- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #66.301
Acaba havuzla yumurta biriktirip sonrami ameliyat olsan, yani en azindan rezerv etkilenmeden toplayabildigin kadar yumurta toplarsin,yani bu kistlerin hamilelikte zarari varmi ki, Allah hakkinda hayırlısını versin, senin için ne iyi olacaksa o kararı aldirsin canimYumurta kalitesi için yazdı ama daha önce ameliyat şart gibi bişey de dedi yani kistleri almak çok riskli olduğu için almadan denemeye karar verdi ama daha önce söylediği de aklımı karıştırdı
Ne tarz vitaminler acabsBen de doktora gittim Canım vitamin yazdı .Çikolata kistlerim büyük önce ameliyat öneriyorum dedi ben de olamam rezervim iyice biter dedim o da bir ay sonra bakalım vitaminleri kullandıktan sonra diye söyledi
Çok sağol canım hayırlısı olsunAcaba havuzla yumurta biriktirip sonrami ameliyat olsan, yani en azindan rezerv etkilenmeden toplayabildigin kadar yumurta toplarsin,yani bu kistlerin hamilelikte zarari varmi ki, Allah hakkinda hayırlısını versin, senin için ne iyi olacaksa o kararı aldirsin canim
Benimde geçen ay ki toplamada gonalf ve menopur kullandirdi bu ay gonalf ve merional kullanıyorum aynı doktor her ay farklı yöntem bile tercih edebiliyor doktorla konuşacağım ngs için bakalım ne diyecekNormal merak etmeyin her yönden garantiye almışlar tedavinizi hem sayı hem de kaliteli yumurta alabilmek için. Hepsi aynı amaca hizmet eden ilaçlar olmasına karşın farklı yöntemle yumurta büyütür. Mesela GonalF de sayı daha fazla olurken menagon ya da menapurla kalitenin biraz daha önde olduğu yönünde makaleler var.Klomeni ise ne olur olmaz yardımcısı olarak düşünün
Vitamin d biesteron yazmışNe tarz vitaminler acabs
Normal de önce yumurta biriktirip sonra kistleri tedavi edildikten sonra transfer oluyor ama acaba yumurta kalitesini etkileyecek kadar çok veya büyük olabilir mi kistlerNe tarz vitaminler acabs
Arkadaşlar ngs yaptırabilmek için en az kaç embriyo olması gerekir sizce
Anladım canım ama gidenlerden sağlıklı dönen çok az oluyormuş o nedenle en azından 2 tane dönebilmesi için kaç embriyo göndermek gerekirKaliteli bir tane bile besinci gune giden varsa yaptiriliyor canim. Kac tane besinci gune gelecek tabi bilemiyoruz, her seferinde bekliyoruz... Benim toplanan folikullerimin ortalama 40% ‘i kadari besinci gune gitmisti.
Bunlar benim de çok sorduğum sorular.Yeni tedaviye başlayalı malumAnladım canım ama gidenlerden sağlıklı dönen çok az oluyormuş o nedenle en azından 2 tane dönebilmesi için kaç embriyo göndermek gerekir
Cok şanslısınız bir opuda işlemleriniz bitiyor yani 7 blast ta tutunmadı mı? Benim henüz 2 embriyo donduruldu şu an ikinci opu tedavisindeyim eğer çok biriktirmek gerekiyorsa ngs olmadan bu toplamadan sonra transfer yaptırmak istiyorum 5 tane gönderip hiç biri uygun görülmez ise düşündüğüm için 10 embriyo biriktirmek için çok kere opu olmak gerekiyor açıkçası bu nedenle sordum 5 embriyo dan sağlıklı dönme ihtimali çok mu azBunlar benim de çok sorduğum sorular.Yeni tedaviye başlayalı malumBir önceki NGS siz tedavimde 10 tane toplandı 9 u sağlıklı döllendi 7 si blast olabilmişti. Şimdi ne olur bilinmez dün 9 folikul le başladık Allahın izniyle.İnşallah artar ve en az 4 tane falan genetiği gonderebiliriz.Yolum çok uzun daha Rahimle ugrasacaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve emeklerimiz boşa gitmesin dilerim
7 blast in 2 si taze transferde düşukle sonuçlandı diğer 2 si dondurulmuşlar negatif.önceki merkezde 3 tane daha kaldi dondurulmus embriyom ama dedigim gibi genetik tarama yapilmamisti.Merkez değiştirince doktorum yeni ve genetik taramalı tedavi önerdi.Rahim sorunu da olduğu için enazindan embriyolardan emin olabilmek adina kabul ettim.Başladık dün. Bilemiyorum doğru mu yaptimCok şanslısınız bir opuda işlemleriniz bitiyor yani 7 blast ta tutunmadı mı? Benim henüz 2 embriyo donduruldu şu an ikinci opu tedavisindeyim eğer çok biriktirmek gerekiyorsa ngs olmadan bu toplamadan sonra transfer yaptırmak istiyorum 5 tane gönderip hiç biri uygun görülmez ise düşündüğüm için 10 embriyo biriktirmek için çok kere opu olmak gerekiyor açıkçası bu nedenle sordum 5 embriyo dan sağlıklı dönme ihtimali çok mu az
7 blast in 2 si taze transferde düşukle sonuçlandı diğer 2 si dondurulmuşlar negatif.önceki merkezde 3 tane daha kaldi dondurulmus embriyom ama dedigim gibi genetik tarama yapilmamisti.Merkez değiştirince doktorum yeni ve genetik taramalı tedavi önerdi.Rahim sorunu da olduğu için enazindan embriyolardan emin olabilmek adina kabul ettim.Başladık dün. Bilemiyorum doğru mu yaptimO 3 tanesi ne olacak hiç bilmiyorum.Umarim ihtiyaç olmaz Ben tedavi sürecimden bahsederim sizinde fikriniz olur böylelikle.Cuma kontrolum var bakalım.
Size de iyi şanslar dilerim.Hakkımızda hayırlısı insallahCok şanslısınız bir opuda işlemleriniz bitiyor yani 7 blast ta tutunmadı mı? Benim henüz 2 embriyo donduruldu şu an ikinci opu tedavisindeyim eğer çok biriktirmek gerekiyorsa ngs olmadan bu toplamadan sonra transfer yaptırmak istiyorum 5 tane gönderip hiç biri uygun görülmez ise düşündüğüm için 10 embriyo biriktirmek için çok kere opu olmak gerekiyor açıkçası bu nedenle sordum 5 embriyo dan sağlıklı dönme ihtimali çok mu az
Umarım öyle olur. Benimde 3.denemem olacak 2 transferde taze oldu 3.de havuz yapalım dedi geçen ay 2 tane doldurduk bu ay igneleri mi kullanıyorum kaç tane olacak bekleyip göreceğiz. Doktorum ngs yi gerekli görmüyor bekleyip göreceğizSize de iyi şanslar dilerim.Hakkımızda hayırlısı insallah
Anladım canım ama gidenlerden sağlıklı dönen çok az oluyormuş o nedenle en azından 2 tane dönebilmesi için kaç embriyo göndermek gerekir
Arkadaşımız çok güzel açıklamış.korkutulduğu kadar degil %50 diyebiliriz.hatta hiç ngs li tedavi olmayan arkadaşım zorlukla korkarak karar verdigi 5. Denemesinde 2 embriyo ngs.ye göndermisti.ikiside sağlıklı geldi, sonuç ikizleri olduCok şanslısınız bir opuda işlemleriniz bitiyor yani 7 blast ta tutunmadı mı? Benim henüz 2 embriyo donduruldu şu an ikinci opu tedavisindeyim eğer çok biriktirmek gerekiyorsa ngs olmadan bu toplamadan sonra transfer yaptırmak istiyorum 5 tane gönderip hiç biri uygun görülmez ise düşündüğüm için 10 embriyo biriktirmek için çok kere opu olmak gerekiyor açıkçası bu nedenle sordum 5 embriyo dan sağlıklı dönme ihtimali çok mu az
Daha önceki tedavilerimde 5.gune kadar beklemeden transfer yapıldı iki tane 3.gun donmuş var muhtemelen haftaya çarşamba opu olur tahminimce yine 2 tane sağlıklı embriyo olur bunları en azından göndersem çok iyi olacak tabi önce doktoru ikna etmem lazım ngs olmadan transfer olsun istemiyorum pazartesi günü doktorla konuşacağım gelişmeleri yazarım, hepinize teşekkür ederim sayenizde daha emin adımlarla bu yolda ilerliyorumArkadaşımız çok güzel açıklamış.korkutulduğu kadar degil %50 diyebiliriz.hatta hiç ngs li tedavi olmayan arkadaşım zorlukla korkarak karar verdigi 5. Denemesinde 2 embriyo ngs.ye göndermisti.ikiside sağlıklı geldi, sonuç ikizleri oldubu arkadaşım son tedavide 6-7 ay egricayirın ampul arı sütünü içti.cok iyi geldi ona.bana sormustu ari sütünü bende tavsiye ettim faydalı olacağını.ama ona benden de iyi geldi
Allahın hikmetinden sual olmaz Rabbim istedikten sonra ben bile anne olmusumHz. İbrahimin duası var ya dua listesine katilmistım.normalde pek okumamıstım ama o dua türkçesi cok etkileyici.onunda cok yaşlıyken çocugu olmuş.
Tunsercim söylendiği kadar imkansiz degil hatta %50 sans var gönderdiklerinin.
ins. ikinizinde tedavisi gönlunüzce gecer
Hz İbrahimim duası " Rabbi hebli mines salihin" bunu mu okudunuz??Arkadaşımız çok güzel açıklamış.korkutulduğu kadar degil %50 diyebiliriz.hatta hiç ngs li tedavi olmayan arkadaşım zorlukla korkarak karar verdigi 5. Denemesinde 2 embriyo ngs.ye göndermisti.ikiside sağlıklı geldi, sonuç ikizleri oldubu arkadaşım son tedavide 6-7 ay egricayirın ampul arı sütünü içti.cok iyi geldi ona.bana sormustu ari sütünü bende tavsiye ettim faydalı olacağını.ama ona benden de iyi geldi
Allahın hikmetinden sual olmaz Rabbim istedikten sonra ben bile anne olmusumHz. İbrahimin duası var ya dua listesine katilmistım.normalde pek okumamıstım ama o dua türkçesi cok etkileyici.onunda cok yaşlıyken çocugu olmuş.
Tunsercim söylendiği kadar imkansiz degil hatta %50 sans var gönderdiklerinin.
ins. ikinizinde tedavisi gönlunüzce gecer
Evet de buradaki forum sayfası var Hz. İbrahim in duası evlat edinmek icin okuyoruz diye oradan okumustum :)Hz İbrahimim duası " Rabbi hebli mines salihin" bunu mu okudunuz??
Buradaki forum kendi içlerine gömülmüş. Başkasına cevap dahi vermiyorlar. Anca beğenmesinler ki laf söylemek için geri dönüş yapsınlar :) İletişime geçmenin başka yolu yok.Evet de buradaki forum sayfası var Hz. İbrahim in duası evlat edinmek icin okuyoruz diye oradan okumustum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?