- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 63
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #64.121
1 Br nar suyu yeterli olur
2.negatif sonucu bugün aldım o nedenle şu anda üzgün durumdayım.
Evet hatta transferden sonra ilk 3 günde devam edebilirsiniz sonrası için birşey diyemem sonuçta hiçbirimiz doktor değiliz yanıltıcı olabilirHergun mu transfere kadar?
Teşekkür ederim, mutlu son hepimize nasip olur insallahCok uzuldum, insallah kisa zamanda guzel haberler almak nasip olur.
Hayırlı olsun, doktorların dediğini çok önemsemiycez, Allah ol desin yeterki, şansın bol olsun inşallah.Merhaba ben hatice bende ilk tup bebek denememi ve ilk ignemi dun oldum ama doktorlar sansin cok cok az dediler herseye ragmen denemeye deger dedim.Allah bana ve tum isteyenlere cocuklarini saglikla kucaklarina almayi nasip eder insallah
tesekkur ederim umarim Allah hepimize nasip eder hayirlisiylaHayırlı olsun, doktorların dediğini çok önemsemiycez, Allah ol desin yeterki, şansın bol olsun inşallah.
Ben de mart ayında tekrar tedaviye başlıycam prowomen içeriğine baktım iyi görünüyor, ancak coq10 oranı 200 mg kullanmamız gereken 400-600 mg ben buradaki arkadaşların önerileriyle advancade antioxıdant- Omega 3 günlük 3mg - coq10 ubiquinol 400 mg ve arı sütü kullanmaya başladım istersen sen de araştır, umarım işe yararlar.Arkadaşlar Mart ayında 3.tupbebege basacağım bu ay prowomen diye bir vitamin varmış onu kullanmayı düşünüyorum kullanan var mı
Arı sütü 3 aydır kullanıyorum senin kaçıncı denemen olacakBen de mart ayında tekrar tedaviye başlıycam prowomen içeriğine baktım iyi görünüyor, ancak coq10 oranı 200 mg kullanmamız gereken 400-600 mg ben buradaki arkadaşların önerileriyle advancade antioxıdant- Omega 3 günlük 3mg - coq10 ubiquinol 400 mg ve arı sütü kullanmaya başladım istersen sen de araştır, umarım işe yararlar.
5. Denemem olucak, benim doğal hamilelikle 3 düşüğüm var o nedenle embriyoları 5. Güne kadar bekletiyoruz pgt (kromozom analizi)için sadece ilk tedavide 5. Güne 1 embriyom geldi o da kromozom hasarlı çıktı, diğer 3 tedavimde 5. Güne gelen embriyom olmadı maalesef, umarım bu kez olur.Arı sütü 3 aydır kullanıyorum senin kaçıncı denemen olacak
Umarım herşey gönlünce olur bugünleri hiç yaşamamışa dönersin5. Denemem olucak, benim doğal hamilelikle 3 düşüğüm var o nedenle embriyoları 5. Güne kadar bekletiyoruz pgt (kromozom analizi)için sadece ilk tedavide 5. Güne 1 embriyom geldi o da kromozom hasarlı çıktı, diğer 3 tedavimde 5. Güne gelen embriyom olmadı maalesef, umarım bu kez olur.
Çok teşekkürler inşallah hepimiz güzel haberlerimizi en kısa sürede burdan paylaşıp, yaşadığımız bu zor günleri unuturuz.Umarım herşey gönlünce olur bugünleri hiç yaşamamışa dönersin
merhaba arkadaşım iyiyiz cok şükür hersey yolunda Allah nasip ederse bir oğlum olacak ama doğum icin net bir tarih yok henüz ay olarak haziran şimdilik insallah Allah sag salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar
Bebekten dolayı yazamıyorum pek herkes iyidir inşallah yeni tedaviye başlayan arkadaşlara rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Hamile arkadaşlar nasılsınız @hayatguzel2015 doğum tarihi bellimi @elevasyon Y yeniay35 @Feraye35 sizler nasılsınız
@Sare asmin canım inşallah bir sıkıntı olmadan yavrunu kucağına alacaksın Allah'ın izniyle
Neden çok çok az dediler yaştan dolayımı?Merhaba ben hatice bende ilk tup bebek denememi ve ilk ignemi dun oldum ama doktorlar sansin cok cok az dediler herseye ragmen denemeye deger dedim.Allah bana ve tum isteyenlere cocuklarini saglikla kucaklarina almayi nasip eder insallah
Merhaba, m2 olgun yumurta demek kaç yumurtanız toplandı bilmiyorum ama, içleri boşmuş demekki, tedavilerim de ben de yaşadığım için biliyorum.Merhaba,
Ben eylülde tüp bebek denemiştim, transfer aşamasına gitmeden iptal olmuştu tedavim. Çok düzgün açıklamada alamadım. Geçen sonuçlar elime geldi. Sonuç olarak Mll çıkmadı yazıyor. Ne olduğunu bilen var mi?
malesefNeden çok çok az dediler yaştan dolayımı?
Yaşınız ve Amh değeriniz kaç acaba inşaallah hayırlısı olsunyastan dolayi
malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?