- Konu Sahibi akideciknane
-
- #66.421
Keşke olsaydın vicdanlı doktorlara ihtiyaç var bence eminim bol naneli güzel bir cacık olurdunBen aslinda son iki senedir kafami duvarlara vuruyorum, neden kadin dogumcu olup infertilite uzerine ihtisas yapmadim diye. Vallahi bu azimle piyasanin anasini aglatirdim...
Yok yok ben bu vicdanla parasi olmayan herkese halk gunu falan yapardim, benden bir cacik olmazdi...
Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak ben tüp bebek tedavisi için şişli memorial Semra hanımdan randevu aldım mayıs ayına yalnız eşimin arkadaşları Koç üniversitesi hastanesi Barış Ata yı tavsiye etmişler,şimdi eşim bu hastaneye gidelim diyor daha önce Barış beye giden var mı Bilgisi olan var mı?
Benim de en çok takıldığım konu bu.Kanunen bu doktorların reklam yapma yasağı var.Fakat hastaların en mahrem durumlarının paylaşıldığı,yazışmaların,tahlil sonuçlarının çarşaf gibi yayınlandığı sosyal medya hesapları ortalığa saçılmış.Üstelik başarı diye çığlıklarla kutlanan vakalara bakın 25 yaşında 2 deneme yapmışHele bir doktor var tövbe estağfurullah, hastalarını azarladığı yazışmaları yayınlıyor.Yazık içim parçalanıyor gördükçe, çaresizlik içinde insanlar bir umut boyunlarını büküyorlar.Bakanlık sağlam bir denetleme yapsa, şu muhteşem başarılı kliniklerin yarısından fazlası kapatılır.
İğneleri olduğum sıralar hiç canım istemiyordu midem bulanıyordu zorla 2-3 tane içebiliyordum. Opu’dan sonra bi rahatlama geldi banadöndüm eski halime içiyorum valla fosur fosur kendime bi hedef koyayım diyorum ama ne zamanı koysam bilemedim. Şimdi aklıma geldi! NGs ‘den sonuç iyi gelirse bırakayım bari o gün. Yoksa uzayıp gidecek bu iş
canım ben de barış beye gittim, çok bilgilendim sayesinde ama sadece doktor ile olmuyor bu iş. bence koçun laboratuvarı yeterli değil. ayrıca diğer çalışanların ilgi ve alakası bahçeci ile karşılaştırılamaz. sonra güvenç beye gittim. daha fazla yumurtam ve daha fazla embriyom oldu. tesadüfe bak S sucklingpigs in de öyle olmuş:)Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak ben tüp bebek tedavisi için şişli memorial Semra hanımdan randevu aldım mayıs ayına yalnız eşimin arkadaşları Koç üniversitesi hastanesi Barış Ata yı tavsiye etmişler,şimdi eşim bu hastaneye gidelim diyor daha önce Barış beye giden var mı Bilgisi olan var mı?
inşAllah canım,herkes mutlu olsun inşAllahInsallah canim, valla ben de ozelden yazdim donmedi. Umarim iyi haberler aliriz.☺
Günaydın cevabınız için teşekkürler o kadar makbule geçti ki.Akşam eşim geldi arkadaşları çok övmüş şöyle iyi, böyle güler güzlü falan filan , benim için güler yüzlü olmasına gerek yok işinde iyi olsun yeter yoksa önce ki doktorum da öpücüklerle karşılıyordu sevgiyle kalın canlarım diye diye 1 sene mi yedi neyse ben memoiralla devam edeceğim.Bu benim ilk demem olacak zaten çok korkuyorum bide emin olmadığım bir yere gidemem.Rabbim hepimizin isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallahBenim ilk tedaviM orada oldu Baris Bey ile. Hic memnun kalmadim. Ilgi sifir, bilgi de alamiyorsunuz. Bence laboratuvar ve ekibi de cok iyi degil. Ben takip ettigi protokol ve tavsiyelerinden hic memnun kalmadim. 39 yasimda benden 7 folikul cikardilar, ikisi anca 5. Gune gitti. Bahceci Guvenc Bey 16 cikardi arka arkaya uc sefer hepsinde en az yarisi 5. Gune gitti. Genetik falan hic girmiyorum.
Bence kesinlikle zaman kaybi ozellikle ileri yas icin. 20-30 yas arasi basari oranlari vardir tabi; beni sanki zorla aldi zaten tedaviye. Bir seneme maloldu. Ay sinirlerim zipladi simdi aklima gelince....
Ilave bilgi: Bahceci ile kiyas kabil degil, kesinlikle gitmeyin derim.
Günaydın cevabınız için teşekkürler o kadar makbule geçti ki.Akşam eşim geldi arkadaşları çok övmüş şöyle iyi, böyle güler güzlü falan filan , benim için güler yüzlü olmasına gerek yok işinde iyi olsun yeter yoksa önce ki doktorum da öpücüklerle karşılıyordu sevgiyle kalın canlarım diye diye 1 sene mi yedi neyse ben memoiralla devam edeceğim.Bu benim ilk demem olacak zaten çok korkuyorum bide emin olmadığım bir yere gidemem.Rabbim hepimizin isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah
O zaman yeni tedaviniz hayırlı olsun diyelimGünaydın cevabınız için teşekkürler o kadar makbule geçti ki.Akşam eşim geldi arkadaşları çok övmüş şöyle iyi, böyle güler güzlü falan filan , benim için güler yüzlü olmasına gerek yok işinde iyi olsun yeter yoksa önce ki doktorum da öpücüklerle karşılıyordu sevgiyle kalın canlarım diye diye 1 sene mi yedi neyse ben memoiralla devam edeceğim.Bu benim ilk demem olacak zaten çok korkuyorum bide emin olmadığım bir yere gidemem.Rabbim hepimizin isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah
Umarım herşey istediğiniz gibi ilerler ve çocukluk hayalinizi gerceklestirirsinizHerkese Merhaba, bende 3 gün önce Bülent Bey'e gittim. muayene sonrası birkaç 3-4 yumurta tesbit ettiler. 2-3 aydır regl olmuyordum olabilmem için ilaç verdi ve PRP önerdi. bunun yanında da bir sürü vitamin verdi. daha önce bahçecide güvenç bey ile tüp bebek yapmaya çalıştık ama yumurtam büyümedikalitesizmiş. semra hanım'a muayene oldum o da bir kez deneyebiliriz ama çok beklenti içine girmeyin dedi. düşük ihtimalmiş. bakalım bülent bey ne diyecek, ne yapacak? çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi anne olmak ama 45 yaşıma geldim ne yazık ki anne olamadım nasip işte, ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'ın elinde
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.Umarım herşey istediğiniz gibi ilerler ve çocukluk hayalinizi gerceklestirirsiniz
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah :)O zaman yeni tedaviniz hayırlı olsun diyelim
Merhaba ben de şimdi klinik te bekliyorum bende de küçük iki yumurta varmış onları büyütmek için iğne yaptım büyüdü mü bakacaklar benim de yaşım 44 bir kez de benden bir yumurta toplandı ama boş imiş prp soracağım buraya yarın da başka bir yerde prp görüşmem var sizin de durumu iletirseniz sevinirim bu arada bana femara ve folicasid verdiler ek başka bir şey demediler bugün öğrenip yolunda ise sizden akıl isteyeceğim sizin durumunuzu da merak ederimHerkese Merhaba, bende 3 gün önce Bülent Bey'e gittim. muayene sonrası birkaç 3-4 yumurta tesbit ettiler. 2-3 aydır regl olmuyordum olabilmem için ilaç verdi ve PRP önerdi. bunun yanında da bir sürü vitamin verdi. daha önce bahçecide güvenç bey ile tüp bebek yapmaya çalıştık ama yumurtam büyümedikalitesizmiş. semra hanım'a muayene oldum o da bir kez deneyebiliriz ama çok beklenti içine girmeyin dedi. düşük ihtimalmiş. bakalım bülent bey ne diyecek, ne yapacak? çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi anne olmak ama 45 yaşıma geldim ne yazık ki anne olamadım nasip işte, ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'ın elinde
Merhaba, bende yumurta kalite sorunu var. Daha önde 3 hamileliğim oldu. ilkini 5 aylıkken kaybettim. diğer ikisi de düşükle sonuçlandı. Doktorlar yumurtanın kalitesiz olduğu için sağlıklı gebelik olmadığından düşük olduğunu söylediler. ben folicasidi uzun zamandır kullanıyordum son bir aydır kullanmıyorum. hiç yumurta toplama aşamasına gelemedim, biraz büyüyüp sonra yeniden küçülüyor yumurtalar. bakalım prp den sonuç alabilecek miyim? umarım sizin için de güzel haberler alırız. eğer gelişmelerinizi paylaşırsanız bende çok sevinirim.Merhaba ben de şimdi klinik te bekliyorum bende de küçük iki yumurta varmış onları büyütmek için iğne yaptım büyüdü mü bakacaklar benim de yaşım 44 bir kez de benden bir yumurta toplandı ama boş imiş prp soracağım buraya yarın da başka bir yerde prp görüşmem var sizin de durumu iletirseniz sevinirim bu arada bana femara ve folicasid verdiler ek başka bir şey demediler bugün öğrenip yolunda ise sizden akıl isteyeceğim sizin durumunuzu da merak ederim
Kızlar biliyorsunuz 7 yumurta toplanmış ve yedisi de dollenmisti 2 si orta kalite diğerleri iyi kalite olarak hepsi dondurulmuş bu mucize
İlk transfer 9 toplanmış 5 ı dollenmis 3.gun sadece bir tane kaliteli kalmıştı ve o da kimyasal olmuştu çok şükür çok mutluyum ngs düşünmüyordum az diye ama 9 tane dondurulmuş embriyo var doktorla gidince bu konuyu konuşmak istiyorum artık
Herkese Merhaba, bende 3 gün önce Bülent Bey'e gittim. muayene sonrası birkaç 3-4 yumurta tesbit ettiler. 2-3 aydır regl olmuyordum olabilmem için ilaç verdi ve PRP önerdi. bunun yanında da bir sürü vitamin verdi. daha önce bahçecide güvenç bey ile tüp bebek yapmaya çalıştık ama yumurtam büyümedikalitesizmiş. semra hanım'a muayene oldum o da bir kez deneyebiliriz ama çok beklenti içine girmeyin dedi. düşük ihtimalmiş. bakalım bülent bey ne diyecek, ne yapacak? çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi anne olmak ama 45 yaşıma geldim ne yazık ki anne olamadım nasip işte, ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'ın elinde
Kızlar biliyorsunuz 7 yumurta toplanmış ve yedisi de dollenmisti 2 si orta kalite diğerleri iyi kalite olarak hepsi dondurulmuş bu mucize
İlk transfer 9 toplanmış 5 ı dollenmis 3.gun sadece bir tane kaliteli kalmıştı ve o da kimyasal olmuştu çok şükür çok mutluyum ngs düşünmüyordum az diye ama 9 tane dondurulmuş embriyo var doktorla gidince bu konuyu konuşmak istiyorum artık
Heyecandan hepsini toplumu yoksa ayrı ayrı mı dondurdular onu bile sormayı unuttumCok sevindim canim senin adina
Insallah o dogru embryoyu bulacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?