• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Diş macununu ve deodorantı nasıl yapıyorsun özellikle diş macununu çok merak ediyorum.
Bende krem yerine aktardan aldığım badem yağını kullanıyorum. Temizleme içinde gül suyu. Makyaj yıllardır yapmıyorum 7 yıldır saçlarımı boyamıyorum ama beyazlar rahatsız etmeye başladı. İnsan içine çıkıyoruz bizde ama bakımsız hissediyorum. Bu arada çay kahve hiç mi içmiyorsunuz tamamen bıraktınız mı merak ediyorum ben bu gün yarım bardak açık çay içtim mesela :kızgın:.
Valla çok abartiyorsunuz kızlar 😀 hamilelikte dikkat edersiniz o da belki.para tuzağı biraz.
Hele bu kadarcik caya bile dikkat etmenize gerek yok.cay rahat iciyordum.biraz açık iciyordum.nescafe hic icmiyordum.tedavi süresinde ignelerde yani ciddi o 12 gün turk kahvesi içmedim cay 2 3 bardak ictim vs.
Doğumdan sonrada bana doğal şampuan tavsiye ediyordu bir yerde.hamilelikde aklıma gelmemiş doğumdan sonra niye alayım

Son düzenleme:
Valla çok abartiyorsunuz kızlar 😀 hamilelikte dikkat edersiniz o da belki.para tuzağı biraz.
Hele bu kadarcik caya bile dikkat etmenize gerek yok.cay rahat iciyordum.nescafe hic icmiyordum.tedavi süresinde ignelerde yani ciddi o 12 gün turk kahvesi içmedim cay 2 3 bardak ictim vs.
Doğumdan sonrada bana doğal şampuan tavsiye ediyordu bir yerde.hamilelikde aklıma gelmemiş doğumdan sonra niye alayım

Ben hamilelik sevdasina dusmeden de sampuan deodorant dis macunu birakmistim. Oyle dogal diye satilan seylere de pek inanmayin, gercekten para tuzagi; ama benim yaptigim seyler ekonomik oluyor. Yani ne sampuana para veriyorum ne kreme ne deterjana ne temizlik malzemesine. Evimde de tek kullanilan temizlik malzemesi arap sabunu ve sirkedir. Hem ucuz hem dogal...

Diş macununu ve deodorantı nasıl yapıyorsun özellikle diş macununu çok merak ediyorum.
Bende krem yerine aktardan aldığım badem yağını kullanıyorum. Temizleme içinde gül suyu. Makyaj yıllardır yapmıyorum 7 yıldır saçlarımı boyamıyorum ama beyazlar rahatsız etmeye başladı. İnsan içine çıkıyoruz bizde ama bakımsız hissediyorum. Bu arada çay kahve hiç mi içmiyorsunuz tamamen bıraktınız mı merak ediyorum ben bu gün yarım bardak açık çay içtim mesela :kızgın:.
Tedavide görümcem ya abartma diyordu her tedavide bir iki kere türk kahvesini karsilikli iciyorduk .havuz yöntemi için 3 kez opu oldum ondan tedaviler diyorum

Evet bende onu anlamadım. Zaten doktorlar öngörüşmede çok sevimli negatif olunca ciddileşiyorlar
Benimde transfer 1 kez ertelendi.dr rahim tam kalınlaşmamış embriyomuz güzel ngs li yazık etmeyelim dedi.estrofemi bant yerine ilac olarak verdiler bir sonraki ay iyiydi.normaldede böyle bir sorunum hiç olmamistı.dr.lar ciddilesiyor değil mi evet ve hep bizim yumurtalar suclu.cok ilac farki vs var aralarında.

Benimde transfer 1 kez ertelendi.dr rahim tam kalınlaşmamış embriyomuz güzel ngs li yazık etmeyelim dedi.estrofemi bant yerine ilac olarak verdiler bir sonraki ay iyiydi.normaldede böyle bir sorunum hiç olmamistı.dr.lar ciddilesiyor değil mi evet ve hep bizim yumurtalar suclu.cok ilac farki vs var aralarında.

Bana hic bant verilmedi allaallah, hakikaten Ankara Istanbul Bahceci protokolleri cok farkliymis yahu, anlamadim gitti...

Sizden rica etsem, ertelendiğinde ne kadardı kalınlık, transfer olduğu zaman ne kadardı, yazabilir misiniz?

Kismetse Pazartesi keseyi gormeye ve umuyorum ki kalp atisini duymaya gidecegim. Insallah ters bir durum yoktur; hala icimden olumsuz dusunceleri ve korkulari atamadim valla 😞😞😞
Bu korkuları üzerinden at herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle:anneadayı: Sen yeterki bebeşin merdivenlere duvarlara çarpıp durma :sinirli:. Hem bir terslik olmazsa bende orada yanında olucam ve dua edeceğim senin için...

Bu arada aklıma geldi şimdi pazartesi deyince
CİYAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK hala adet olamadım:KK43:(((

Bu korkuları üzerinden at herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle:anneadayı: Sen yeterki bebeşin merdivenlere duvarlara çarpıp durma :sinirli:. Hem bir terslik olmazsa bende orada yanında olucam ve dua edeceğim senin için...

Ya sen su Saracoglu’nun bi tedavisi falan varsa denesene; bu adamcagizin dedigi seyler cok mantikli geliyor bana bazen...

Sizden rica etsem, ertelendiğinde ne kadardı kalınlık, transfer olduğu zaman ne kadardı, yazabilir misiniz?
Canim ertelendiginde 7 diydi sanki istedigimiz seviyeye gelmemis dedi.hatırladığım bu belki sayıda vermediler.ondan sonraki ayki kontrolde ilaçla 9 vardı bak ondan eminim.transferimi ve kontrolümü mustafa bahceci yaptı .mukemmel demişti.ins. seninde çok iyi olur vardır caresi ve 7 ile tutan varmıs okumustum donasyon forumunda onlarada bir sorsan çok bilgililer şıp diye söylerler :KK66:

Oyle canim cok haklisin tabi de ben rasyonel dusunemiyorum maalesef su anda pek...
insallah Pazartesi sonrasinda daha normale donecegim 🙏🙏🙏
Normal tabi ki canim, ben olsam bende sen gibi okurum merak etme, ama bize dusen seni sakinlestirmek, destek olmak, dua etmek, sana da düşen yatmak, dinlenmek, dua etmek :dua::KK15:

Adetin hemen gelir ins.kist mi olustu acaba o da cok atiyor.bence dr una gitmelisin artık .muayene olup dr dogum kontrol hapı veya adet söktürücü birsey verir sanki.hem dr açıklamasını yapar icin rahatlar.ins. bebegine kavusursun Allahın izniyle

Ya sen su Saracoglu’nun bi tedavisi falan varsa denesene; bu adamcagizin dedigi seyler cok mantikli geliyor bana bazen...
o adamın verdiği o bitkisel kürler östrejenle fena oynuyor canım şu an bunu bir doktor görüşü almadan kullanmaya cesaretim yok açıkçası pazartesiye kadar olmazsam bakalım ne diyecek Güvenç Bey

Back