Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tacir iste napcan, umrumda degiliz maalesef kimsenin, Allah iyi doktorlara denk getirsin

Evet bende Güvenç Bey' e ilk gittiğimde bunları sorup durmuştum. Hatta bir gün gidip bana cd 56 da yapsakmı dedim. ve yedim fırçayı " Lütfen benim dediklerimi yapın ben size gerek yok diyorum" dedi. Adamı delirtme noktasında getirdim çenemle resmen doktorluk tasladım. Transferimde bana da prednol verdi bir süre. İçeriğini araştırdığımda bağışıklık sistemini baskıladığını görmüştüm.O zaman demek bu riske karşı direk verdi diye düşündüm. Güvenç Bey'in bu yönünü çok seviyorum. Gerekli görmediği hiç bir şeyi sen istesen dahi yaptırmıyor ama bir yandan da riskleri azaltmak için önlem alıyor. Başka bazı doktorlar ( genelleme yapmak doğru değil) nasılsa biz gelmişiz ayağına yaptır da daha fazla paranı alalım modu olurdu.

Ama ben teşebbüs etmicem ki direk icraat sohbetinize doyum olmaz ama ben uyuyayım herkese iyi geceler

Ay ben sana anlatsam Guvenc Bey’le maceralarimi yerlere yatarsin. En son adama Guvenc Bey, hormonlari ben yiyorum gobekten; ama alinganligi siz yapiyorsunuz ben anlamadim bu isi diye hirlamistim; adam o gunden beri pek mulayim davraniyor. Ama ben de artik cok fazla sormuyorum guvendigim icin.

Aynen sonradan Mustafa Bahcecide era testini gereksiz diyerek istemiyordu.ticari birseydi ama moda gibiydi Mustafa Bahcecide hastasına yapmısti.prednol kortizonmuş bende baska forumda ögrendim.prednolü transferden sonra 5 gün kullanmıstım .ankarada hic ilac vermiyorlar sanki bu prednolün mg
İ.düşük mesela. transfer sonrasi gayet zayif bence.istanbulla aralarinda cok fark var.yurtdışindaki merkezler gibi birsey kalite farkı

Cok ilginc, ben klinige her gittigimde SOK SOK SOK modunda tup bebekte son teknoloji diye pazarlamasini yapiyorlar o donen videolarinda.
Prednol’u 4 mg aldim ben bes gun boyinca; ama transferden once. Sana sonrasinda vermisler...
Yurtdisi forumlarinda hep bakiyorum 16 mg kullaniyorlar, bir de aylarca. Ama uzun vadede cok yan etkileri varmis galiba; bilmembiseybisey sendromuna yolaciyormus simdi adini seyettiremedim. Yani az ve kontrollu kullanmak lazim gibi geliyor kulaga. Sonra senelerce o biseybisey sendromundan kurtulamiyorlarmis...

Benimde 16 mg.dı sasirmıstım transfer sonrası ilaçların bu farkına

Yok artık soyguncular. Bu yüzden hamile kalamıyorsam da tövbe veremem o kadar parayı.
Ankarada mi tedavi oldun canim, hep bahceci deyince hep istanbuldan bahsediliyor, kimse bahceci ankaraya gitmemis sanki

Ankarada mi tedavi oldun canim, hep bahceci deyince hep istanbuldan bahsediliyor, kimse bahceci ankaraya gitmemis sanki
Ankarada yaşıyorum canım.bahceci ankara bu yıl açıldı.ilk tedavim 42 yaşın sonlarinda ankarada gen-art ta oldu negatif alınca kadınlar kulübüne daha dikkatli girip okudum.bahceci fulyaya en iyi merkez diyorlardı bende ankaradan istanbula bahceci fulyaya gelip gittim.
Ama sanirim sen iki test yaptirmissin 1000 euro ya, ben tek testin fiyati diye duydum, belkide ben yanlis anladim
evet 2 test.bana da yanlış duymuşsun gibi geldi 1000 euro dur halen

Benim de rahim filmimi bugün genarttaki doktor çekecek,tüp bebek için banada fiyat verdiler, ama merkezde in cin top atiyordu,ortam kasvetli geldi bana, sende isini riske atmamakla iyi yapmissin, boncuk gönlüne Rabbim güzel kaderler yazsin insAllah

Amin insallah sağol.dedigin gibi boncuk gözlü .gen-art aynen kasvetli boş lab.ı iyi diye duymustum sevdigim bir arkadaşimın istihbaratı sonucu gitmistim.merkez rahim filmine çok istedi mi ? Ben Sertac beye 750 tl verdim.istanbulda, dr. fiyata güldü.istanbulda bile bu fiyat yok demisti.senden ne kadar istediler acaba ? Evet istanbul çok iyi oldu.ankarada zaman kaybı yasayani duydum malesef. Rahim filmi rahat gecer ins. Benim cok rahatti hafif anestezi ile yapıldi.gecmis olsun sonuç iyi cıkar inş.

Benimde sertac bey cekecek, fiyati deyimde dudagin ucuklasin, denge görüntüleme merkezini aradim ben, orayla anlasmaliymis sertac bey bilmiyordum ben bunu, denge bana 950 tl fiyat soyledi, neyse bi cankaya saglik kart diye bir sey var, bazi merkezlerde bellioranda inditim sagliyor, denge görüntüleme ile de anlasmaliymis, ben burayi aradim tabiki klasik olarak rahim filmi ozel bir film dedi, bu anlasma disinda dedi,bende dedim ne alaka, butun tetkikkerde % 40 yazmissiniz dedim, biz sperm testlerini de oraya verdik, ordaki bayanda size indirim yapalim dedi,650 tlye cekeriz dedi, sonra benim kurtaj sonrasi sıkıntılarım oldu, lekelenmem uzun sürdü falan, bende o sertac beyi aradim dedim lekelenme var ama endiseleniyorum bir an once cektirmak istiyorum dedim, hekin muayene edelim dedi, kosa kosa gittim tabi korkudan bisey varmi diye, tabiki o da ucretli, orda bana dengenin bu fiyati verdigini duyunca cok sasirdi falan ama tamam dedi, yani 650+100 muayene 750 olacak bana maliyeti, sonucu iyi ciksinda napayim canim, senin sorun ciktimi filmde, sertac beye guvenebilirmiyim, memnun kaldinmi sen, bir de sonrasinda kanama falan oldumu(ayyy korkudan ne cok sordum demi)

arkadaşlar pf wonder stıck bunu duyan veya kullanan varmı hamile kalmak içinde kullanılıyormuş
Yok canım daha neler artık. O vajina daraltıcı bir ürün. Üstelik orjinal ürünü alıp etiket ve kutu değiştirip orjinalinden çok daha pahalıya satıyorlar. Hamile kalmak için kullanılabilecek en son şey olabilir

Siz istemeden nasıl gönderiyolar neticede bunun için de para almıyorlar mı

Aaaa cok şasırdım çook pahalı yani 950 tl cook.bende ne bileyim esimin gazına geldim çektir olsun dedi muayene parası vermiyorsun o nedenle ilk heyecanla yaptım ben . gen-art ilk ay tüp bebegi yapmıştı ! muayene parası almiyor ama ilk ay tedavi dedi. Demek Denge ile anlasmali benimde orada oldu, bunu da tahmin edebiliyorum..hatta sasirdim kendimde çünkü merkezde olacak saniyordum.
650 daha idare eder bir rakam olabilecek birsey yoksa baska yere git derdim.ben ettim siz etmeyin :)
Sertać beyde güzel cekiyor haff anestezi veriyor.iyi bilgili bir dr.dur sakin sesiyle rahatca cekilmisti.kanama ya olmadı ya da bir iki damla.zekai tahirde rahim fiimi cektiren arkadasimin cok acimis devlette.farkı fiyatı :)
Tüp bebek dr.unun cekmesi iyi olur dediler yoksa başkent unv. De radyolog cekiyor 50 tl.idi ! kazik yedim yani bence.
Güzel gecer yani canim.bir sonraki tedaviye nereye gideceksin ?
Gen-art ta super bir fiziki kosul yok fiyatlar istanbulla nerdeyse ayni.genel olarak ankaradaki merkezler hastayi memnun eden tekli odaları vs yok para istanbulla ayni.

Canim cekildim, şükür temiz cikti, baskentte bende sordum ama o anestezisiz fiyat 50 tl, hatta ufuk universitesine de sordum 55 tl dedi filme, ama anestezi icin 500 tl dedi, asistanlar cekiyor diye gitmedim oraya, evet bana da tup bebege 7000 dedi+ ilaclar dusuklerden dolayi pgt yapilmasi lazim dedi, simdi ben kendi doktoruma gidecegim, rahim filmi sonucumu bekliyordu, artik bana nasil bir yol çizer konusacagim canim, ankarada zaten isim yapmış bi ahmet memet kardesleri duydum novart sanirim, onun disinda bilindik merkezler hep istanbulda ve dedigin gibi fiyatlar ayni nerdeyse,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…