Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende tam tersi biliyorum yüksek doz uygulanmıyormu ?
Yumurta sayım az ve kalitesi düşük oluyor 3. Güne kadar gayet iyi geliyor 3. Günden sonra gelişim yavaşlıyor, diğer tedavilerimde hep yüksek doz uygulandı en az 300 ıu di okuduğum kadarıyla kalite için düşük dozun daha iyi olduğu, yüksek doz ilaç kaliteyi bozabiliyormuş,diğer tedavilerden olumlu sonuç alamadık diye doktorum bu tedavide dozu düşürdü, tabi önemli olan bana etkisi nasıl olucak pazartesi randevumda görücem burdan da paylaşırım.

Yalniz tek yumurtaligim ve tek tupum var bunun etkisi var mi bilemiyorum..
Tüpler önemli değilde tek yumurtalık olması etki eder mi bilmiyorum ama zannetmiyorum diğer tedavilerimde bazen ben de de folikül tek yumurtalıkta görüldü ama tedavide bunu dikkate almadılar. Sanırım Bekleyip sonucu görücem, her şeyi didiklemeden duramıyoruz yaw

Ay tebessum ettim gecen doktorla konusurken laf arasinda simdiki hastalar tıbbiye ogrencisi gibi demisti:)

D vitamini çok önemli ben tüp Bebek sürecinde Solgar D vitamini kullandım canım

Ay tebessum ettim gecen doktorla konusurken laf arasinda simdiki hastalar tıbbiye ogrencisi gibi demisti:)
sayelerinde böyle olduk ağızlarından cımbızla laf alıyoruz biz de araştırıp öğreniyoruz, transfer ve opuyuda canlı gözle izlersem tamamdır diplomasız tüp bebekçi olurum gibi hissediyorum, kd doktoru arkadaşım var onunla konuştuğumda sen benden daha bilgilisin bu konuda diyor

Evet öyleymiş yarın aspirasyon yapıncak kiste ćunki geçmiyor aylardır bir dahaki aya kaldı yine tedavi
Benimde 2 yıldır geçmeyen sabit bi kistim var ne olduğu belli değil, ama benim e2 düşük olduğu için başlıyoruz tedaviye, çikolata kisti şüphesi vardı en son dün doktorum ca125 diye bi test varmış onu da yaptırdı çikolata kisti oluca bu değer yüksek oluyormuş kanser markırıymış bu test çikolata kistinde ve kötü huylu olabilecek kistlerde yükselirmiş onun da sonucu bugün çıktı değer düşük çözemedim valla nasıl bir kist benim ki pazartesi kontrole gidince sorucam, lanet şey kaybolmuyorda 2 yıldır benimle

Benim hep 225 gonalf ve 75 merional oldu, yalniz son toplamamda bir 5 kg almistim, dozu 375’e cikartti. 16 yumurta cikiyor bende...

Benim hep 225 gonalf ve 75 merional oldu, yalniz son toplamamda bir 5 kg almistim, dozu 375’e cikartti. 16 yumurta cikiyor bende...
Teşekkür ederim canım, bende muayenede kistik bi folikül göründüğü için hep e2 ye baktılar acaba kistmi diye hep düşğk çıktı tedavi başlandı ne olduğunu hala çözemedik maalesef

Havuz yöntemiyle merional düşük doz 150 ve 75 galiba.iki opuda ise 5 gün femara isimli ilaç kullandim.ondan sonra 75 mg. sanırim merional.dr. düşük doz uyguladi.ama hiç doz demek değil bu.

Benim durumda aynı 3.gunde ne var acaba☺şu konuyu da hiç anlamıyorum bize lazım olan bir tane kaliteli yumurta neden bir sürü hormon kullanarak fazla yumurta peşinde koşuyoruz ki zaten 5.gune gitmiyor ödediğimiz ilaç parası cabası

Ucuncu gunden sonra spermin kalitesi devreye giriyormus kizlar; o yuzden eslerinize tavkiye kullandirin, sigarayi ickiyi biraksinlar bir muddet.

özellikle biraz ileri haftalarda çoğunlukla kendin kanaman başlayıp düşük yapsan da,parça kalma ihtimaline karşı yinede kürtaj yapıyorlar,hatta bazen kürtaj olmamak daha fazla risk yaratabiliyor,gömülü parça olması vs. gibi,iki ucu b....değnek anlayacağın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…