Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar kuzenim doktor ve kendi aralarındaki whatsap gurubundan bir yazıyı paylaştı benimle sizinle paylaşmak istedim 44 yaşinda bir hastaya tüp test ve balanslama tekniği ile başarılı bir gebelik elde edilmiş hasta 8 başarısız 1 tanede Amerika da başarısız tedavi olmuş bu tekniğin şansı %40 arttırdığı bilgisi verilmiş bilginize timur Gürgan hocanın yaptığı bir yöntem imiş.umut olsun hepimize

T
Kuzum benim çok üzüldüm ama şöyle düşün kendi kendine hamile kalabildin inşallah tekrar kalırsın
sağol canım Allah bilir tabi ama gebelik olup kaybetmek daha yıpratıcı hayırlısı buymuş demek ki

T

sağol canım Allah bilir tabi ama gebelik olup kaybetmek daha yıpratıcı hayırlısı buymuş demek ki
Senin üzüntün beni de üzüyor. bir arkadaşimızin yazdığı gibi seni en iyi biz anlarız.bence iyilestiginde tüp bebek yaptır.tabi mucizen önümüzdeki bir iki ayda kendiliginden gelirse o en güzeli.ben inaniyorum bu imtihanı da gecip sende bebegini kucağına alacaksın inş arkadaşlarımdan sonradan sevinen çok oldu.bu hamilelikte bebeğinin habercisi çünkü öyle okuyorum.ama kaderi zorla bekleme bence adım atmadan birsey olmuyor.kendine iyi bak canım az sabır

Sizin duygularınız çok samimi teşekkür ederim İnşaallah tekrar başlayabilirm

Bu hafta 7 hafta 1 gün olacakken 6 hafta 2 de kalmış kalbi de çok yavaştı hayırlısı Allah böyle durumdakilere yardım etsin inşaallah
Çok üzüldüm. Aynı şeyi yaşamıştım. Çok iyi anlıyorum sizi. Ama doktorum düşük- kürtaj sonrası gebelik şansının arttığını söylemişti. Sonrasında tekrar hamilelik oldu.. inşallah sizinde tekrar olacak. Tabi o aylarda çok üzülüyordum. Herşeyin hayırlısı.. o zamanlarda bana iyi gelecek kitaplarla okudum, film izledim spor yaptım kendime vakit ayırmaya çalıştım. Nefes teknikleri , yoga gibi şeylerle ilgilendim. Psikoloji çok önemli...

Psikoloji mi düzeltmeye çalışıyorum herşeyin hayırlısı çok sağolun tavsiyeleriniz için

Sizin duygularınız çok samimi teşekkür ederim İnşaallah tekrar başlayabilirm
Doğal yoldan gebe kaldım ve dış gebelik denilen o zor süreci yaşadım tüp bebek denedim pozitif gördüm düşük ile sonuçlandı gerçekten çok acı verici idi ama zaman en büyük ilaç tüp bebek düşügu sonrasında doğal yoldan gebe kaldım Aralık sonunda doğum yaptım. Seni çok iyi anlıyorum ama rabbim nasip etmeyecegi şeyin isteğini içimize vermez bunun için ben burdaki her arkadaşın hayirlisi ile bebeğini kucağına alacağını hissediyorum

Allah bebeğinize sağlıklı uzun ömür versin inşaallah öyle tabi bi çok kadına göre yıpratıcı süreçler yaşıyoruz geçiyor zamanla ben de şubatta tüp bebeğe başlayacaktım çok sağolun moral için

Benim de aynı durum her seferinde 5-6 yumurtadan 1 tane çıkıyor ve o da 2. Kalite toplamda 3 yumurtam oldu 4 opuyla ve artık çok yoruldum önümüzdeki ay transfer isteyeceğim

Aynen kuzu ilkinde 7 toplandı 5 i olgundu 4 ayda bu kadar düşüş olabilir mi bilemedim. Sen nasıl oldun toparlanabildin mi
Yarın ya da diğer gün kürtaj olacak gebelik olacaksa devam etmesi en iyi doktorlar hamile kalabiliyorsun diyorlar ama bu da çok yıpratıcı aslında bu kadar hızlı düşeni hiç görmedim Canım laboratuvar kaynaklı mı acaba

Allah sabır versin kuzum rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat versin hayırlısıyla. Hiçbir fikrim yok ama her opu öncesi en az 5 yumurta görülüyor fakat çıkan kalitesiz 1. 4 ayımı heba etmişim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…