Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende öyle düşünmüştüm sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi
Çok şükür geçen adetle gittiğimde 1 yumurta çatlamamış kist olmuştu şimdi onun geçmesini bekliyorum önümüzdeki hafta bakılacak eğer geçmemişse kısa protokol bir baskılama yapılacak yada aspire edilerek alınacak ve adetle başlanacak sanırım yumurta görülürse tabi

Merhaba arkadaşlar Ben bir kez anne oldum oğlum 20 yaşında ikinci kez aşık oldum ve evlendim. Eşimin ilk evliliği ve tekrar anne olmak istiyorum. benim yaşım 44 tek bir yumurtam varmış bir tüp bebek merkezinde kistleşmiş dediler. Adetlerim zaten düzensiz son zamanlarda ilaçsız adet bile olamadım ve ailemde erken menapoz var. Centrum da tedavi gördüm toplandığında yumurtamın içi boş dediler. Çok ağladım. Bu sırada da hep sizlerin değişik forumlardaki yorumlarını okudum. Benimle aynı durumda olan ve olmayan tüm bayanlara Allah sağlık şifa ve dilediklerini versin diye dua ediyorum. Yakın zamanda ilaçla adet gördüm. İkinci günü gittiğimde bir iki yumurta var dedi İnşallah yanlış görmemiştir Recai Hoca. Ama korkuyorum. Şİmdi menapur iğne başladılar. Aynı zamanda PRP ile ilgili araştırma yaparken Timur Gürgan hakkında araştırma yaptım ve ondan da randevu aldım. Yaşım ileri ve zamanım da yumurtam da az. BU yüzden de tüm çarelere bakıyorum. Genelde insanlar sorunlarını yazmış bilgilerini paylaşmış ama sonrasında konular hep yarım kalmış. BU yazı grubu dışında bu kadar uzun devam eden bir yazı grubu görmedim. O yüzden yazmak istedim. Ben birçok şeyi deniyorum bitkisel yarın da PRP yi görüşeceğim. Geç kaldım bir çok şeye ama bebeğime geç kalmak istemiyorum. Kafam karışık iki doktorda randevum var. Bilmiyorum derdimi anlatabildimmi. Hem çalışıyorum hemde size yazıyorum. Bana bir umut verildi o umudun peşinde koşuyorum. Benim gibi koşup mutluluğu yakalayan yok mu??? Bu yazımı bir de prp ile yumurta kalitesini arttırmaya çalışanlar ile paylaştım. Herkese sevgiler...

Gunaydin canim,
Benim bildigime gore bir grup doktorlar, cizik atilinca rahim icinde o acik yarayi tamir icin ektra bir hareketlenme olustuguna ve vucudun buyume faktorleri ve hormonlari salgiladigina; ayrica rahmin implantasyonda faydali olacak ve cizik atilmadigi zaman aktive olmayan bazi genleri aktive ettigine inaniyorlar.
Genellikle iyi bir embryo transfer edilse dahi basarisiz denemeleri ve aciklanamayan sebepleri olan tup bebek hastalarina sonraki denemelerinde tavsiye ediliyor.
Kendi durumua gore karar vermene yardimci olur belki...

Umarım herşey sorunsuz ilerler

Bende emin olamadım ilk transferde kimyasal oldu ikincide hiç tutunmadı o nedenle bende kararsız kaldım doktorumun bir önerisi henüz yok 15 gün sonra gittiğimde ben sorayım diyorum serum yapacağız bu transferde demişti dün söylüyorum ne serumu diyor neredeyse taze transfer yapılacaktı ben hatırlatıp durdurdum

Kafanı karıştırmak istemem ama ben iki transferimde de öncesinde histereskopi oldum çizik atıldı ve tutmadı. Boşuna rahme zarar vermenin bi anlamı yok bence tutacak olursa tutuyor zaten.

Kafanı karıştırmak istemem ama ben iki transferimde de öncesinde histereskopi oldum çizik atıldı ve tutmadı. Boşuna rahme zarar vermenin bi anlamı yok bence tutacak olursa tutuyor zaten.
Evet güzelim bende öyle düşünüyorum yinede sizin görüşlerinizi almak istedim akupunktura da gidiyorum etkisi olacağını umuyorum olan ise de yapacak birşey yok inşallah bir aksilik olmaz ise Mayıs sonunda transfer olacak

Haha herhalde cok hastasi var doktorun da karistirmis
Valla ben de kendim tecrube etmedim; benim dusuk sebebim belliydi. O yuzden cok da fazla birsey diyemeyecegim.
Insallah en dogru karari verirsin ve her halukarda hayirlisiyla tutar bu sefer

Merhaba kendi aranızda bir grup olarak yazışma yapıyor iseniz ben yazmak istemem. 40 yaşından sonra anne olmak isteyen arkadaşların bir arada olduğu bir grup olduğunuz için bende aranıza katılmak istedim.
HosgeldinizBen de bu grupta çok aktif sayılmam ama ne zaman bir soru sorsam sağolsun arkadaşlar ellerinden geldiğince yardım etmeye çalıştılar.Bazı arkadaşlar daha uzun süredir aktif olmaları sebebiyle birbirlerinden haberdar oldukları için daha samimi sohbetteler fakat hepimizin ortak noktası 40 li yaşlarda olmamız ve evlat hasretiyle yanmamizUzun yıllardır tedavi süreçleri dolayısıyla herkesin altın değerinde tecrübeleri var ve paylaşmak ve birbirine destek olmak gerçekten iyi geliyor.
Ne güzel yeniden aşık olmanız ve yepyeni bir baslangic.Yumurta rezerviniz düşük te olsa daha önceden doğum yaptığınız için havuz yöntemiyle şansınızın hiçte az olmadigindan eminim.Grubun ilk sayfalarını okumanızı öneririm.orda birini hatırlıyorum aynen sizin gibi 20 yaşında bir oğlu vardı ve Tüp bebekle kızına kavuştu 44 yaşında

Arkadaşlar merhaba,

İstanbul’da olup Serbest fetal DNA testi ( free cell DNA) yaptıran var mı? Nerede kaça yaptırdınız? Sigorta karşılamıyor Ve Çok pahalı

Bana da çizik atılmıştı 2 en iyi kalite 5.gün embriyo tutmadı.2 denememdi. Şimdi 3.deneme için ngs yaptırıcaz.ilk opu oldu 2.opu ile havuz a gidiyoruz. Ama bu bir yöntem ve ben de olmadı sende olabilir doktoruna sormanda fayda var..

Merhaba kendi aranızda bir grup olarak yazışma yapıyor iseniz ben yazmak istemem. 40 yaşından sonra anne olmak isteyen arkadaşların bir arada olduğu bir grup olduğunuz için bende aranıza katılmak istedim.

Hoşgeldiniz grubu biraz okuduysanız birkaç bilgili arkadaş olduğunu görmüşsünüzdür, onlara böyle bir misyon yüklemeye çalışmıyorum ama genelde birçok yöntem ile ilgili tecrübe ve bilgileri olduğu için açıkçası ben kendi adıma onların yazmalarını bekliyorum böylelikle biz de bilgilenmiş oluyoruz.
Benim ilk denemem ve çok bilgi sahibi olduğum söylenemez, prp ve dahi diğer detaylarla ilgili tecrübesi olan arkadaşlarımız mutlaka mesajınızı görünce paylaşacaklardır sizle tecrübelerini.
Tedavinizde başarılar dilerim Allah gönlünüze göre versin

Arkadaşlar merhaba,

İstanbul’da olup Serbest fetal DNA testi ( free cell DNA) yaptıran var mı? Nerede kaça yaptırdınız? Sigorta karşılamıyor Ve Çok pahalı

Merhaba canim,
Agzimdan aldin lafi desem yerinde olur. Ben de arastiriyorum su anda, kismetse haftaya yaptiracagim insallah. Sana da ogrendiklerimi iletirim. Su ana kadar uc marka ile gorustum, NiFTY 2700 TL, Verifi Prenatal 3000 TL civari, VERACITY 430-490€ arasinda panele gore degisiyor. Yarin da Harmony, Prenatest, MaterniT21plus ve Panaroma ile konusacagim.
Cok test markasi var, her birinin paneli digerinden farkli, o yuzden birebir mukayese de edilemiyor, hepsi de benim malim oburlerinden soyle iyi boyle iyi diyor. Haftaya klinigimde de teknik kisimlari ile ilgili bilgi almaya calisacagim.
Dedigim gibi, ne ogrenirsem paylasirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…