- Konu Sahibi akideciknane
-
- #65.041
Hayır canım erken değil artık onlar birer embriyo:) 5. güne mi gitmesi beklenecek?Embriyo demem icin henuz erkenmi acaba?
Canım ben doktor değilim ama o tüpteki sıvı konusu çözülmeden transfer yaptırma... Tutma ihtimali çok zayıf diye biliyorum ben...Bazı doktorlar inatla buna rağmen yapıyor ve sonuçta tutmuyor. Hatta bazen aaa tüplerinde sıvı varmış demek ondan tutmamış diyenini de çok gördüm... Gerekirse farklı 1-2 tüp bebek doktorundan görüş al içine sineni yaptır.Tek tup,tek yumurtalık ve esimde de morfoloji sorunu vardi ama diger tupte sivi birikmesi olusmus.Diş gebelik olmustu tüpte belkide nedeni odur bilemiyorum tabi...
İyi ki varsin,8 iyi degil mi inan sudan çıkmış balık gibiyim:)kac tanesi dayanir kafamda deli sorular:)
Canım bu eş dahil herkesin homurdanması olayını hepimiz yaşıyoruz. Bazen insan 8 saat spor yapıp o sırada giydiğin çorapları ağızlarına tıkamak istiyorsun. Maalesef destek genelde zayıf oluyor. Ama pes etmediğinde hele bir de başarılı olursan gerim gerim geriniyorlar sevinçten. Bence bırakma kim olursa olsun onların isteklerine yada dediklerine göre değil kendi istediğine göre davran bu konuda. Çünkü bu tüm hayatını etkileyecek ve daha da zaman geçtiğinde acaba sorusunun asla cevabı olmayacak hep acaba olarak kalacak. Diğer taraftan büyük bir mutluluk şansı var en kötüsü elimden geleni sonuna kadar yaptım Rabbim kısmet etmedi demek var. Bana göre "ACABA ?" dan iyidir. BEnim gönlüm 1 / 1000000 de bir ihtimal de olsa bir ihtimaldir.Sonuçta 0 olmadığı sürece bu bir şanstır.Yok bakılmadı. Şu an doktorum yok. Yaşım da 43. Daha öncede yazdığım gibi pek de devam konusunda destek değiller. Şu an ortadayım. Bir taraftan zaman yok diye paniklerken bir taraftan da artık bırak diyorum kendime. Rabbim bu yolda çabalayan herkesi eli boş çevirmesin inşallah.
C vitamini hiç kullanmadım alayım o zaman,omepa kullanıyorum ama imom da omepa aynı değilmi içerik olarak ikisi de balik yagi.astaksantin dozajı
İçerik yeterli değil. Günde birer kez İMOM ve OMEPA kullanman daha faydalı olacaktır. yanına astaksantin içeren krill yağı yada günde 500 mg C vitamini de alabilirsin.Yumurta kalitesine ve oksidatif strese yapabileceği n en iyi yardım olur canım.Bütün bunların hepsini aldığında hemen hemen aynı paraya tam takviye yapmış olursun:)
İnşallah dediğiniz gibi olur ücreti pahalı. . birde kulağıma iğne taktı bir hafta kalacak dedi ayni zamanda doktorum kadın doğum doktoru rahim kalınlığına baktı biraz ince dedi bundan sonra biraz daha o kısımlara yogunlasacagiz dedi kendi doktorum kesinlikle saçmalık dedi harcayacak paran çoksa git sen bilirsin dediFarkli noktalara yapmis. Insallah faydasini goruruz.
HAyır canım aynı değil. OMEPA da Q10 inin aktif formu olan ubiquinol var. Bu oldukça önemli . Geri kalan folik asit falan aynı ama dozaj arttırmış oluyorsun düşük rezerv ve kalitede folik asit omega 3 falan yüksek dozaj iyidir. İMOM da extrada selenyum gibi gerekli vitamin ve minerallerde var dozajları da gayet iyi. En önemli kalite arttırıcılar ve antioksidanlar bu ikisinde var. Ama sen bilirsin sonuçta Bülent Bey bir doktor istersen onun dediğini kullan. Ama onu kullanacaksan da OMEPA Q10 ni de kullan mutlaka ubiquinolden vazgeçme.astaksantin yada c vitamininden de..C vitamini hiç kullanmadım alayım o zaman,omepa kullanıyorum ama imom da omepa aynı değilmi içerik olarak ikisi de balik yagi.
İmprly Bülent tıraş önermişti almama gerek yok mu şimdi?
Şunu da ekleyeyim ben tüm kan tahlillerimi yaptım yakın zamanda demir değerim düşük yani normal sınırlarda ama alt değere yakın
Bülent bey elbette iyi doktordur ama bence bu durumu yaşayan bizlerin tecrübeleri çok daha belirleyici hem ucuz bir vitaminde degilki.HAyır canım aynı değil. OMEPA da Q10 inin aktif formu olan ubiquinol var. Bu oldukça önemli . Geri kalan folik asit falan aynı ama dozaj arttırmış oluyorsun düşük rezerv ve kalitede folik asit omega 3 falan yüksek dozaj iyidir. İMOM da extrada selenyum gibi gerekli vitamin ve minerallerde var dozajları da gayet iyi. En önemli kalite arttırıcılar ve antioksidanlar bu ikisinde var. Ama sen bilirsin sonuçta Bülent Bey bir doktor istersen onun dediğini kullan. Ama onu kullanacaksan da OMEPA Q10 ni de kullan mutlaka ubiquinolden vazgeçme.astaksantin yada c vitamininden de..
Cnm hiperoskapi yapalim dedi opudan sonra ama rahimde hafif düzensizlik var dedi tupe mudahale edebiliyorlsr mi acaba?Canım ben doktor değilim ama o tüpteki sıvı konusu çözülmeden transfer yaptırma... Tutma ihtimali çok zayıf diye biliyorum ben...Bazı doktorlar inatla buna rağmen yapıyor ve sonuçta tutmuyor. Hatta bazen aaa tüplerinde sıvı varmış demek ondan tutmamış diyenini de çok gördüm... Gerekirse farklı 1-2 tüp bebek doktorundan görüş al içine sineni yaptır.
Ngs dedigin pgt mi inan bu konuda cok bilgili degilim ama hiperoskapi yapalim bu surecte dedi peki tuple isi bitmedi mi zaten ?Deli misin, yasin 41, tek tup ve yumurtalikla 8 dollenme super bir rakam. Ben iki senedir takviyeler makviyeler anca 16 yumurtladim ondan da kala kala bir saglikli geldi NGS’den.
O yuzden rahat ol sayin cok iyi. 5. Gune bir 40-50% gider, yasam sartlariniza da bagli. Ben sigara ictigim (esim de tabi fosur fosur herifin umru degil) icin buydu oranim hep. Sende NGS de olacakti degil mi? Bu arada tupteki sivi olayini hallettir; yazik gunah o yuzden bu kadar emegin heba olmasin.
Saat 5 den onceyse bugunu sayman gerek demisti doktorum cnm.Arkadaşlar bugün lekelenme oldu bende reglin 1.günü mu saymak gerekiyor tedaviye başlamak için yarinmi gitmeliyim
Normal cnm bebisimiz yerlesiyor,belinde ve kasiklarinda siddetli agri ve kanaman olmadigi surece korkma progestan kaclik kullaniyorsun peki?Ya benim iki gundur kasigim agriyor tek tarafli. Normal mi bu tecrubeli arkidesler? Acaba Progesteron cok mu geldi bana diye dusunuyorum?
Fenalik geldi hemsireye soru sormaktan kiz benden bikti valla
Benim doktorum aktif kanama başladığı günü ilk gün olarak sayıyor, dün lekelenmem oldu bu sabah aktif kanama başladı yarın için randevu aldım, bence doktorunla konuş her doktorun uygulaması farklı olabiliyor.Arkadaşlar bugün lekelenme oldu bende reglin 1.günü mu saymak gerekiyor tedaviye başlamak için yarinmi gitmeliyim
Akapunturistmi kadin dogum uzmani? Onu tam anlamadim. Ben de doktoruma sordum yaptirabilirsin dedi. Ben faydasi olacagina inaniyorum yani tabii ki bir mucize degil ama hic yoktan strese iyi geliyor. Bir de transfer oncesi yaptirmak lazimmis aklinda olsun benim tup denememe daha 6 ay var ama ben erken basladim 4 ay once baslamak lazim diyorlar. Senin ne zaman olacak denemen?İnşallah dediğiniz gibi olur ücreti pahalı. . birde kulağıma iğne taktı bir hafta kalacak dedi ayni zamanda doktorum kadın doğum doktoru rahim kalınlığına baktı biraz ince dedi bundan sonra biraz daha o kısımlara yogunlasacagiz dedi kendi doktorum kesinlikle saçmalık dedi harcayacak paran çoksa git sen bilirsin dedi
Kızlar ben de akapunktur ya da hacamat yaptırmak istiyorum, Bursa'da nerede yaptırabilirim acaba
Ya benim iki gundur kasigim agriyor tek tarafli. Normal mi bu tecrubeli arkidesler? Acaba Progesteron cok mu geldi bana diye dusunuyorum?
Fenalik geldi hemsireye soru sormaktan kiz benden bikti valla
Evet akupunktur yapan kişi ayni zamanda kadın doğum doktoru .tedaviye birkaç gün içinde başlayacağım bu 3.tup bebek denememiz .akupunkturu tup bebek tedavisiyle eş zamanlı yapacağız muhtemelen 10 -15 seans sürerAkapunturistmi kadin dogum uzmani? Onu tam anlamadim. Ben de doktoruma sordum yaptirabilirsin dedi. Ben faydasi olacagina inaniyorum yani tabii ki bir mucize degil ama hic yoktan strese iyi geliyor. Bir de transfer oncesi yaptirmak lazimmis aklinda olsun benim tup denememe daha 6 ay var ama ben erken basladim 4 ay once baslamak lazim diyorlar. Senin ne zaman olacak denemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?