Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hahaha zaten çayı hiç sevmem içenleri de anlamam:) Walking Dead mi en sevdiğim. O moda geçersen o iş bende

Hormon deyince aklima geldi. Transfer zamani Istanbul’dayken annemle yolda yuruyoruz. Boyle evsiz tipli bir adamcagiz annemden para istedi annem de vermeden gecti. Ben arkadan geliyorum, bir basladim ben aglamaya, nasil hickira hickira. Anneme zorla para verdirtttim.
Siz artik dusunun benim hormonlar nasil etki yapiyor. Su an ota boka ziril ziril agliyorum.
Kapisiriz diyorum yani

Cok uzuldum kayiplarin icin canim
Vucudun kabul etmiyor olabilir mi acaba? Bunun testi var mi bilmiyorum; ama bana her ihtimale kortizol cerildi transfer zamani.
Bir de toksoplazma bakildi mi? Evinde kedi falan varsa...
Test era testi ve cd56 testi yapiliyor.banada yapildı ne olur ne olmaz dedik yaptırdım5.000 i kaybettik opu gibi yapiliyor kısa bir işlem rahimden küçük bir parca aliniyor .era rahmin tutunma gününde sapma var mı ona bakıyor.cd56 da biliyorsunuz bağışiklığa bakilıyor.vücut embriyoyu kabul ediyor mu?
Suan, benim dr.umda sadece serum veriyormuş.bilirsiniz cd56 testinin sonucu kötü çıkanlara serum yapiliyor seninde öyle olmuş S sucklingpigs . Bence kortizol o serumun adı degil ama bilemedim o mu degil mi.iste bende bir 5000 harcadım 2017 de bahceci fulyada bu test modaydı :) su an var mi bilmiyorum kızlar :) benim sonuç normal çikmıstı.ama ben hepi topu 2 sağlıklı embriyomun başına birsey gelmemesi için yaptırdım.dr.da benim herseyi yapalım sözüm karşısında bunu da yapalım dedi.ama başka hastalarada bu yapıldı.

Kim o hamileler söyle hadi hayırlara vesile olsun inş.

Peki sadece cd56 testi fiyatı ne kadardır acaba ya da ünv hastaneleri yapar mı bu testi ben de yaptırmak istiyorum

Kim o hamileler söyle hadi hayırlara vesile olsun inş.
Valla isim olarak hatırlamıyorum ama bir tanesine doktorlar umutsuz konuşmuş .o doğal yoldan kalmıştı. ben de diğerlerine bakın gördünüz mü diyorum. sonra bir bakıyorum ki sen ne biçim forum okuyorsun biz hamileyiz zaten diyorlardı.

Bu arada ben de sado-mazoya baglamis gibi oldum hehehe
Şişşşttt aaaa sapığa bak çoluklu çocuklu koca kadın hiç utanmıyormusun sen sado mazooo... cık cık cık...Senin artık inzivaya çakilip sakin sessiz bir hayat sürmen gerekli . O bebeği de sürekli merdivenlere vurmaktan vazgeç O bebek doğacak işte bu kadar !

PS: Anaaa şu yazdıklarıma bir baktım da ben eşime bile bu kadar tehdit savurmadım be...

Yok canim bana serum yapilmadi. Guvenc Bey era cd56 falan da istemedi. Bana her transferimde direk Prednol kullandirdi transferden 5 gun oncesi itibariyle. (Kirtizol dedigim buydu) Benim alerjilerim ve otoimmun hastaligim var; belki de o yuzdendir. Saniyorum benim gibilerde bu risk daha fazla herhalde diye ne olur ne olmaz diye test yapmadan verdi.
Ben bazi testleri de ticari olarak zorladiklarini dusunuyorum acikcasi Bahceci’de bile bazen. Guvenc Bey’i bu hususta bunun disinda tutuyorum, gereksiz zamansiz hicbirsey istemiyor...

Dov bizi H Hippolyta

Hangisiydi hatirlamiyorum ama simdi bu testlerden sadece birine 1000 euro diyorlar

Hahaha zaten çayı hiç sevmem içenleri de anlamam:) Walking Dead mi en sevdiğim. O moda geçersen o iş bende
Yok ay şu aralar american horror story izliyorum ondan olmuş olabilir:)
Ne yapıcan be beynime kazık mı saplayacan psikopat ne olacak. Şuna bak ya bu forumda adam öldürmeye teşebbüs etmek yasak bi kerem... Hem de sonra kameramanlar sana da gelir ;
  • neden öldürdün ?
  • walking dead di çünkü
  • Neydi neyyy
  • walking dead dedik ya zombi zombi...
  • AAAA deli var tıkın bunu tımarhaneye negan bile bunun yanında çiçek gibi bir şey

Peki sadece cd56 testi fiyatı ne kadardır acaba ya da ünv hastaneleri yapar mı bu testi ben de yaptırmak istiyorum
Canım maalesef bu testi bildiğim kadarıyla üni hastaneleri kandan yapıyor. Ama o da rahimden alınıp bakılan gibi sağlıklı bir sonuç vermiyor. Sen genede yakın çevrende ki tüp bebek ünitesi olan üni hastanelerine bir sor istersen

Ikisini birlikte yapıyor bahceci fulya.bu merkezden başkada yapan yok diye forumlarda okudum bu nedenle sanmiyorum.ama bu testide aşmış dr.lar.benim dr da dahil simdi serumu yapıyorlar :)) bunu donasyon sayfasında da okuyorum böyle yapiliyor.zaten serumda cok pahali 1000 tl falan bahceci fulyada kibrista.ama serum aslinda 120 liralık bir serummuş.donasyon sayfasinda birisi serumu uyguna alıp devlet hastanesinde yaptırmıştı.

Anladım o zaman mümkünatı yok yaptıramam ben bu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…