- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.941
Kuzum benim çok üzüldüm ama şöyle düşün kendi kendine hamile kalabildin inşallah tekrar kalırsınİnşaallah inşaallah Halimizden bizim gibi olanlar anlar bu sefer çok üzüldüm diğerleri o kadar etkilememişti
Benim tecrübem hiç olmadı ama bir hafta önce iki merkezlede on gorusme yaptım,şişli memorial bir tık daha içimize sindi,bize çok detaylı sorular soruldu ve her ayrıntı not alındı,standart gel tüp yapalım demediler çok detaylı bilgilendirme oldu,boy kiloya bile bakıldı,ultrasyonla ücretsiz muayene edildim ve ilk defa bu kadar detaylı bakıldı her şey not alındı,ileriki aşama nasıl olur bilemem ama ilk aşama içimize sindi,imkanın varsa istanbuldaysan yüz yüze görüş öyle karar ver,bahçeci de çok iyi ozellikle labaratuvari bir de bu isler nasip sanırım
sağol canım Allah bilir tabi ama gebelik olup kaybetmek daha yıpratıcı hayırlısı buymuş demek kiKuzum benim çok üzüldüm ama şöyle düşün kendi kendine hamile kalabildin inşallah tekrar kalırsın
Senin üzüntün beni de üzüyor. bir arkadaşimızin yazdığı gibi seni en iyi biz anlarız.bence iyilestiginde tüp bebek yaptır.tabi mucizen önümüzdeki bir iki ayda kendiliginden gelirse o en güzeli.ben inaniyorum bu imtihanı da gecip sende bebegini kucağına alacaksın inş arkadaşlarımdan sonradan sevinen çok oldu.bu hamilelikte bebeğinin habercisi çünkü öyle okuyorum.ama kaderi zorla bekleme bence adım atmadan birsey olmuyor.kendine iyi bak canım az sabırT
sağol canım Allah bilir tabi ama gebelik olup kaybetmek daha yıpratıcı hayırlısı buymuş demek ki
Sizin duygularınız çok samimi teşekkür ederim İnşaallah tekrar başlayabilirmSenin üzüntün beni de üzüyor. bir arkadaşimızin yazdığı gibi seni en iyi biz anlarız.bence iyilestiginde tüp bebek yaptır.tabi mucizen önümüzdeki bir iki ayda kendiliginden gelirse o en güzeli.ben inaniyorum bu imtihanı da gecip sende bebegini kucağına alacaksın inş arkadaşlarımdan sonradan sevinen çok oldu.bu hamilelikte bebeğinin habercisi çünkü öyle okuyorum.ama kaderi zorla bekleme bence adım atmadan birsey olmuyor.kendine iyi bak canım az sabır
Aynı iğneye ben de bugğn başladım. Kol ve karından demişti doktor. Ben koldan yaptım epey yandı. Karından yapsam mı diyorum. Siz koldan mı devam ettiniz ?Teşekkür ederim yapmaya alıştım :)
Çok üzüldüm. Aynı şeyi yaşamıştım. Çok iyi anlıyorum sizi. Ama doktorum düşük- kürtaj sonrası gebelik şansının arttığını söylemişti. Sonrasında tekrar hamilelik oldu.. inşallah sizinde tekrar olacak. Tabi o aylarda çok üzülüyordum. Herşeyin hayırlısı.. o zamanlarda bana iyi gelecek kitaplarla okudum, film izledim spor yaptım kendime vakit ayırmaya çalıştım. Nefes teknikleri , yoga gibi şeylerle ilgilendim. Psikoloji çok önemli...Bu hafta 7 hafta 1 gün olacakken 6 hafta 2 de kalmış kalbi de çok yavaştı hayırlısı Allah böyle durumdakilere yardım etsin inşaallah
Karından acıtmadı yapabilirsinizAynı iğneye ben de bugğn başladım. Kol ve karından demişti doktor. Ben koldan yaptım epey yandı. Karından yapsam mı diyorum. Siz koldan mı devam ettiniz ?
Psikoloji mi düzeltmeye çalışıyorum herşeyin hayırlısı çok sağolun tavsiyeleriniz içinÇok üzüldüm. Aynı şeyi yaşamıştım. Çok iyi anlıyorum sizi. Ama doktorum düşük- kürtaj sonrası gebelik şansının arttığını söylemişti. Sonrasında tekrar hamilelik oldu.. inşallah sizinde tekrar olacak. Tabi o aylarda çok üzülüyordum. Herşeyin hayırlısı.. o zamanlarda bana iyi gelecek kitaplarla okudum, film izledim spor yaptım kendime vakit ayırmaya çalıştım. Nefes teknikleri , yoga gibi şeylerle ilgilendim. Psikoloji çok önemli...
Doğal yoldan gebe kaldım ve dış gebelik denilen o zor süreci yaşadım tüp bebek denedim pozitif gördüm düşük ile sonuçlandı gerçekten çok acı verici idi ama zaman en büyük ilaç tüp bebek düşügu sonrasında doğal yoldan gebe kaldım Aralık sonunda doğum yaptım. Seni çok iyi anlıyorum ama rabbim nasip etmeyecegi şeyin isteğini içimize vermez bunun için ben burdaki her arkadaşın hayirlisi ile bebeğini kucağına alacağını hissediyorumSizin duygularınız çok samimi teşekkür ederim İnşaallah tekrar başlayabilirm
Allah bebeğinize sağlıklı uzun ömür versin inşaallah öyle tabi bi çok kadına göre yıpratıcı süreçler yaşıyoruz geçiyor zamanla ben de şubatta tüp bebeğe başlayacaktım çok sağolun moral içinDoğal yoldan gebe kaldım ve dış gebelik denilen o zor süreci yaşadım tüp bebek denedim pozitif gördüm düşük ile sonuçlandı gerçekten çok acı verici idi ama zaman en büyük ilaç tüp bebek düşügu sonrasında doğal yoldan gebe kaldım Aralık sonunda doğum yaptım. Seni çok iyi anlıyorum ama rabbim nasip etmeyecegi şeyin isteğini içimize vermez bunun için ben burdaki her arkadaşın hayirlisi ile bebeğini kucağına alacağını hissediyorum
Benim de aynı durum her seferinde 5-6 yumurtadan 1 tane çıkıyor ve o da 2. Kalite toplamda 3 yumurtam oldu 4 opuyla ve artık çok yoruldum önümüzdeki ay transfer isteyeceğimMerhabalar.
16 sında opu ile bir yumurtam alındı donduruldu. opu den sonra ilk adet dönemimdeyim kontrole gittim ve sadece bir yumurta gördü yine doktor. Bir ya da iki ay daha tedavi ve sonra artık ne olacaksa.
Çok umudum yok....
Başkent’te mi 4 opu yaptırdın Canım hep bir embryo mı olduBenim de aynı durum her seferinde 5-6 yumurtadan 1 tane çıkıyor ve o da 2. Kalite toplamda 3 yumurtam oldu 4 opuyla ve artık çok yoruldum önümüzdeki ay transfer isteyeceğim
Evet kuzum 1 tane iyi kalite diğer ikisi 2. Kalite oldu bu transferde olmazsa İstanbul’a gideceğim yazınBaşkent’te mi 4 opu yaptırdın Canım hep bir embryo mı oldu
İnşaallah olur ilk tüp bebeğinde bir seferde bu kadar embriyo olmuştu de mi kısmet gerçekten Canım İstanbul a gerek kalmaz inşaallahEvet kuzum 1 tane iyi kalite diğer ikisi 2. Kalite oldu bu transferde olmazsa İstanbul’a gideceğim yazın
Aynen kuzu ilkinde 7 toplandı 5 i olgundu 4 ayda bu kadar düşüş olabilir mi bilemedim. Sen nasıl oldun toparlanabildin miİnşaallah olur ilk tüp bebeğinde bir seferde bu kadar embriyo olmuştu de mi kısmet gerçekten Canım İstanbul a gerek kalmaz inşaallah
Yarın ya da diğer gün kürtaj olacak gebelik olacaksa devam etmesi en iyi doktorlar hamile kalabiliyorsun diyorlar ama bu da çok yıpratıcı aslında bu kadar hızlı düşeni hiç görmedim Canım laboratuvar kaynaklı mı acabaAynen kuzu ilkinde 7 toplandı 5 i olgundu 4 ayda bu kadar düşüş olabilir mi bilemedim. Sen nasıl oldun toparlanabildin mi
Allah sabır versin kuzum rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat versin hayırlısıyla. Hiçbir fikrim yok ama her opu öncesi en az 5 yumurta görülüyor fakat çıkan kalitesiz 1. 4 ayımı heba etmişim gibi geliyorYarın ya da diğer gün kürtaj olacak gebelik olacaksa devam etmesi en iyi doktorlar hamile kalabiliyorsun diyorlar ama bu da çok yıpratıcı aslında bu kadar hızlı düşeni hiç görmedim Canım laboratuvar kaynaklı mı acaba
Amin inşaallah hepimize canımAllah sabır versin kuzum rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat versin hayırlısıyla. Hiçbir fikrim yok ama her opu öncesi en az 5 yumurta görülüyor fakat çıkan kalitesiz 1. 4 ayımı heba etmişim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?