- 11 Mayıs 2018
- 332
- 509
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #64.821
Canim ya, yasadiklarina çok üzüldüm, benimde iki kaybim var, ve dedigin testler bende de normal, yani neden yok,yarin ilk kez rahim filmi cekilecegim, benimde yuregim agzimda, insAllah kotu bir sey cikmaz,bende 36 yasimdayim, aslinda az yumurta varsa keşke havuz yapsalardi, gerci dondurulmus embriyoya genetik yapiliyormu tam bilmiyorum, insAllah sapasaglam gelir bebegin, Allah yardimcin olsun, dualarım seninle arkadasim, insAllah Allah emeklerimizi bosa çıkarmaz
O kadar yani ne ilginc degil mi
5. Gun embriyosu blastokist embriyo.kalitesini soyleyebilirler su an.epikriz dediginden ciddiye almışlar galiba. Yarin bir gün Bir daha ara istersenselam herkese tekrar..
benim yine bir sorum olacak
opu sonucu tek 1 embriyom 5. güne gitmişti ve dün onu pgt ye gönderdiklerini söylemişlerdi
bende kendilerinden o tek embriyomun kalitesi ile ilgili bilgilendirilmek istediğimi söyledim
onlarda epikriz raporu göndereceklerini söylediler
az önce merkezden aradılar ve b epikriz raporunu pgt sonucu geldikten sonra verebileceklerini söylediler
oysaki benim merak ettiğim o gönderilen embriyonun kalitesinin değerini öğrenmekti
hani yazıyorlar ya 4AA , 5cc falan diye ya da ne bileyim blastkist falan (terimleri bilmiyorum sallıyorum şuan)
bu şekilde bilgilendirilmek mümkün değilmidir sizce de bu aşamada
5. Gun embriyosu blastokist embriyo.kalitesini soyleyebilirler su an.epikriz dediginden ciddiye almışlar galiba. Yarin bir gün Bir daha ara istersen
Kizlar galiba ucuz geliyor; sonucum 1350 cikti!!!
Çok tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin
Kizlar demin merdivenden yuvarlandim. Hastaneye gittim bakmiyorlar delirttiler beni.
Nolur dua edin bana birsey olmamistir insallah
Merhaba herkese, anneveoglusu; Anneveoglusu merak etmişsin teşekkür ederim. İy miyim bilemiyorum ama iyi olmaya çalışıyorum. Bebeğin nasıl paşa büyüyor mu?, hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin allahım.
Gebelik haberini alan arkadaşlar sağlıcakla devam etsin, uğraşanlarada rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah.
Ben yazmasamda formu takip ediyorum, pozitif sonuç görünce seviniyorum, olumsuzluklarda sanki ben yaşamışım gibi üzülüyor hemen suratım düşüyor. Bunu işyerinde arkadaşlarda farkediyor.
Bende maalesef iyi haber yok. Ne yapsam nasıl bir yol izlesem diye kara kara düşünüyorum. Bazen artık bırak bu duruma alış diyede kendimi zorluyorum. Yaş da gitti biliyorum.
Hippolyta arkadaşım seni tebrik ediyorum. İnşallah mutlu sona ulaşırsın buna da inanıyorum. Bahçeciye bende gitmiştim. Ama bana bu kadar devam konusunda bir destek görmedim. Aynen bende 8.5 hf. kürtaj olmak zorunda kaldım. Kalp atışı durduğu için yada hiç başlamamıştı. Acemi olduğum için genetik de istememiştim. Şimdi de keşkeler le yaşıyorum.
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Bugün testi tekrarladinmmi
Selamlar T rahim olduğunu söylediniz.Bende de bu sorun var.İlk tüp bebek denememden sonra(gecen haziran)düşük sonrası film cektirdigimde çıktı ortaya.Sağolsun doktorum öncesinde ihtiyaç gormediçok teşekkür ederim.. Rahim filmim benimde çekilmişti. T şeklinde rahmim olduğu anlaşılmıştı. sonrasında histeroskopi olmuştum. hatta rahim filminden sonra tıkalı olan tüplerin açıldığını duymuştum.. hiç korkmayın zor bir süreç değil hafif bir narkoz ile gerçekleştirmişlerdi benimkini. inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Selamlar T rahim olduğunu söylediniz.Bende de bu sorun var.İlk tüp bebek denememden sonra(gecen haziran)düşük sonrası film cektirdigimde çıktı ortaya.Sağolsun doktorum öncesinde ihtiyaç gormediHer neyse histereskopi yapıldı.Genişlettim dedi.fakat hala adetlerim çok kısa ve koyu kanama oluyor az miktarda yalnızca. 2.de Dondurulmuş denerken de ilacla zar zor 7,5 olabildi rahim kalınlığım.Hiç tutmadi da zaten.Sizde de bu sorun var mı? 3. yü başka bi yerde denemeye karar verdim ve doktor önce rahimi duzeltmeliyiz dedi.Yeni bir rahim filmi daha istedi histereskopi sonrası nasıl görünüyor diye.Yumurta rezervim cook iyi 5. Güne geçen sefer 7 embriyo gelmişti. 10 taneden.Bu sefer NGS li deneyeceğim fakat rahim beni çok korkutuyor.Böyle deneyimi olan var mı? 18.gün 5 ölçü en son rahimi.İlaçla da dediğim gibi en fazla 8 olabiliyor.Tüm arkadaşlardan yorum bekliyorum.Ben de 42 yasindayim.Bu rahim sorunu düzelir mi?
InsAllah arkadasim, emek verdigimiz her seyi Rabbim hayirla sonuclandirsin,Bende anestezili cektirecegim, sonuclar ne cikacak korkusu, islemin korkusunu bastirdi,kurtaja bagli sıkıntılar da olabiliyormus, yada doğuştan olan, sonra diyorum ne olacaksa Allahin dedigi olacak nasilsa,çok teşekkür ederim.. Rahim filmim benimde çekilmişti. T şeklinde rahmim olduğu anlaşılmıştı. sonrasında histeroskopi olmuştum. hatta rahim filminden sonra tıkalı olan tüplerin açıldığını duymuştum.. hiç korkmayın zor bir süreç değil hafif bir narkoz ile gerçekleştirmişlerdi benimkini. inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Benim değerim 435 den 4 gun sonra 1700 lerde cikmasi gerekirken 3000 kusurlerde cikmisti ve doktorum cok guzel demisti, 2 katin altinda kalirsa doktorlar artisi begenmiyor canim, yukselince cok sorun yapmıyorlar, bak bir arkadasimda 115 den 4 gun sonra 1100 lerde cikti 400 lerde olmasi gerekirken, rahat ol lütfen, her sey cok güzel olacak Rabbimin izniyle, ona emanetiz hepimiz, zaten dis gebelikte 2 kat artmayinca supheleniyorlar artinca degil, onu unut insAllahKizlar 12. Gun degerim 1350 idi, 14. Gun sonucum 3760.
Nasil bu artis? Cok fazla degil mi? Cok korkuyorum dis gebelik, mol gebelik falandir diye.
Biliyorum cok olumsuz dusunuyorum; ama su korkuyu atamiyorum icimden. Var mi sizin bir bilginiz?
Bak degerin 3000 lerde benim 3000 de karindan 1 cm bile olmayan kesem göründü, zaten fazla pazartesi görürler ama bu arada aklindan kotu her seyi sil, yavrun seninle ve saglikla buyuyor insallah ne guzel hep bunu düşün ve dua etEvet canim, sanki tas tevrinde yasiyorum burada. Utanmasalar kiclarini tasla silecekler dogal olsun diye...
Benim değerim 435 den 4 gun sonra 1700 lerde cikmasi gerekirken 3000 kusurlerde cikmisti ve doktorum cok guzel demisti, 2 katin altinda kalirsa doktorlar artisi begenmiyor canim, yukselince cok sorun yapmıyorlar, bak bir arkadasimda 115 den 4 gun sonra 1100 lerde cikti 400 lerde olmasi gerekirken, rahat ol lütfen, her sey cok güzel olacak Rabbimin izniyle, ona emanetiz hepimiz, zaten dis gebelikte 2 kat artmayinca supheleniyorlar artinca degil, onu unut insAllah
Bak degerin 3000 lerde benim 3000 de karindan 1 cm bile olmayan kesem göründü, zaten fazla pazartesi görürler ama bu arada aklindan kotu her seyi sil, yavrun seninle ve saglikla buyuyor insallah ne guzel hep bunu düşün ve dua et
Ne kusuru canim ya, benim beta 2 kat artmadiginda bu sayfalari yedim yuttum, endiseni o kadar iyi anliyorum ki, ben ikinci gebelikte o kadar stres yaptim ki, hastaneden beta sonucumu yolladiklarinda ağlama krizi gecirdim is yerinde, bakamadim sonuçlara,müdürüm bakıyordu düşün maillere,bana iki kat artmis dedihinde inanmiyordum, bana üzülüp yalan söylüyor saniyordum, kendimi yirtsamda sonuc değişmedi ama, hatta ben o hallerimi düşününce sonra, kendimmi neden oldum bu kadar stres yaparak diye kendimi suclamaya basladim, sen kendine dikkat et, sakin kalmaya calis, zor biliyorum ama olmasi gereken bu canimCok tesekkurler. Icim rahatliyor iste boyle telkinleri duyunca, kusura bakmayin boyle olumsuz konusuyorum dusunuyorum diye. Sinir hastasi oldum bu surecte valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?