Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben incir ve havuç kürü yaptım iki kür bitirdim. Yaptığınız çay gebeliktr zararlı mı ona bakın. Ben bu işlerde acemiyim açıkçası.

bende suydum canim elma yagini ama cesaret edemedim assagidan olunca

Canim nasılsın, durumda değişiklik var mi,

Kizlar bir saat once birden sakir sakir kanama basladi. Hic agrim yok ama bir pedi doldurdum. Hastaneye gittim ultrasona baktiramadim ama progesteron igne yaptirabildim zar zor. Illa dusuk mudur her kanama? Cok korkuyorum... ne olur dua edin bana...

Canim nasılsın, durumda değişiklik var mi,
Canım beta hcg artışım devam ediyor,dün 11337 olmuş,İstanbul’la görüştüm hafta sonu perinatologda detaylı ultrason yaptırıp raporu onlara göndermemi söylediler,6.haftanın da son günü oluyor artık,sanırım o gün belli olur herşey.4/5 gündür de hiç ultrasona girmedim,artık her defasında aynı şeyi duymaya psikolojim de dayanmıyor.Bugün son gittiğim bayan doktor aradı bir gelişme var mı diye,en son kese bozuktu dedim,kese hala bozuksa artık düzelme olmaz,bir an önce küretaj olsanız iyi olur dedi.Kalbim de az da olsa kalan umut,onun söylediğiyle tamamen bitti. Beta hcg artışı için de acaba boş gebelik de ondan mı artmaya devam ediyor diyorum.

Kizlar bir saat once birden sakir sakir kanama basladi. Hic agrim yok ama bir pedi doldurdum. Hastaneye gittim ultrasona baktiramadim ama progesteron igne yaptirabildim zar zor. Illa dusuk mudur her kanama? Cok korkuyorum... ne olur dua edin bana...

Canım ya çok üzüldüm,geçmiş olsun,tüm dualarım seninle tüm kalbimleRabbim seni ve bebeğini korusun.Ben bu gebelik bozulmasını araştırmaktan beynim döndü,kanamaya rağmen gebeliği devam eden çok ama çok fazla kişi var.Lütfen kalbini ferah tut,tüm dualarımız seninle...

Rezerve herhangi bir gün bakıyorlar canım,ben adetten 10 gün sonra falan yaptırmıştım ama kötü bile çıksa moralini bozma tekrar başka bir yerde yaptır,bi doktor bana kanın bekleme süresinden dolayı en çok hata yapılan testlerden demişti AMH için.Benimki de çok kötü zaten 0,221...

Sagol canim ya, kaynar sular indi kafamdan asagiya. Durup dururken hicbir sey yokken...
Insallah dedigin gibidir. Doktor da oyle soyledi; ama iste kalbini duymadigim icin hala titriyorum.

Hayıt tohumu ile Aslan pençesini bende kullanmıştım,FSH ı 3’e düşürmüştüm o ikisiyle,hamile kaldığım ayda kullanmıştım ama bitkilerden olduğunu düşünmüyorum,tabi önemli olan rezerv zaten.Bir de size tavsiyem rezerv sorununuz varken asla çörekotu kürleri kullanmayın,kalan yumurtalarınız da boşa gider,bir de kist yapıyor o,kesinlikle önermem..

Sagol canim ya, kaynar sular indi kafamdan asagiya. Durup dururken hicbir sey yokken...
Insallah dedigin gibidir. Doktor da oyle soyledi; ama iste kalbini duymadigim icin hala titriyorum.
Asla öyle düşünme canım,onlar bize tahminimizden çok daha sıkı tutunuyor.En yakın örnek benim,2 haftadır beni muayene eden her doktor 1/2 güne düşer diyor,hatta bugün bi doktor aradı beni düşmedi mi hala dedi Kalbini ferah tut.Allah ikinizi de korusun,hiçbirşey olmayacak ben inanıyorum,yüzlerce mesaj okudum belki kanama yapıp sağlıklı devam eden..

Hayir hayir hayir, korkma arkadaşım her kanama düşük degil, sana hemen en yakin arkadaşımı anlatayimm, şakır şakır, avuç la diye anlattigi kanamalari oldu, simdi doğuma gün sayıyor, cok örnek var boyle ama neden ultrasonla baktırmadın

Bebek hic görünmedimi daha, artisin da cok güzel, bir umut var hala bende ya, ablam bos gebelik yaşadı, artisi da duzensizdi canim

Bebek hic görünmedimi daha, artisin da cok güzel, bir umut var hala bende ya, ablam bos gebelik yaşadı, artisi da duzensizdi canim
En son geçen hafta çarşamba girdiğim ultrason da kadın 2/3 mm CRL ye benzer bi oluşum var dedi ama kese düzensiz olunca iyi göremedi canım.Ben de ondan Sonra bir daha vajinal yaptırmadım artık sinirlerim bozuldu,karından baktırdım kesenin durumuna hep.Cuma günü o kadına da gideceğim tekrar ama o doktor beni bugün aradı kese düzeldi mi diye,düzelmedi deyince artık kürtaj yapmak lazım,ben düşmüştür sanıyordum dedi. Ablanın değerleri nasıldı canım,az mı artıyordu,yoksa inip çıkıyor muydu,bir de farklı bir belirtisi var mıydı ?

zaten bunlara bakınca dr yumurta olmayincada olmaz diyip uğraşma diyorlar en azından benim böyle oldu en son gittim dr e2 bakinca olmaz dedi boşa ugrasma canına parana yazık dedi
Peki ne yaptu
zaten bunlara bakınca dr yumurta olmayincada olmaz diyip uğraşma diyorlar en azından benim böyle oldu en son gittim dr e2 bakinca olmaz dedi boşa ugrasma canına parana yazık dedi
Peki ne yaptınız. Tüp bebeği denediniz mi

Bakmiyorlar canim ya burasi bildiginiz gibi degil. Acile gittim randevunuz yoksa alamayiz dediler; ben anlamadim bunlarin sistemini anasini satayim. Acilde ne randevusu?
Ultrasona da bakamayiz oyle hemen randevu yapmak lazim dedi. Zar zor yalvar yakar proluton igneyi yaptirdim ona sukrediyorum...

Ay nolur benimki de oyle olsun insallah valla hic gucum kalmadi

Olumlu düşünmeye çalış canım korkma dua et
Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…