• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Slm Kızlar benim tedavi iptal 1 yumurta 12 olmuş diğerleri 7-5 ben de iptal edelim dedim diğerleri yetişemezse 1 yumurta için opu olmak istemiyorum, artı düşük doza benim yumurtalar cevap vermiyormuş bunu da öğrenmiş oldum.
Kafanız karışmasın ama yumurta sağlamsa zaten lazım olan 1 tane. Ben olsam şansımı denerdim.

araniza yeni katildim kalbiyolojik anneyim bitane daha bulmak kolay olmuyo benim esimde sorun spermleri yuvarlak hucreli yani yumurtayi dolleyecek akrozom sperm basi yok sizin yazdiklarinizi okurken tekrar bi arastirma yaptim bu sekilde tup bebekte bile basari sansi yok denecek kadar azmis bunu dun ogrendim bosa 3 tup denemisim sanirim param hayallerim zamanim calinmis gibi hissediyorum bende sorun olmadigini soyledi hep doktorlar zaten ilk opuda 22ikincide 18 sonuncudada 13 yumurta cikmisti fakat ikisinde dollenme oldu birinde olmadi olusan embriyolarda kalitesizdi tabii tutmadi simdi emriyo donasyonu yaptiralimmi acaba diyoruz ben dini acidan dogru bulmadigimdan cok sicak bakmiyorum ama evlat edinmekte cok kolay degil cok stres yasadik vazmi gecer gerimi ister diye öldük öldük dirildik cok sukur simdi hic bir korku kalmadi nufusumuza aldik mahkeme karariyla ayni seyleri tekrar yasamayada korkuyorum bi tane yeter diyen cok var ama ben cok hasret cektim sizler gibi bu dunyaya bidaha gelmiycez istiyorum bitane daha ve cocugum hic bir konuda eksik kalsin istemiyorum kardesle buyumek hakki diye dusunuyorum o yuzden cok ugrastim onu emzirebilmek icin bile sizce ne yapayim fikirlerinize ihtiyacim var sansim olurmu donasyonla yaptirayimmi yoksa yine evlat edinebilmek icinmi cabalayayim hepimiz icin en hayirlisini diliyorum
Donasyon bence uzun yol. Sorun sizde değil ki... evlat edinme daha iyi diyorum.

Kızlar bu arada farkettiniz mi ? @ S sucklingpigs dün akşamdan beri yok. Uçakla Hollanda'ya dönecekti ya. Birazdan "kızlarrrrr biliyor musunuz bu sefer de uçak düştü Allah'tan ben kurtuldum ama pilot ve hosteslere çok fena hırladım korkudan kalp krizi geçirdiler" diye gelirse hiç şaşırmam :)) :KK62:Kız da mıknatıs gibi bela çekme kapasitesi var :)
şişşşttt @ S sucklingpigs sağsağlim geldim ben de bebek de iyi diye haber versene yahu merak ettik :sinirli:

Kizlar asayis berkemal, sag salim geldim, dayak yemedim, bir yerlerden yuvarlanmadim, herhangi bir afet vurmadi buralari.
Sadece uyuyorum anasini satiim, sabah kalkiyorum uykum var, midem bulaniyor uykum var, ogle yemegi yiyecegim uykum var, ise gidiyorum uykum var, eve geliyorum uykum var, uyuyorken bile uykum var yav.... ne uykuymus peh, doyamadim uyumalara 😴😴😴 Ucakta da paso uyudum hep zaten 🙄

Donasyon bence uzun yol. Sorun sizde değil ki... evlat edinme daha iyi diyorum.
tesekkur ederim sorunun kimde oldugunun onemi yok ben sen yok biz var ailemizde tekrar igneler kullanip opu olmak istemiyorum benim icin genlerde onemsiz benim buyutecegim bebek benim bebegim olur kimse elimden almasin bana yeter hakkimizda hayirlisi bakalim

tesekkur ederim sorunun kimde oldugunun onemi yok ben sen yok biz var ailemizde tekrar igneler kullanip opu olmak istemiyorum benim icin genlerde onemsiz benim buyutecegim bebek benim bebegim olur kimse elimden almasin bana yeter hakkimizda hayirlisi bakalim
Sorun sizde değil derken eksik anlattım. Yumurta almanıza gerek yok anlamındaydı. Yoksa hepimizin istediği evlat. Elinizden almazlar. O korkuyu atın içinizden. Evlat sahibi olmanın tadını çıkarın 💖🍼

Kafanız karışmasın ama yumurta sağlamsa zaten lazım olan 1 tane. Ben olsam şansımı denerdim.
Evet haklısın 1 yumurta yetiyor ama bu benim 5. Tedavim o 1 yumurtanın içi dolu mu boş mu belli değil hadi dolu olsun döllenip 5. Güne gitmesi gerekiyor artı pgt yapılacak, daha önce tek yumurtayla opu oldum 5. Güne bile gitmedi embriyo, en azından 2 yumurta olsun istiyorum tedavilerden sürekli hormon almaktan opuya girmekten yıldım artık o yüzden iptal ettim ha önümüzdeki ay giderim yine aynı şey olur o zaman devam ederim ama şu an devam etmek istemedim.

Sorun sizde değil derken eksik anlattım. Yumurta almanıza gerek yok anlamındaydı. Yoksa hepimizin istediği evlat. Elinizden almazlar. O korkuyu atın içinizden. Evlat sahibi olmanın tadını çıkarın 💖🍼
anladim sizi merak etmeyin son tup bebek denememde emriyo olusmayinca kibrisi aramistim interneten buldugum bi numaradan bende tranfer icin hazir olunca hemen ellerinde hazir olan embriyolarla transfer yapabiliriz demislerdi fakat beni muayene etmeden durumumu incelemeden ne kadar basari olur bilemedim o yuzden yaptirmaktan vazgectim simdi tekrar kendimi yipratip ignelerle operasyonla sansimi azaltmak istemiyorum acaba daha kisa surede hali hazir kaliteli embriyolarla sonuc alabilirmiyim orda isler nasil yuruyo malum bunu yapan merkezler ticarethaneye donmus durumda hicbirimizin fiziksel ve ruhsal sagligiyla oynama haklari yok guvenemiyorum simdi tabi guzel sonuclar alanda az degil ama korkulari icimizden atmak hicte kolay degil mutluyuz yinede sukur rabbime

anladim sizi merak etmeyin son tup bebek denememde emriyo olusmayinca kibrisi aramistim interneten buldugum bi numaradan bende tranfer icin hazir olunca hemen ellerinde hazir olan embriyolarla transfer yapabiliriz demislerdi fakat beni muayene etmeden durumumu incelemeden ne kadar basari olur bilemedim o yuzden yaptirmaktan vazgectim simdi tekrar kendimi yipratip ignelerle operasyonla sansimi azaltmak istemiyorum acaba daha kisa surede hali hazir kaliteli embriyolarla sonuc alabilirmiyim orda isler nasil yuruyo malum bunu yapan merkezler ticarethaneye donmus durumda hicbirimizin fiziksel ve ruhsal sagligiyla oynama haklari yok guvenemiyorum simdi tabi guzel sonuclar alanda az degil ama korkulari icimizden atmak hicte kolay degil mutluyuz yinede sukur rabbime
Tüp Bebek için bir ara Kıbrıs'ı ben de düşündüm. Çok pahalı olduğunu duyunca vazgeçtim. Tüm tahliler ve konaklama vs epey yüklü tutacak. Bazı tahlilleri hastanede yaptırma imkanım da olmayacak dedim vazgeçtim. Kıbrısta işlemyapan varsa , hazır konu açılmışken bize bilgi verse çok iyi olur 🌷

Tüp Bebek için bir ara Kıbrıs'ı ben de düşündüm. Çok pahalı olduğunu duyunca vazgeçtim. Tüm tahliler ve konaklama vs epey yüklü tutacak. Bazı tahlilleri hastanede yaptırma imkanım da olmayacak dedim vazgeçtim. Kıbrısta işlemyapan varsa , hazır konu açılmışken bize bilgi verse çok iyi olur 🌷
2 yil once 3000 dolar istemislerdi yanlis hatirlamiyorsam sadece transfer icin

keske olduktan sonra odeyin diye pazarlik yapsalarda fazlasini bulsak paranin ama ben zaten coook para verdim coook
keske olduktan sonra odeyin diye pazarlik yapsalarda fazlasini bulsak paranin ama ben zaten coook para verdim coook
2004 de 2000 $ 2006da 1800$ 2016 da devlette 6000tl dolarlarda bide ilac paralari var onceki ozel dr lari yol masraflarini saymiyorum bile

Tüp bebek denemesinde Kınrıs’ın başarı oranı neden daha yüksek peki bir bileğisin olan var mı. (Donasyondan bahsetmiyorum.) Türkiye deki başarı oranı ile arasında ciddi bir fark var mı acaba

Farklı laboratuvarlarda sonuçlar değişebiliyor canım ama çok fazla fark olmaz diye biliyorum. Sen hemen panik yaratma Müstecep beyin Pendik'te oturan bir hastasını tanıyorum HCG si senin gibi değerler vermişti. Panik atak bir hamilelik geçirdi .Ama tam bir cimcime kızı var şu an. tatlı bela dilli düdük bir şey.
Sakin ol panik yapma inşallah senin de bir sorun çıkmaz .
İnşaallah canım,çok teşekkür ederim,verdiğin örnek bana moral oldu.Sadece son artış % 90 gibi bi oran olunca,oradan umutlanmak istiyorum.Bir de progestanım 19 ve 21 civarı olunca biraz umut oldu.Ben de 1 haftadır panik vaziyetteyim,gebelik haberinin mutluluğunu bile yaşayamadım bu dış gebelik korkusundan..

Arkadaşlar daha önce yazmıştım,ben de 11 Mart’ta OPU için tedaviye başlayacaktım,o arada adetim gecikti ve normal yoldan hamile olduğumu öğrendim.İlk beta hcg 195,ikincisi 276 oldu.Sonra 1 gün aranın ardından takiplerimi yapan doktorun hastanesinde Cumartesi 304 çıktı,dün de 550...Doktor dış gebelik şüphesi taşıyor,mutluluğum bile 1 gün sürdü.Daha önce beta hcg si ikiye katlamayan oldu mu aranız da ve sonuçları ne oldu acaba?Kaç doktorla görüştüysem net bişey söylemiyor,artık beklemek de öyle yıprattı ki beni,belki tecrübesi olanlar vardır burada...
Benim bir sure ikiye katladiktan sonra katlanmamaya basladi, bana o zaman doktorum % 66 yeter bize dedi, senin bu orani sonuncu da yakalamis, dis gebelikte bazen düşüş oluyor sonra tekrar artiyor diye biliyorum, olumsuz düşünme

Benim bir sure ikiye katladiktan sonra katlanmamaya basladi, bana o zaman doktorum % 66 yeter bize dedi, senin bu orani sonuncu da yakalamis, dis gebelikte bazen düşüş oluyor sonra tekrar artiyor diye biliyorum, olumsuz düşünme
Şayet hatırlıyorsan değerlerin nasıldı,kıyaslamak için soruyorum da..Baştaki düşük artış tedirgin ediyor beni de :(

Back