- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.401
ayy kızlar düşünmeden hareket ettim cumartesi istanbula gidicem uçak biletlerimi aldım ..ama doktor c.tesi yokmuş..bende sekretere doktorun hemşiresi ile görüşmek istiyorum bakalım bana ne zaman dönecekler..ayy kafamaa.hiç böyle yapmazdım nasıl olduda böyle cumburlop bileti aldım bilmiyorum..gitmek sorun değil oğlumla görüşcez bi günde kalcam orda ama..hani gitmişken muayene olmak isterim yani..kolay gidilip gelinmiyor çünkü..
banada afakanlar geldi kızlar içim pır pır endişeli..hayırlısı diyorum ksımet diyorum ama bunu kalpten söylemek lazım..allahım kalplerşmize indirsin..ayy ne zormuş yaa..
ayy kızlar düşünmeden hareket ettim cumartesi istanbula gidicem uçak biletlerimi aldım ..ama doktor c.tesi yokmuş..bende sekretere doktorun hemşiresi ile görüşmek istiyorum bakalım bana ne zaman dönecekler..ayy kafamaa.hiç böyle yapmazdım nasıl olduda böyle cumburlop bileti aldım bilmiyorum..gitmek sorun değil oğlumla görüşcez bi günde kalcam orda ama..hani gitmişken muayene olmak isterim yani..kolay gidilip gelinmiyor çünkü..
banada afakanlar geldi kızlar içim pır pır endişeli..hayırlısı diyorum ksımet diyorum ama bunu kalpten söylemek lazım..allahım kalplerşmize indirsin..ayy ne zormuş yaa..
QUOTE=duova;33117714]Sogan kürüne bu Sabah basladin umarim.reglin kacinci günü bugün 7. günmü baslamaya karar verdin.
aana! yine unuttum!...bugün 10. gün.. yaaaa günler ne çabuk geçiyor!! transferde hiç geçmiyordu!! ...(Soğanı eve gidince kaynatçam artık)
Selcancım evet kafam karışık haklısın! Bak kürlere bile başlayamadım... Aslında doktorum dediya o kürler işe yaramaz diye, belki de bu yüzden bilinçaltım bana oyun oynuyodur!! Ve diğer konularda evet sakince düşünmem gerek...Meryem suresi, araf suresi , ihlas suresi...tamam bunlarla başlıycam....(Bu arada ben yeni evli değilim ki, niye öyle dedin? Bir çocuğumuz var.. İkinciyi bu zamana kadar düşünmemiştik.. Ama şimdi istiyoruz! İnşallah!) Hamleliğinin tadını çıkar!
AYYYY eliiifff inşallah hamile olsan!!!! (miden bulanıyormuş ya!)
AYYYY eliiifff inşallah hamile olsan!!!! (miden bulanıyormuş ya!)
Belki bunda da bir hayır vardır ümmişçim.. Bak aklıma ne geldi! Eger kendi dr.unu bulamazsan gelmişken başka iyi bir dr.la görüş. aynı merkezden veya başka bir hastaneden sadece bir başka uzman görüşü olur... Hemen şimdi randevu al diğer merkezlerden....
canlarım aradım merkezi başka doktora muayene olucam doktor erbil bey..bugün burda doktora gittim ve doktor yumurtalıkların aktif değil dedi..büyüycek yumi yokmu dedim yok dedi..canim no panik no stress...
biletini 24 saat icerisinde degistirebilirsin diye biliyorum ben ummucum ama yaniliyorda olabilirim. acik bilet yaptirabilirsin belki kucuk bi fark oduyerek yahut cmasin dedigi gibi hemen baska bi merkezden randevu alicaksin.
ayyyyyyyyyyyyy keşke keşke cmasımmm inşallahhhh
kurban olduğum allahım bizleri böyle çaresiz koymasın artık ben kendimi iyi hissetmiyorum(( isteyen herkese nasip et kurban olduğum
aminnnnnnnnnnnnn
canlarım aradım merkezi başka doktora muayene olucam doktor erbil bey..bugün burda doktora gittim ve doktor yumurtalıkların aktif değil dedi..büyüycek yumi yokmu dedim yok dedi..birde gece biosteronu içtikten sonra çarpıntı başladı hala devam ediyor.acaba klomenle bisosteron yinemi olmadı yaa..ayy çok sıkıldım ben yaa..3 aydır neden böyle oluyor anlamadım bi tanede olsa yumi büyümezmi yaa..adet oluyorum fsh düşük yumi görülüyor ama bir gr kımıltı yok..off oıff afraa tafraa...
aminn canım valla bende aynıyım..
üzüldüm canim neden böyle oldu sende acaba :44: önümüzdeki aya umarim böyle olmasin yumurtan olussun.
bilmiyorum ki canım anlamadım gitti..c.tesi randevum var..o zamana kadar bi değişiklik olurmu bilmiyorum hayırlısı allahtan..
her ay vucuda hormon yüklemekte iyi değil ara vermek gerekiyor canım..kaderde beklemek varsa bekliycez artık napacaz mecbuuurrr..:))
canlarım aradım merkezi başka doktora muayene olucam doktor erbil bey..bugün burda doktora gittim ve doktor yumurtalıkların aktif değil dedi..büyüycek yumi yokmu dedim yok dedi..birde gece biosteronu içtikten sonra çarpıntı başladı hala devam ediyor.acaba klomenle bisosteron yinemi olmadı yaa..ayy çok sıkıldım ben yaa..3 aydır neden böyle oluyor anlamadım bi tanede olsa yumi büyümezmi yaa..adet oluyorum fsh düşük yumi görülüyor ama bir gr kımıltı yok..off oıff afraa tafraa...
ayyyyyyyyyyyyy keşke keşke cmasımmm inşallahhhh
kurban olduğum allahım bizleri böyle çaresiz koymasın artık ben kendimi iyi hissetmiyorum(( isteyen herkese nasip et kurban olduğum
aminnnnnnnnnnnnn
Evet canım seni anliyorum. Gerçekten de çaresizlik duygusu insani yer bitirir. Ama böyle aci çekmek birseye yaramaz..hatta daha da kotu yapar ...bak ne diycem eger başka türlü düşünürsen daha mutlu olursun. Guzel seyler dusun. Esine kavusmussun bunca yil sonra neden su gunlerin tadini cikarmiyosun.hayirlisi Allahtan dua edelim belki dualarimiz kabul olur...ama diger taraftanda yasayalim tatli tatli...mesela yarin sabah kocana guzeeeeel bir kahvalti hazirlaaa..yuzunde en guzel gulumsemenle kapidan gecir..bak ne guzel di mi? Çaresiz degilsin bu da bir zamanlar senin hayalin degil miydi? Guzel dusun....nevser demisti sanırım bir zamanlar guzel ve pozitif dusunelim hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?