Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Umuyorum ki daha fazla sayi ve iyi kaliteye ulasilir.sizi hatirliyorum yazdiklarinizdan .igneci eve geliyordu hafizam beni yaniltmiyordur umarim:) umarim bolca ve kaliteli yumurtalariniz olusur..

Doğru hatırlıyorsunuz İğne meselesini kendim çözemedim, iğneciye devam
Teşekkür ederim.. Hepimiz iyi haberlerimizi paylaşırız inşallah

Doğru hatırlıyorsunuz ☺ İğne meselesini kendim çözemedim, iğneciye devam
Teşekkür ederim.. Hepimiz iyi haberlerimizi paylaşırız inşallah
Ben de kan aldirirken bayilan biri olarak kendimi asarak gobekten igneleri yapiyorum.humotrope icin insulin ignesi kullaniyorum.daha ince olunca daha rahat kullanimi bana gore.merional ve fostimon icin ise kahverengi uc yerine yine daha ince bir igne kullaniyorum.ilaclari hangi eczaneden almistiniz?

2 2be
Eğer doktorunuz bunları verdiyse ona uyun o zaman belki yaptığı uygulamayla bağlantılıdır. Sonuçta doktor sizin metabolizmanızı daha iyi analiz etmiştir. Benim verdiklerim genelleme olarak işe yarayanlar. Gonamax ı belki Betain
ve L-Sistein için vermiştir yani antioksidan odaklı. Ama bu da biraz tartışmalı bilimsel kaynaklarda bilemiyorum. OMEPA q10 günde 2 kez de alabilirsiniz sakıncası yok.Hatta yüksek doz ubiquinol iyi de olabilir.Şahsi fikrim hücre yapısını da düşününce gonamax ın yetersiz olduğu yönünde ama sonuçta doktor da değilim. Bülent bey bilimsel olarak tam kanıtlanmamış bazı tedavi yöntemlerini test eden bir doktor.Bunların dışında takviye yapmanız kilo aldırmaktan öteye geçmez zaten ..

Bulent hoca tabi ki bu ilaclari bir bildigi vardir olarak hic sorgulamadan kullandim ama biosteron icin biraz kafam karisik.prp sonrasi kontrole gittigimde soracagim kendilerine biosteron konusunu.takviye olarak aldigim ari sutu polen karisimi kullandim baska da bir takviye almadim.diger alinan ilaclarla etkilesimde sikinti olmasin diye.bir de Hurbolism adinda cin tibbinda kullanilan bir takviye duydum.kullanan ya da duyanvar mi acaba?

Zeynep Eczanesinden aldım. Onların verdiği iğne uçlarını kullanıyorum, daha başka çeşitleri var mı bilmiyorum.. Siz hangi eczaneden alıyorsunuz? Hastanenin yönlendirdiklerinden biri mi?
Bir arkadaşım kendi yapmıştı hep iğneleri, ilk haftanın sonunda göbeği mosmor olmuştu yapacak yer kalmamıştı, biraz da o yüzden korkuyorum.

Merhaba; Sizin yumurtaların cvp vermesine sevindim. Çok yazmasam da takip ediyorum, içime mutlu sona ulaşacağınız da doğuyor. İnşallah burdaki herkes mutlu sona ulaşır. Bende o kadar başarısız deneme sonrası artık sizlerden iyi haberler duymak istiyorum.

Çok teşekkür ederim. Ama ben hala kim ne derse desin hala istiyorsanız kendi istekleriniz doğrultusunda hareket etmeniz gerektiğine ve sizin de pes etmemeniz gerektiğine inanıyorum.

Merhaba kızlar , bildiğiniz gibi daha yeni hamileyim . Ve tabi kimse bilmiyor. Ama aksi şeytan yarın bir seminere gitmek zorundayım . Hemde 6 kg lık laptop çantamla beraber haliyle kimse bilmiyor hamile olduğumu sizce ne yapmalıyım zor durumdayım. Bebeğime zarar gelir mi . Şeytan diyor bırak işi gücü kocayı da terk et git babamın evine, anne babamın durumu iyi ömür boyu bir iş yapma . Emeklilik günlerimi de doldurdum ohh miss.

Oncelikle hayırlı olsun:)bana doktorum kesinlikle agır kaldırmamam gerektıgını soylemişti 1 kg bile.Hala da öyle.isterseniz doktorunuza danışın içiniz rahat etsin

Aynı benim kafa :)))) 6 kg laptop şartsa asistanına taşıt. Olmuyorsa da bebeğe bir zarar vereceğini sanmam. Sadece herşeyi çok yapma. Mesela çok ayakta kslma çok oturma çok yorulms vb. Su içmeyi unutma. O toplantılar uzar gider. Su iç bir de yiyeceğini aksatma. En kötüsü ilaç içmeliyim şart de yemek molası ver

Kızlar aranızda tüp bebekten sonra adeti azalan oldu mu.benim 7 aydır adetim bi iki günde bitiyor
Benim de öyle maalesef histeroskopi sonrası biraz düzeldi sonra tekrar azaldı az sürüyor miktarı da az ve rengi çok koyu. Hormon Değerlerime baktırıyorum sorun yok doktorlarda pek önemsemiyor

Benim de öyle maalesef histeroskopi sonrası biraz düzeldi sonra tekrar azaldı az sürüyor miktarı da az ve rengi çok koyu. Hormon Değerlerime baktırıyorum sorun yok doktorlarda pek önemsemiyor
Benimde siyah gibi koyu koyu geliyor.allahım menapoza girmekten korkuyorum.

Benimde siyah gibi koyu koyu geliyor.allahım menapoza girmekten korkuyorum.
Tüp bebek öncesinde kürtaj olmuştum 2 kere sonra rahim filminde yapışıklık olduğu için histeroskopi oldum belki yapışıklık yine tekrarlamıştır diye düşünüyorum sizin böyle bir hikayeniz var mı? Adetin 2 veya 3. günü hormonlarınıza baktırın fsh da artma olmuş mu menopoz için hormonlar önemli yumurta var mı yok mu bunlar önemli. Ben bir çare bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…