- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.941
canım izmirin hatta belki de türkiyenin en iyi doktorlarından birindesin. ben de ordayım, inşallah güzel haberlerimizi vereceğiz. bir önceki denemen orada mıydı. neyse inşallah olumlu olur, olmazsa da demiyorum olacak inşallah, yaşında güzel yumuşlar da.
hadi bakalım güzbahar , en yakın zamanda ogünlerin yani bizim eski heyecanların heyacanıyla sen, bugünler de bize güzel haberler verirsin inşallah
acmila iyiyim, herşey yolunda diyelim, 5 gün geçikmeyle tedaviye ortasından başladım, hayırlısı tatlim, hiç muayene , test vs olmadım, bu ay kafama göre başladım, salı günü size yumi var mı, nasıl, haber vereceğim inşallah..... bu arada evdeki çalışmayı da ihmal etmiyoruz tabiii kiii...
aminnn, amiiinnnnn amiiin...
inşallah salı günü sende bize güzel haberler verirsin hayatım... hangi çalışma olursa olsun sonu bereketli olsun inşallah:))belki de en güzeli kafana göre başlaman stres olmadan, rahat rahat... harika olacak herşey senin için inşallah... sevgi ve dua ile kal arkadaşım... hadi hayırlısı
Iyi hafta sonlari arkadaslar,
.....güzbahar, su siralar tüp bebek tedavin yok ne yapiyorsun? dogal hamilelik icin kür vs. kullandigin birsey varmi.?
........?
Canım selamlar, güzel bir hafta diliyorum hem sana hem senin vesilenle tüm arkadaşlara... ben eşimi ikna etme dışında hiçbir şey yapmıyorum... eşimden kaynaklı olarak normal olma şansının asla olmadığını söyledi geçen hafta gittiğim doktorlar.. bizdeki sorun ne yazık ki tek taraflı değil... testleri yaptırmıştım geçen hafta ama henüz gidip almadım bugün gidip alacağım inşallah... ve yarın beraber değerlendiririrz inşallah...
sen neler yapıyorsun canım... geçmişi okuyorum demiştim ya senin operasyonun olduğunu gördüm... Allah şifa versin canım... yaklaşık bir buçuk yıl önce biz de aynı sorunu kızımda farkettik... başı ağrıyordu beyin emarı çektirdik ve beyinde küçük pıhtılar tespit edildi.. onu araştırırken karşımıza aynı rahatsızlık çıktı ve bizde Ankara da ona PFO yaptırdık.. şimdi çok iyi şükür.. hergün aspirin içiyor sadece ve ömür boyu içmesini söyledi doktoru. ve normal doğum yapma, denize dalma,. onun dışında normal hayatına devam et dedi.. sanada çook geçmiş olsun. bu arada yine hayıflandım o dönemlerde yanında olsaydım da arkadaşıma destek olsaydım diye... ama çok şükür atlattın...
bu arada sen neler yapıyorsun canım, çalışmalara ne zaman başlayacaksın:))) sevgi ve dua ile kal arkadaşım....
Günaydin arkadasim, bende yaramaz durum yok iyiyim güzel bir hafta sonu gecirdim. Dogal yoldan olma ihtimalin azda olsa vardir ama, dogal deneyecek uzun yillarimiz yok ne yazikki bu nedenle, bir an evvel esini ikna etmeye calis sakin sakin konusarak iyice inatlasmasinkizine gecmis olsun ben sadece 6 ay ilac kullanacagim mayista kontrol var, gerek kalmamissa ilaci biraktiracak doktorum daha sonra bebek icin denemeler baslayacak sagolasin o dönemde olmasanda yasadiklarimizi paylasir olduk hep vardin gibi oldu PFO bunu duymadim bir bakayim internetten.
Internetten baktim simdi PDA,ASD,PFO sorunun oldugu yere göre isimler degisiyormus. benimkiyle benzer bir durum gecmis olsun.
evet evet yaklaşık aynı şeyler... sana da çoook geçmiş olsun canım... allahın sevdiği kullarıymışsınız ki kalıcı bir sorunla karşılaşmadan rabbim karşımıza çıkardı. biz de, sen de sorunu çözdük çok şükür...
Kızlar aşağıdaki yazı kk'da bir topicten alıntıdır. Benim çok ilgimi çekti ve cumartesi okunacak duayı bende bu cumartesi hepimiz için 1900 kez okudum. Allah kabul etsin inşallah... Yİne de sizler de okuyun diye eklemek istedim.
".....yaptığım bir takım şeyler vardı bunları yaptığım ay hamile kaldım hem de tek yumurtalığım ve tüplerim alındığı halde ameliyattan 5 ay sonra..
* 7 gün boyunca her gün bir defa olmak üzere yusuf suresi okudum
*4 cuma üst üste 1000 "ya evvel" çektim
*dilimden ya musavvir,ya mutekebbir,ya bariu,ya varis esmaları düşmedi
*ilişkiden önce eşimde bende 3 ihlas bir fatiha ve 10 "ya mutekebbir"( erkek çocuk için söyleyin derler erkek oldu bizim de )
*FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecek cumartesiye kadar dileğine kavuşur inşallah.ben bir cumartesi okudum öbür cumartesiye kadar o hafta içinde yumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Bu duanın gücüne çok inanıyorum. ( bir cuma günü adetim bitti gusul aldım cumartesi duayı okudum ve yumurtlamam o hafta gerçekleşti ve döllenme bir sonraki cumartesine kadar olmuştu benim döllenmem erken olduğu için b-hcg yi bile 2-3 haftalıkken öğrenmiştim doktor şok olmuştu bu kadar erken kimse hissedip testte çıkmaz diye...doğum olayı başlı başına bir mucize zaten..kesinlikle deneyin..
*bir defa çok kuvvetli olduğuna bir istiğfar var ki hikayesiyle birlikte yazıyorum:
Ravi şöyle nakletmiştir:
Bir adam imam Sadık’a (a.) bir soru sordu. Ben de onların yanında idim. O adam şöyle dedi: Canım sana feda olsun. Ben zengin bir kimseyim. Ancak çocuğum olmamaktadır. Acaba benim için bir çare bulunmakta mıdır? İmam (a.) şöyle buyurdu: Evet, bir yıl her gecenin sonunda yüz defa istiğfar dile. Eğer bir gece bunu yerine getiremezsen gündüz kazasını yap. Çünkü yüce Allah şöyle buyurmaktadır: Rabbinizden istiğfar dileyiniz. Kuşkusuz O, çok bağışlayandır…
Ravi şöyle nakletmiştir:
İmam Bakır (a.) bir iş için Hişam Bin Abdul Melik’in yanına gitti. Ancak, Hişam giriş iznini vermeyi geciktirdi. Nitekim imam Bakır’ın (a.) rahatsız olmasına neden oldu. Hişamın zengin ancak çocuğu olmayan bir kapıcısı vardı. İmam Bakır (a.) ona yaklaştı ve şöyle dedi: Acaba benim Hişam ile görüşmemi sağlayabilir misin? Ben de sana bir dua öğreteceğim ki, onun vesilesiyle çocuk sahibi olacaksın. O dedi ki: Evet. Sonra imamın (a.) Hişam ile görüşmesini sağladı. Hişam da imamın işini yaptı. Ravi şöyle diyor: İmamın (a.) işi bitince Hişamın kapıcısı dedi ki: Canım size feda olsun. Bana söz verdiğiniz dua nedir? İmam (a.) şöyle buyurdu: Her gün sabahları ve akşamları yetmiş defa “Subhanellah”, on defa “Esteğfirullah”, tekrar dokuz defa “Subhanellah” ve onuncusu olarak da bir defa “Esteğfirullah” söyle. Çünkü yüce Allah şöyle buyurmaktadır: İstiğfar dileyiniz… Sonra imam (a.) Nuh suresinin ayetini okudu. Sonra o adam bu reçeteyi aynen yerine getirdi. Ve birçok çocuk sahibi oldu.
Bu rivayetin ravilerinden bir olan Süleyman, şöyle nakletmiştir:
Ben amcamın kızıyla evlenmiştim. Ancak çocuk sahibi olamamıştım. Ben bu zikri eşime öğrettim. Ondan sonra çocuk sahibi olduk. Nitekim eşim hamile kalmak istediği zaman bu zikirleri okuyunca hamile kalacağına inanıyordu. Ben bu zikirleri çocuğu olmayan haşimilerden bir çoğuna öğrettim ve birçok çocuk sahibi oldular.(Hamt Allah’a dır.)
İmam Zeynel Abidin’in (a.) dostlarının bir kısmına çocuk isteme konusunda şöyle buyurduğu nakledilmiştir:
Yukarıdaki duayı yetmiş defa oku. Kuşkusuz kim bu duayı çokça okursa; çocuk ve mal olarak arzu ettiği, dünya ve ahiret hayrından isteği şeyleri yüce Allah ona verecektir. Sonra imam (a.) Nuh suresinin ayetini okudu. "
Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah.. Kızlar ben dualarla evlatlarımzıa kavuşacağımıza inanıyorum... Raabim bize de ol diyecek inşallah...
.... Sonra mens oldum tekrar kan testi yaptım..rakam düşmüş!... Allah bana resmen çartptı...Bir süre sonra yine planladım bu sefer olduydu.. kalp atışını bile gördüktü ama sonra öldü..ve kürtaj..günaydın herkese!
acmilacım çok üzüldüm. keşke elimizden birşey gelse.. Stresten erken olduğu belli canım.. Belki de yaptığın kürle vücudun kendini yeniliyordur..Üzülme canım sen şimdi marta kadar ordaysan eğer kürlerine devam et. Sen yine martta gel eğer adetinin ortasında falan olursa da dr.unla telefonlaşırsın bu arada. Varya zaten kullanılan ilaçlar belli olmadı o ilaçları orada almaya başlarsın geldiğinde dr bakar ve çatlatma iğnesini o gün vurulmuş olursunuz kimbilir..sonrada opu.. transfer..bebek.. :)
İnanki ben de bugün kara kara düşünüyorum yarın için izin almam lazım. nasıl söyliycem diye...cumartesi gece mens oldum. .....(şimdi hastaneden aradılar.. az önce aramıştım geri döndüler yani... yarın için randevumu aldım......).....
Güzbaharcım aslında ben dr.umu sevdim herşey nasip kısmet işi...Olursa onda da olur diğer dr.larda da.. tabii ki dr ve hastane kalitesi de önemli...İyi bir hastane seçtiğimizi düşünüyorum ama tabi şu transferden sonra hemen ayağa kaldırma işleri biraz can sıkıcı...Fakat yatmak veya ayağa kalkmak arasında bilimsel olarak bir fark yokmuş diye birşey de diyemiyoruz işte....Herneyse planım şu: cem bey de 3. de olmazsa şişli memorial semra hanım... yine birkaç kere ona gideriz... Ya da Bahçeci...
Aslında ben şunu anladım kızlar biz böyle plan mlan yapıyoruz ya ! çoğu zaman sanki Allah bizi uyarıyor.. bizim planımız değil Allahın planı geçerli olan diye...Buna kesinkes inanıyorum...Birkaç sene önce plan yaptım bebek için..uyguladım.. tabi o sıralar daha gençmişim meğer hemen tuttu..KİMYASALdı tabi.. yani ben daha adetime günler varken testler yaptım.. çıktı.. hah dedim işte bu bak oldu!
hadi kalkın güzel bir hafta yaşayalım...
ensuece sen tedavini Aret bey'de yaptıracaktın değilmi, memnun musun ondan...
canım ya inan memnunmuyum hiç bilmilyorum ben 6. tedavi için bir defa gittim ön görüşme yaptım bana çok güven verdi ve açık sözlü konuştu durumunuz oldukça kötü dedi muayene etti.. şubatta tedaviye başlayacağım ozaman merkezdende doktordanda memnun kalacakmıyım belki anlarım... geçmiş kötü tecrübelerden sonra hiçbir doktor hakkında bir şey diyemiyorum ilk gittiğimizde hepsi iyi oluyor:))
Slm herkese
Cok Üzgünüm kizlar cokta saskin kirmizilari gordum bugun patanak noldu böyle 8 gün erken cok duzenlidir bu donemler bende hep 28 gün hic sasmadi simdi noldu böyle birden bire daha 20gundeyim inciri de pazara yapip ara vercektim cok üzüldum bu ay is yerine kavga gurultu izini ayarladim marta deniyecektim simdi alak bulak oldum napcam bilmiyorum hersey ayarlandi Martin 6 turkiyede olacaktik simdi subata sarkti insallah kovarlar beni yeter biktim yaaa ekimden beri yalvariyorum is yerine 4hafta izin verezlermis offffffff napcam simdi offfff
Kızlar aşağıdaki yazı kk'da bir topicten alıntıdır. Benim çok ilgimi çekti ve cumartesi okunacak duayı bende bu cumartesi hepimiz için 1900 kez okudum. Allah kabul etsin inşallah... Yİne de sizler de okuyun diye eklemek istedim.
".....yaptığım bir takım şeyler vardı bunları yaptığım ay hamile kaldım hem de tek yumurtalığım ve tüplerim alındığı halde ameliyattan 5 ay sonra..
* 7 gün boyunca her gün bir defa olmak üzere yusuf suresi okudum
*4 cuma üst üste 1000 "ya evvel" çektim
*dilimden ya musavvir,ya mutekebbir,ya bariu,ya varis esmaları düşmedi
*ilişkiden önce eşimde bende 3 ihlas bir fatiha ve 10 "ya mutekebbir"( erkek çocuk için söyleyin derler erkek oldu bizim de )
*FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecek cumartesiye kadar dileğine kavuşur inşallah.ben bir cumartesi okudum öbür cumartesiye kadar o hafta içinde yumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Bu duanın gücüne çok inanıyorum. ( bir cuma günü adetim bitti gusul aldım cumartesi duayı okudum ve yumurtlamam o hafta gerçekleşti ve döllenme bir sonraki cumartesine kadar olmuştu benim döllenmem erken olduğu için b-hcg yi bile 2-3 haftalıkken öğrenmiştim doktor şok olmuştu bu kadar erken kimse hissedip testte çıkmaz diye...doğum olayı başlı başına bir mucize zaten..kesinlikle deneyin..
*bir defa çok kuvvetli olduğuna bir istiğfar var ki hikayesiyle birlikte yazıyorum:
Ravi şöyle nakletmiştir:
Bir adam imam Sadıka (a.) bir soru sordu. Ben de onların yanında idim. O adam şöyle dedi: Canım sana feda olsun. Ben zengin bir kimseyim. Ancak çocuğum olmamaktadır. Acaba benim için bir çare bulunmakta mıdır? İmam (a.) şöyle buyurdu: Evet, bir yıl her gecenin sonunda yüz defa istiğfar dile. Eğer bir gece bunu yerine getiremezsen gündüz kazasını yap. Çünkü yüce Allah şöyle buyurmaktadır: Rabbinizden istiğfar dileyiniz. Kuşkusuz O, çok bağışlayandır
Ravi şöyle nakletmiştir:
İmam Bakır (a.) bir iş için Hişam Bin Abdul Melikin yanına gitti. Ancak, Hişam giriş iznini vermeyi geciktirdi. Nitekim imam Bakırın (a.) rahatsız olmasına neden oldu. Hişamın zengin ancak çocuğu olmayan bir kapıcısı vardı. İmam Bakır (a.) ona yaklaştı ve şöyle dedi: Acaba benim Hişam ile görüşmemi sağlayabilir misin? Ben de sana bir dua öğreteceğim ki, onun vesilesiyle çocuk sahibi olacaksın. O dedi ki: Evet. Sonra imamın (a.) Hişam ile görüşmesini sağladı. Hişam da imamın işini yaptı. Ravi şöyle diyor: İmamın (a.) işi bitince Hişamın kapıcısı dedi ki: Canım size feda olsun. Bana söz verdiğiniz dua nedir? İmam (a.) şöyle buyurdu: Her gün sabahları ve akşamları yetmiş defa Subhanellah, on defa Esteğfirullah, tekrar dokuz defa Subhanellah ve onuncusu olarak da bir defa Esteğfirullah söyle. Çünkü yüce Allah şöyle buyurmaktadır: İstiğfar dileyiniz Sonra imam (a.) Nuh suresinin ayetini okudu. Sonra o adam bu reçeteyi aynen yerine getirdi. Ve birçok çocuk sahibi oldu.
Bu rivayetin ravilerinden bir olan Süleyman, şöyle nakletmiştir:
Ben amcamın kızıyla evlenmiştim. Ancak çocuk sahibi olamamıştım. Ben bu zikri eşime öğrettim. Ondan sonra çocuk sahibi olduk. Nitekim eşim hamile kalmak istediği zaman bu zikirleri okuyunca hamile kalacağına inanıyordu. Ben bu zikirleri çocuğu olmayan haşimilerden bir çoğuna öğrettim ve birçok çocuk sahibi oldular.(Hamt Allaha dır.)
İmam Zeynel Abidinin (a.) dostlarının bir kısmına çocuk isteme konusunda şöyle buyurduğu nakledilmiştir:
Yukarıdaki duayı yetmiş defa oku. Kuşkusuz kim bu duayı çokça okursa; çocuk ve mal olarak arzu ettiği, dünya ve ahiret hayrından isteği şeyleri yüce Allah ona verecektir. Sonra imam (a.) Nuh suresinin ayetini okudu. "
Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah.. Kızlar ben dualarla evlatlarımzıa kavuşacağımıza inanıyorum... Raabim bize de ol diyecek inşallah...
aminnn arkadaşım... tedavin nasıl gidiyor canım, ne olur ağlama ve sakın stres olma... bebişlerin seni bekliyor unutma... her şeyi boşver... sadece sen önemlisin... seni çoook seviyoruz....
güzbaharım yeni geldim doktordan :))))
herşey yolunda çok şükürrrrrr bugün son kez 3 iğne ler vurulacakkkk ve yarın saat 10.30 da çatlatma iğnesiiii veeeee perşembe günü sabah 10 da yumişler toplanacakkkkk :))))
elhamdüllahhhh rabbimeee herşey yolunda gider inşallaahhhhhhhh amin
bende hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmmmm
güzel annelerrrrr ben şimdi geldim doktordan herşey yolunda çok şükürrrrrrr
bu akşam son kez 3 iğne ve salı günü akşam 10:30 da çatlatma iğnesi olucammmmmmm ve perşembe günü yumişlerim toplanacakkkkkkkkkk ve kızlar gelsin :)))))
bende doktordan çıktım ve gittim saçlarıma dip boyası yaptımmmmm eeee kızlar gelince epey bir süre boya yok :)))) inşallahhhhhh
hepiminizi çokkkkkkkkkkkkk seviyorummmm ve çok öpüyorummmmmmmmmmmmm
güzel annelerrrrr ben şimdi geldim doktordan herşey yolunda çok şükürrrrrrr
bu akşam son kez 3 iğne ve salı günü akşam 10:30 da çatlatma iğnesi olucammmmmmm ve perşembe günü yumişlerim toplanacakkkkkkkkkk ve kızlar gelsin :)))))
bende doktordan çıktım ve gittim saçlarıma dip boyası yaptımmmmm eeee kızlar gelince epey bir süre boya yok :)))) inşallahhhhhh
hepiminizi çokkkkkkkkkkkkk seviyorummmm ve çok öpüyorummmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?