- 31 Ağustos 2018
- 204
- 201
- 23
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #66.081
Ben incir ve havuç kürü yaptım iki kür bitirdim. Yaptığınız çay gebeliktr zararlı mı ona bakın. Ben bu işlerde acemiyim açıkçası.Feraye 35 merhaba ben de 43 yaşında yım 1 kızım var. İkinci çocuk için doktora gittim Amh 0.1 fsh 17.70 estradiol 32 çıktı senin yumurta rezervleri az kalite düşük dedi. Benim ısrarı la tüp bebekte tedavisi için estrofem verdi. 2 gün kullandım 2 gün sora Dr aradı ve ben bu amh değeri ile tedavi etmek istemiyorum dedi para ve zaman kaybı olur senin içinde dedi. Ben de henüz başka bir doktora gitmedim. Erken menopaza yaklaşmasın dedi. Adet görüyorum aslında. Benim de bir umudum olabilir mi acaba kızım kardeş çok istiyor kendimi çok çaresiz hissediyorum. İstanbuldayım ben de öneriniz var mı. Birde hayıt tohumu ve testler dişli aslan pençesi içiyorum çörek otu yağı ile. Acaba Omega arı sütü aynı anda içilebilir mi bilgin iz varmı. Yardım edin lütfen önerilerinize ihtiyacım var.
bende suydum canim elma yagini ama cesaret edemedim assagidan oluncaamin canım inşAllah,hepimiz sağlıkla sağlıklı evlatlarımıza kavuşalımbir de enfeksiyondan şüpheleniyorsan acı elma yağı da çözüm oluyormuş,bi araştır istersen,bu sayfada da yapanlar var,baya temizliyormuş içeri tarafı,tamponla aşağı taraftan koyarak yapılıyor,yapmadım ama okudum aklında olsun
Aynen bende, ama bu günlük pedler varya, onlara damlatiyorlarmis, mantikli geldi bana, onu yapmayı düşünüyorumbende suydum canim elma yagini ama cesaret edemedim assagidan olunca
Canim nasılsın, durumda değişiklik var mi,Canım çok teşekkür ederim,gerçekten zor bir süreç,tüm psikolojim alt üst olduBeta hcg artışı da devam ettiği için kendiliğimden küretaja girmek de istemiyorum,bekliyorum böyle Keseyi gören her doktor çok düzensiz diyor zaten..Allah’tan hayırlısını diliyorum artık
Canım beta hcg artışım devam ediyor,dün 11337 olmuş,İstanbul’la görüştüm hafta sonu perinatologda detaylı ultrason yaptırıp raporu onlara göndermemi söylediler,6.haftanın da son günü oluyor artık,sanırım o gün belli olur herşey.4/5 gündür de hiç ultrasona girmedim,artık her defasında aynı şeyi duymaya psikolojim de dayanmıyor.Bugün son gittiğim bayan doktor aradı bir gelişme var mı diye,en son kese bozuktu dedim,kese hala bozuksa artık düzelme olmaz,bir an önce küretaj olsanız iyi olur dedi.Kalbim de az da olsa kalan umut,onun söylediğiyle tamamen bitti.Canim nasılsın, durumda değişiklik var mi,
Kizlar bir saat once birden sakir sakir kanama basladi. Hic agrim yok ama bir pedi doldurdum. Hastaneye gittim ultrasona baktiramadim ama progesteron igne yaptirabildim zar zor. Illa dusuk mudur her kanama? Cok korkuyorum... ne olur dua edin bana...
bende suydum canim elma yagini ama cesaret edemedim assagidan olunca
Rezerve herhangi bir gün bakıyorlar canım,ben adetten 10 gün sonra falan yaptırmıştım ama kötü bile çıksa moralini bozma tekrar başka bir yerde yaptır,bi doktor bana kanın bekleme süresinden dolayı en çok hata yapılan testlerden demişti AMH için.Benimki de çok kötü zaten 0,221...Çok teşekkür ederim. Adetim bitti. Yenisinde baktırayım. Hastanede yumurta rezervi bakıyor musunuz dedim. Adetin 3. Günü gel dedi doktor. İnternetten okuduğuma göre herhangi bir günde kan verip oluyormuş. Hangisi doğru bilginiz var mı ?
Canım ya çok üzüldüm,geçmiş olsun,tüm dualarım seninle tüm kalbimleRabbim seni ve bebeğini korusun.Ben bu gebelik bozulmasını araştırmaktan beynim döndü,kanamaya rağmen gebeliği devam eden çok ama çok fazla kişi var.Lütfen kalbini ferah tut,tüm dualarımız seninle...
Hayıt tohumu ile Aslan pençesini bende kullanmıştım,FSH ı 3’e düşürmüştüm o ikisiyle,hamile kaldığım ayda kullanmıştım ama bitkilerden olduğunu düşünmüyorum,tabi önemli olan rezerv zaten.Bir de size tavsiyem rezerv sorununuz varken asla çörekotu kürleri kullanmayın,kalan yumurtalarınız da boşa gider,bir de kist yapıyor o,kesinlikle önermem..Feraye 35 merhaba ben de 43 yaşında yım 1 kızım var. İkinci çocuk için doktora gittim Amh 0.1 fsh 17.70 estradiol 32 çıktı senin yumurta rezervleri az kalite düşük dedi. Benim ısrarı la tüp bebekte tedavisi için estrofem verdi. 2 gün kullandım 2 gün sora Dr aradı ve ben bu amh değeri ile tedavi etmek istemiyorum dedi para ve zaman kaybı olur senin içinde dedi. Ben de henüz başka bir doktora gitmedim. Erken menopaza yaklaşmasın dedi. Adet görüyorum aslında. Benim de bir umudum olabilir mi acaba kızım kardeş çok istiyor kendimi çok çaresiz hissediyorum. İstanbuldayım ben de öneriniz var mı. Birde hayıt tohumu ve testler dişli aslan pençesi içiyorum çörek otu yağı ile. Acaba Omega arı sütü aynı anda içilebilir mi bilgin iz varmı. Yardım edin lütfen önerilerinize ihtiyacım var.
Asla öyle düşünme canım,onlar bize tahminimizden çok daha sıkı tutunuyor.En yakın örnek benim,2 haftadır beni muayene eden her doktor 1/2 güne düşer diyor,hatta bugün bi doktor aradı beni düşmedi mi hala dediSagol canim ya, kaynar sular indi kafamdan asagiya. Durup dururken hicbir sey yokken...
Insallah dedigin gibidir. Doktor da oyle soyledi; ama iste kalbini duymadigim icin hala titriyorum.
Hayir hayir hayir, korkma arkadaşım her kanama düşük degil, sana hemen en yakin arkadaşımı anlatayimm, şakır şakır, avuç la diye anlattigi kanamalari oldu, simdi doğuma gün sayıyor, cok örnek var boyle ama neden ultrasonla baktırmadınKizlar bir saat once birden sakir sakir kanama basladi. Hic agrim yok ama bir pedi doldurdum. Hastaneye gittim ultrasona baktiramadim ama progesteron igne yaptirabildim zar zor. Illa dusuk mudur her kanama? Cok korkuyorum... ne olur dua edin bana...
Bebek hic görünmedimi daha, artisin da cok güzel, bir umut var hala bende ya, ablam bos gebelik yaşadı, artisi da duzensizdi canimCanım beta hcg artışım devam ediyor,dün 11337 olmuş,İstanbul’la görüştüm hafta sonu perinatologda detaylı ultrason yaptırıp raporu onlara göndermemi söylediler,6.haftanın da son günü oluyor artık,sanırım o gün belli olur herşey.4/5 gündür de hiç ultrasona girmedim,artık her defasında aynı şeyi duymaya psikolojim de dayanmıyor.Bugün son gittiğim bayan doktor aradı bir gelişme var mı diye,en son kese bozuktu dedim,kese hala bozuksa artık düzelme olmaz,bir an önce küretaj olsanız iyi olur dedi.Kalbim de az da olsa kalan umut,onun söylediğiyle tamamen bitti.Beta hcg artışı için de acaba boş gebelik de ondan mı artmaya devam ediyor diyorum.
En son geçen hafta çarşamba girdiğim ultrason da kadın 2/3 mm CRL ye benzer bi oluşum var dedi ama kese düzensiz olunca iyi göremedi canım.Ben de ondan Sonra bir daha vajinal yaptırmadım artık sinirlerim bozuldu,karından baktırdım kesenin durumuna hep.Cuma günü o kadına da gideceğim tekrar ama o doktor beni bugün aradı kese düzeldi mi diye,düzelmedi deyince artık kürtaj yapmak lazım,ben düşmüştür sanıyordum dedi.Bebek hic görünmedimi daha, artisin da cok güzel, bir umut var hala bende ya, ablam bos gebelik yaşadı, artisi da duzensizdi canim
Peki ne yaptuzaten bunlara bakınca dr yumurta olmayincada olmaz diyip uğraşma diyorlar en azından benim böyle oldu en son gittim dr e2 bakinca olmaz dedi boşa ugrasma canına parana yazık dedi
Peki ne yaptınız. Tüp bebeği denediniz mizaten bunlara bakınca dr yumurta olmayincada olmaz diyip uğraşma diyorlar en azından benim böyle oldu en son gittim dr e2 bakinca olmaz dedi boşa ugrasma canına parana yazık dedi
Benim hikaye biraz uzun ve karmaşık.PRP işlemi yaptırmıştım,tam tüp bebeğe başlayacağımız adette hamile olduğumu öğrendim,ama sağlıksız şu anda,her an düşük bekliyorum,mutluluğum çok sürmedi ne yazık kiPeki ne yaptu
Peki ne yaptınız. Tüp bebeği denediniz mi
Hayir hayir hayir, korkma arkadaşım her kanama düşük degil, sana hemen en yakin arkadaşımı anlatayimm, şakır şakır, avuç la diye anlattigi kanamalari oldu, simdi doğuma gün sayıyor, cok örnek var boyle ama neden ultrasonla baktırmadın
Hayir hayir hayir, korkma arkadaşım her kanama düşük degil, sana hemen en yakin arkadaşımı anlatayimm, şakır şakır, avuç la diye anlattigi kanamalari oldu, simdi doğuma gün sayıyor, cok örnek var boyle ama neden ultrasonla baktırmadın
Kizlar bir saat once birden sakir sakir kanama basladi. Hic agrim yok ama bir pedi doldurdum. Hastaneye gittim ultrasona baktiramadim ama progesteron igne yaptirabildim zar zor. Illa dusuk mudur her kanama? Cok korkuyorum... ne olur dua edin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?