- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #64.841
Bu arada sana yazdigimda hep bebeklerin icin diye yazasim geliyor, bebegin seninle yazarken bile bebeklerin yazip silip yazdim, ikizler mi geliyor ne acaba :)))Cok tesekkurler. Icim rahatliyor iste boyle telkinleri duyunca, kusura bakmayin boyle olumsuz konusuyorum dusunuyorum diye. Sinir hastasi oldum bu surecte valla...
Ne kusuru canim ya, benim beta 2 kat artmadiginda bu sayfalari yedim yuttum, endiseni o kadar iyi anliyorum ki, ben ikinci gebelikte o kadar stres yaptim ki, hastaneden beta sonucumu yolladiklarinda ağlama krizi gecirdim is yerinde, bakamadim sonuçlara,müdürüm bakıyordu düşün maillere,bana iki kat artmis dedihinde inanmiyordum, bana üzülüp yalan söylüyor saniyordum, kendimi yirtsamda sonuc değişmedi ama, hatta ben o hallerimi düşününce sonra, kendimmi neden oldum bu kadar stres yaparak diye kendimi suclamaya basladim, sen kendine dikkat et, sakin kalmaya calis, zor biliyorum ama olmasi gereken bu canim
Bu arada sana yazdigimda hep bebeklerin icin diye yazasim geliyor, bebegin seninle yazarken bile bebeklerin yazip silip yazdim, ikizler mi geliyor ne acaba :)))
Canim benim iki dusugum oldu, tup bebekle degil,bebeklerin gelisimi duruyorr ama neden bulunamiyor, pihtilasma, kromozom analizlerimiz esimle,sperm testleri dna hasarina kadar bakildi, hatta bebegi genetige yolladik ondada şükür temiz geldi, sadece rahim filmi kaldi, onuda yarin cektirecegim, korkuyorum heyecanliyim, ne cikacak acaba, kurtajlara bagli sorun oluştumu,dogustan bir sorun var mi, kafam kazan gibi anlayacagin, ruyalarimda bile artik testlerle ugrasiyorumCok haklisin. Gideyim biraz yuruyyus yapayim bari, bu internette oku oku, o da insani daraltiyor aslinda.
Senin durumun ne su anda? Sanirim onceki denemen kotu sonuclandi?
Canim benim iki dusugum oldu, tup bebekle degil,bebeklerin gelisimi duruyorr ama neden bulunamiyor, pihtilasma, kromozom analizlerimiz esimle,sperm testleri dna hasarina kadar bakildi, hatta bebegi genetige yolladik ondada şükür temiz geldi, sadece rahim filmi kaldi, onuda yarin cektirecegim, korkuyorum heyecanliyim, ne cikacak acaba, kurtajlara bagli sorun oluştumu,dogustan bir sorun var mi, kafam kazan gibi anlayacagin, ruyalarimda bile artik testlerle ugrasiyorum
Evettt ben geldim söyle bakalım ne yaptın bugün? Bebişimizi gene duvardan duvara vurmadın inşallah? Ona iyi bak valla seni bir şikayet ederse çok kızarım sana sonra :)))Cok sagolasin arkadasim. Sabah kan verdim; insallah gun bitiminde cikar sonucum. Yoksa Pazartesi gunune kalacak.
Bu igm falan testleri sanirim dedigin, bana da lupus ve bir iki test yapildi, ne yapılması gerektigini bilmedigimizden yapılana razi oluyoruz, benim durumum da soyle bir sıkıntı var, benim gittigim doktor(en guvendigim) devlet hastanesinde prof ve mantigi şu, bir bebek düşecek se ne yaparsan yap düşecek, mesela bana ozelde progestan verdiler bana dediki bosuna kullanıyorsun, bebek sagliksizsa sen sadece düşüğü geciktirmis oluyorsun dedi,ozelde de cok doktora gittim, cunku devletteki doktora her an ulaşma imkanim olmadigindan,ozeldede guvenebilecegim bir doktor bulayim diye ama maalesef hepsinin gözlerinde $$$$$$ yaniyor, o guveni hic birine duyamadim, maalesef...Cok uzuldum kayiplarin icin canim
Vucudun kabul etmiyor olabilir mi acaba? Bunun testi var mi bilmiyorum; ama bana her ihtimale kortizol cerildi transfer zamani.
Bir de toksoplazma bakildi mi? Evinde kedi falan varsa...
Evettt ben geldim söyle bakalım ne yaptın bugün? Bebişimizi gene duvardan duvara vurmadın inşallah? Ona iyi bak valla seni bir şikayet ederse çok kızarım sana sonra :)))
Canım, Nerede tedavi oluyorsun?benzer bir durumu bahçecide bir bayanda gördüm. 3 ü tüp bebek olmak üzere 7 kez benzer durumu yaşadı.hep 8 haftalıkken kalp duruyordu. 4. tüp bebek tedavisine geldiğinde size transfer yapamayız çünkü hamilesiniz dediler. Sanırım şu an 2 aylık kızı kucağında...Senin için ona yarın soracağım bu süreçte özel bir şey yapmış mı?. Sen burada bizim bahsettiğimiz vitaminleri hiç denedin mi? Özellikle ubiquinol'ü..Canim benim iki dusugum oldu, tup bebekle degil,bebeklerin gelisimi duruyorr ama neden bulunamiyor, pihtilasma, kromozom analizlerimiz esimle,sperm testleri dna hasarina kadar bakildi, hatta bebegi genetige yolladik ondada şükür temiz geldi, sadece rahim filmi kaldi, onuda yarin cektirecegim, korkuyorum heyecanliyim, ne cikacak acaba, kurtajlara bagli sorun oluştumu,dogustan bir sorun var mi, kafam kazan gibi anlayacagin, ruyalarimda bile artik testlerle ugrasiyorum
Bu igm falan testleri sanirim dedigin, bana da lupus ve bir iki test yapildi, ne yapılması gerektigini bilmedigimizden yapılana razi oluyoruz, benim durumum da soyle bir sıkıntı var, benim gittigim doktor(en guvendigim) devlet hastanesinde prof ve mantigi şu, bir bebek düşecek se ne yaparsan yap düşecek, mesela bana ozelde progestan verdiler bana dediki bosuna kullanıyorsun, bebek sagliksizsa sen sadece düşüğü geciktirmis oluyorsun dedi,ozelde de cok doktora gittim, cunku devletteki doktora her an ulaşma imkanim olmadigindan,ozeldede guvenebilecegim bir doktor bulayim diye ama maalesef hepsinin gözlerinde $$$$$$ yaniyor, o guveni hic birine duyamadim, maalesef...
benimde aklima sadece vücut yabanci madde olarak algılıyor diye geliyor,ya da yumurtam kalitesiz, yarin ki rahim filmim de insAllah temiz cikarsa aklima gelen baska bir sey kalmiyor,
Ben de beyaz at gördüm ve kafasını kesiyorlardı. İzlediğim filmlerden etkilendim heraldeYa valla var ya gene karamsarlığa başlamışsınız hepiniz.... ALOOOOOOOOO Bakın 5-6 güne adet bekliyorum tedaviye başlayacağım hepinizden bunun acısını çıkartmazsam...İntikamım acı olacak, Ne kadar melankolik film varsa seyredicem melankolik şarkılar dinleyeceğim. Zaten hormonlar sapıtmış olacak bütün gün burada karaları bağlayıp beni teselli etmenizi bekleyeceğim... Ve ne derseniz deyin teselli olmayacağım...
Kızlar yapmayın ya gerçekten biraz olumlu şekilde konsantrasyon olun bakın ben inanıyorum bu topikten 4 kişinin hamile kaldığını gördüm rüyamda biri doğal yollaydı. Benim rüyalarım çıkar... Sakin olun .... Sadece şu karamsarlığı atın üzerinizden bu kadar üzüldüğünüzde hiç bir şey düzelmiyor. Düzelecek olsa düşürdüğümüz bebekler geri gelirdi. AHHH VAHHH la üzülerek bütün stres hormonlarını harekete geçirip şansınızı azaltacağınıza bundan sonra ne yapılacak en doğru nasıl yapılacak ona kanalize olalım. KAraları bağlamak için erken daha
Ya valla var ya gene karamsarlığa başlamışsınız hepiniz.... ALOOOOOOOOO Bakın 5-6 güne adet bekliyorum tedaviye başlayacağım hepinizden bunun acısını çıkartmazsam...İntikamım acı olacak, Ne kadar melankolik film varsa seyredicem melankolik şarkılar dinleyeceğim. Zaten hormonlar sapıtmış olacak bütün gün burada karaları bağlayıp beni teselli etmenizi bekleyeceğim... Ve ne derseniz deyin teselli olmayacağım...
Kızlar yapmayın ya gerçekten biraz olumlu şekilde konsantrasyon olun bakın ben inanıyorum bu topikten 4 kişinin hamile kaldığını gördüm rüyamda biri doğal yollaydı. Benim rüyalarım çıkar... Sakin olun .... Sadece şu karamsarlığı atın üzerinizden bu kadar üzüldüğünüzde hiç bir şey düzelmiyor. Düzelecek olsa düşürdüğümüz bebekler geri gelirdi. AHHH VAHHH la üzülerek bütün stres hormonlarını harekete geçirip şansınızı azaltacağınıza bundan sonra ne yapılacak en doğru nasıl yapılacak ona kanalize olalım. KAraları bağlamak için erken daha
Sevgili arkadaşım seni çok iyi anlıyorum zor buldun bebeğini. Ben de senin yerinde olsam farklı olmazdı durumum ama kendini rahatlatmaya çalış. Hemen aklına ilk gelen olumsuzluk olmasın. Anın tadını çıkar. Söylemesi kolay tabiki ama kötüyü çağırma. Ben inanıyorum bebeğin ya da bebeklerin sağlıklı olacaklar. Benim hislerim olumlu yönde ki sen test sonucunu söylemeden önce ben hamile olduğunu hissediyordum:)Orasi oyle tabi embryo sagliksizsa ne yaparsan yap duser; ama mesela toksoplazma mikrobundan da dusebiliyormus saglikli bile olsa. Ya da dedigin gibi vucudun yabanci madde gorup atmaya calisiyorsa. Yurtdisi forumlarinda cok sik goruyorum dogal yoldan hamile kalamayan kadinlar kortizol kullanarak dogal hamile kalabiliyorlar doktor kontrolunde tabi. Insallah bulunur canim sorunun ne oldugu. Insan sebep bulamayinca da cok siniri bozuluyor.
Sevgili arkadaşım seni çok iyi anlıyorum zor buldun bebeğini. Ben de senin yerinde olsam farklı olmazdı durumum ama kendini rahatlatmaya çalış. Hemen aklına ilk gelen olumsuzluk olmasın. Anın tadını çıkar. Söylemesi kolay tabiki ama kötüyü çağırma. Ben inanıyorum bebeğin ya da bebeklerin sağlıklı olacaklar. Benim hislerim olumlu yönde ki sen test sonucunu söylemeden önce ben hamile olduğunu hissediyordum:)
InsAllah canim, hepimiz icin dua ediyorum, saglikla, saglikli evlatlarimiza kavusalim insAllah, simdi senin icinde rahat olma vakti, tadini cikarmaya çalış elinden geldigi kadarOrasi oyle tabi embryo sagliksizsa ne yaparsan yap duser; ama mesela toksoplazma mikrobundan da dusebiliyormus saglikli bile olsa. Ya da dedigin gibi vucudun yabanci madde gorup atmaya calisiyorsa. Yurtdisi forumlarinda cok sik goruyorum dogal yoldan hamile kalamayan kadinlar kortizol kullanarak dogal hamile kalabiliyorlar doktor kontrolunde tabi. Insallah bulunur canim sorunun ne oldugu. Insan sebep bulamayinca da cok siniri bozuluyor.
Sen de boğaya kırmızı bayrak sallıyorsun he... Kaşınma bakim git kendine çay falan koy . Yok vazgeçtim çay içme çay zararlı ıhlamur iç. uzat ayaklarını titre ve kendine gel sakinleş ....Yoksa seni hayvan severlere şikayet edeceğim at kafası kestiriyor diye:))) Siz geçin bakim dalganızı tedavim bir başlasın walking dead moduna bağlayacağım buralarda .Hepinizin beynini yiyeceğim karamsarım diye...Ben de beyaz at gördüm ve kafasını kesiyorlardı. İzlediğim filmlerden etkilendim heralde
Ben de beyaz at gördüm ve kafasını kesiyorlardı. İzlediğim filmlerden etkilendim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?