- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.841
elifoooo canım sende git eşinle bırakma peşini..bir dakka bile yalnız bırakma onlarla..belki sen hep yanında olunca bu kadar sık gitmeyecektir..hemde sen rahat ettirmemiş olacaksın...bilmiyorumda böyle bi çözüm geldi aklıma..
iyiyim canım.son durum embriyom donduruldu canım..benim adanadaki doktor görmüyomuş yumileri ..
sende işallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım..allahım olmazları olduran değilmi..yeterki ol desin akan sular durur..eşine bol bol sütlaç nohut yemeği ıspanak havuç suyu nar suyu ceviz bal yedir canım çaktırmadan sağlıklı yaşam adına..2014 de hamiş kalmayan kalmasın bebişler gelsin inşallah..
sen niye beni ağlatıyorsunnnnnn yapma böyle çok üzülürüm çok sağol allah razı olsun senden allah gönlüne göre versinnnnn çok seviyorum hepinizi ben çok istiyorum bir tane yavrum olsun karnımda hissetmek tekmelerini bilmek hissetmek doğurmak kokusunu duymak
herkesler yavrusuyla ben tek başıma kucağım bomboş çok yalnızım zaten çok yavruma sarılmak istiyorummmm kokusunu duymak rabbime yalvarıyorum kurban olayım isteyen herkese nasip etsin cmasımmmm hepimize versin
yapma lütfen yapma böyle güzbaharım .....çok ağır imtihan bizimki çok zor bir süreçç inan bende dayanamıyorum ağlıyorummmmm
inan yazarken ağlıyorum rabbm elbet görecek vardır bir hayır canım benim dualarım seninle rabbim yardımcın olsun
canım teşekkürler.. Ben de okuyacağım inşallah ! Geçen gün sadece anlamını dinledim internetten.. Ama 2014 te bu sureyi 41 kere okumayı istiyorum. Bir de Meryem Ana otu varmış. Biz burada o ottan bulursak birbirimize de dağıtacağız.. Mısır çarşısında bir dükkanda varmış. O otu üzerimizde taşıyacağız sanırım.. Bu otun diğer adı da FAtma Ana otu imiş. Hacca gidenlerden isteyecekmişiz oradan getirmeleri için..
hadi okuyun baikimmmmm
Acmilacım geçen gün herkese iyi dileklerimi yolladımdı canım buna sen de dahilsin(ismini yazmayı atlamışım kusura bakma) Canım gerçekten de doğr diyorsun burda hepimiz birbirimize gönülden empati duyduk, acılarımızı paylaştık, ben de daha şunun şurasında 2-3 aydır buralardayım ama en en en yakınlarımın bile bilmediklerini hep siz bildiniz ve destek oldunuz! İyi ki varsınız ve ben de tekrar tekrar burdaki bütüüüüün arkadaşlara yeni yılda sağlık sıhhat huzur mutluluk sevgi saygı anlayış güzel dostluklar güzel aile ilişkileri, güzel komşuluklar, hayırlı kazanç kapıları, hayallerimize yetecek para, ev isteyenlere ev araba isteyene araba veeee hepimize sağlıklı ve güzel kaderleri olacak güzel yüzlü bebekler dilerim... AMİİİNNN!!!!
Ummu gelip gitmissin göremedim. yumurtan dondurulmus hayirli olsun.
listeye benide ekleyebilirseniz sevinirim:)
İstanbulda oturuyorum, 36 yaşındayım.. 5 defa tup bebek denedim.. Sorun; erkek infertilesi,
İstanbul Tup Bebek Merkezi Aret Kamar'a 6. tedavimi Şubatta yaptıracağım..
kızlar bu arada topiğin yaş ortalaması kaç? yaşlarınızı yazar mısınız merak ettim
canım emre bakırcıoğluna gittinmi veya duydunmu canım..çok iyi duyumlar alıyorum erkek infertilite konusunda..birde erkeklerin kullandığı vitamin ve ilaçlar var hiç denedinizmi..allah en yakın zamanda kavuştursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?