçmişi okuyorum demiştim ya senin operasyonun olduğunu gördüm... Allah şifa versin canım... yaklaşık bir buçuk yıl önce biz de aynı sorunu kızımda farkettik... başı ağrıyordu beyin emarı çektirdik ve beyinde küçük pıhtılar tespit edildi.. onu araştırırken karşımıza aynı rahatsızlık çıktı ve bizde Ankara da ona PFO yaptırdık.. şimdi çok iyi şükür.. hergün aspirin içiyor sadece ve ömür boyu içmesini söyledi doktoru. ve normal doğum yapma, denize dalma,. onun dışında normal hayatına devam et dedi.. sanada çook geçmiş olsun. bu arada yine hayıflandım o dönemlerde yanında olsaydım da arkadaşıma destek olsaydım diye... ama çok şükür atlattın...

bu arada sen neler yapıyorsun canım, çalışmalara ne zaman başlayacaksın:))) sevgi ve dua ile kal arkadaşım....

Günaydin arkadasim, bende yaramaz durum yok iyiyim güzel bir hafta sonu gecirdim. Dogal yoldan olma ihtimalin azda olsa vardir ama, dogal deneyecek uzun yillarimiz yok ne yazikki bu nedenle, bir an evvel esini ikna etmeye calis sakin sakin konusarak iyice inatlasmasin kizine gecmis olsun ben sadece 6 ay ilac kullanacagim mayista kontrol var, gerek kalmamissa ilaci biraktiracak doktorum daha sonra bebek icin denemeler baslayacak sagolasin o dönemde olmasanda yasadiklarimizi paylasir olduk hep vardin gibi oldu PFO bunu duymadim bir bakayim internetten.

hadi kalkın güzel bir hafta yaşayalım...

Selcan, tatilin nasıl geçiyor, harika geçtiğini umuyorum inşallah..

cmascım, regl oldunmu canım, dün akşam geçmişi okurken senin içinde çok endişelendim hem 2 tedavini üst üste yaptırmana hem de 2. tedavinde hemen hastaneden ayrılmana izin veren doktoruna çok kızdım.... tabii arkadaşında aldı kızmamdan nasibini canım... .. bu sefer ki tedavinde ne olur izin ya da rapor al.. süreki dinlenmesende daha rahat bir ortamda tadını çıkar tedavinin. ve bir başka doktoru daha değerlendir istersen.

ensuece sen tedavini Aret bey'de yaptıracaktın değilmi, memnun musun ondan...

Aliscim güzel haberler alacağız yarın senden, izmirde tedavi olma imkanım olsaydı kesin senin dr yi düşünürdüm canım... ben de araştırdım çok iyi bir doktor... inşallah sana şifa olacak..

Ummucüm sen neler yapıyorsın, bahçeciden ve doktorundan memnun musun... tedavin hangi aşamada... benim de kafam da sanki bahçeci ve mustafa bey var ama net değilim daha... bana fikir verirsen çok sevinirim...

zeytun, miranda, arnavut, canim sizlerin son durum nedir neler yapiyorsunuz.? şu anda nerelerde tedavi görüyorsunuz...hepinizi çok öpüyorum...

Internetten baktim simdi PDA,ASD,PFO sorunun oldugu yere göre isimler degisiyormus. benimkiyle benzer bir durum gecmis olsun.

canım PFO şemsiyeyle kapama işlemine deniyor sanırım.. bizde aynen senin anlattığın işlemleri yaşadık.. inşallah mayısta güzel haberleri alacaksın ve yola devam edeceksin... sen sonra tüp tedavisine başlamayı düşünüyormusun canım...

bu arada eşim çok inatçı olduğu için ben ne kadar inatçı olsam da ona hissettirmiyor, sakin sakin sadece duygularımdan bahsederek beni anlamasına çalışıyorum, anneliğin kadınsal bir içgüdü olduğunu ve herkesin yaşamak istediğini anlatıyorum.. benim yaşımla ilgili takıntısını düzelttik ... sağolsunlar, lejenayı, puffy ve breezeyi anlattım ona ve harika bebişlerini... bir kendi yaşı kaldı problem bir de kızının durumu.. sakince onları da çözeceğim inşallah.. İnanıyorum Allah ol desin yeter... her şey çözülecek...

Internetten baktim simdi PDA,ASD,PFO sorunun oldugu yere göre isimler degisiyormus. benimkiyle benzer bir durum gecmis olsun.

evet evet yaklaşık aynı şeyler... sana da çoook geçmiş olsun canım... allahın sevdiği kullarıymışsınız ki kalıcı bir sorunla karşılaşmadan rabbim karşımıza çıkardı. biz de, sen de sorunu çözdük çok şükür...

Sagolasin canim, benimde tesadüf cikti kalpte hic sorun yoktu. kalici sorunlar baslamadan fark edilmesi iyi oldu. kizin ömür boyu neden a....n kullanacak, bana Ankara'da ve buradaki doktorda dokuyla o bölge kaplanana kadar ilac kullanacaksin. o sürede 3 veya 6 ay dendi belki kizinin sorun farkli bölgedemi diye acaba

Ağzına sağlık.Allah razı olsun.Yüce Allahım inşallah dualarımızı kabul eder, bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Sevgilerimle,

günaydın herkese!

acmilacım çok üzüldüm. keşke elimizden birşey gelse.. Stresten erken olduğu belli canım.. Belki de yaptığın kürle vücudun kendini yeniliyordur..Üzülme canım sen şimdi marta kadar ordaysan eğer kürlerine devam et. Sen yine martta gel eğer adetinin ortasında falan olursa da dr.unla telefonlaşırsın bu arada. Varya zaten kullanılan ilaçlar belli olmadı o ilaçları orada almaya başlarsın geldiğinde dr bakar ve çatlatma iğnesini o gün vurulmuş olursunuz kimbilir..sonrada opu.. transfer..bebek.. :)

İnanki ben de bugün kara kara düşünüyorum yarın için izin almam lazım. nasıl söyliycem diye...cumartesi gece mens oldum. .....(şimdi hastaneden aradılar.. az önce aramıştım geri döndüler yani... yarın için randevumu aldım......).....

Güzbaharcım aslında ben dr.umu sevdim herşey nasip kısmet işi...Olursa onda da olur diğer dr.larda da.. tabii ki dr ve hastane kalitesi de önemli...İyi bir hastane seçtiğimizi düşünüyorum ama tabi şu transferden sonra hemen ayağa kaldırma işleri biraz can sıkıcı...Fakat yatmak veya ayağa kalkmak arasında bilimsel olarak bir fark yokmuş diye birşey de diyemiyoruz işte....Herneyse planım şu: cem bey de 3. de olmazsa şişli memorial semra hanım... yine birkaç kere ona gideriz... Ya da Bahçeci...

Aslında ben şunu anladım kızlar biz böyle plan mlan yapıyoruz ya ! çoğu zaman sanki Allah bizi uyarıyor.. bizim planımız değil Allahın planı geçerli olan diye...Buna kesinkes inanıyorum...Birkaç sene önce plan yaptım bebek için..uyguladım.. tabi o sıralar daha gençmişim meğer hemen tuttu..KİMYASALdı tabi.. yani ben daha adetime günler varken testler yaptım.. çıktı.. hah dedim işte bu bak oldu!

.... Sonra mens oldum tekrar kan testi yaptım..rakam düşmüş!... Allah bana resmen çartptı...Bir süre sonra yine planladım bu sefer olduydu.. kalp atışını bile gördüktü ama sonra öldü..ve kürtaj.. O zamanlar anladım bu işler benim hesabımla kitabımla olmuyor Allah isterse oluyor diye...Kimbilir belki o zamanda benim tüpün biri tıkandı...Geçen sene rahim filmimde tıkalıydı.. Şimdi ne durumda onu bile bilmiyorum...Ama Allah biliyorya neredeyse 5 sene falan oldu ben o zaman yaş faktörünün benim için de önemli olduğunu bilmiyordum.. Yani işin plandan öte fazla çabalamadığımı şimdi anlıyorum.. Aklım başıma beş sene sonra geldi.. Yani o sıralarda tüp bebek falan düşünmedim.. Ya da normal yolla olsun diye her ay ovulasyon takip etmeyi de...Sadece iki plan tamam olacak sandım.. Olmayınca da işin peşine düşmedim acele etmedim..Zaten hamile kalabiliyorum yaşım ileri ama hala adet görüyorum yanılgısına düştüm yine..... Meğerse adet olmak herşey demek değilmiş.....Şimdi ise ben yapabileceğimi yapayım da gerisi ALLAH a KALMIŞ DİYORUz.. Allah isterse verecek.. Olmazsa o da Allahtan diyeceğiz...Allahım hepimiz için hayırlısını versin...

Güzbaharcım okuduğun duaları Allah kabul etsin.. Ensuece kıldığın namazları okuduğun duaları Allah kabul etsin canım..Kızlar hepinizin dualarını Allah kabul etsin...Güzbaharcım kızın için de geçmiş olsun canım canım..Bebeğiniz olana kadar kızınıza da birşey söylemezsiniz artık sonra da aa oluverdi dersiniz bilmiyorum .. Hele bi o günler gelsin de!....

Son düzenleme:

günaydın canım benim :)))

lütfen rica ediyorummmm hiçbirşeye kafaya takma her şerde bir hayır vardır...... iş yeri ve herşeyyy boşşşşşş unutma ilk önce sen biraz bencil ol vallahi keyifleri bilirrrrr verdiler izin verdiler vermediler boşverrrrrrrr :))))

oflamaaa canım benim ben sana dua edicem ama sunu hiç unutmaaa belki işden ayrılınca herşey dahaaaa güzel olucakkkkk sakın kafaya takma kavga edince rabbim bir yol bulmustur sana daha iyisini yazmıstırrrrr.... aminnnnnnn

arkadaşlar ilk kez rapor almaya karar vermiştim Süleymaniyede 1 aydır evrakları toparlıyordum bugün heyet raporu için herşeyi teslim ettim, haftaya çarşamba gel kabul edilmişmi sonucu öğren dediler.. tup kabul edilirse alacağım, aşılama falan derlerse kabul etmeyip bırakacağım... devlet hastaneleri ile uğraşmak çok sıkıntılı oluyormuş...

allah razı olsun senden ...... canım arkadaşımmmmm ben şimdi çıkardım bu yazıyı ama anlamadım nasıl yapıcam biraz kafa karısık tekrar okuyup bende yapıcam inşallahhhhhhh

aminnn arkadaşım... tedavin nasıl gidiyor canım, ne olur ağlama ve sakın stres olma... bebişlerin seni bekliyor unutma... her şeyi boşver... sadece sen önemlisin... seni çoook seviyoruz....

güzbaharım yeni geldim doktordan :))))

herşey yolunda çok şükürrrrrr bugün son kez 3 iğne ler vurulacakkkk ve yarın saat 10.30 da çatlatma iğnesiiii veeeee perşembe günü sabah 10 da yumişler toplanacakkkkk :))))

elhamdüllahhhh rabbimeee herşey yolunda gider inşallaahhhhhhhh amin

bende hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmmmm

güzel annelerrrrr ben şimdi geldim doktordan herşey yolunda çok şükürrrrrrr

bu akşam son kez 3 iğne ve salı günü akşam 10:30 da çatlatma iğnesi olucammmmmmm ve perşembe günü yumişlerim toplanacakkkkkkkkkk ve kızlar gelsin :)))))

bende doktordan çıktım ve gittim saçlarıma dip boyası yaptımmmmm eeee kızlar gelince epey bir süre boya yok :)))) inşallahhhhhh

hepiminizi çokkkkkkkkkkkkk seviyorummmm ve çok öpüyorummmmmmmmmmmmm

Hadi bakalım eLİFÇİM HAYIRLI uğurlu olsun canım arkadaşım inşallah.. İnşallah Allah bu sefer yüzünü güldürsün.. Ben de yarın sabah dr.dayım..Bakalım yediğim bal tarç çörekotu ne yapmış bana....inşallah kist mist yoktur... sağlam güzel akıllı yumiler büyür inşallah

canım harikaa çok az kalmış transferinee Allahım her daim yanında olsun herşey gönlünden geçtiği gibi gelişsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…