Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok teşekkür ederim.. Rahim filmim benimde çekilmişti. T şeklinde rahmim olduğu anlaşılmıştı. sonrasında histeroskopi olmuştum. hatta rahim filminden sonra tıkalı olan tüplerin açıldığını duymuştum.. hiç korkmayın zor bir süreç değil hafif bir narkoz ile gerçekleştirmişlerdi benimkini. inşallah güzel sonuçlar alırsınız

O kadar yani ne ilginc degil mi

Aynen canim o kadar. Anlatsam burada yasadiklarimi roman olur saglik sisteminde. Mesela gecen hamileligimde ben buranin en kapsamli arastirma hastanesine gitmistim. Kalplerijin durdugunu ogrendikten sonra genetik test yapar misiniz bebeklere dedim. Aldigim cevap: biz oyle seyler yapmiyoruz.
Yani hakikaten adami delirtirler. Bir o kadar da ukalalar, asagilamaya falan kalkiyorlar. Yani blastosist transferi bile son birkac senede yapmaya baslamislar falan yani dusun... Vallahi bizim ulkemizde dogru doktoru bulursan gercekten imkanlar daha iyi. Tabi paran da olmali, Allah yardim etsin maddi durumu bozuklara. Ama hakikaten beni Turk hekimlerine emanet edin yani!!!
Ben zaten her kontrolum icin Istanbul’a gidiyorum burada dunya kadar bir de saglik sigortasina para odedigim halde. En azindan akil sagligimi koruyorum boylece...

5. Gun embriyosu blastokist embriyo.kalitesini soyleyebilirler su an.epikriz dediginden ciddiye almışlar galiba. Yarin bir gün Bir daha ara istersen

5. Gun embriyosu blastokist embriyo.kalitesini soyleyebilirler su an.epikriz dediginden ciddiye almışlar galiba. Yarin bir gün Bir daha ara istersen

aradım bilgi alıp döneceğini söylediler..
genetik test ödemesi ile ilgili her türlü maili gönderdiler
bir benim embriyonun kalitesinin tam olarak ne olduğuna dair bilgi vermediler..
5. güne geldi, pgt ye gönderdik.. ten başka bir ibare kullanmadılar

şimdi merkezden aradılar. embriyolog ile görüştürdüler beni
iki tane embriyom 5. güne gitmiş
1 tanesi 2bc kalitesinde olduğu için şans verilmemiş
pgtye gönderilen de 2bb kalitesindeymiş
orta kalitede şans verilebilir embriyoymuş yani

canım Rabb'im her şeyi gönlüne göre versin zor zamanlar geçirdin İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız pes etme tedavini devam et
ben iyiyim oğluş da büyüyor 2 aylık olduk Rabbim sağlıklı ve hayırlısıyla hepinize nasip etsin inşallah

Selam arkadaşlar. Güzel mesajlarınız için teşekkürler Dün akşam doktoruma gittik. 50mm bir kist ve 13mm bir yumurtam vardı. Transfer olmaz herhalde dedi doktor. Ama bügün kan sonucuma göre aradılar ve Pazartesi tekrar çağırmış doktor. Transfer olabilir doktor tekrar muayene edecek siz Dekort başlayın bilgisini verdiler. (2 tane dondurulmuş embriyom var bekleyen) Bakalım Pazartesi belli olacak ama şaşırdım doğrusu.

Selamlar T rahim olduğunu söylediniz.Bende de bu sorun var.İlk tüp bebek denememden sonra(gecen haziran)düşük sonrası film cektirdigimde çıktı ortaya.Sağolsun doktorum öncesinde ihtiyaç gormedi Her neyse histereskopi yapıldı.Genişlettim dedi.fakat hala adetlerim çok kısa ve koyu kanama oluyor az miktarda yalnızca. 2.de Dondurulmuş denerken de ilacla zar zor 7,5 olabildi rahim kalınlığım.Hiç tutmadi da zaten.Sizde de bu sorun var mı? 3. yü başka bi yerde denemeye karar verdim ve doktor önce rahimi duzeltmeliyiz dedi.Yeni bir rahim filmi daha istedi histereskopi sonrası nasıl görünüyor diye.Yumurta rezervim cook iyi 5. Güne geçen sefer 7 embriyo gelmişti. 10 taneden.Bu sefer NGS li deneyeceğim fakat rahim beni çok korkutuyor.Böyle deneyimi olan var mı? 18.gün 5 ölçü en son rahimi.İlaçla da dediğim gibi en fazla 8 olabiliyor.Tüm arkadaşlardan yorum bekliyorum.Ben de 42 yasindayim.Bu rahim sorunu düzelir mi?

Histereskopi sonrası benim de adet sürem kısaldı, hatta çok sancılı olurdu adetlerim onlar yok oldu, ama bu sürenin azalması ilerleyen yaşa yoruluyor genelde.rezervinizin yüksek olması ne kadar güzel.. benim 5. Güne 1 tane zor gelebildi.

InsAllah arkadasim, emek verdigimiz her seyi Rabbim hayirla sonuclandirsin,Bende anestezili cektirecegim, sonuclar ne cikacak korkusu, islemin korkusunu bastirdi,kurtaja bagli sıkıntılar da olabiliyormus, yada doğuştan olan, sonra diyorum ne olacaksa Allahin dedigi olacak nasilsa,

Kizlar 12. Gun degerim 1350 idi, 14. Gun sonucum 3760.
Nasil bu artis? Cok fazla degil mi? Cok korkuyorum dis gebelik, mol gebelik falandir diye.
Biliyorum cok olumsuz dusunuyorum; ama su korkuyu atamiyorum icimden. Var mi sizin bir bilginiz?
Benim değerim 435 den 4 gun sonra 1700 lerde cikmasi gerekirken 3000 kusurlerde cikmisti ve doktorum cok guzel demisti, 2 katin altinda kalirsa doktorlar artisi begenmiyor canim, yukselince cok sorun yapmıyorlar, bak bir arkadasimda 115 den 4 gun sonra 1100 lerde cikti 400 lerde olmasi gerekirken, rahat ol lütfen, her sey cok güzel olacak Rabbimin izniyle, ona emanetiz hepimiz, zaten dis gebelikte 2 kat artmayinca supheleniyorlar artinca degil, onu unut insAllah

Evet canim, sanki tas tevrinde yasiyorum burada. Utanmasalar kiclarini tasla silecekler dogal olsun diye...
Bak degerin 3000 lerde benim 3000 de karindan 1 cm bile olmayan kesem göründü, zaten fazla pazartesi görürler ama bu arada aklindan kotu her seyi sil, yavrun seninle ve saglikla buyuyor insallah ne guzel hep bunu düşün ve dua et

Cok tesekkurler. Icim rahatliyor iste boyle telkinleri duyunca, kusura bakmayin boyle olumsuz konusuyorum dusunuyorum diye. Sinir hastasi oldum bu surecte valla...

Cok tesekkurler. Icim rahatliyor iste boyle telkinleri duyunca, kusura bakmayin boyle olumsuz konusuyorum dusunuyorum diye. Sinir hastasi oldum bu surecte valla...
Ne kusuru canim ya, benim beta 2 kat artmadiginda bu sayfalari yedim yuttum, endiseni o kadar iyi anliyorum ki, ben ikinci gebelikte o kadar stres yaptim ki, hastaneden beta sonucumu yolladiklarinda ağlama krizi gecirdim is yerinde, bakamadim sonuçlara,müdürüm bakıyordu düşün maillere,bana iki kat artmis dedihinde inanmiyordum, bana üzülüp yalan söylüyor saniyordum, kendimi yirtsamda sonuc değişmedi ama, hatta ben o hallerimi düşününce sonra, kendimmi neden oldum bu kadar stres yaparak diye kendimi suclamaya basladim, sen kendine dikkat et, sakin kalmaya calis, zor biliyorum ama olmasi gereken bu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…