- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.701
Yani sansimiz var yada????
Umutdumuzu hic kaybetmeyelim benim bir cocugum olacak insallah hepimizin olcak hayirlisini allah versin
Bu arada onemli bir soru arkadaslar yumurtalarinizi nasil donduruyisunuz yani aylik bir ucret ne odeniyo turkiyede burda cok pahali 1ayi 400 euro herkesin donmus yumusi var bende niye yok yaaaa
Hiç dondurmadım bilmiyorum..Aslında evet eğer artarsa dondurulmuş saklamalı!
Sevgili Tali güzel anne adaylari oncelikle hepinizi optum öptüm vede öptüm
Ummuselem ve elifo canlarim allah yardimciniz olsun hayirlisi olsun unutmayin hep moraller yuksek hata kendinizi hamile olarak biraz kandirin beyne isleyin bunu bir guzel meditasyon yani
Herkese hayirli mutlu aksamlar
merhaba arkadaslar,
yazdiklarinizi okudum haberlerinizi aldim.
ummucum cok ama cok sevindim yumiler buyumus opu bile olmus insallah o yumiler sana bebek bebekler olur.
elifcim tedavin hayirli olsun bebekle sonuclansin insallah.
acmila burda da dondurma yok kuzum sadece kanser tedavisi gorecekse yani kemo terapi isin tedavisi gibi. veya buna benzer agir bi tedavi gorecekse o zaman donduruluyor ve sigortada karsiliyor. bunlarin haricinde zor yani kendin karsilayacaksanda bunun altindan kalkman cok zor turkiye gibi degil maalesef...
duova cmas tutku nevser zeytunn diger ismini yazmayi unuttugum butun arkadaslarimada sevgilerimi yolluyorum
bana gelince ben cok zor gunler geciriyorum gecen cumadan beri cok fena mide bulantisi cekiyorum henuz cikarmadim ama
bulanti beni mahvetti. birde halsizlik var ki sormayin sanki uzerimden bi kamyon gecmis kolumu kaldiracak halim yok.
yani arkadaslar beni mazur gorun bu aralar fenayim fenaaaaa....
hepinizi opuyorum....
arkadasım bu gün herşey yolunda gitsin inşallah bol ve sağlıklı yum olsun inşallah allah nasip etsin bebişlerini kucağına almak nasip etsin inşallah :))))
Yani sansimiz var yada????
Umutdumuzu hic kaybetmeyelim benim bir cocugum olacak insallah hepimizin olcak hayirlisini allah versin
Bu arada onemli bir soru arkadaslar yumurtalarinizi nasil donduruyisunuz yani aylik bir ucret ne odeniyo turkiyede burda cok pahali 1ayi 400 euro herkesin donmus yumusi var bende niye yok yaaaa
Ümmücüm öpün oldu mu. Haberler nasıl.
cmas, ummünün opusu çarşamba olacaktı, değiştimi
Degismedi bugün olacak yumurta toplama islemi.
günaydınnnnn herkeseeeee
ben geldim şimdi doktor dan :)))
ultrasonla bakıldı çok şükür suan bir sıkıntı yok devam eden ilaçlarımmm
lucrın 10 mg her gün aksam 9 da vardı şimdi 5mg her aksam 9 da olucam
puregon 300 mg saat 9 da iğne
merional 75 saat 9 da iğne
cumartesi sabah 9:45 kontrollllll
Sanada günaydin, arkadaslar bu günlerde cok az geliyor topige, arada böyle oluyor sonra yine normale döner canim,
senin bu günlerde pozitif oldugunu yazilarindan anliyorum. umarim taransfer sonrasi alacagin pozitif haberle, dahada artsin mutlulugun.
kızlar opudan sonra tarlusal kullandınızmı..4 gün kullanılacakmış ama ben kullanmak istemiyotum benim zaten adet geç gelmezki..tam tersi erken olurum..
Günaydın arkadaşlar, ümmü dün nasıl geçti opu canım? İyisindir inşallah! Elifooo hep böyle umutla yüksek pozitif enerjinle devam etmeni dilerim. (Ama bence senin oğlun olacak!!! hehehehe!!! şaka şaka!! Rabbim hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle inşallah! Amin!
duovammm hiç değil aslında keyifler yok ama kendimi pozitif olmaya zorluyorummmmm çünkü biliyorum iyi olucak inşallahhhhhh :)))
merhaba arkadaslar,
ummucum cok ama cok sevindim yumiler buyumus opu bile olmus insallah o yumiler sana bebek bebekler olur.
acmila burda da dondurma yok kuzum sadece kanser tedavisi gorecekse yani kemo terapi isin tedavisi gibi. veya buna benzer agir bi tedavi gorecekse o zaman donduruluyor ve sigortada karsiliyor. bunlarin haricinde zor yani kendin karsilayacaksanda bunun altindan kalkman cok zor turkiye gibi degil maalesef...
duova cmas tutku nevser zeytunn diger ismini yazmayi unuttugum butun arkadaslarimada sevgilerimi yolluyorum
bana gelince ben cok zor gunler geciriyorum gecen cumadan beri cok fena mide bulantisi cekiyorum henuz cikarmadim ama
bulanti beni mahvetti. birde halsizlik var ki sormayin sanki uzerimden bi kamyon gecmis kolumu kaldiracak halim yok.
hepinizi opuyorum....
Arkadaşlar hepinize günaydınnn:)
Güzel bir gün dilerim.
Sevgilerimle,
Günaydın arkadaşlar, ümmü dün nasıl geçti opu canım? İyisindir inşallah! Elifooo hep böyle umutla yüksek pozitif enerjinle devam etmeni dilerim. (Ama bence senin oğlun olacak!!! hehehehe!!! şaka şaka!! Rabbim hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle inşallah! Amin!
kızlar opudan sonra tarlusal kullandınızmı..4 gün kullanılacakmış ama ben kullanmak istemiyotum benim zaten adet geç gelmezki..tam tersi erken olurum..
Sanada günaydin, arkadaslar bu günlerde cok az geliyor topige, arada böyle oluyor sonra yine normale döner canim,
senin bu günlerde pozitif oldugunu yazilarindan anliyorum. umarim taransfer sonrasi alacagin pozitif haberle, dahada artsin mutlulugun.
elifim sakın kendini bırakma arkadaşım bu idteğinle kızlarının sana koşacağına inanıyorum arkadaşım.. Yeter ki sen rahat ol ve sadece kızçelerine odaklan...
Ya kimse niye cecap yazmiyo
güzbaharım arkadasımmmm bırakmıyorum kendimi asla bırakmıycam kızlarım içinnnn kurban olurum ben onların yaradanlarına ......
kurban olduğum allahım hepimize isteyen herkese 2014 yılını bolluk bereket içinde evlatlarımızla şenlendirsinnnnnn AMİNNN
merhaba arkadaslar,
hepinizi opuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?