Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hadi sağlıkla tutunsun ve kucağına al inşAllah,

Aynen öyle benim doktor da büyük olasılıkla o yüzden bu sefer düşük doz yazdı zaten az yumurta var boşu boşuna hormon yüklemeyim bunlar yeter dedi herhalde, onu da sordum 3. Güne kadar annenin kromozomları götürüyormuş 3. Günden sonra bebeğin anne ve babadan aldığı kromozomlarla kendi kromozomu oluşuyormuş, herhangi bir sağlıksızlık varsa kendi kromozomu oluştuktan sonra ortaya çıkıyormuş o yüzden 5. Güne gidene pgt yapılıyormuş, maşallah benimkiler hep sıkıntılıymış ki 5. Günü 1 tane dışında tamamlayan olmadı, tamamlayan da sıkıntılı çıktı yani sadece 5. Güne gelmesi bile yetmiyor.hasar çoksa 4. Veya 5. Gün gelişim duruyormuş, hasar az ise 5. Günü tamamlıyor

Tebrik ederim ne güzel bir haber heyecanın çok iyi anlıyorum, darısı bizlerin başına inşallah.

Transferin 5 gün öncesi 7.2 idi
rahim kalınlaşması için nar yeyin suyunu için

peki bu pgt yapılanlarda da bebeklerin kalbinin durduğu oluyor o neden,yani her türlü işlemi atlatmış,herhangi bir kromozom bozukluğu da olmadığı kesinleşti,neden kalbi duruyor

Maşallah süper inşallah annesine sımsıkı tutunsun. Allah kucağınıza almak nasip etsin

Bal tarçın corekotu karışımı iyi geliyormuş ama benim çörek otunun kokusuna bile tahammülüm yok asla tuketemem

Harika bir haberBebeğinize kavuşmanıza az kaldı o zaman.Hersey gönlünüzce olsun dilerim

peki bu pgt yapılanlarda da bebeklerin kalbinin durduğu oluyor o neden,yani her türlü işlemi atlatmış,herhangi bir kromozom bozukluğu da olmadığı kesinleşti,neden kalbi duruyor
Pgt de sadece 46 kromozoma bakıyorlar bunların alt ve daha alt kromozomları da varmış, tabi bunlardaki sorunlar çok nadir görülen hastalıklar bu tip kromozom bozuklukları sadece amniyosentezle anlaşılıyormuş, artı kromozom dışında da bebek gelişirken bir takım sorunlar olabiliyormuş kalp beyin gelişimi sırasında bunlarda düşüğe neden olabiliyormuş. Benim tek embriyo sorunlu gelince testi yapan genetikçiyle görüştüm ne var ne yok anlattı kadıncağız sağolsun, o dönem sonuç olumsuz gelince çok sarsılmıştım ne var ne yok öğrendim

işte ne yaparsak yapalım,bir şeyler olacaksa engel olamıyoruz,Allah nasip ettiyse olacak her şekilde

Okadar can sıkıcı ki her ay çıkıyor birtane artık sinirlerim bozuldu benimde ama çaresi var allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…