- Konu Sahibi akideciknane
-
- #66.361
Bende öyle düşünmüştüm sen nasılsın nasıl gidiyor tedavikürtaj yada düşük yapmadıysan gerek yok. yaptıysan da HSG çektirmen yeterli.yapışıklık varsa yaptırtırsın yoksa gerek yok
Çok şükür geçen adetle gittiğimde 1 yumurta çatlamamış kist olmuştu şimdi onun geçmesini bekliyorum önümüzdeki hafta bakılacak eğer geçmemişse kısa protokol bir baskılama yapılacak yada aspire edilerek alınacak ve adetle başlanacak sanırım yumurta görülürse tabiBende öyle düşünmüştüm sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi
Günaydın arkadaşlar dün opu işlemi yapıldı 7 tane yumurta toplandı.Benim sizlere sormak istediğim bir soru var sizce transferden önce tekrar histeroskopi yapılıp çizik atılmasını doktora önereyim mi daha önceki Ekim ayında yapılmıştı ,yoksa transfer hazırlıklarına direk başlamalimiyim
Umarım herşey sorunsuz ilerlerÇok şükür geçen adetle gittiğimde 1 yumurta çatlamamış kist olmuştu şimdi onun geçmesini bekliyorum önümüzdeki hafta bakılacak eğer geçmemişse kısa protokol bir baskılama yapılacak yada aspire edilerek alınacak ve adetle başlanacak sanırım yumurta görülürse tabi
Bende emin olamadım ilk transferde kimyasal oldu ikincide hiç tutunmadı o nedenle bende kararsız kaldım doktorumun bir önerisi henüz yok 15 gün sonra gittiğimde ben sorayım diyorum serum yapacağız bu transferde demişti dün söylüyorum ne serumu diyorGunaydin canim,
Benim bildigime gore bir grup doktorlar, cizik atilinca rahim icinde o acik yarayi tamir icin ektra bir hareketlenme olustuguna ve vucudun buyume faktorleri ve hormonlari salgiladigina; ayrica rahmin implantasyonda faydali olacak ve cizik atilmadigi zaman aktive olmayan bazi genleri aktive ettigine inaniyorlar.
Genellikle iyi bir embryo transfer edilse dahi basarisiz denemeleri ve aciklanamayan sebepleri olan tup bebek hastalarina sonraki denemelerinde tavsiye ediliyor.
Kendi durumua gore karar vermene yardimci olur belki...
Kafanı karıştırmak istemem ama ben iki transferimde de öncesinde histereskopi oldum çizik atıldı ve tutmadı. Boşuna rahme zarar vermenin bi anlamı yok bence tutacak olursa tutuyor zaten.Bende emin olamadım ilk transferde kimyasal oldu ikincide hiç tutunmadı o nedenle bende kararsız kaldım doktorumun bir önerisi henüz yok 15 gün sonra gittiğimde ben sorayım diyorum serum yapacağız bu transferde demişti dün söylüyorum ne serumu diyorneredeyse taze transfer yapılacaktı ben hatırlatıp durdurdum
Evet güzelim bende öyle düşünüyorum yinede sizin görüşlerinizi almak istedim akupunktura da gidiyorum etkisi olacağını umuyorum olan ise de yapacak birşey yok inşallah bir aksilik olmaz ise Mayıs sonunda transfer olacakKafanı karıştırmak istemem ama ben iki transferimde de öncesinde histereskopi oldum çizik atıldı ve tutmadı. Boşuna rahme zarar vermenin bi anlamı yok bence tutacak olursa tutuyor zaten.
İyi haberlerini bekliyorum.Evet güzelim bende öyle düşünüyorum yinede sizin görüşlerinizi almak istedim akupunktura da gidiyorum etkisi olacağını umuyorum olan ise de yapacak birşey yok inşallah bir aksilik olmaz ise Mayıs sonunda transfer olacak
Bende emin olamadım ilk transferde kimyasal oldu ikincide hiç tutunmadı o nedenle bende kararsız kaldım doktorumun bir önerisi henüz yok 15 gün sonra gittiğimde ben sorayım diyorum serum yapacağız bu transferde demişti dün söylüyorum ne serumu diyorneredeyse taze transfer yapılacaktı ben hatırlatıp durdurdum
Hastaneden aradılar 7 si de dollenmis cuma günü gelisimi iyi olanlar dondurulacakmis umarım 3 tanesi sağlıklı olur benden şimdilik bu kadar
HosgeldinizMerhaba kendi aranızda bir grup olarak yazışma yapıyor iseniz ben yazmak istemem. 40 yaşından sonra anne olmak isteyen arkadaşların bir arada olduğu bir grup olduğunuz için bende aranıza katılmak istedim.
Bana da çizik atılmıştı 2 en iyi kalite 5.gün embriyo tutmadı.2 denememdi. Şimdi 3.deneme için ngs yaptırıcaz.ilk opu oldu 2.opu ile havuz a gidiyoruz. Ama bu bir yöntem ve ben de olmadı sende olabilir doktoruna sormanda fayda var..Gunaydin canim,
Benim bildigime gore bir grup doktorlar, cizik atilinca rahim icinde o acik yarayi tamir icin ektra bir hareketlenme olustuguna ve vucudun buyume faktorleri ve hormonlari salgiladigina; ayrica rahmin implantasyonda faydali olacak ve cizik atilmadigi zaman aktive olmayan bazi genleri aktive ettigine inaniyorlar.
Genellikle iyi bir embryo transfer edilse dahi basarisiz denemeleri ve aciklanamayan sebepleri olan tup bebek hastalarina sonraki denemelerinde tavsiye ediliyor.
Kendi durumua gore karar vermene yardimci olur belki...
Merhaba kendi aranızda bir grup olarak yazışma yapıyor iseniz ben yazmak istemem. 40 yaşından sonra anne olmak isteyen arkadaşların bir arada olduğu bir grup olduğunuz için bende aranıza katılmak istedim.
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul’da olup Serbest fetal DNA testi ( free cell DNA) yaptıran var mı? Nerede kaça yaptırdınız? Sigorta karşılamıyor Ve Çok pahalı
Hastaneden aradılar 7 si de dollenmis cuma günü gelisimi iyi olanlar dondurulacakmis umarım 3 tanesi sağlıklı olur benden şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?