- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #65.321
İnsallah cnmHerşey yolunda gider inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Kizlar doktora gidiyorum hiperoskopi ile ilgili gorusulecek bugun embriyolar icin 5. Gun ve henuz net bilmiyorum dün hersey yolundaydi bugune embriyolar dayandiysa pgt ye gidecek dua edin bize:)
2 embriyo dondurulmus aksama kadar digerlerindende umutluyum dedi pazartesi pgt ye yolcular:)Insallah, iyi haberlerini bekliyoruz
2 embriyo dondurulmus aksama kadar digerlerindende umutluyum dedi pazartesi pgt ye yolcular:)
Çok güzel haber inşallah diğerleri de tamamlar ve pgt den güzel sonuçlar gelir2 embriyo dondurulmus aksama kadar digerlerindende umutluyum dedi pazartesi pgt ye yolcular:)
Evet cnm pazartesi haber verecekler embriyolog digerlerinden de umutluyum dedi:)Cok sevindim canim benim, insallah digerleri de gelisir ve teste gidecek kaliteye ulasir. Sekiz tane vardi, ikisi donduruldu, alti tane icin mi bekleniyor su anda?
İnsallah cnm ..Çok güzel haber inşallah diğerleri de tamamlar ve pgt den güzel sonuçlar gelir
Bizde de TV yok benim sosyal medya hesabım tek watshap var başka hiç olmadı zaten arada buraya bakıyorum o kadarBurdayız burdayız Mert’i büyütüyoruz
Sosyal medya telefon ve tv ile aramız pek yok
Sizde gündem nedir
Ömer ve abisi nasıllar
Merhabalar arkadaşlar.ikinci denemem dondurulmuş embriyo ile 3. Gün olarak çarşamba günü yapıldı. İlk denememde 3. Gündü. Sizlerde kaçıncı gün transfer edilmişti. Neden 5. Güne bekletip sağlıklı kalanı transfer etmediler diye şu an endişeliyim. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba.
Benim ilk denememde 3 embrıyo oluştu 5.güne 1 tane kaldı onu transfer ettiler çok şükür o şuan hayatımda..geçen yıl tek yumurta tek embrıyo ve yine 5.gün transfer yapıldı ama kimyasal oluştu düştü..bu ay yine ya tek yada en fazla 2 yumurtadan fazla olacagını sanmıyorum..yani 5. Gün transferi sayıyla ilgili değil diye düşünüyorum..Merhaba hayirlisiyla pozitif sonuc olur insallah
5. gune gitmek kaliteli embryo secim yollarindan biri; fakat toplanan/dollenen/3.gune giden embryo sayisi az olunca riske atmak istemiyorlar ve 3. gunde transfer ediyorlar benim bildigim. 5. Gune cok embryosu olan ve PGT yaptirmak isteyenler gidiyor.
Sizin toplanan/dollenen/3.gune ulasan embryo sayiniz nedir?
Benim 5 yumurtam toplandı 3 ü döllendi. Birini 3. Gün transfer ettiler kalanlarıda dondurdular. AmaMerhaba hayirlisiyla pozitif sonuc olur insallah
5. gune gitmek kaliteli embryo secim yollarindan biri; fakat toplanan/dollenen/3.gune giden embryo sayisi az olunca riske atmak istemiyorlar ve 3. gunde transfer ediyorlar benim bildigim. 5. Gune cok embryosu olan ve PGT yaptirmak isteyenler gidiyor.
Sizin toplanan/dollenen/3.gune ulasan embryo sayiniz nedir?
sizin kalan 3 taneyi 5. Güne bekletmişler ve biri kalmış o da tutmuş çok şükür. Bende neden böyle yapmadılar diye soruyordum boşuna her seferinde stres hayal kırıklığı zaman kaybı gibi geliyordu ki sizde çok net ilk denemede tutturmuşlar sağlıklı embriyo ile tabi önce Allahın izniyle.Benim ilk denememde 3 embrıyo oluştu 5.güne 1 tane kaldı onu transfer ettiler çok şükür o şuan hayatımda..geçen yıl tek yumurta tek embrıyo ve yine 5.gün transfer yapıldı ama kimyasal oluştu düştü..bu ay yine ya tek yada en fazla 2 yumurtadan fazla olacagını sanmıyorum..yani 5. Gün transferi sayıyla ilgili değil diye düşünüyorum..
Bu arada ben 41 yaşındayım ya siz ? Yaşla mı ilgili acaba diyorum ama ne alakası var kiBenim ilk denememde 3 embrıyo oluştu 5.güne 1 tane kaldı onu transfer ettiler çok şükür o şuan hayatımda..geçen yıl tek yumurta tek embrıyo ve yine 5.gün transfer yapıldı ama kimyasal oluştu düştü..bu ay yine ya tek yada en fazla 2 yumurtadan fazla olacagını sanmıyorum..yani 5. Gün transferi sayıyla ilgili değil diye düşünüyorum..
Aslında evet yaşla ilgili 5.gune ulaşma ihtimali düşük oluyor gitse bile 5.gune gidene kadar kalitesi düşüyor ama tabi 1.kalite 5.gune gitme ihtimali de oluyor gelende en az 2 ay önceden vitamin takviyesi ile bu şansı artırmaya çalışıyorlarBu arada ben 41 yaşındayım ya siz ? Yaşla mı ilgili acaba diyorum ama ne alakası var ki
Benim ilk denememde 3 embrıyo oluştu 5.güne 1 tane kaldı onu transfer ettiler çok şükür o şuan hayatımda..geçen yıl tek yumurta tek embrıyo ve yine 5.gün transfer yapıldı ama kimyasal oluştu düştü..bu ay yine ya tek yada en fazla 2 yumurtadan fazla olacagını sanmıyorum..yani 5. Gün transferi sayıyla ilgili değil diye düşünüyorum..
Aslında evet yaşla ilgili 5.gune ulaşma ihtimali düşük oluyor gitse bile 5.gune gidene kadar kalitesi düşüyor ama tabi 1.kalite 5.gune gitme ihtimali de oluyor gelende en az 2 ay önceden vitamin takviyesi ile bu şansı artırmaya çalışıyorlar
Benim literatürde okuduğum kadarıyla 5. Güne gitmeyecek bir embriyonun 3. Günde transfer edilerek tutma olasılığı sadece yüzde 10. Çok düşük bir olasılık . Tabi doktorlar elbette daha iyi bilir nedenini nasılını. Ama kırılanda bizim umutlarımız oluyor yine biz üzülüyoruz.
Benim arkadaşım 40 yaşında 3. Gün embriyosu ile ikiz doğurdu rahat olun 5. Güne gitmesi demek kesin sağlıklı olması demek değil. Kromozom problemi varsa onda da oluyor. İyi düşünelim iyi olsunMerhabalar arkadaşlar.ikinci denemem dondurulmuş embriyo ile 3. Gün olarak çarşamba günü yapıldı. İlk denememde 3. Gündü. Sizlerde kaçıncı gün transfer edilmişti. Neden 5. Güne bekletip sağlıklı kalanı transfer etmediler diye şu an endişeliyim. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba.
İlk denememde yani 3 embriyoda 32 yaşındaydım.2.denemede tek embriyo idi 38 yaşındaydım. Bence yaşla ilgili değilde doktorla alakalı bi durum.ama inanınki 3. Veya 5. Günle tutunmasının bence hiç alakası yok.3. Gün embriyolarıda tutunuyor tamamen nasip ,Allahın takdiri..Bu arada ben 41 yaşındayım ya siz ? Yaşla mı ilgili acaba diyorum ama ne alakası var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?