Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bak simdi ya eger gecen ay yumurta varda doktor görmediyse belki gecen aydan taransferin olmustu bile, neyse bundada vardir bir hayir diyelim yola koyulalim carsamba günü tekrarmi gideceksin gelmeseydin, orada kalsaydin okulda sorunmu olur.?

Bende yaramaz durum yok iyiyim okul tatil bizdede kurs yok yani noeli kutlayacaklar 2 hafta tatilim var.

canım hafta sonu kaldım pazartesi için izin aldım ..bugün akşamda döndüm..oku olunca mecbur döndüm canım tekrar çarşamba için rapor almaya çalışıcam..ya benim gittiğim dokror adanadaki göremiyor ya ..deli ediyor beni..bahçecide erbil bey pazartesi kendim görücem dedi başka doktora bırakmadı bugünde baktı ..emanet hastasınız dedi..çok memnun kaldım işallah opuda başarılı olur ve en önemliside embriyo olması tabii..canım olursa dondurcam..bir tedavi daha olmak istiyorum sonra işallah canım..
noeli 2 hafta boyuncamı kutluyorlar orda neler yapıyorlar canım..

Cok kötü bir durum insan kime güvenecek sasiyor, iyi diye gittigin doktor yumurtayi göremiyor neyse gecmis olsun bir daha yasama diliyorum. bende bu defa transfer olursun diye düsünmüstüm. dondurman daha iyi belkide yumurta olusuyorken biriktirmis olursun hem daha iyi olur. burada noel kutlamalari aralik son haftasinda basliyor, kutsal aksam diyorlar 24 aralikta aileler bir araya geliyor hediyeler aliniyor toplu yemekler yeniyor genelde calisanlar izinli oluyor, 31 aralikta yeni yila girisi kutluyorlar hicte sanildigi gibi taskinliklari yok bu kutlama ve yemeklerinde, Türkiye'de daha cok fark ediyordum ben mesela hele son yillarda yilbasi gecesi silah sikmaya baslamislardi. burada kimse kimseyi rahatsiz etmeden kutlamasini yapiyor.2014 bizim icinde iyi ve hamile gecsin canim topikteki tüm arkadaslarla birlikte burada bebklerimizi konusalim.

amin işallah canım..ya zaten yabancılarda insana saygı var hatta hayvanada..kimse kimsenin hakkını yemiyor..çok güzel bir şey işallah bizlerde o seviyelere geliriz..2014 de nüfüs patlaması olsun inşallah..

Selam arkadaşlar,

Umarım herkes iyidir ???
Ben bugünlerde ufak bir koşturma haline girdim,o yüzden çok giremiyorum foruma,ama elimden geldiğince okumaya,sizi takip etmeye çalışıyorum.
Ümmüüü,çok sevindim,şahane haber bu,bak gün doğmadan neler doğuyo :) yumi yok derken 3 tane çıktı,şimdiden sana Çarşamba için bol şans diliyorum.
Elifoooo,seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım,çok güzel haberler bekliyoruz senden.
Tutku,umarım sana Izmir uğurlu gelsin ve Ocak'ta bize bebiş haberi verirsin.

Topiğin bütün kızları hepinize mucukkkssss ...

amin işallah canım..ya zaten yabancılarda insana saygı var hatta hayvanada..kimse kimsenin hakkını yemiyor..çok güzel bir şey işallah bizlerde o seviyelere geliriz..2014 de nüfüs patlaması olsun inşallah..

Bence nüfus patlamasi bizim topikte baslayacak baksana herkes haril haril calisiyor bugün topige gelen cok az gelen olmus, dilerim hic birimizin bu cabasi bosa gitmesin bebeklerimiz 2014 yilinda bize gelsin.

Gerci benimki 2014 yilinda dogmaz olursa dogumu 2015 yilini buluyor ama olsun 2014 yilinda benimle olur 2015 yilinda dünyaya gelir.

Tedavin hayirli olsun elifcigim, dilerim bu tedavinde bebegini bebeklerini kucagina alirsin.

inşallah canım işallah..hayat suprizlerle dolu allah ol dedimi akan sular duruyor..bak istanbula nasıl gitmiştim doktorumu aramadan biletlerimi aldım sonra öğrendimki doktor izinli eğer ben önce doktoru arasam doktor yok yumi yok deyip gitmiycektim..biletimide alınca da bana hemşire organize yaptı..allahım sen her şeye kadirsin..

Yolun acik sansin bol olsun ummucugum, hep böyle mucizelerle güzelliklerle gitsin sonundada, bebegin gelsin diliyorum.

Ümmücum cok sevindim..inşallah 3 yumi de birden istenilen duzeyde olur.insallah en kisa zamanda hamis olursun..amin!

kızlar geldim, sizleri öptüm, çıktım

Hepinizi çok özledim... kızımın sınavı ndeniyle ankaradaydık anca geldik...2014 yılını bizim yılımız olsun.. Rabbim bize bunu nasip etsin...

Alisalis tablo için teşekkürler harika olmuş. kendi bilgilerimi toparlayayım hemen giricem.. Ama ne yazık ki ben de de çok bir bilgi yok... Adetimi bekliyorum testler için...

Selcancım ve duovocum harika bir tatil geçirin inşallah, gezin, dolaşın, uyuyun, eğlenin arada bizim içinde bunları yapın ama… biz burda çalışıyoruz ne de olsa

Ummuselem arkadaşım tedavin çok güzel geçsin, yolun açık bol bebişle dolsun... bu yoldan bu şekilde dönersin inşallah.. dularımız seninle… 3 yumi bence çok güzel… inşallah döllenmeleri de harika olur… ayyy çok heyecanlandım şimdi… yarını zor bekleyeceğim…

Elifim tedavin çok güzel geçer inşallah, iğneleri vurdururken besmele çek arkadaşım… inşşalah kaliteli yumurtaların oluşsun… bu arada sen kızları doğur ben erkek doğuracam sonra biz cmasla senin kızlara talip oluruz… ya da sen ikiz kız doğur biri cmasa biri bana gelin olsun&#61514) Arkadaşım bu arada bizim ankara maceramız bitti seni buldum orada ne yazık ... 2 senedir neredeyse her ay bir haftasonunu ankarada geçirdim.. Kızım ankarada okuyordu can sıkıntısından patladım... ah ahhh ne güzel olurdu... geçen ay evi kapattık.. sınavı kazanırsa bir kaç ay sonra yine sık sık geleceğiz... inşallah da öyle olur da bizde bundan faydalanırız...

Arnavut, arkadaşım sen arnavutmusun gerçekten .. bende sendenim yalnız biz makedonya taraflarındanız... bu arada elifin tek kızı olursa ben melek hümaya talibim.. ne de olsa aynı taraflardanız…

Miranda arkadaşım ben tüp işini kapattım… eşimle tek sefer diye anlaşmıştık… o da negatif oldu… Allah içine merhamet verirse belki yine olur ama şimdilik öyle bir şans yok.. bana rabbim, eşimdeki problemlere bendeki az yumurtaya rağmen normal yolla nasip edecek her ne olursa olsun inşallah…

Tutku Izmir’deki tedavin hayırlı olsun inşallah… Arkadaşım seni yönlendirmek istemem ama benim izmirde tedavi olma şansım olsaydı ben İsrail Beyi tercih ederdim… Hakkında çok şey okudum… en azından gidip bir görüş derim onunla ve diğer yerlerle de… sonra karar ver canım..

Nevsercim, koşuşturman güzel koşuşturma olsun,, sana bebiş getirsin inşallah…

Cmas1ım sen neler yapıyorsun, sesin pek çıkmamış merak ettim arkadaşım... hepinizi çokk öpüyorum.. sevgi ve dua ile kalın...

günaydın herkeseeeeeee :))))

herkesler neredeeeeeee

yarın saat 11 de randevum var bakalım ne olucak ?????

bu arada iş yerimdeki arkadasım hamile sevindim ama çok ciddi içim daraldı nedir bu kıskanma değil asla ama neden neden allahım böyle kolay hamile kalınıyor biz ise ne diyim hayırlısı

ama asla affetmiycem kocamı ve ailesini helal değildir hakkım ..........................

canım benim ben herzaman beklerim ne zaman isterseniz başım üstünde yeriniz var :))))

evet ben biliyorum benim iki tane güzel kızlarım olucak talip olun :))))))

Tutku Izmir’deki tedavin hayırlı olsun inşallah… Arkadaşım seni yönlendirmek istemem ama benim izmirde tedavi olma şansım olsaydı ben İsrail Beyi tercih ederdim… Hakkında çok şey okudum… en azından gidip bir görüş derim onunla ve diğer yerlerle de… sonra karar ver canım..

Canım bizde seni özledik:)
İsrail beyide düşündüm aslında ama çok yoğun bir doktor ulaşmak gerçekten zor.
Bizim yaşımızdakilerin tedavileri özel ilgi gerektiriyor.
Ama bir kez daha hastanesini arayıp randevu almaya çalışacağım Tşk,

Sevgilerimle,

Canım bendeki bilgiler şöyle;

Yaş 41 neredeyse 42 olacak (18 şubat 1972)

yaşadığım yer sakarya

SAt -Bat ( kızlar size cahilim demiştim bunlar demek adet tarihleri sanırım ama net değilim...
Çocuk yok, 18 kasımdda 2.gün 2 adet embriyo transferi, sonuç negatif

Sorun çok.... Rezerv azlığı, sperm sayı az, hareketsizlik çok düşük,

Sat-Bat en son regl oldugun tarih ve gelecek ay regl olacagin tarihi yazacaksin. gelecek ayi tahminide olsa hesaplayip yazabilirsin bir iki gün erken gec fark etmez.

günaydın arkadaşlar

sat son adet tarihi
bat beklenen adet tarihi

Şimdi bu aralar elif ve ümmiş açık ara önde di mi arkadaşlar! :Ç46: İnşallah opular transferler başarılı olsun. Allah onlara sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin en kısa zamanda inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…