- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #65.201
Yalniz tek yumurtaligim ve tek tupum var bunun etkisi var mi bilemiyorum..Teşekkür ederim canım. Bizim yaşlarda düşük doz daha iyi dedi bakalım görücez pazartesi.
Yumurta sayım az ve kalitesi düşük oluyor 3. Güne kadar gayet iyi geliyor 3. Günden sonra gelişim yavaşlıyor, diğer tedavilerimde hep yüksek doz uygulandı en az 300 ıu di okuduğum kadarıyla kalite için düşük dozun daha iyi olduğu, yüksek doz ilaç kaliteyi bozabiliyormuş,diğer tedavilerden olumlu sonuç alamadık diye doktorum bu tedavide dozu düşürdü, tabi önemli olan bana etkisi nasıl olucak pazartesi randevumda görücem burdan da paylaşırım.bende tam tersi biliyorum yüksek doz uygulanmıyormu ?
Tüpler önemli değilde tek yumurtalık olması etki eder mi bilmiyorum ama zannetmiyorum diğer tedavilerimde bazen ben de de folikül tek yumurtalıkta görüldü ama tedavide bunu dikkate almadılar. Sanırım Bekleyip sonucu görücem, her şeyi didiklemeden duramıyoruz yawYalniz tek yumurtaligim ve tek tupum var bunun etkisi var mi bilemiyorum..
Ay tebessum ettim gecen doktorla konusurken laf arasinda simdiki hastalar tıbbiye ogrencisi gibi demisti:)Tüpler önemli değilde tek yumurtalık olması etki eder mi bilmiyorum ama zannetmiyorum diğer tedavilerimde bazen ben de de folikül tek yumurtalıkta görüldü ama tedavide bunu dikkate almadılar. Sanırım Bekleyip sonucu görücem, her şeyi didiklemeden duramıyoruz yaw
D vitamini çok önemli ben tüp Bebek sürecinde Solgar D vitamini kullandım canımArkadaşlar merhaba; Bir şey sormak istiyorum. D vitamini tedavinizde hiç bakıldı mı? Formlarda okumuştum önemli olduğuna dair bende baktırdım kendi kafama göre 7 çıktı. Bu değer çok düşükmüş yeni öğrendim. Acaba yumurta kalitesinde ve embiryo tutunmasında ne kadar etkili? Bu güne kadar hiç bir doktor istememişti.
Ay tebessum ettim gecen doktorla konusurken laf arasinda simdiki hastalar tıbbiye ogrencisi gibi demisti:)
Büyük olasılıkla başlamaz reglinin 2. Günü e2 yüksekse kist varlığından şüpheleniyorlar ve başlamıyorlarKizalrrr e2 değerim 115 çıktı başlamaz hoca tedaviye değilmi
Evet öyleymiş yarın aspirasyon yapıncak kiste ćunki geçmiyor aylardır bir dahaki aya kaldı yine tedaviBüyük olasılıkla başlamaz reglinin 2. Günü e2 yüksekse kist varlığından şüpheleniyorlar ve başlamıyorlar
Benimde 2 yıldır geçmeyen sabit bi kistim var ne olduğu belli değil, ama benim e2 düşük olduğu için başlıyoruz tedaviye, çikolata kisti şüphesi vardı en son dün doktorum ca125 diye bi test varmış onu da yaptırdı çikolata kisti oluca bu değer yüksek oluyormuş kanser markırıymış bu test çikolata kistinde ve kötü huylu olabilecek kistlerde yükselirmiş onun da sonucu bugün çıktı değer düşük çözemedim valla nasıl bir kist benim ki pazartesi kontrole gidince sorucam, lanet şey kaybolmuyorda 2 yıldır benimleEvet öyleymiş yarın aspirasyon yapıncak kiste ćunki geçmiyor aylardır bir dahaki aya kaldı yine tedavi
Büyük olasılıkla başlamaz reglinin 2. Günü e2 yüksekse kist varlığından şüpheleniyorlar ve başlamıyorlar
Sucklingpigs bebegimhadi Kızlar size tedavilerinizde hangi ilaç ? kaç doz uygulandı? Benim bu tedavide düşürdü dozu doktor 150 gonal f, 75 menapur yapıyorum, diğer tedavilerde toplam 300 ıu kullandım bu tedavi toplam 225 ıu bakalım nasıl cevap vericek yumurtalar.
Teşekkür ederim canım, bende muayenede kistik bi folikül göründüğü için hep e2 ye baktılar acaba kistmi diye hep düşğk çıktı tedavi başlandı ne olduğunu hala çözemedik maalesefBenim hep 225 gonalf ve 75 merional oldu, yalniz son toplamamda bir 5 kg almistim, dozu 375’e cikartti. 16 yumurta cikiyor bende...
Havuz yöntemiyle merional düşük doz 150 ve 75 galiba.iki opuda ise 5 gün femara isimli ilaç kullandim.ondan sonra 75 mg. sanırim merional.dr. düşük doz uyguladi.ama hiç doz demek değil bu.Sucklingpigs bebegimhadi Kızlar size tedavilerinizde hangi ilaç ? kaç doz uygulandı? Benim bu tedavide düşürdü dozu doktor 150 gonal f, 75 menapur yapıyorum, diğer tedavilerde toplam 300 ıu kullandım bu tedavi toplam 225 ıu bakalım nasıl cevap vericek yumurtalar.
Benim durumda aynı 3.gunde ne var acaba☺şu konuyu da hiç anlamıyorum bize lazım olan bir tane kaliteli yumurta neden bir sürü hormon kullanarak fazla yumurta peşinde koşuyoruz ki zaten 5.gune gitmiyor ödediğimiz ilaç parası cabasıYumurta sayım az ve kalitesi düşük oluyor 3. Güne kadar gayet iyi geliyor 3. Günden sonra gelişim yavaşlıyor, diğer tedavilerimde hep yüksek doz uygulandı en az 300 ıu di okuduğum kadarıyla kalite için düşük dozun daha iyi olduğu, yüksek doz ilaç kaliteyi bozabiliyormuş,diğer tedavilerden olumlu sonuç alamadık diye doktorum bu tedavide dozu düşürdü, tabi önemli olan bana etkisi nasıl olucak pazartesi randevumda görücem burdan da paylaşırım.
Benim durumda aynı 3.gunde ne var acaba☺şu konuyu da hiç anlamıyorum bize lazım olan bir tane kaliteli yumurta neden bir sürü hormon kullanarak fazla yumurta peşinde koşuyoruz ki zaten 5.gune gitmiyor ödediğimiz ilaç parası cabası
Benim eşim hiç alkol ve sigara kullanmamış sperm tahlili de normal çıktıUcuncu gunden sonra spermin kalitesi devreye giriyormus kizlar; o yuzden eslerinize tavkiye kullandirin, sigarayi ickiyi biraksinlar bir muddet.
özellikle biraz ileri haftalarda çoğunlukla kendin kanaman başlayıp düşük yapsan da,parça kalma ihtimaline karşı yinede kürtaj yapıyorlar,hatta bazen kürtaj olmamak daha fazla risk yaratabiliyor,gömülü parça olması vs. gibi,iki ucu b....değnek anlayacağın arkadaşımMerhaba bende T şekilli rahim ameliyatı olmuştum hem de devlet hastanesinde sonuç iyi çıktı rahim filminde . İstersen Sadi konuk hastanesi Murat Ekin den randevu alabilirsin ama kendisinin yerine genelde asistanları giriyor. Mesai dışı randevu alırsan belki görebilirsin . Ben çok koşmuştum peşinden ameliyatıma girmişti. Onun dışında rahim işlerinden anlayan Brüksel Tüp bebekte Yücel Kahraman var. Ama 8
Bende geçen seneye kadar pcos vardı adetim gecikince bir
Merhaba kürtaj inanın bana kim yaparsa yapsın insanın ayarlarını bozuyor. Ben korunmayı ilk bıraktığımızda doğal yolla hamile kalmıştım. 11 haftalık kürtaj oldum bütün ayarlarım bozuldu. Mesela benim FSH kürtajdan 6 ay sonra 9 çıkmıştı şimdi baktırdım 7 çıktı , amh kürtajdan 6 ay sonra 3 iken şimdi 5 çıktı. Bende anlamadım neye inanacağımı .Değerlere bakarsan sanki git gide gençleşiyorum :) yada oturduğum yerden yumurta üretiyorum ama çocuk yok ortada . Adet konusunda endişe etme bence ben hayatım boyunca 45-50 günde adet oldum Güvenç bey iyi ki polikistik overli doğmuşsun dedi hatta artık polikistik overimi seviyorum :). Geçen yıl adetim bozulunca bir sabah bir akşam 4-5 gün soğan suyu içiyordum hemen sökülüyordu adetim. Şu an adetlerim 6 aydır düzgün Güvenç bey yumurta sayım azalmayla beraber normal değerlere döndüğü için adetlerimin düzeldiğini söylüyor. Tek derdim yaş sebebiyle kalite düşüklüğü. Ama bir daha başıma gelirse kesinlikle kürtaj yaptırmam ilaçla düşürmek için ısrar ederim doktor moktor tanımam bunun için kavga ederim.
şahane bence,ohhh relax relaxGünaydın Kızlar, dün akşam ilk iğnemi yaptım fakat benim bu sefer hiç heyecanım yok, bi rahatlık bi rahatlık içim bomboş sanki neden böyle oldum ben yahuumarım iyi birşeydir böyle olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?