• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Buradaki forum kendi içlerine gömülmüş. Başkasına cevap dahi vermiyorlar. Anca beğenmesinler ki laf söylemek için geri dönüş yapsınlar :) İletişime geçmenin başka yolu yok.
😁 listeyi takip eden kisiyi etiketleyince yeni listeye seni kabul ediyor.
Amaan sen kendine oku istersen 🙏

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak kürtajdan 33 gün sonra regli oldum ama 3 gün sürdü normalde 5-6 gün sürerdi bunu yaşayan var mı daha sonraki regli döneminde normale döner mi ?

Merhaba, oncelikle gecmis olsun. Benim de ilk adetim kurtajdan sonra az gelmisti; sonra duzeldi.
cevabınız için teşekkürler.kürtajdan sonra rahimde yapışıklık olurmuş onuda bu siteden okuduklarımdan öğrendim aslında ondan korkuyorum mayısın 22.de memorial Semra hanımla ön görüşmem olacak onun için bazı testler istemişler bunların içinde hsg de var eğer böyle bir durum varsa sanırım orada çıkar dimi?

cevabınız için teşekkürler.kürtajdan sonra rahimde yapışıklık olurmuş onuda bu siteden okuduklarımdan öğrendim aslında ondan korkuyorum mayısın 22.de memorial Semra hanımla ön görüşmem olacak onun için bazı testler istemişler bunların içinde hsg de var eğer böyle bir durum varsa sanırım orada çıkar dimi?

Hsg de çıkar canım yapışıklık.Semra hoca hangi testleri istedi rica etsem yazabilir misin ? Ben de öngörüşmeye gitmeyi düşünüyorum .

Hsg de çıkar canım yapışıklık.Semra hoca hangi testleri istedi rica etsem yazabilir misin ? Ben de öngörüşmeye gitmeyi düşünüyorum .
Ben şişli memorialı aradım randevu oluşturulduktan sonra size mesaj geliyor standart olarak istiyorlarmış herkes ten bu testleri ;tsh,t4,prolaktin,tam kan sayımı,anti hsb,rubella Igg,amh. erkek ve kadın kan grubu,Hbsag,anti hcv,anti hiv1/2 ve hsg şimdilik bunlar

Ben şişli memorialı aradım randevu oluşturulduktan sonra size mesaj geliyor standart olarak istiyorlarmış herkes ten bu testleri ;tsh,t4,prolaktin,tam kan sayımı,anti hsb,rubella Igg,amh. erkek ve kadın kan grubu,Hbsag,anti hcv,anti hiv1/2 ve hsg şimdilik bunlar
Teşekkürler cevabınız için.

Illa ki olacak diye bir sart yok canim; benim kurtajdan sonra cok sukur hicbir sorunum olmadi. Fakat tabi olabiliyor da... insallah sende boyle bir durum olmaz; olursa da HSG bunun gibi sorunlari gorebilmek ve bazilarini test sirasinda giderebilmek icin. Icini ferah tutmaya calis, stres her seyin sebebi olabiliyor unutma... 🙏🙏🙏

Hsg de hepsi çıkar canım ama stress yapma kürtaj sonrası beynine cok az oldu sonra düzeldi

Geçmiş olsun mevlam birdaha yasatmasın hiçkimseye. Rahim filminde cıkıyor mutlaka ceketirin.benim olmustu tamamen yapısmış tı. Şimdi iyiyim. Film çektirecekseniz ecomar rı tavsiye ederim. 2 hafta önce orda cektirdim anestezi olmadan. 6 saatlik yoldan gittim orda cektirmeye. Histerskobi oldum öyle acıldı Yücel bey yaptı lazerle. Tekrar gecmiş olsun

bana Da kürtaj demedi, bugün gittim, kanamaya rağmen keseyi atmışsın ama dedi, rahim kalın, ne içebilirim. Ödem atıcı şeyler nasıl olur? Sonra yine kontrol, Umarım güzel haberlerde buluşuruz burada

Geçmiş olsun mevlam birdaha yasatmasın hiçkimseye. Rahim filminde cıkıyor mutlaka ceketirin.benim olmustu tamamen yapısmış tı. Şimdi iyiyim. Film çektirecekseniz ecomar rı tavsiye ederim. 2 hafta önce orda cektirdim anestezi olmadan. 6 saatlik yoldan gittim orda cektirmeye. Histerskobi oldum öyle acıldı Yücel bey yaptı lazerle. Tekrar gecmiş olsun
evet arkadaşımda echomar da olmuş hiç ağrı hissetmemiş bende orayı düşünüyorum.

Back