Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ümmüseleeme biz bir ara tablo yapmıştık onu bulumadaım , hangi aylarrdaydı o tablo , hatırlıyormusun

hım brezey hamile kalmadan önceydi..o ne zaman hamile kaldı eylül sanırım..haziran temmuz gibi olabilir canım..işallah bulabilirsin tabloyu yeni gelen arkadaşlarıda ekleriz..güzel olur..:))

Ayyyy çok sevindim elifcigim ha şöyle topla kendini yanliz mini elbise filan derken kocisini de kiskancliktan cildirtmayasin ohhhhh ne güzel etmissin boyle ayaktayim dimdik duruyorum mesajlari onlari afallatir aslinda bazen bu erkeklere bocek muamelesi yapmak lazim yojsa tepemize cikiyorlar

hım brezey hamile kalmadan önceydi..o ne zaman hamile kaldı eylül sanırım..haziran temmuz gibi olabilir canım..işallah bulabilirsin tabloyu yeni gelen arkadaşlarıda ekleriz..güzel olur..:))
geçen gün aradım bulamadım, şimdi tekrar arayım.

bu arada sen hormonlarına kolay baktırabiliyormusun. ben tüp merkeze gitmeden yakın bir yerde baktırayım diyorum. e2 düşükte olsa sonradan bir durum olmuş mu diye, pregesterona 21. gün bakılıyor ya...... bir ara su hastenesine gitmiştim dr muyayenesi olmadan hormona bakmıyorlarmış, dr izah ettim izin vermişti. ama ben doktora muayene olmak istemiyorum, direkt hormona nere si bakıyor biliyormusunuz kızlar , sorum herkeslereeeee

canım özel labaratuar merkezleri var orda yaptırabilirsin benim eve yakın hastane var orda yaptırıyorum yumilerede baksın istiyorum o yüzden canım..yoksa dediğin gibi labaratuarlarada yaptırılabilir canım..internetten bak izmir özel lab. en yakın yere gidersin canım..
tabloyu aradım ama bulamadım..duova canım sen biliyomusun..selcan..lejana bliyor sanki..

Canimcimm hergun once sizlere sonra kendime dua etmekle geciriyorum gunlerimi rabb dualarimizi kabul etsin inşallah. Sifa olsun.ictigin caylar corbalar :)
Kararina cok sevindim ummucum

Ozel lablarda yaptirabilirsin kuzum.

özel lab deneyeceğim. geçen yıl birine gitmiştim, benim eski kadın doğum dr nun yönlendirdiği idi. birkez daha gittiğimde yine dr dan istek kağıdı istemişti, bir dahada gıcık olduğumdan gitmeedim, o günden beri merak etmiştim iyi oldu sordğum başka bir yer bulayım.
Canimcimm hergun once sizlere sonra kendime dua etmekle geciriyorum gunlerimi rabb dualarimizi kabul etsin inşallah. Sifa olsun.ictigin caylar corbalar :)
Ozel lablarda yaptirabilirsin kuzum.

mirandacım bazen de önce kendine dua et tatlım... duamızın tutacağı saat belli değl sana da denk gelsin de mi ama.
Kararina cok sevindim ummucum

Tabloyu bende bulamadim ama haziran ayinda yapilmisti diye hatirliyorum. simdi arayacaktim biraz islerim var, bir ara bende bakarim sizde bulursaniz güncelleriz.

Ben tattim bu duyguyu hepiniz de tadin istiyorum.Kulun kula ettigi dua daha makbuldur.

kızlar

tablomuzu 150.sayfadan 200 e kadar , 10 ar 10 ar arayla aradım yok.. mayıs haziran arasıydı. silinmiş olabilir mi acaba. bazen yenileme yapıyorlar ya . gıcık oldum......

eski yazdıklarımızı okumak çok zevkli , tavsiye ederim, o günkü ruh hallerimizi hatırlatıyor:26:

Bunun üzerinde degisiklik yapabiliriz.

harika göründüğüne eminim canım... onlar eskisin sen eskime emi... :))

Arkadaşım meryem otunu nerede buldun... ben aktarlara sordum yok dediler ... sakaryadayım ben... ben de almak isterim ... hayrın nereden geleceği belli olmaz... inşallah ben de faydasını görürüm... sevgi ve dua ile kal...

Bu otu bende denedim hamile.kalmadan 5.6 ay evvelinde biomem vesile olmusmudur :)

Gunaydinnnnnn[/QUOTE]

şu an stresten benim de yüzüm benek benek... bir an içim yanıyor ve sonra yüzümde kabartılar çıkıyor.. isilik gibi... bu kadar sıkıntıya bu vücut az bile tepki veriyor:)))

inşallah hepimiz 2014 de bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz :))))) süper olucak herşey ...........

Deri elbise ama ayakta ugg bot :)))))))

İnşallah arkadaşım... şimdi elime 2014 ajandası geçti.. bir yıl bitti yaşanan onca şeye rağmen diye düşündüm... ve 2014 içinde dua ettim... allah hepimizin 2014te anne olmamızı nasip etsin... sevgi ve dua ile kalın arkadaşım...

arkadaşım ben herhangi bir özel hastanede dr.ye muyene olmadan direk laboratuvarda tahlillerimi yaptırıyorum... problem çıkarmıyorlar..

Tabloyu bende bulamadim ama haziran ayinda yapilmisti diye hatirliyorum. simdi arayacaktim biraz islerim var, bir ara bende bakarim sizde bulursaniz güncelleriz.

kızlar ben geçmişi okuyorum yaklaşık mayıs ayındayım tabloyla karşılaşmadım... 95. sayfadayım çılgın ikiliye takıldım ağır gidiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…