- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.421
bütün içtenlğimle söylüyorum benim bir evladım olsa asla kendime eziyet etmem kızacaksınız bana ama inanın böyle bomboş olmak çok zor kelimeleri yanlış seçmemeye çalısıyorum ama çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün iyi değilim hiç evladı olmayanı anlamak da çok zordur şimdi ne desem boş ..................
günaydın canım benim :))))
2 gündür beter durumdayım sürekli kusma ekşime inanılmaz mide ağrısı ve be tek başıma eve gidiyorum eşim gidip ailesiyle yemek yiyor gece geliyor zaten dolmus olarak geliyor hiç konuşmuyoruz zaten halim yok artık ..... sabah kahvaltı hazırlıyorum aceleyle işe gidiyorum o patron sonra gidiyor..........
şimdi sizlere böyle naltırken diyorsundur elif de abartıyor yeminle tek bir abartma yok ve daha az anlatmadım bile nelerl neler ben bıktım artık pes ediyorum ................
su an bir tedavi var yarıda bırakamam son şans sonnnnnnn yarın 10:30 randevu var bakalım doktor ne diyecek ona göre devam yada bitiricem
inanın abatmıyorum asla anlatamadığım o kadar aptalca seyler varki o kadar mutsuzum ki ben bu kadar olumsuzluğa iyi ayakta duruyorum(((
bütün içtenlğimle söylüyorum benim bir evladım olsa asla kendime eziyet etmem kızacaksınız bana ama inanın böyle bomboş olmak çok zor kelimeleri yanlış seçmemeye çalısıyorum ama çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün iyi değilim hiç evladı olmayanı anlamak da çok zordur şimdi ne desem boş ..................
Gecmis olsun mide icin bir doktora gitseydin. bu karamsarligi at üzerinden bebegin olacaktir elbette bunun icin ugrasiyorsun. yarin doktorla ayrintili görüsürsün ne gerekiyorsa yapmaya calisacaksin.esinde belki senin yakinlasmani konusmani beklemistir. senin stresin ona yansimis mesafeli durmus olabilir.
canlarım aradım merkezi başka doktora muayene olucam doktor erbil bey..bugün burda doktora gittim ve doktor yumurtalıkların aktif değil dedi..büyüycek yumi yokmu dedim yok dedi..birde gece biosteronu içtikten sonra çarpıntı başladı hala devam ediyor.acaba klomenle bisosteron yinemi olmadı yaa..ayy çok sıkıldım ben yaa..3 aydır neden böyle oluyor anlamadım bi tanede olsa yumi büyümezmi yaa..adet oluyorum fsh düşük yumi görülüyor ama bir gr kımıltı yok..off oıff afraa tafraa...
aminn canım valla bende aynıyım..
2 gündür beter durumdayım sürekli kusma ekşime inanılmaz mide ağrısı ve be tek başıma eve gidiyorum eşim gidip ailesiyle yemek yiyor gece geliyor zaten dolmus olarak geliyor hiç konuşmuyoruz zaten halim yok artık ..... sabah kahvaltı hazırlıyorum aceleyle işe gidiyorum o patron sonra gidiyor..........
şimdi sizlere böyle naltırken diyorsundur elif de abartıyor yeminle tek bir abartma yok ve daha az anlatmadım bile nelerl neler ben bıktım artık pes ediyorum ................
su an bir tedavi var yarıda bırakamam son şans sonnnnnnn yarın 10:30 randevu var bakalım doktor ne diyecek ona göre devam yada bitiricem
inanın abatmıyorum asla anlatamadığım o kadar aptalca seyler varki o kadar mutsuzum ki ben bu kadar olumsuzluğa iyi ayakta duruyorum(((
bilmiyorum ki canım anlamadım gitti..c.tesi randevum var..o zamana kadar bi değişiklik olurmu bilmiyorum hayırlısı allahtan..
her ay vucuda hormon yüklemekte iyi değil ara vermek gerekiyor canım..kaderde beklemek varsa bekliycez artık napacaz mecbuuurrr..:))
AYYYY eliiifff inşallah hamile olsan!!!! (miden bulanıyormuş ya!)
canlarım aradım merkezi başka doktora muayene olucam doktor erbil bey..bugün burda doktora gittim ve doktor yumurtalıkların aktif değil dedi..büyüycek yumi yokmu dedim yok dedi..birde gece biosteronu içtikten sonra çarpıntı başladı hala devam ediyor.acaba klomenle bisosteron yinemi olmadı yaa..ayy çok sıkıldım ben yaa..3 aydır neden böyle oluyor anlamadım bi tanede olsa yumi büyümezmi yaa..adet oluyorum fsh düşük yumi görülüyor ama bir gr kımıltı yok..off oıff afraa tafraa...
aminn canım valla bende aynıyım..
üzüldüm canim neden böyle oldu sende acaba :44: önümüzdeki aya umarim böyle olmasin yumurtan olussun.
Yaaa dün gece seni düşündüm en son kk da yazılar yazdım. Şimdi açtım bilgisayarımı ve çok üzüldüm Elifçim... Ama hadi biraz topla kendini...Lütfen en kötüsünü düşünüp kendine eziyet etme.. Kocanla da her ne olursa olsun aranı iyi tut. Sonunda iyi olan sen olursun.. Sana doluda gelse, surat da yapsa anlamamazlığa gel, birşey yokmuş gibi davran birtanem..Evet haklısın sen de ilgi istiyorsun ama olsun yine de sabır..Sen hep kocanla iyi ol canım..KİM NE DERSE DESİN! Bazen kimin ne dediğini duymamak ve bilmemek iyidir. Eğer seninle konuşmuş olsaydı belki de acı şeyler duyacaktın...Boşver sen surat yapma .Anlamamazlığa gel ve kocanın gönlünü kazan..
elifcim insallah hamilesindir ama bu ictigin dogum kontrol hapinin yan etkiside olabilir. soylemeyim soylemeyim dedim ama tutamiycam kendimi. hosgorune siginarak soyluyorum o doktor sana niye bu haplari verdi anlamadim o kadar yumurta bosa gitti. verdigi streste cabasi. ikinciside senin kocan nasil seni evde yalniz birakip ailesiyle yemek yiyor ya kafam almiyor. koskoca adam bazi seylerin farkinda olmasi gerekmiyor mu? elifcim lutfen kendini yipratma lutfen. bak herkes kendi hayatini yasiyor. herkes kendini dusunuyor
sen niye kahrolasin ki niye yani. ayyyy cok fena sinirlendim ya nolur kusuruma bakmayin.
inşallah.... okuyunca benim de elifin hamile olabileceği aklıma geldi valla... :))
Elifcimm yapma canim miden bence stresten boyle.oldu esinle.konusmayi dene bir cocugunuz olacaksa ikinizin olacak sana destek.olmali fevri davranma sakin olmaya calis.dualarim seninle
elifçim arkadaşım... benim de duygularıma tercüman olmuşsun... okuduklarını yazdıkça senin için de kendim için de ağlıyorum.. kendimi tutamııyorum... allah büyük diyorum hep.. rabbime yalvarıyorum... bize de nasip et... pazar günü bir düğüne gittik.. eşimin akrabaları beni kenara çekti... tedavi gör, şunu yap bunu yap... çığlık atasım geldi, ağlamamak için kendimi zor tuttum, yeminliyim bir şey diyemedim... sadece tek başına istemekle olmuyor dedim.. ne anlarlarsa artık... eşimin kızı olduğu için doğal olarak sorunu bende sanıyorlar... düğün çıkışı eşime dedim... topla akrabalarını söyle dedim çocuk istemediğini, beni muhatap etme... o ise bana deli misin dedi ve kestirip attı... 2 gündür baş ağrısından ölüyorum... hafta sonu da girmedim kızım takipte ve evdeki pc nin ayarları bozdum... sürekli geçmişi silmekten.. şifremi kabul etmiyor... bugün işe geldim de girebildim... çok öpüyorum dularım hepimizle... sevgi ve dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?