• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim ertelendiginde 7 diydi sanki istedigimiz seviyeye gelmemis dedi.hatırladığım bu belki sayıda vermediler.ondan sonraki ayki kontrolde ilaçla 9 vardı bak ondan eminim.transferimi ve kontrolümü mustafa bahceci yaptı .mukemmel demişti.ins. seninde çok iyi olur vardır caresi ve 7 ile tutan varmıs okumustum donasyon forumunda onlarada bir sorsan çok bilgililer şıp diye söylerler :KK66:
Ha 9 da son kontroller transfere kadar biraz daha artmıştır.2 gün sonra falan transfer oldu

Adetin hemen gelir ins.kist mi olustu acaba o da cok atiyor.bence dr una gitmelisin artık .muayene olup dr dogum kontrol hapı veya adet söktürücü birsey verir sanki.hem dr açıklamasını yapar icin rahatlar.ins. bebegine kavusursun Allahın izniyle
Maalesef bende bilemiyorum kürtajdan 50 küsür gün sonra ilaç zoruyla birazcık olabildim çok ama çok azdı ve koyu kıvamdı.
sonrasında HSG çekilirken yapışıklık olmuş zar zor açıldı ama çok minik bir yerde kaldı. HA tamam yapışıklıktan adet zor gördüm dedim kendi kendime. Güvenç Bey adet olunca gel ben alırım o küçük yapışıklığı sonrada uygun zamanda başlarız gene tedaviye dedi. Ama bu sırada Marmara Üni.de o kanama zamanı hormonlara baktırmıştım FSH 35 çıktı ama diğer hormonlarda yüksekti sanki şok oldum ilk defa böyle gördüm değerlerimi. Genede adet olurum herhalde derken hala olamadım. TEL de Güvenç Beye acaba kürtajla yada HSG ile alakalımı diye sorduğumda hormonlarla alakalı olduğunu düşünüyorum pazartesi gel dedi. Haliyle fazlasıyla tedirgin oldum menopoza mı giriyorum diye. Pat diye olmaz biliyorum ama ne bileyim hamilelik kürtaj derken 4 ay geçti o sürede acaba hormonlar mı sapıttı diye düşünüyorum Çok gergin ve tedirginim açıkçası.

Normal tabi ki canim, ben olsam bende sen gibi okurum merak etme, ama bize dusen seni sakinlestirmek, destek olmak, dua etmek, sana da düşen yatmak, dinlenmek, dua etmek :dua::KK15:

Zaten sizler olmasaydiniz su haftalari nasil atlatirdim bilemiyorum... gercekten hicbirinizi gormesem de tanimasam da sanki senelerdir tanisiyormus gibi hissediyorum cok garip bir duygu.
Iyi ki varsiniz kizlar!!! 💕💕💕

o adamın verdiği o bitkisel kürler östrejenle fena oynuyor canım şu an bunu bir doktor görüşü almadan kullanmaya cesaretim yok açıkçası pazartesiye kadar olmazsam bakalım ne diyecek Güvenç Bey

Evet bu konuda haklisin canim. Neyse birkac gun kaldi. Bu arada soyle bir icip icip kafayi bulmayi denesen? ☺ Belki rahatlarsin da oluverirsin, ha? Ben senin psikolojik olduguna inaniyorum valla biraz da... (bu arada farkindaysan benim aklim surekli icmekte sicmakta 🤭🤭🤭)

Maalesef bende bilemiyorum kürtajdan 50 küsür gün sonra ilaç zoruyla birazcık olabildim çok ama çok azdı ve koyu kıvamdı.
sonrasında HSG çekilirken yapışıklık olmuş zar zor açıldı ama çok minik bir yerde kaldı. HA tamam yapışıklıktan adet zor gördüm dedim kendi kendime. Güvenç Bey adet olunca gel ben alırım o küçük yapışıklığı sonrada uygun zamanda başlarız gene tedaviye dedi. Ama bu sırada Marmara Üni.de o kanama zamanı hormonlara baktırmıştım FSH 35 çıktı ama diğer hormonlarda yüksekti sanki şok oldum ilk defa böyle gördüm değerlerimi. Genede adet olurum herhalde derken hala olamadım. TEL de Güvenç Beye acaba kürtajla yada HSG ile alakalımı diye sorduğumda hormonlarla alakalı olduğunu düşünüyorum pazartesi gel dedi. Haliyle fazlasıyla tedirgin oldum menopoza mı giriyorum diye. Pat diye olmaz biliyorum ama ne bileyim hamilelik kürtaj derken 4 ay geçti o sürede acaba hormonlar mı sapıttı diye düşünüyorum Çok gergin ve tedirginim açıkçası.
Gerilme canım gerilme gerildikce gelmiyor hazirandan bu aya kadar mahvoldum ben kürtaj sonrası hormonlar alt üst oldu ya çok regl oluyorum ya hic olmuyorum yeni tedavi sürekli kist yüzünden erteleniyor cyclo progynova ile kist yalihkrum yaşamın ile kist yapıyorum her ay bir tarafta yani :( bu ay trisequens verdiler yarin kontrolüm var bakalım taze kistim olmusmu :) olmamışsa nihayet tedavi başlar bendede stress kürtaj sonrası oluyor anliycan

Ha 9 da son kontroller transfere kadar biraz daha artmıştır.2 gün sonra falan transfer oldu

Çok teşekkür ederim bilgiler için.
Sizin 2 tane ngs'li embriyodan 1 tanesi tuttu anladığım kadarıyla, di mi? Öyle hatırlıyorum... Eğer ben doğru anladıysam önceki okuduklarından, rahim iyi olmasına rağmen yine de 1 tanesi tutunmuş oluyor. Yani bütün ngs'li embriyolar tutunacak diye bir şey yok anladığım kadarıyla. Belki de çocuğunuz bir önceki ayki rahminize de tutunacaktı, öbürü gene tutunamayacaktı, bilmiyoruz ki...
Allah size bağışlasın yavrunuzu 🙏🏼😊

Zaten sizler olmasaydiniz su haftalari nasil atlatirdim bilemiyorum... gercekten hicbirinizi gormesem de tanimasam da sanki senelerdir tanisiyormus gibi hissediyorum cok garip bir duygu.
Iyi ki varsiniz kizlar!!! 💕💕💕
Aynen bende ayni seyi düşünüyorum, doguma gideni merak ediyorum, tedaviye baslayani merak ediyorum, kendime ederken hepimiz icin dua ediyorum,cok garip evet, sanki en yakin arkadaslarimi merak eder gibi, evet bence de kizlar iyi ki varsiniz , Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin :dua::KK200::KK200:

Merhaba bende T şekilli rahim ameliyatı olmuştum hem de devlet hastanesinde sonuç iyi çıktı rahim filminde . İstersen Sadi konuk hastanesi Murat Ekin den randevu alabilirsin ama kendisinin yerine genelde asistanları giriyor. Mesai dışı randevu alırsan belki görebilirsin . Ben çok koşmuştum peşinden ameliyatıma girmişti. Onun dışında rahim işlerinden anlayan Brüksel Tüp bebekte Yücel Kahraman var. Ama 8
o adamın verdiği o bitkisel kürler östrejenle fena oynuyor canım şu an bunu bir doktor görüşü almadan kullanmaya cesaretim yok açıkçası pazartesiye kadar olmazsam bakalım ne diyecek Güvenç Bey
Bende geçen seneye kadar pcos vardı adetim gecikince bir
Merhaba kürtaj inanın bana kim yaparsa yapsın insanın ayarlarını bozuyor. Ben korunmayı ilk bıraktığımızda doğal yolla hamile kalmıştım. 11 haftalık kürtaj oldum bütün ayarlarım bozuldu. Mesela benim FSH kürtajdan 6 ay sonra 9 çıkmıştı şimdi baktırdım 7 çıktı , amh kürtajdan 6 ay sonra 3 iken şimdi 5 çıktı. Bende anlamadım neye inanacağımı .Değerlere bakarsan sanki git gide gençleşiyorum :) yada oturduğum yerden yumurta üretiyorum ama çocuk yok ortada . Adet konusunda endişe etme bence ben hayatım boyunca 45-50 günde adet oldum Güvenç bey iyi ki polikistik overli doğmuşsun dedi hatta artık polikistik overimi seviyorum :). Geçen yıl adetim bozulunca bir sabah bir akşam 4-5 gün soğan suyu içiyordum hemen sökülüyordu adetim. Şu an adetlerim 6 aydır düzgün Güvenç bey yumurta sayım azalmayla beraber normal değerlere döndüğü için adetlerimin düzeldiğini söylüyor. Tek derdim yaş sebebiyle kalite düşüklüğü :(. Ama bir daha başıma gelirse kesinlikle kürtaj yaptırmam ilaçla düşürmek için ısrar ederim doktor moktor tanımam bunun için kavga ederim.

Bana bahceci fulyada once bant verildi onunla olmayinca estrofem ilaç S sucklingpigs cim

Hmmmm, bak orada da vermisler banti. Ya iste beni en cok killandiran durum bu. Birsey yapiyorlar neden oyle yaptiklarini anlatmiyorlar. Ben de merak ediyorum tabiatim itibari ile; sorunca da adim cok soruyor oluyor. Sormayayim diyorum meraktan yumurtalarim catliyor 🤪🤪🤪

Günaydın Kızlar, dün akşam ilk iğnemi yaptım fakat benim bu sefer hiç heyecanım yok, bi rahatlık bi rahatlık içim bomboş sanki neden böyle oldum ben yahu 😳 umarım iyi birşeydir böyle olmam.

Hayirlisi olsun 🤗
Valla bak ben de son sefer acayip rahat stressiz basladim, sanki hiic toplama transfer olmayacakmisim gibi. Hersey cok olumlu gitti sukur. Kafaya takmayinca saniyorum bunye de daha guzel karsiliyor her geleni.
Insallah bol ve saglikli yumurtali bir tedavi olur 🙏🙏🙏

Hayirlisi olsun 🤗
Valla bak ben de son sefer acayip rahat stressiz basladim, sanki hiic toplama transfer olmayacakmisim gibi. Hersey cok olumlu gitti sukur. Kafaya takmayinca saniyorum bunye de daha guzel karsiliyor her geleni.
Insallah bol ve saglikli yumurtali bir tedavi olur 🙏🙏🙏
Sağol canım aynen öyleyim hiç başlamamış gibi, artık alıştım bu süreçlere hayatımın bir parçası oldu ondan mı artık bişey hissetmiyorum diyorum, ama alışılacak bi süreçte değil iğne muayene narkoz vs inşallah dediğin gibi bende mutlu sona ulaşırım bu sefer. Yumurtam maalesef az 3 tane göründü onu çok önemsemiyorum artık, sağlıklı olsunlar inşallah.

Çok teşekkür ederim bilgiler için.
Sizin 2 tane ngs'li embriyodan 1 tanesi tuttu anladığım kadarıyla, di mi? Öyle hatırlıyorum... Eğer ben doğru anladıysam önceki okuduklarından, rahim iyi olmasına rağmen yine de 1 tanesi tutunmuş oluyor. Yani bütün ngs'li embriyolar tutunacak diye bir şey yok anladığım kadarıyla. Belki de çocuğunuz bir önceki ayki rahminize de tutunacaktı, öbürü gene tutunamayacaktı, bilmiyoruz ki...
Allah size bağışlasın yavrunuzu 🙏🏼😊
Canım tek embriyo transfer edildi 2. Embriyo lab.da bizi bekliyor donmuş olarak.ngs li embriyo ile hamileligim çok rahattı.ngs ile ilgili hiç sorunum olmadı.
Amin inş. herkesin yavrusunu bağıslasın.sende en kisa zamanda hamile kalırsın inş.🙋😊

Hmmmm, bak orada da vermisler banti. Ya iste beni en cok killandiran durum bu. Birsey yapiyorlar neden oyle yaptiklarini anlatmiyorlar. Ben de merak ediyorum tabiatim itibari ile; sorunca da adim cok soruyor oluyor. Sormayayim diyorum meraktan yumurtalarim catliyor 🤪🤪🤪
😂😂 bende soramasamda merak ederim

😂😂 bende soramasamda merak ederim
Ben bildiğim kadarıyla bilgi vereyim kızlar, tabletle bantın içeriği aynı yani östrojen, sadece kullanımları farklı, bantı yapıştırıyorsunuz östrojen deriden emiliyor belli aralıklarla çıkarıp yenisini yapışmıyorsun,mide yan etkisi yok kullanımı kolay fakat su değdiğinde yerinden oynayabiliyor emilimi düşebiliyor,aynı progesteron da olduğu gibi onun da tableti, iğnesi, jeli var biliyorsunuz

Günaydın Kızlar, dün akşam ilk iğnemi yaptım fakat benim bu sefer hiç heyecanım yok, bi rahatlık bi rahatlık içim bomboş sanki neden böyle oldum ben yahu 😳 umarım iyi birşeydir böyle olmam.
Canım hayirli olsun inş. Iyi işte keyifle geçsin tedavin.Allah gönlüne göre tahmininin üzerinde mükemmel bebiş versin ins. 👏👏

Back