Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu ikinci merkez. Doktorlarda ümitsiz gibi sanki yüzüme uğraşama der gibi bakıyor.

Hangimerkezlere gittiniz?
Takviye kullaniyor musunuz?
Siz doktorlara bakmayin, onlarin isine kolay hastalar geliyor. Ben de cok moralsizdim; ama buradaki arkadaslar cok yardimci oldular. Siz de umudunuzu kazanip tekrar deneyin lutfen.

Bilinen en iyi merkeze gittim. Takviyede kullandım. Ama maalesef sonunu göremedim. Denemesine denerim ama hep olumsuz hep olumsuz artık pes ettiriyor. Ne yapacağımı, bu durumu nasıl atlatacağımı bilemiyorum.

Bilinen en iyi merkez neresi? Kacinci denemen bu? Umudunu kaybetme. Ben de 2 kere denedim olmadi. Bir arkadasim 8. denemesinde oldu. Baska bir arkadasima senin yumurtan yok bosuna ugrasma dediler. Ilk denemsinde 2 yumurtayla hamile kaldi. Yani bu piyango gibi bisey. Kime ne zaman ve be cikacagi belli olmuyor. Bence moralini bozma ve pes etme.

Burda isim vermek istemiyorum, bilindik şişlideki merkezden biri. Bende de 5. deneme ama opu daha fazla. En başta hata yaptım, çok araştırmadım, artık yaşta ilerleyince tabi merkezlerde pek istemiyor, başarısızlıkları armasın diye. Dualarınızda beni de unutmayın.

Sen doktoru bos ver. Hepsi farkli tepkiler veriyorlar. 8. hatta 10.cuda hamile kalanlar var. Insallah sen de hamile kalacaksin. Dualarim seninle.

Dualarım burda ki tanıdığım tanımadığım bütün arkadaşlarımla,kendime ederken hepimiz için ediyorum,Allah isteyen herkese tattırsın anneliği inşAllah,veren Allah,doktorlar vesile,her şey dua ile kızlar

Bu ikinci merkez. Doktorlarda ümitsiz gibi sanki yüzüme uğraşama der gibi bakıyor.
Valla arkadaşım imkanın varsa dene derim. Umudunu kaybetme ve güvenebileceğin bir doktor bul. Benim durumda vahim bende 39 oldum 3 deneme 3 negatif ben hep doktorların ilgisizliklerinden kaybettim bana hepsi garanti gözüyle baktı baştan savma gibi oldu hepsi. her muayenede yumurta göründü,adetlerim düzenli,rahimle ilgili hiç bir sıkıntı yok,eşimde hiç bişey çıkmadı zorla bişey çıkarmaya bile çalıştılar. neden olmuyor onu bile açıklayamadılar.

Arkadasim bosver sen onlarin dedigini. Bak ben daha yeni konustum embroyogla. Her ay cikan yumurta sayisi kalitesi farkli olabiliyor. Biz sana tabi ki dua ederiz; ama sen de toparlan biraz yeniden baska bir merkezde dene. Burada 40 kusur yasinda deneyip basaranlar varmis. Ben de umutsuzdum; ama insan konustukca kuvvetleniyor.

Herkesin bünyesi farklı, ilaçlara verdiği tepkiler de farklı kendinizi en iyi Siz tanırsınız . Her ay da değişiyor ama bu da bir faktör.

Herkesin bünyesi farklı, ilaçlara verdiği tepkiler de farklı kendinizi en iyi Siz tanırsınız . Her ay da değişiyor ama bu da bir faktör.
Valla bugün solgar tüm takviyeler geldi.2.000 tl civarı para döktüm.tabii diğer aldıklarım ev için çiğ kuruyemişler vb bir sürü gıda incir getirttim aydından.4 ay sıkı tutucam kendimi.bugün ilk gıda takviyeme başlıyorum hayırlısıyla.inşallah bu sefer ciddi sarılıcam bu işe.ciddi tutucam protokolü.gonal f ile devam edicem karar versim isterse daha pahalı olsun.yumurta oluşmadıktan sonra...

Merhaba arkadaşlar, buraya aylar önce salya sümük ağlayarak yazmıştım, gittiğim dr bana hiç uğraşma, bu konuyu umut, tüp bebek tedavisi olmaz çünkü yumurtan kalmamış demişti. Hatta o kadar ileri gitmişti ki Meryem ana olman lâzım gibi imada bulunmuştu . Ankara üniversitesinde bir prof idi. Prof olmuş ama... neyse...Aylar sonra aynı üniversiteden Cem Somer Atabekoglu'na gittim. Ayrıntıları çok uzun, kısaca söyle söyleyim, yumurtalık kistinin içinden yumurta buldu. Süper kalite diyemem ama temiz, fragmansız dedi. 3. Gün embriyosu olarak donduruldu. Rahim duvarımın kalınlaşması bekleniyor. Geçen ay 6.9 mm olduğu için Cem bey riske atmak istemedi ve tek atışlık mermimiz var o yüzden riske atmak istemiyorum dedi. Ilacla adet oldum, estroferm ve vitamin kullanıyorum. 9 gün sonra tekrar rahim duvarıma bakacak. Bu arada yaşım 44, tek yumurta buldu ve tek denemelik şansım var transfer için. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Ben de sizler için dua ediyorum, Inşallah Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder bize de evlat sahibi olma duygusunu yaşatır. Dr çok önemli, önce insan olmuş dr lar bulmak çok önemli. Cem bey bu anlamda müthiş biri. Genç yaşına rağmen prof olmuş, bölüm başkanı olmuş, herşeyden önce insan olmuş. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın. Cok uzun oldu kusura bakmayın, ümidimizi kaybetmeyelim diye bu kadar yazdım.

InsAllah o tek yumurtan sana bir yavru olur saglikla arkadasim, Allah derse olur...

adet oluyormuudinuz peki arkadasim

Bana 3 Prof yumurta donasyonu önerdi. Hiç inanmadım onlara,bence başarısızlardı.43 yaşındayım. Şükürler olsun ki bebeğim neredeyse 11 aylık oldu, yanımda uyuyor şu an.

Gonal F ile olan denemeler işe yaramadı, merional kullandığım hamile kaldım. 6. Tüp bebek denememdi. X ilacı Y’den iyidir yada kötüdür diyemem çünkü çok değişkeni var bu işin. Doğru doktoru bulup, doğru zamanda tedaviye doğru dozlarla başlanması en önemlisi.

Aynı hatayı ben de yapmıştım. Aslında çok iyi araştırdığımı zannediyordum. Sadece çok başarılı doktorların medyada yer aldığını zannediyordum, meğerse kanallara para ödeyerek te isim yapan doktorlar olabiliyormuş. Parayı alırken ümit vaad edip, baştan savma bir tedavi sürecinden sonra yumurta donasyonu öneren Prof dahi oldu.6. Denememde 41 yaşımda hamile kalabildim ancak. Çok zor bir süreç, ancak yaşayan bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…