Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba ben hatice bende ilk tup bebek denememi ve ilk ignemi dun oldum ama doktorlar sansin cok cok az dediler herseye ragmen denemeye deger dedim.Allah bana ve tum isteyenlere cocuklarini saglikla kucaklarina almayi nasip eder insallah
Hayırlı olsun, doktorların dediğini çok önemsemiycez, Allah ol desin yeterki, şansın bol olsun inşallah.

Arkadaşlar Mart ayında 3.tupbebege basacağım bu ay prowomen diye bir vitamin varmış onu kullanmayı düşünüyorum kullanan var mı

Arkadaşlar Mart ayında 3.tupbebege basacağım bu ay prowomen diye bir vitamin varmış onu kullanmayı düşünüyorum kullanan var mı
Ben de mart ayında tekrar tedaviye başlıycam prowomen içeriğine baktım iyi görünüyor, ancak coq10 oranı 200 mg kullanmamız gereken 400-600 mg ben buradaki arkadaşların önerileriyle advancade antioxıdant- Omega 3 günlük 3mg - coq10 ubiquinol 400 mg ve arı sütü kullanmaya başladım istersen sen de araştır, umarım işe yararlar.

Arı sütü 3 aydır kullanıyorum senin kaçıncı denemen olacak

Arı sütü 3 aydır kullanıyorum senin kaçıncı denemen olacak
5. Denemem olucak, benim doğal hamilelikle 3 düşüğüm var o nedenle embriyoları 5. Güne kadar bekletiyoruz pgt (kromozom analizi)için sadece ilk tedavide 5. Güne 1 embriyom geldi o da kromozom hasarlı çıktı, diğer 3 tedavimde 5. Güne gelen embriyom olmadı maalesef, umarım bu kez olur.

Umarım herşey gönlünce olur bugünleri hiç yaşamamışa dönersin

merhaba arkadaşım iyiyiz cok şükür hersey yolunda Allah nasip ederse bir oğlum olacak ama doğum icin net bir tarih yok henüz ay olarak haziran şimdilik insallah Allah sag salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba,

Ben eylülde tüp bebek denemiştim, transfer aşamasına gitmeden iptal olmuştu tedavim. Çok düzgün açıklamada alamadım. Geçen sonuçlar elime geldi. Sonuç olarak Mll çıkmadı yazıyor. Ne olduğunu bilen var mi?

Merhaba, m2 olgun yumurta demek kaç yumurtanız toplandı bilmiyorum ama, içleri boşmuş demekki, tedavilerim de ben de yaşadığım için biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…